Ka-net Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid serviceminded, Afhjælper altid problemer med hurtigt, men heldigvis er der sjældent brug for hjælp, da deres internet bare virker. Selv i forbindelse med opsigelse af mit internet abonnement, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Ka-net på mail med et problem midt i ferietiden. De svarede med det samme og med en løsning, der var god. Problemet blev løst, da jeg gjorde, som de skrev.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Mehr ansehen

1. Internetanbieter

• Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Kl. 09:00 - 11:30
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket

Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.

Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og kundeservice i top

Leverer nogle rigtig gode produkter og har en kundeservice i top

26. Mai 2025

Hej Mads,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at vores medlemmer føler sig godt behandlet og er tilfredse med vores produkter.

Fantastisk ka-net

Der behøves ikke at skrives en lang smør ka-net Det er et fantastisk produkt både på internetsiden og på TV siden og der er altid god service og forståelse hos ka-net. De er altid utrolig hjælpsom til at løse opgaver og problemstillinger

28. April 2025

Hej Dennis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter og kundeservice. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great service and very quick respond

Great service and very quick respond. I called in the morning because I needed internet and one hour later, everything was setup and ready. Both costumers service and the technician were super helpful and very kind.

4. April 2025

Antwort von Ka-net

Thank you so much for your kind review!

We're really happy to hear that you had a great experience with both our customer service and technician. It means a lot that you felt well taken care of.

If you ever need anything in the future, don’t hesitate to reach out.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, spørgsmål blev besvaret nemt og hurtigt.

28. März 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og nem hjælp. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med servicen – du er altid velkommen, hvis der skulle opstå flere spørgsmål.

Super og hurtigt support

Super og hurtigt support. Ka-net har min fulde anbefaling.

18. März 2025

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at vores medlemmer føler sig godt behandlet og får en god og hurtig support.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid haft fine oplevelser med…

Jeg har altid haft fine oplevelser med KA-net. Intet at prokke mig over. Uanset om det har været om tv-pakke eller internet.

17. März 2025

Hej Annett,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vores team arbejder hårdt for at sikre hurtige og effektive løsninger, så det betyder meget for os at høre, at det er blevet værdsat.

Rigtig god dag!

Sød og hjælpsom betjening

Sød og hjælpsom betjening. Nemt og ligetil.

27. Januar 2025

Hej Majbritt,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den er god og fantastisk er meget glad…

Den er god og fantastisk er meget glad for mit net og prisen er det værd

31. Januar 2025

Hej Daniel,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os, at vores medlemmer er glade!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig svar på mail.

Super god og hurtig svar på mail.

24. Januar 2025

Hej Thomas,

Vi er enormt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

God service 👍👍👍👍👍

14. Januar 2025

Hej John,

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

10. Januar 2025

Hej Anders,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Hej Simon,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev ringet op af en meget venlig…

Jeg blev ringet op af en meget venlig mand efter jeg,havde skrevet et spørgsmål
Jeg kunne ikke få bedre service,det er helt sikkert
Man kan altid være rolig når man taler med Ka- net
Det er så rart at man ikke bliver mødt af en uvenlig stemme,men derimod en der yderst venlig og gør sit til at hjælpe en

3. Januar 2025

Hej Yvonne,

Det varmer at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og behandling. Det betyder meget for os, at vores medlemmer er glade!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en stor oplevelse

Det var en stor oplevelse, der blev taget godt imod mig, og alt var meget klart for de professionelle. Meget hurtig og effektiv e-mail support. Jeg er meget tilfreds!

1. Januar 2025

Hej Nathan,

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support.

Vi værdsætter din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Super kundeservice og vejledning

Jeg har modtaget den fineste service af De to medarbejdere jeg var i kontakt med, og venlig og imødekommende dialog omkring tilslutningen, Ka-net har min varmeste anbefaling👌🤩

3. Dezember 2024

Hej Kitt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og vejledning. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet og velkommen.

15. November 2024

Hej Lars,

Vi er glade for at høre, at du oplever vores service som god. Det betyder meget for os, at vores medlemmer er glade.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte fuldpakken om aftenen og…

Jeg bestilte fuldpakken om aftenen og næste formiddag var det fikset.

10. Oktober 2024

Hej Erik,

Tak for din positive feedback!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter i har lave ny hjemme side kan jeg…

Efter i har lave ny hjemme side kan jeg IKKE komme ind på min mail så jeg ved IKKE hvad der er galt TRIST
Mvhj. Leif

25. August 2024

Hej Leif,

Vi er kede af at høre du har udfordringer med at komme ind på din mail. Her er nogle forslag fra os til dig, som kan hjælpe dig den rigtige vej.

På vores forside på hjemmesiden kan du rulle en smule ned, så står der ”alt det du har brug for lige ved hånden”. Og til højre er der en knap hvor der står webmail. Den knap vil bringe dig direkte ind på dette link: https://webmail.ka-net.dk/ og du kan derefter logge ind.

Ellers kan vi anbefale at du gemmer linket, som et bogmærke på din computer, så du altid kan få adgang til din webmail med et enkelt klik.

Alternativt til ovenstående kan du ringe til os indenfor vores åbningstid, og vi vil guide dig den rette vej.

Casper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtigt svar og virkelige dygtige…

Super hurtigt svar og virkelige dygtige folk hos Ka-net. Altid klar med løsninger

20. August 2024

Hej Fru Christensen,

Tak for din positive anmeldelse!

Super god oplevelse

Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 med lav ping til forskellige test servere, så det er rigtig fint.

Hele vejen gennem forløbet har jeg kun mødt venlige og servicemindede ansatte.

15. August 2024

Hej Kenneth,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med os. Det betyder meget for os, at installationen gik hurtigt og problemfrit, og at du er tilfreds med din internetforbindelse. Vores team stræber altid efter at give den bedste service, så det er dejligt at høre, at du har mødt venlige og servicemindede medarbejdere hele vejen igennem.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at fortsætte med at levere en stabil og hurtig forbindelse til dig.

Rigtig god dag!

Ka-net

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr