Altid serviceminded, Afhjælper altid problemer med hurtigt, men heldigvis er der sjældent brug for hjælp, da deres internet bare virker. Selv i forbindelse med opsigelse af mit internet abonnement, s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede Ka-net på mail med et problem midt i ferietiden. De svarede med det samme og med en løsning, der var god. Problemet blev løst, da jeg gjorde, som de skrev.
Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 me... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vores adresse:
Ka-net
Stejlhøj 23
4400 Kalundborg
Kontorets åbningstid:
Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.
Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.
Stejlhøj 19, 4400, Kalundborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Selv i forbindelse med opsigelse af mit internet abonnement, så svarede de præcist og ærligt på hvordan jeg skulle forholde mig. Når jeg igen på et tidspunkt ikke får arbejdsgiverbetalt Internet, så vil jeg ikke tøve med at blive kunde hos KA-net igen

Antwort von Ka-net
Hurtigt svar på min henvendelse og hjælp til at få
udbedret min henvendelse

Antwort von Ka-net
Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne bruge wifi. Dog fik jeg selv løst det, inden de kunne nå at vende tilbage.
Alligevel undersøger de det, og konstaterer at de gerne vil have en tekniker ud og undersøge sagen - og vupti! Så er der stabilt og endnu hurtigere internet. Rigtig, rigtig god service og meget flinke medarbejdere.

Antwort von Ka-net
Hurtig respons og svar på både telefon og mail. Havde en installatør ude dagen efter og internet efter besøgt. Fuldt ud tilfreds :)

Antwort von Ka-net
Venlig og hjælpsom personale.
Altid yderst hjælpsom når man kontakter dem med et spørgsmål/problem.

Antwort von Ka-net
Starter med et sagsnummer 14372.
Selve svaret og den nye faktura, sendt af Helene Radmer har jeg intet at klage over.
Men at modtage en rykker med diverse trusler fordi I ikke har styr på jeres ting, er sgu ikke i orden.
Jeg håbe I hurtigt læser dette, så mit Internet ikke bliver lukket i morgen
Problemet blev løst hurtigt og jeg har her fået en forklaring.

Hurtig reaktion på henvendelse. Tæt opfølgning indtil det virkede 👍🏻

Antwort von Ka-net
Ovenud god service, og behagelige mennesker, fornuftige priser osse.

Antwort von Ka-net
It was a perfect operation.
Everything now works to our satisfaction.
Nice and skillfull operators

Antwort von Ka-net
Det er bare larmende god service
Vi har haft bøvl med vores mailprogram til Mac og opsætningen til Ka-net. Ringede mandag middag og aftalte at jeg bare kunne komme forbi i løbet af tirsdagen. Det gjorde jeg, og vupti var problemet løst med et stort smil. Det kan godt være, at nogle andre udbydere snakker om service, men hos Ka-net får man den. Vi har været kunder i mange år og forbliver det, sålænge, pris, service og tryghed er så godt.

Antwort von Ka-net
Kommer hjem i min lejlighed og internet virker ikke. Selvfølgelig lukker kontoret tidligt fredag så kan kun kontakte vagten. Han er venlig men svaret er kontakt kontoret på mandag. Bare ikke ok især når man skal arbejde hjemmefra i weekenden 😡😡😡...dårlig oplevelse 😡😡😡 Svar til Natasja: i have ALDRIG fremsendt faktura hvilket jeres montør oplyste telefonisk.

Antwort von Ka-net
Jeg modtog en venlig, tålmodig og kompetent behandling af mine spørgsmål og ønske om et skift til YouSee-Play.

Antwort von Ka-net
Meget flinke og servicemindede medarbejdere og nemt at etablere en internetforbindelse 🛜

Antwort von Ka-net
KA-net er bare lyn hurtige i deres service.
Jeg havde en fejl på min router. Der gjorde jeg ikke kunne få min ene wifi-forstærker online.
Skrev til den lørdag 17:02 og fik svar lørdag 17:09 at der vare kommet er fejl på routeren og Rasmus ville genkonfigurer den og alt ville være klar igen om 15-20 min.
Og alt kørte igen efter 15 min..
Og en anden gang hvor jeg gravede mit kabel over og ringede efter hjælp , der der en tekniker 2 timer senere .
KANON service.
5 plus stjerner herfra.

Antwort von Ka-net
Hurtigt , præcis og venlig betjening.
God information så man fik den bedste løsning der passede til vores behov

Antwort von Ka-net
Jeg fik i dag ændret min tv pakke og efterfølgende drillede internettet.
Det var ikke noget problem. De sendte omgående en medarbejder og afhjalp problemet.
Meget højt serviceniveau. Dejligt

Antwort von Ka-net
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.