KidzinColor Bewertungen 24

TrustScore 3 von 5

3.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket wordt niet geleverd Door het verzendbedrijf GLS is twee weken na bestelling bij KidsinColor, het pakket nog steeds niet geleverd. Inmiddels 3 keer aangegeven bij KidsinColor die vurig een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

nog nooit iets online besteld. maar niet kunnen vinden in locale winkel. kreeg bestelling niet doorgezet, vriendelijke medewerker heeft geholpen. heeft aparte mail gestuurd, met de gegevens van... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een groene Mepal broodtrommel en beker besteld, met gele tekstopdruk. Opdruk was lichtgroen/grijs. Op eerste klacht werd niet gereageerd, na tweede mail werd ik afgescheept met de boodschap “ Op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag de schitterende sport/weekend tas voor mijn kleindochter ontvangen. Schitterend, mooi bewerkt met de sierletters en snel geleverd. TOP Eveneens een mooie website met een uitgebreide leuke keu... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Kinderbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kidzincolor is de Nr. 1 webshop op het gebied van kinderkado's personaliseren!

3.0

2 Sterne
1 Stern

Pakket wordt niet geleverd

Pakket wordt niet geleverd
Door het verzendbedrijf GLS is twee weken na bestelling bij KidsinColor, het pakket nog steeds niet geleverd. Inmiddels 3 keer aangegeven bij KidsinColor die vurig een pleidooi houdt voor de drukte bij GLS. Ik moet er maar op vertrouwen dat het wel een keer geleverd wordt.
GLS laat bijna 2 weken na de bestelling weten het pakket de volgende dag te zullen bezorgen. U raadt he al: Dit gebeurt niet en de status van zending blijft op 'in sorteercentrum' staan bij de track&trace.
KidsinColor reageert met "helaas voor u maar wij versturen gepersonaliseerde producten en 9 van de 10 pakketten komen alsnog gewoon aan bij de klant".
KidsinColor geeft verder aan altijd prima ervaringen hebben met GLS. Als klant deel ik deze ervaring niet en helaas heb ik vanaf nu met KidsinColor een slechte ervaring erbij. De toon van de mails is "jammer voor je dat het pakket er niet is, maar wij hebben vertrouwen in GLS".
Conclusie;
Ik raad iedereen ten zeerste af om een kraamcadeau bij KidsinColor te bestellen; het pakketje komt niet of wordt misschien geleverd als het kind al naar de kleuterschool gaat!

29. Januar 2026

Kat in de (rug)zak!

De levertijd was ok, maar daar is alles mee gezegd.
De rugzak met T-rex zag er leuk uit maar in het echt doet de tas goedkoop aan, geen kwaliteit en de print is niet mooi helder.
Kat in de (rug)zak!

21. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onjuiste informatie en asociaal in gesprek

Je besteld een tas die in een hele lap tekst word omschreven als een ruime weekendtas en sport tas.. je krijgt iets binnen van het formaat ruime toilettas.. kan net een trui in en het zit vol. Maar ergens in die hele lap tekst staat 40 bij 20. En als je er wat van vind.. ja ik weet toch niet wat jij in een weekend tas wilt doen.
En aangezien de naam er opstaat.. kan het niet terug. 50 euro weggegooid. En nergens een o wat vervelend mevrouw. Nee alleen een grote bek.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na overleg tot oplossing gekomen.

Op de site buren Bella 2 gezien daar zitten de beren. Verder geen aanwijzingen. Wat duid dat ze 27 cm groot zijn. Ook nog telefonisch contact gezocht om 4 beren te bestellen. Nu de vier beren nu ontvangen blijkt de maat geen 27 cm van kop tot kont maar 21 cm te zijn meer.
Na telefonisch overleg samen tot een oplossing gekomen, en nu de 4 juiste grote beren ontvangen.

18. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ziet er leuk uit maar kwaliteit is slecht

Ik heb twee bidons besteld met de namen van mijn kinderen erop. De bidons zien er goed uit en werden goed ontvangen. Echter gaan ze na een paar maanden gebruik lekken en laat de naam los. Dit komt omdat de opdruk geen print is maar een sticker. Na een mail krijg ik pas na enige tijd een reactie dat het lekken komt omdat ik de bidon in de vaatwasser gedaan zou hebben. Dit is echter niet het geval. Er wordt nog wel aangeboden een nieuwe naam toe te sturen en tegen betaling is een nieuwe dop mogelijk. Nadat ik aangeef kosteloos een kwalitatief beter product verwacht, komt geen reactie meer. Ook niet na een tweede keer vragen om een reactie.

4. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gymtas met naam.

Gymtas met naam.
Gymtas besteld voor mijn neefje als cadeau. Tas en opdruk zien er super netjes uit. Dag voor verzending keurig track-en-trace code ontvangen. Netjes een label opgeplakt waar het pakketje afgeleverd moest worden, super netjes. 4 sterren i.p.v. van 5 omdat het pakketje er 4 dagen over deed i.p.v 3 voor de rest helemaal top.

9. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben geloof ik nog nooit zo…

Ik ben geloof ik nog nooit zo on-klantvriendelijk behandeld als door dit bedrijf. Ik had een zgn mijlpaal krasposter besteld. Het produkt was (technisch) niet in de winkelmand te krijgen. Hulp gevraagd. Na meerdere onbeantwoorde telefonische oproepen, 2 mails en n geautomatisserd antwoord via what's app zo goed als geen contact mee te krijgen. Het contact wat nadien plaats vond was onvriendelijk, verdedigend en wat strijdlustig van aard. Mijn 1e keuze bleek niet op voorraad. Mijn 2e keuze, bleek later, werd " op maat gemaakt". Waarop ik vroeg: dan graag mijn 1e keuze. Een vaag verhaal over leveranciers volgde. Toen de hamvraag; de levertijd. Na veel gedoe moeten besluiten om een spoed levering gereed te laten maken. Dat kostte weer extra geld. Daarmee kwamen de totale verzendkosten op ruim €10. Ik koos voor een bijgaand kaartje met persoonlijke tekst (€1.95 extra). Die tekst is middels n sticker (waarin een lelijke vouw zit) geplakt op n soort reclame kaartje. Het kadopapier (€2.95 extra) is kapot aan beide uiteinden en missen plakband.
Het aller ergste: ik had het zo gehad met deze behandeling dat ik mijn bestelling wilde annuleren. Het bedrijf herroept zich op het onttrekken aan de wet op consumentenkoop. Het zou een zgn "gepersonaliseerde" aankoop zijn. Dat is deze algemene poster niet. Ik zou t nog kunnen proberen, maar het is mijn energie niet waard. Koop nooit iets bij dit bedrijf want je word er erg verdrietig van! Ik zit er nu mee en moet het met verplaatste schaamte overhandigen aan mijn collega. In totaal €38.75 betaald voor een poster. Om te huilen!

26. Oktober 2024

Gymtas met naam besteld

Gymtas met naam besteld. De verhoudingen kloppen niet zoals weergegeven op de website. Daarnaast zit er een vouw in de afbeelding. Hierover een klacht ingediend, waarbij ik de volgende reactie krijg

' grote op de site is een indicatie en hebben wij standaard waardes waarbij niet van afwijken...'

Dus 1 keer maar nooit meer.

16. Oktober 2024

1e keer online besteld

nog nooit iets online besteld.
maar niet kunnen vinden in locale winkel.
kreeg bestelling niet doorgezet, vriendelijke medewerker heeft geholpen.
heeft aparte mail gestuurd, met de gegevens van bestelling, alsmede factuurbedrag.
betaling via bank-app gedaan. kreeg bevestiging dat betaling was ontvangen en dat bestelling was verwerkt.
gepersonaliseerde pakje snel en in goede orde ontvangen.
Er kan altijd gezeurd worden, en er kan altijd iets mis gaan.
Behandel iedereen met respect, dan ontvang je respect terug en zal er alles aan gedaan worden om je te helpen.

3. Oktober 2024

Drama om 4 euro.....

Ik heb een knuffel met naam besteld die niet op voorraad was, ik mocht een andere bestellen dit zou geregeld worden. Achteraf bleek de knuffel eigelijk 4 euro duurder dan die ik besteld had maar deze kreeg ik cadeau. Gelukkig heb ik de screenshots van het gesprek, want nu 3 maanden verder blijf ik herinneringen krijgen over die 4 euro en dat het niet uitmaakt dat dat mij is toegezegd en ik het gewoon moet betalen. Geloof me het gaat me echt niet om die 4 euro, maar even serieus.... dit is te zot voor woorden? Laat mij even lekker met rust en neem je verlies dat je collega mij uiteindelijk iets heeft beloofd wat dus blijkbaar een no go was. Ik kom hier in iedergeval nooit meer terug

30. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte klantenservice na verkeerd geleverd product

Als kraamkado een trein met de geboorte gegevens gekocht. Na het geven en tijdens het uitpakken kwamen we erachter dat de naam verkeerd was geschreven op de trein. Uiteraard schaam je je dan kapot, maar ik vond op dat moment dat ik niet weer het kado mee kon nemen. Dus gezegd dat ik het zou herstellen. Gelijk de bestelling nagekeken en daar stond de naam wel goed op. Gelijk contact opgenomen met het bedrijf om de fout aan te geven.
En te vragen om een oplossing. In eerste instantie werd het verhaal in twijfel getrokken… heeft u de naam wel goed genoteerd want dat wordt altijd overgenomen…. Ja dus… Maar toen werd als oplossing aangeboden om een sticker te sturen met de juiste naam… Ik heb aangegeven dat ik dit geen oplossing vond. Dat betekende dat ik de sticker aan de nieuwe ouders moest geven… hier de naam was niet goed, maar kun je een sticker eraf halen en erop plakken.
Aangegeven dat ik nieuwe trein wilde, ik had immers iets anders gekregen dan wat ik had besteld. Die mevrouw mocht de beslissing niet nemen. Zou de volgende dag worden teruggebeld. Dat telefoontje kwam niet. Wel een mailtje met daarin de optie om de trein terug te sturen zodat zij de sticker konden vervangen, wat zou betekenen dat ik het kraam kado terug moest vragen. Ik wilde een nieuw trein en dan de verkeerde terug sturen. Volgens mij was dat in dit geval de enige nette oplossing. Was verkoper het niet mee eens. Heb aangegeven zeer teleurgesteld te zijn en deze recensie te plaatsen. Het antwoord…u doet maar, dan zullen wij er wel op reageren, gaf me niet echt een warm gevoel. Ik denk op het gebied van klantenservice dat u nog best wat dingetjes kunt leren !

1. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

schitterende sport/weekend tas voor meisje

Eveneens een mooie website met een uitgebreide leuke keuze .... Dit bedrijf een echte aanrader

10. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laat je cadeautje niet inpakken want…

Laat je cadeautje niet inpakken want het komt kapot en open aan. Aan beide kanten zitten er gaten in het inpak papier. Als je hier wat van zegt schuiven ze dit af op de pakketdienst. Ook werd het gesprek verwijderd na mijn klacht en kon ik dus niet meer reageren.

11. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levert niet wat ze tonen.

Een groene Mepal broodtrommel en beker besteld, met gele tekstopdruk.
Opdruk was lichtgroen/grijs. Op eerste klacht werd niet gereageerd, na tweede mail werd ik afgescheept met de boodschap “ Opdrukken op mepal producten kunnen iets lichter of donkerder uitvallen dan uw gemaakte voorbeeld, dit omdat de opdruk geverfd wordt en bij bepaalde kleuren een witte onderlaag gemaakt moet worden ivm de dekking”

En daar mocht ik het mee doen... Van een witte onderlaag is dus geen sprake geweest, en daar geel een primaire kleur is, en de groene trommel standaard in het assortiment zit van Mepal, is dit totale onzin!

Heel slecht!

15. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr