Vi købte en lille brugt bil hos Junges Automobiler for ca. 1 uge siden. Det var en rigtig god oplevelse, og vi fik at vide, at vi bare skulle ringe, hvis der mod forventning skulle opstå problemer m... Mehr ansehen
Vi købte en Suzuki Baleno fra 2017 hos Junge. Den var ikke serviceret inden køb. Et par måneder efter har vi den til service hos Junge. Vi bliver kontaktet, da bremseklodser, bremseskiver og kal... Mehr ansehen
Ros til Junges Automobiler for imødekommenhed, da jeg skulle have udbedret en lak skade på min Suzuki Swift, hvilket tidligere var forårsaget af hærværk. Desuden har jeg ros til bilmærket Suzuki.... Mehr ansehen
købte for 14 dage siden en suzuki swift 2009. har holdt på værksted lige siden pga 14 fejl på bilen hvoraf over halvdelen var alvorlige.firmaets fremtoning ved reklamationenvar ganske uprofesionelt.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Junges Automobiler - nye Suzuki og brugte biler samt autoservice
Samsøvej 26, 8382, Hinnerup, Dänemark
- junges@junges-automobiler.dk
- www.junges-automobiler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Har lige købt en Suzuki Baleno med…
Har lige købt en Suzuki Baleno med automatgear, fik den bedste vejledning og service og bilen fik jeg til en fantastisk pris. Helt klart her jeg også skal have min næste bil, fantastisk god sælger
Super handel :-)
Jeg købte en Hyundai i30 af Rasmus i november 2017, og har været fuldt ud tilfreds med både bil og service. De par småting der har været på den, er blevet fikset med det samme og uden beregning eller yderligere anmærkninger. Jeg er super glad for min nye bil, og føler jeg gjorde en rigtig god handel. Mine varmeste anbefalinger herfra :-)
Alt for kunderne - selv på en lukkedag
Vi har brugt Junges auto til service igennem rigtig mange år. Det er altid let og fleksibelt at få en tid ligesom man ALTID kan kan komme forbi uanmeldt og få skiftet en pære eller set på noget akut. Men d. 1. maj kl. 05.00 tog jeg chancen og stillede, ved værkstedet, den ene af vores biler som endnu ikke havde fået sommerdæk på. På vej til København, kl. 07.30, ringede jeg til Rasmus Junge for at høre om de kunne finde vores sommerdæk og lave et skift. "Jamen det er 1. maj, og vi har "desværre" lukket" lød det i den anden ende. Jeg beklagede forstyrrelsen og aftalte at komme forbi næste dag. kl. 09.07 tikkede en SMS ind "bil klar - sommerdæk monteret - ha' en god dag"
Super service :-)
Gode priser og fantastisk service 👍
Jeg købte en nyere Hyndai i10. Jeg fik en helt fantastisk service og blev hjulpet igennem alt, jeg fik gode svar på de spørgsmål jeg Havde.
jeg har nu haft service af min hyndai ved junge i 3 år og det er stadig et fremragende sted og en fantastisk service hver gang
Et godt sted at handle bil.
Har i dag kørt vores første tur i vores helt nye bil som vi har købt af Rasmus. Hele forløbet har fra start til slut været lige efter bogen. Rasmus gav sig rigtig god tid til at forklare både ulemper og fordele ved de forskellige biler vi kiggede på, vi kunne prøve dem vi gerne ville og han startede dem op så man ikke på den kolde dag vi var der, frøs når man tog en tur.
Hvis man som nogen skriver, oplever Rasmus som arrogant, er det nok fordi man ikke forstår hans gode Østjydske humor. Vi vil med glæde handle der igen.
Hilsen Sonja og Bjarne
Imponeret over servicen
Købte en brugt bil, 5 måneder efter larmer den, bremserne skal skiftes, får låne bil og betaler kun for benzinen, bilen er færdig samme dag og det kostede mig ikke en krone for ny bagbremse og reparation. Meget tilfreds kunde, der vil benytte dem fremadrettet.
Super køb af brugt bil
Har købt en VW Fox hos Torben og er meget tilfreds med aftaler og service. Har fået ordnet det lovede på bilen inden for garantiperioden med kort varsel. Bilen er i fantastisk stand og kører perfekt.
Torben yder en super service og er til at forhandle med. Vil uden tøven handle hos ham igen!
Rigtig god service ved køb at brugt …
Rigtig god service ved køb at brugt bil.
Blev enda everet nysynet uden det var aftalt.
Rigtig godt sted at finde bil
Jeg købte en Peugeot 107 hos junges auto og fik en fantastisk service. Vi fandt en god pris og bilen kunne afhentes dagen efter. Nysynet, ny service og med nye plader. Hurtigere ekspedition kan man vidst ikke få :)
Kan kun anbefale at købe bil her hos det søde personale. Derfor får de klart 5 stjerner 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tilfreds kunde
Jeg har siden jeg købte min første bil i 1970 altid handlet bil hos Junges Auto i Hinnerup ( 8 i alt ) med en enkelt undtagelse og altid været tilfreds både med selve handlen og efterfølgende service. Jeg har gennem alle år handlet med forskellige sælgere i firmaet og altid fået en fair behandling.
vh. E.F. Jensen
Det er forhandlere som denne
Det er forhandlere som denne, som er ligeglade med deres kunder, så snart pengene er i kassen.
Jeg kender flere personer, som har fået en service fra denne forhandler, som var under al kritik.
Jeg har ladet mig observere, at de sælger ældre billige brugte biler som engross, og det er tit set blandt brugtvognsforhandlere, at de sælger biler som engross til alm. private købere, som ikke engang har et CVR nummer. Så pas på med hvad I køber, for det er sælgere som denne, som nægter jer den garanti i har på varen.
Har for anden gang købt sprit ny bil …
Har for anden gang købt sprit ny bil hos Junges. Fik en rigtig god handel med Rasmus, fik det som jeg gerne ville have. Og da jeg skulle have den nye bil leveret, kan jeg kun sige, at Brian som er sælger, har en mega tålmodighed. Da vi skulle igennem alt hvad den nye bil nu kunne.. Og efterfølgende er jeg blevet kontaktet af dem for, at høre om jeg er tilfreds med den nye bil, ellers skal jeg bare ringe eller komme forbi. Bedre service kan man ikke få..😃👍👍
Meget arrogant og ikke imødekommende …
Meget arrogant og ikke imødekommende service fra værkstedet. Vil rigtig gerne støtte lokalt, men efter sidste møde med værkstedet og deres uheldige og ubehagelige måde at tale til mig som kunde, samt ikke erkende fejl, vil vi fremover bruge et andet værksted.
Spild af tid.
Spild af tid.
Ganske inkompetent værksted.
Mange tak og på gensyn :-)
Købte min første nye bil her. Super god service og venlig behandling. Har efterfølgende fået lavet serviceeftersyn og to skader. Jeg vil aldrig bruge et andet værksted, da min bil og jeg er i trygge hænder her. Kan varmt anbefale dem.
Fint brugtbilskøb
Købte ny brugt bil, som klart har levet op til forventningerne indtil videre.
Brugt bil så må man naturligvis ikke forvente en helt ny bil, men der var nogle små skavanker efter nogle tusinde kilometer henover sommeren, som Junges Auromobiler fikkigget på og udbedret meget hurtigt til fuld tilfredshed.
Efterfølgende har der været en fin opfølgning fra firmaet.
Jeg kan klart anbefale en handel med Brian.
Jeg var nok for naiv
Jeg skulle bruge en bil ret hurtigt, og valget faldt på en ældre Hyundai Getz hos Junges. Jeg fik den til 28.000 kr. men så var der også seks måneders garanti med i købet.
Halvanden måned efter købet springer kølerhjelmen op i forruden på motorvejen. Heldigvis sker der ikke noget, men vi får os da en slem forskrækkelse.
Dobbeltsikringen på kølerhjelmen har været defekt - men dette er åbenbart ikke med i de seks måneders garanti.
Da jeg er nede for at hente bilen, spørger jeg en mekaniker, der formentlig ikke ved, hvilken pris jeg har købt bilen for halvanden måned tidligere, hvad jeg kan forvente at sælge bilen for.
Han oplyser mig, at jeg nok ikke skal forvente at få meget mere end 15.000 kr. for den.
Jeg har uden tvivl været for naiv, men jeg vil ikke anbefale, at man køber brugt bil hos Junges, medmindre man har virkelig godt styr på biler.
De kender ikke ordet anstændighed ...
Hvis du vil spare dig selv for at blive snydt og bedraget, så find en anden bil-forhandler. Så enkelt kan det siges !!!
Mage til uanstændig forretningsførsel skal man lede længe efter.
Super service aftale, super garanti og god kundeservice
Jeg må stille mig lidt uforstående overfor den negative holdning mod Junges Automobiler.
Jeg købte en spritny Hyundai i10 i 2012, og tegnede i den omgang en service aftale for 30.000km årligt til 20.000km pris. God service!
Her 3 år efter har den lille i10 kørt knap 130.000km og det 8. service er lige veloverstået. Alle aftaler er overholdt, der har været et par skavanker på bilen som alle er rettet på garanti, inkl en komplet kobling, ingen sure miner, kun god behandling og fint håndværk fra Junges side.
Især Rasmus har været imødekommende og proffesionel, og har undervejs lavet gode tilbud på sommer og vinterdæk.
Alt i alt har Junge været et fremragende sted at købe og få serviceret bil.
Fupmager og snydepels, her er et af autobranchens meget sorte får.
Da man før handler er gode til at komme med smil og løfter, valgte jeg desværre at købe en brugt bil hos Junges. Bilen var, i følge sælger, hysterisk velholdt og ville få foretaget stort service inden levering.
Hos Junges indeholder et stort service desværre kun olieskift og åbenbart ikke kontrol/skift af gearkasse- og bagtøjsolie, eller nulstilling af servicetæller, samt en del andre ting som burde gøres efter fabrikantens foreskrifter ved et stort service. Dette, samt en længere række af fejl og mangler ved selve bilen, som blev konstateret og påklaget inden for kort tid efter leveringen, havde Junges hovedsageligt kun tidsudtræk til overs for. Først brugte Junge nemlig næsten et halvt år på, vedholdende at sige at det nok skulle blive lavet, man kunne bare ikke lige finde tid hertil, men snart.....
Først da FDM kom ind i sagen kom der lidt skred i tingene og nu ville man da gerne kigge på bilen (altså ikke lave noget, men bare kigge) - Junge havde nu bilen i små 10 dage og påstod at nu var den god, men ak nej Junge havde ikke repareret den. Tværtimod virkede det som den var blevet brugt som kundebil eller privat på værkstedet, for da bilen blev afhentet kørte den ca. 5-600 meter og løb tør for brændstof - om dette skyldes en bevidst handling eller om Junges auto bare er så inkompetent, at man efterlader en kundes bil uden brændstof, må henstå i det uvisse.
Da Junge kun ønskede at trække tiden og hverken ville lytte til fornuft fra FDM eller den efterfølgende motorsagkyndige, som gennemgik bilen for bilankeklagenævnet (BAKN), endte sagen, efter 1½år med en kendelse fra BAKN, hvor Junge blev dømt til at betale en mindre erstatning, da deres forbrugerpligter ikke var overholdt.
BAKN havde desværre lavet en fejl, som jeg mundtligt har fået bekræftet fra den ene af domsmændene, men BAKN tager principielt ikke sager op igen. Og da Junge, selvfølgelig tænker man næsten, ikke ville erkende at der stadig var fejl og mangler ved bilen endte sagen med advokater og stævning af Junge. Efter nyt syn og skøn (domstolen vil have sin egne) er sagen nu endt med yderlig en erstatning fra Junges, da det endnu en gang er blevet tydeliggjort at Junge IKKE har levet op til sine forpligtigelser.
Der er dog den problematik at når ting skal juridisk bevises (i sær efter 2½år), så er der visse krav/reklamationer som må opgives undervejs, dette ved Junge nok godt og man tænker, det er derfor tiden hele tiden trækkes ud. Selvom Junges auto, nu ad 2 omgange er blevet pålagt erstatnings betaling - så har han givet sluppet billigere end hvis det havde været en ærlig forretning som levede op til sine forpligtigelser med det samme.
Så med mindre du elsker at prale med at du har overbetalt din bil og gerne vil bruge et par år på at retfærdigheden sker fyldest - SÅ HANDEL ET ANDET STED END HOS JUNGES AUTO.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.