Jeg har altid brugt kb autoservice. Min mor har altid brugt dem, og kører helt fra Horsens fordi hun ikke vil skifte mekaniker. Top service, hurtig, professionel og altid venlig modtagelse. En mekanik... Mehr ansehen
Jeg udskiftede min gamle bil og købte en nyere. Rigtig god faglig hjælp og Martin fandt den helt rigtige til mig. God byttepris, hurtigt handel, hurtigt klargøring og yderst hjælpsom. Jeg vil h... Mehr ansehen
Har lige købt bil hos Kb autoservice i Fredericia. Da var jeg nede og se bilen, og skulle lige tænke over det - Martin var imødekommende og sagde jeg bare skulle tage den tid jeg havde brug for og i... Mehr ansehen
Jeg har ikke meget forstand på biler eller motorer! Det er nærmest et mirakel, at jeg overhovedet har kørekort. Derfor er det tvingende nødvendigt for mig at have en mekaniker, jeg kan sto... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super!
Super service, super handel og super personlighed. Kan ikke andet end at anbefale KB Autoservice.
Super service, ærlige og holder hvad de lover
Jeg købte en 3 år gammel Citroen Grand Picasso hos dem. Da jeg har 2 timer ned til dem, spurgte jeg på forhånd ind til om der var noget at påpege på den. Jeg fik ærligt at vide at den havde to små bilkamærker, men det lovede de at udbedre inden overtagelse. Jeg kørte derefter ned, kiggede, prøvede og købte den, da den var præcist som lovet.
Jeg lavede desuden en aftale om levering af bilen og da jeg modtog bilen havde sælger endda lige været forbi den lokale vaskehal for at vaske motorvejssnavset af, så jeg kunne få oplevelsen af en helt ren og ”ny” bil.
Efter nogle dage begyndte der desværre at komme nogle lyde fra bremserne og jeg blev straks bekymret over at jeg skulle den lange tur til Skærbæk, selvom det måske blot var en sten der havde sat sig fast. Jeg tog fat i sælger og vi fandt en løsning med et lokalt værksted. Så super service, ærlige og holder hvad de lover.
Købte en Ford Fiesta fra KB Auto
Købte en Ford Fiesta fra KB Auto. Superservice, søde medarbejdere.
Tak for en god handle, er rigtig glad for bilen :)
Købte en brugt bil hos dem
Købte en brugt bil hos dem, og det har bare været et perfekt køb!
Købte en 11 år gammel (nysynet) bil hos firmaet. Da jeg kom hjem til Sjælland viste der sig en lille utæthed da tanken blev fyldt op. Kontaktede pr SMS sælgeren (Martin) som straks ringede tilbage. Aftalte at jeg ku få et lokalt værksted til at montere en ny påfyldningsstuds og at Martin blot ville betale så jeg ikke skulle tilbage til Skærbæk. Fin kommunikation og god service.
/Niels
Professionelt og hurtig
Professionelt og hurtig. De var meget informativt omkring hvad bilen fejlet og var meget hjælpsom. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang der bliver noget med bilen.
Godt værksted
Godt værksted. Vi har fået lavet vores biler der i et par år og servicen er god - det samme er priserne.
Handler svigagtigt i forbindelse med salg
I forbindelse med køb af køretøj hos KB autoservice i Fredericia har jeg oplevet uetisk og svigagtigt handel med henhold til købeloven, aftaleloven og markedsføringsloven. Derfor anbefaler jeg jer at efterse denne bilforhandler / autoværksted for fejl i forbindelse med urigtige og vildledende angivelser i forbindelse med salg.
Sagen i min situation omhandlede urigtige og vildledende angivelser med henhold til følgende markedsførte. 1) Bilens model - Sælger angiver bilen for at være bedre end den er. 2) Manglende central lås. 3) Manglende ny servicering.
KB Autoservice håndterede sagen yderst uprofessionelt og benytter i sagen ingen saglige argumentation, og opfattes som værende ligeglade med deres kunder i eftersalgsperioden
I skal være hjertelig velkommen til, at kontakte mig med henhold til spørgsmål om ovenstående partner og eller hvis i skulle have en lignende sag.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.