Ka-net Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid serviceminded, Afhjælper altid problemer med hurtigt, men heldigvis er der sjældent brug for hjælp, da deres internet bare virker. Selv i forbindelse med opsigelse af mit internet abonnement, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Ka-net på mail med et problem midt i ferietiden. De svarede med det samme og med en løsning, der var god. Problemet blev løst, da jeg gjorde, som de skrev.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

• Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Kl. 09:00 - 11:30
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket

Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.

Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde problemer med min wifi

Jeg havde problemer med min wifi - forbindelse. Der blev ringet til mig og han forklarede mig på et let forståeligt dansk hvordan det fungerede.
Han spurgte om han måtte ændre lidt i min router.... det han har gjort ser ud til at virke..

10. Februar 2022

Hej John,

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at læse at du har fået en super god service.

Rigtig god dag

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er helt i orden det er og jeg fik…

Det er helt i orden det er og jeg fik snakket med en sød mand som var medhjælpelig at forklare mig

28. November 2021

Hej Liselotte,

Tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris de fine ord.

Rigtig god dag

Super betjening 👍

17. November 2021

Hej Torkil,

Tak for din anmeldelse.
Vi er superglade for din gode oplevelse.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Super god service

Super god service

Kom hurtigt på den rigtige løsning på problemet

5. November 2021

Hej D Larsen,

Super fin service

Super fin service, mit net var lukket ned pga en misforståelse, men efter jeg havde fået fortalt fejlen og betalt den manglende regning, fik jeg åbnet op for nettet med det samme efter en simpel telefonopringning! Kan varmt anbefales

30. Oktober 2021

Hej Nikolaj,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et problem med manglede net.

Havde et problem med manglede net.
Kanet mødte dagen efter op, justerede min installation og fik det rettet.
Herligt.

16. September 2021

Hej,

Sublimt

Har da sjældent oplevet så megen service fra en leverandør …. Og ultra hurtigt levering.
Tak til Ivan og Tim mfl.

12. September 2021

Hej Henrik,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kanet er noget lordt af alle ugens 7…

Kanet er noget lordt af alle ugens 7 dage er der 4 dage hvor nette enten ikke kør med den hastighed jeg betaler for 200 MB så ryggen den af hele tiden også er det altid værst om fredagen hvor når ja de går på weekend om torsdagen og når man så enlig får fat i dem så er der aldrig nogle problemer i følge dem

10. September 2021

Hej Thomas

Vi beklager at du oplever problemer med din internetforbindelse.
Jeg vil personligt meget gerne tage et kig på din sag, så vi kan få løst de udfordringer der eventuelt måtte være på din adresse.
Jeg har derfor sendt dig en e-mail så vi kan få løst problemerne.

Jonatan Theen Nørreslet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fejler alle sammen, det afgørende er hvordan vi forholder os til fejlen

I forbindelse med overtagelse af hus havde Antennelaug kommet til at dobbelt opkræve i forhold til revisionsopgørelse ml sælger og køber. Jeg fik en stor undskyldning og pengene tilbageført sammen dag.

18. August 2021

Hej Lars,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De svarer venligt og hurtigt

De svarer venligt og hurtigt. Da jeg havde problemer med dårlig forbindelse, sendte de en montør med det samme. Det var ganske gratis, og han gik ikke før han var sikker på, at problemet var løst. Rigtig god service.

7. August 2021

Hej Kristian,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har aldrig haft så langsomt internet

Jeg har aldrig haft så langsomt internet før, jeg kan ikke engang se en YouTube video på 10 minutter før den skal stoppe hvert 2 sekund.
Nogen gange slukker nettet bare, den siger jeg stadig er tilsluttet men jeg kan ikke komme på Google eller andre former for ting der bruger internet.
Når jeg downloader køre jeg ca med 900 KB/s og max 1.5 MB/s.

31. Juli 2021

Hej Magnus.

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse med vores internet. Jeg ved at min kollega allerede har været i kontakt med en person i din husstand for at løse problemet og jeg håber at i herfra vil få en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig svar på svar på spørgsmål.

Hurtig svar på svar på spørgsmål.
Og et rigtigt godt bud på hvad problemet er.
Og fint med tilbud om opfølgning
Tak for god service

31. Juli 2021

Hej Per,

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, kan kun være tilfreds.

22. Juli 2021

Hej Annette,

Kalundborgegnens Antennelaug

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr