justsign.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

13 Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel een klok voor iemand die een…

Bestel een klok voor iemand die een nieuwe zaak gaat openen met een foto van zijn logo.
Als de foto is geupload blijken er opeens 2 zwarte wijzers op de foto te staan.
Ook wilde ik de openings datum er op zetten en de plaats waar de zaak is, maar dit lukte niet echt.
Ik heb Rob toen gebeld waarop ik zijn voicemail kreeg waar hij aangeeft terug te bellen.
Hij belde inderdaad terug waarop ik Rob vroeg of hij die tekst er wilde bijvoegen.
Hij gaf aan dat hij dit zou doen als hij terug was op de zaak.
Ook vertelde ik hem dat er plotseling 2 wijzers op de afbeelding stonden die ik zelf niet had aangebracht.
Deze zouden niet op de klok komen, en dit was alleen maar een voorbeeld.
Echter toen de klok binnen kwam, had hij inderdaad netjes de teksten aangebracht maar stonden de 2 zwarte wijzers er toch op.
Uiteraard is dit erg verwarrend als er 4 wijzers en een secondewijzer op een klok staan.
Ik heb een paar keer geprobeerd om dit netjes op te lossen door bijvoorbeeld de helft voor een nieuwe klok, echter wou hij 10% geven als coulance op een nieuwe aankoop wat ik niet echt een coulance vond.
Hierna werd hij onaardig, noemde mij een leugenaar en trok hij zijn 10% coulance regeling ook in.
Ik ga nu op het internet voor een nieuwe klok kijken bij een ander bedrijf, want het cadeau lijkt me nog steeds leuk.
Echter zou ik nooit meer iets bestellen bij "Justsign", omdat dit geen betrouwbare handelaar is als er iets misgaat en hij zijn verantwoordelijkheid niet neemt.

Alfred
Everdingen

23. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Baggerbedrijf met een vreselijke eigenaar. NOOIT bestellen!

Toch ook maar even reageren daar Rob een beetje hardleers is en praat over ‘geen lef hebben’. Heb wel lef hoor Rob, maar geen zin te praten met domme onbeschofte mensen. En over ‘arrogante reacties’ gesproken: bijgaand de 1e reactie van Rob op een keurige mail van mij waarin ik netjes aangeef dat product snel geleverd is, maar de print gewoon duidelijke scheef is: “Albert, Dit is een geautomatiseerd proces om de prijzen acceptabel te houden. Zo staat het in de bestelling, wij wijzigen hier niets aan. Groet, Rob”. Oordeel zelf. Lekker arrogant en alles behalve constructief. Maar goed: de Trustpilot-reacties spreken voor zich. Ben niet de enige met dit soort ervaringen zie ik al. Maar ligt natuurlijk aan de ‘klant’. Rob wil lekker geld verdienen en dan snel door. Tsja, dat willen we allemaal, maar zo werkt zakendoen niet. Bij Rob wel. En oh ja: als je belt dan scheldt hij je verrot en drukt je weg. Lekker niveau die Rob van ‘JustSigns’. In je zelf blijven geloven Rob! Dan kom je er wel! 😉

4. April 2024

Slechte kwaliteit, belabberde klantenservice

Omdat mijn man die het besteld had voor mij het niet de moeite vond een review te schrijven maat ik wel is dat onder mijn naam gedaan. Ik ben een eerlijk, netjes persoon... maar ben net afgeblaft binnen 2 minuten, uitgescholden en vervolgens heeft Rob de telefoon erop geknald. Wat een schandalige manier dit.
We willen niks gratis! We wilden alleen graag het design er recht op én een deugdelijk werkende klok. En als je dat niet kunt maken voor dat geld moet je de prijs hoger maken, hadden we ook ervoor betaald. Nu hebben we geld betaald voor prutswerk. Maar vooral de manier waarop je mensen te woord staat in mail en via de telefoon.. Ik zal de woorden hier niet herhalen maar inderdaad had mijn man gelijk... gewoonweg te bizar om nog woorden aan vuil te maken. Je verlies nemen en door....
Klok besteld, zeer snelle levering dat was fijn, maar print schuin erop gedrukt. Bij melding daarvan geeft Rob aan dat het een automatisch proces is en er dus niks aan te doen is. Design is echter recht aangeleverd, maar print staat schuin erop waardoor design deels eraf valt. Zo komt het nu eenmaal uit de printer, zegt Rob. Hij kan het nog een keer doen maar dan zal het er hetzelfde uitkomen. We geven aan dat we design op juiste manier hebben aangeleverd en zou recht moeten staan op klok maar Rob vindt dat we niet méér kunnen verwachten voor dit geld, hij is van mening dat hij ons een oplossing geboden heeft (opnieuw printen maar dan komt de print er op zelfde manier op) maar wij geven aan dat dat geen oplossing is.. we willen graag dat de print er recht op komt (logisch dat je graag wil wat je bestelt toch?) maar Rob geeft hij dat hij ons gewoon gaat blokkeren! Bizarre reactie!
Overigens werkt de klok ook niet eens, maar dat constateerden we pas nà het contact. De glasplaat is te dik voor het los meegeleverde mechanisme waardoor de wijzers blokkeren. Maar dat hebben we niet eens meer kenbaar gemaakt. Waarschijnlijk zal Rob dan ook zeggen dat we niet méér kunnen verwachten voor dit geld. Dus hoppa, zo bij het vuilnis!
Jammer, gemiste kans.
Bij mij blokkeert er iets door deze wijze van behandeling. Je denkt iets leuks te bestellen, een keer bij een bedrijf vlakbij ipv over de grens, maar kwaliteit is hier ver te zoeken. Zowel kwaliteit van het product als van de klantenservice is ver onder de maat.
Weer een les geleerd... eerst reviews lezen.

5. April 2024

Antwort von justsign.nl

Jammer weer zo een 'klant' Krijgt wat hij heeft besteld, maar vindt het niet goed.
Heeft niet het lef om onder zijn eigen naam de reactie te plaatsen (Albert)
Uurwerken leveren we er honderden van en zijn altijd goed, maar heb geen kans gehad om deze te vervangen. Mocht geen eens een oplossing aandragen. Na zijn arrogante houding was het voor mij klaar. Altijd weer klanten die door een 'onterechte' klacht iets gratis verwachten.

Moet het even kwijt.
Rob

Foto's op leisteen besteld

Foto's op leisteen besteld, rekening gehouden met ruimte aan de boven, onder en aan de zijkanten van de foto's. Bij ontvangst zijn aan de bovenkant de hoofden er voor de helft af en ook de letters die erop stonden met stift bijgetekend. Onderkant ook een stuk af.
Als tegemoetkoming krijg je 10% korting op een volgende bestelling aangeboden.
Weer gemaild dat ik toch een andere oplossing wil en dan hoor je niets meer terug.
Erg slechte sevice, ik zou er echt niet bestellen dan kan je je geld net zo goed gelijk weggooien

15. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Shirt met opdruk opgelost

Mijn bestelling (shirt met opdruk) was mislukt en heb dit aangegeven via mail. Er werd snel gecommuniceerd, al was de communicatie wel wat kortaf, kreeg ik na overleg met justsign een retourlabel opgestuurd. Heel netjes! Ik heb het shirt teruggestuurd en ontving vandaag het nieuwe exemplaar. Deze keer mooi en goed gelukt, dus al met al een tevreden klant!

31. März 2023

Zeer slechte ervaring:

Zeer slechte ervaring:
Glazen onderzetters totaal niet transparant, maar wit ondanks hoogwaardige kwaliteit foto, één onderzetter beschadigd
- geen antwoord op mail
-Na telefonisch contact wordt eigenaar boos en verbreekt de verbinding
Product is een fotograaf onwaardig en zal het cadeau weg moeten gooien
Nog nooit eerder zo slecht behandeld
Conclusie: neem een ander bedrijf
Marijke Goorhuis

16. März 2022

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice, waardeloze kwaliteit.

2. März 2021

Antwort von justsign.nl

Sorry, maar wij kennen geen Brit.
Zonder verdere gegevens is dit een rare review

Groet,

Justsign team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch!

Heel erg goed!
SUPERsnel schakelen, direct persoonlijk contact en een prachtig eindresultaat!
Een dikke vette 10, wat mij betreft!

2. Oktober 2020

Antwort von justsign.nl

Heel erg bedankt voor het compliment.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Product schade, maar top opgelost!

Product werd snel geleverd, maar helaas wel met schade. Mailtje naar de klantenservice en het probleem werd netjes opgelost. Ik kreeg gratis een nieuw product toegestuurd.

Bestelproces erg fijn en aflevering TOP! Een vriendelijk bedrijf.

10. Mai 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Doen gewoon wat ze moeten doen, prima

Prima ervaring met deze webshop. Mijn artikel ontworpen op de website en het is binnen twee dagen geleverd, goed en snel dus, want het artikel moest ook nog gedrukt worden.

Enige puntje van kritiek is de enigszins onoverzichtelijke website, hij staat erg vol en is daardoor minder makkelijk in gebruik.

28. März 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr