Also known as KivaraStudio. I got caught by these scammers - see Safari. Lovely website attractive garments not knowing they came all the way from China. Cheap polyester instead of linen no paperwor... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dont buy any degmsinger clothes from Kivra website. I regretted from buying ftom them. Their material (fabric) for white fox Tracksuit is very low quality, sizing is not accurate plus when you want... Mehr ansehen
Funktionen att maila ut information vid påminnelser fungerar inte. Jag själv och flera vänner som bl a har företag har drabbats hårt när ärenden i form av P-böter hamnar hos kronofogden. Livsfarligt a... Mehr ansehen
Dåligt! Förstår inte varför man ska ha det! Det är svåröverskådligt. Hade det bara gällt myndighetspost så hade jag kanske stått ut med det men nu lägger företag som ska fakturera mig, in fakturan på... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Mer än hälften av alla svenskar använder Kivra för att samla brev, fakturor och kvitton digitalt.
Kontaktinformationen
Klara Norra kyrkogata 33, 111 22, Stockholm, Schweden
- 0770-457 000
- support@kivra.com
- www.kivra.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Lägg av!
Kivra ger nu företag möjlighet att skicka erbjudanden på andra kunder register även om man stängt av att ta mot utskick från registerinnehavaren!
Dålig attityd/anklagelse
jag fick ett meddelande där det stod att kivra behövde komma i kontakt med mig och ett nummer som jag skulle ringa, Jag är en 15 årig tjej vars telefonnummer är skrivet i min pappas namn så jag visste att de ville nå honom och inte mig, när jag ringer detta numret möts jag av en remix version av symphony av zara larsson som väntmusik, vilket självklart får mig att skratta, men sen när jag börjar prata med kundtjänsten och då är lite fnissig blir jag anklagad av att prank calla (efter att jag delat med mig av ett ärendeID) killen som jag prata med lyssnade inte när jag förklarade jag väntar sen i 4 minuter på ett svar från andra enden men han svarar inte när jag tilltalar honom, jag ringer numret sen igen lite senare, lyssnar igenom symphony och får sen ännu en gång igent svar när jag pratar, tredje gången jag ringer pratar jag med en kille som jag tror hette patrick nilsson han lyssnade på mig och vi blev färdiga på mindre än 1 minut. Jag gjorde kivra en tjänst med att ringa upp och säga att det nått fel person då jag egentligen inte bryr mig alls om min pappa får kontakt med dem eller inte, när jag då tar tid från min vardag (till och med under ett aktivt arbetspass) för att hjälpa dem komma rätt så uppskattar jag inte alls att bli mött av dålig attityd.
Betalningslösningen med Tink är…
Betalningslösningen med Tink är katastrofal. Fungerar varannan gång som bäst. Får alltid göra om betalningar tills de gått igenom. Ringer upp supporten under öppettider med ingen svarar, det är bara en inläst robotröst som hänvisar till öppettiderna.
Kivra är 100% skräp !
Kivra är 100% skräp !
Missar fakturor som hamnar där som genererar förseningsavgifter !
Uselt på alla sätt
Uselt på alla sätt. Dock så har dom för rätt länge sen tagit bort inloggning med bank-id på dosa, vilket kivra inte informerade om innan det togs bort. Det i sin tur innebar att jag inte kunde logga in. Man kan inte stoppa något tex. brev från Fora, fakturor som skickas eller något när man inte kan logga in. Det är moment 22. Kan man inte logga in så kan man inte göra något. Visst kan man avsluta kontot men det är både krångligt och besvärligt och tar en jäkla tid. Under all kritik det också.
De måste erbjuda inloggningsalternativ för ALLA, inte bara de som är digitaliserade och innehar senaste tekniska utrustningen, vilket behövs då bank-id inte skickar uppdateringar till äldre telefoner/datorer. Då är man utestängd och kivra vägrar att lägga till inloggning med bank-id på dosa, vilket i stort sett alla har idag, men inte kivra.
Utöver det så är supporten är hemskt otrevlig (när man väl får tag på dom) och inte ett dugg hjälpsam om detta.
Om detta företag inte blir av med många kunder så blir jag väldigt förvånad, det finns ju andra alternativ som har bättre betyg på trustpilot.
Snorkig support, endast kortbetalning
Snorkig support, 20 minuter innan man kommer fram till deras kundtjänst. Man kan bara betala deras egna fakturor via betalkort som man registrerat på förhand. Vill man, som jag, ha kortet spärrat mot Internetbetalningar blir det nästan omöjligt att veta när man ska låsa upp kortet och sedan låsa det igen bara för att Kivra inte kan tillhandahålla betalning mot faktura. Mycket märkligt med tanke på att Kivras affärside är ju just att hantera betalningar.
Från nyttig elektronisk brevlåda till…
Från nyttig elektronisk brevlåda till skräppost.
Varje dag nytt meddelande. Nyttigt? Nej!
Kvitton från ICA, Erbjudanden från Stora Coop, och nu sist från OK, om korv med bröd.
Vad håller ni på med? Måste ni ta in kleti och pleti med massa skräp?
Skärp er
Värdelös ickehjälp
Helt värdelöst, här hamnar allt möjligt utan att du beställt eller godkännt det.
Ingen information att det läggs viktiga saker där.
Fattar inte ens syftet med Kivra.
Vem har hittat på denna tjänst??
Vem har hittat på denna tjänst??
Missat flera fakturor, då jag inte visste att de hamnat i Kivra. Vad tillför Kivra, som jag inte får i min vanliga epost tillsammans med min Internetbank?
Opålitliga när man betalar fakturor.
Jag blir besviken när Kivra…
Jag blir besviken när Kivra vidarebefordrar reklam. Jag fick ett färdigt försäkringsbrev som jag inte bett om. Ingenstans stod det att det var ett erbjudande, bara som ett faktum. Skäms!
Varför ändras myndighetsposten…
Varför ändras myndighetsposten automatiskt från Billo till Kivra när jag loggar in för att titta på ett kvitto trots att jag inte bett om det??
Maffiafasoner, har avinstallerat skiten. Billo är ljusår bättre.
Antagligen det mest fruktansvärda…
Antagligen det mest fruktansvärda företaget jag någonsin råkat ut för. Min mor har betalt sina räkningar via deras betaltjänst som finns i mailet men pengarna har inte dragits även om det bekräftats vi Kivra att det är betalt. Nu har hon fått kronofogden på sig för en räkning hon trodde att hon betalt vi Kivra. Kivra har mer eller mindre förstört hennes framtid. Usch för er Kivra. Bluff företag är vad ni är.
Ringde kivra ang en simpel fråga men…
Ringde kivra ang en simpel fråga men hon som tog mitt samtal va allmänt otrevlig och lyssnade inte klart på vad man sa. Avbröt en hela tiden. Så hoppas ni får prata med nån som är trevligare. Hon borde byta jobb
Alltså ett skämt.
Alltså ett skämt.. man får meddelanden på mailen om att man ska kolla pensionen kommit in på kontot eller en räkning som ska betalas om fyra veckor typ...rätt obehagligt man undrar om storebror ser dig ..
Avslutad Kivra - en mardröm
Avslutade Kivra Företagsbrevlåda, fanns inget sätt att få mina dokument mer än spara ner dem. Har haft tjänsten i år, tog mig dagar att få tag på underlagen. Att en tjänst som Kivra inte har gjort offboarding till en funktion är fruktansvärt.
Som lök på laxen, ville jag avsluta mitt privata konto. På grund av den ovan usla hanteringen! Inser då att man har samma inställning på privata brevlådan. Galet!
Kivra inloggning fungerar inte
Allt för ofta går det helt enkelt inte att logga in på Kivra. Nu senast (5 mars 2025) pga att bankID-kod inte fungerar på kivra.se.
Missförstod hur man gör och fick straffavgift!
Jag missförstod hur man gör för att betala en räkning i Kivra. Valde att inte betala direkt utan vid ett senare datum. Trodde jag hade gjort allt rätt men pga ett dåligt gjort användarflöde, betalades räkningen aldrig och jag fick istället straffavgift!
2025-01-31 Visma Amili AB Bg…
Visma Har ingen kunskap om vi vanliga folk kan
De tror inte att vi kan läsa vem som har mailat en räkning. Dom vill ha pengarna, När jag har betalt på vanligt sett då har jag skickat krav från dem, senare får jag till baka pengarna till mitt bankkoto, för jag ett via post många veckor senare. Å får jag gå till ett affär taget kronor så jag blev av mina kronor.
Fy Visma Amili AB är dåliga
2025-01-31 Visma Amili AB Bg 0000000 183,00
2025-01-31 Visma Amili AB Bg 0000000 183,00
2025-01-27 Visma Amili AB Bg 0000000 361,00
2025-01-27 Visma Amili AB Bg 0000000 543,00
2025-01-21 Visma Amili AB Bg 0000000 361,00
Kivra är som en gammal Sovjetstat som…
Kivra är som en gammal Sovjetstat som ansluter folk lite random och som bidrar till kaos. Stört omöjligt att backa från om man vill vara utan. Ett skämt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.