Vi købte en lille brugt bil hos Junges Automobiler for ca. 1 uge siden. Det var en rigtig god oplevelse, og vi fik at vide, at vi bare skulle ringe, hvis der mod forventning skulle opstå problemer m... Mehr ansehen
Vi købte en Suzuki Baleno fra 2017 hos Junge. Den var ikke serviceret inden køb. Et par måneder efter har vi den til service hos Junge. Vi bliver kontaktet, da bremseklodser, bremseskiver og kal... Mehr ansehen
Ros til Junges Automobiler for imødekommenhed, da jeg skulle have udbedret en lak skade på min Suzuki Swift, hvilket tidligere var forårsaget af hærværk. Desuden har jeg ros til bilmærket Suzuki.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Junges Automobiler - nye Suzuki og brugte biler samt autoservice
Samsøvej 26, 8382, Hinnerup, Dänemark
- junges@junges-automobiler.dk
- www.junges-automobiler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god service og de sødeste…
Rigtig god service og de sødeste medarbejder. Kan helt klart anbefales 💪🏾!
Vedr. køb af Mercedes SLK
Ved køb af brugt Mercedes SLK, oplyser sælger, at der er tale om en velholdt bil, og at der er ”fuld servicebog”.
Ved afhentning af bilen, er bogen der ikke, og sælger oplyser, at han vil kontakte tidligere ejer, for fremskaffelse af denne.
Da dette ikke sker, kontakter jeg selv tidligere ejer, der fremsender skadesrapport m.v., der viser, at bilen blev ”solgt til” forsikringsselskabet, i det denne var nær totalskadet.
Jeg kontakter da Junge, for at få afklaret, hvad dette/denne skade drejer sig om. Junge oplyser, at der er skiftet en dør, fronthjelm og kofanger. Det er på ingen måde i overensstemmelse med skadesrapporten.
1: Der blev spurgt til bilens tilstand/historik, og her blev der ikke oplyst om skade, men fortalt om en velholdt ”garagebil”, hvor tidligere ejer havde oplyst, at al service var overholdt.
2: Junge kan ikke, som udtalt, have viden om hvorvidt service er overholdt (tidligere ejer beretter at han ikke har haft har ikke haft kontakt til Junges Auto, da bilen overgik til forsikringsselskabet).
3: Der forefindes ikke servicebog som aftalt.
4: Ved afhentning er der flg. fejl: bilens bagsmæk er ustabil, vindues-nedrulning er defekt og der er uregelmæssighed i strøm-systemet.
Det lykkedes at få Junge til at tilbagekøbe bilen, dog ikke til handelens fulde beløb. Der aftales tidspunkt herfor, men da jeg ankommer i forretningen, er ingen af de tilstedeværende vidende om dette. Endvidere er bilen allerede sat til salg i Junges forretning, indregistreret i mit navn (med min forsikring), uden mit vidende.
Det viser sig, at bilen har stået til salg på Bilbasen i fire dage, uden at Junge har oplyst herom.
Ovennævnte forløb strakte sig over 19 dage, hvor bilen stod hos Junges Auto, 12 af dagene.
God service og vejledning
Junges Automobiler Hinnerup …
Jeg har nu i en del år brugt junges auto til både køb og rep. MEN denne gang slår Rasmus ALLE rekorder i super service og geni streger 👍.
Jeg købte for første gang i 10 år bil et andet sted en v. Junges auto
Men så kom tiden for første service så jeg starter med at tage fat i skorstensgård dem der med tysker priser og de ville have 4500 gode danske kroner for et stort service.
Tager så fat i Rasmus og vi snakker lidt frem og tilbage hans pris er for nøjagtig det samme arbejde 2500kr Inc. Låne bil
Sætter bilen tirsdag aften og onsdag eftermiddag er den klar igen.
Det er og bliver mit 100% favorit værksted
1000 TAK for endnu en kanon behandling
Jeg kan varmt anbefale Junge
Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Junge. Vi købte en bil i september 2020, hvor vi både fik god og ærlig vejledning, nedslag i pris og leveret bilen i Århus. Dejligt med sådan en service, selvom man køber en brugt bil.
Kan kun varm andbefaldes da min søn har…
Kan kun varm andbefaldes da min søn har købt hans første bil der synes der var en god service ,
Nu har jeg trukket masser af luft ind…
Nu har jeg trukket masser af luft ind efter jeg for ca. et år siden købte en Kia Venga hos Junges, men skuffelsen sidder så dybt, at nu skal jeg ud med det. Bilen er nu solgt igen med et ganske solidt tab.
Sagen (Junges vil sikkert modargumentere, men ikke desto mindre er nedenstående forløb fakta):
1. Køber en Kia Venga i september 2019
2. Finder småfejl som udbedres hurtigt - alt godt
3. Fartpilot virker ikke optimalt - dette udbedres ikke i første omgang
4. Jeg begynder at mistænke bilen for at forbruge lige rigeligt med olie, hvilket nævnes - men det kigges der i første omgang ikke på.
5. Efter aftale sendes bilen på aut. Kia-værksted, som konstatere at kæden skal skiftes, da den er slidt og det har indflydelse på fartpiloten. Og måske også olieforbruget.
6. Junges skifter kæden, og indtil videre har der været lige rigeligt med bilen, men dog udbedret indenfor de 6 mdr.
7. Vi er nu efter de 6. mdr. og lamper begynder at lyse i bilen. Olieforbruget nærmer sig nu en ny liter pr. uge!! Bilen 'trækker ikke' ordenligt og lyder forfærdelig. Omdrejningstælleren hopper og danser i tomgang. Kraftig mistanke om at kæden sidder skævt og er skyld i det.
8. Junges kontaktes vedr. punkt 7. Svar efter at have kigget på bilen i 2 timer: 'Der er ikke noget galt med kæden. I har bare fået en bil som forbruger meget olie. Bilen skal have ny motor. Vi kan skaffe en til 12.000, som har kørt 50.000 mere end den nuværende. Arbejdsløn kommer oveni'.
9. Skal ikke ha' en motor med flere km. i bilen, og bruge 14-15.000 på bilen efter 7 mdr. (bilen kostede 65.000). Kontakter et familiemedlem som tidligere har arbejdet hos FDM, som udmærket kender Junges og hvis vi skulle gå á den vej, så trækker de sagen i langdrag og det får vi ikke en bedre bil af.
10. Vi forsøger at sælge bilen - men i lokalområdet får vi 2 deciderede bytte-afslag, fordi.. og dette er ordret: 'Jeg tager ikke imod bytte-biller, som er solgt af Junges. Aner ikke hvad de har gjort ved bilen'
11. Bilen er nu solgt og vi har fået en ny. Den var ikke meget værd i bytte:(.
Alt i alt trist - og jeg forstår ganske enkelt ikke hvorfor Junges ikke er mere serviceminded. Jeg fortæller ALLE jeg møder og kender om ovenstående, og fraråder hermed en del til aldrig købe bil hos Junges. I et mindre samfund som Hinnerup/Søften, så skal jeg nok få det ud i krogene. Og det véd Junges vel godt, når de taget let på tingene og ikke vil yde bare en smule ekstra service.
Dårlige service
Dårlige service. Tale ned til kunde.
Det har jeg oplevet 2 gange.

God service og behandling
Kan anbefale Junges, da de har god betjening og god service. De står altid klar til at hurtigt kunne hjælpe én samt at man altid kan komme og bare tage en snak med dem. Jeg har lige købt en bil ved dem og jeg er fuldtud tilfreds.
Bedste service
Virkelig god service ifm leje af bil. Kan varmt anbefales.
Jeg købte i sommers en Hyundai I20
Jeg købte i sommers en Hyundai I20. Der har hele vejen igennem været en behagelig tone, professionel behandling, og super service.
Trods det at jeg bor langt væk derfra, er det helt sikkert et sted jeg gerne vil handle igen!

Antwort von Junges Automobiler
købte for 14 dage siden en suzuki swift…
købte for 14 dage siden en suzuki swift 2009. har holdt på værksted lige siden pga 14 fejl på bilen hvoraf over halvdelen var alvorlige.firmaets fremtoning ved reklamationenvar ganske uprofesionelt. Man skulle tro man var på et polsk værksted.
7 fejl ud af 14 fejl er blevet rettet under protest. resten vil de overhovedet ikke lave (endnu).køb aldrig aldrig bil hos dette perlegrusfirma

God og professionel behandling
Har nu handlet bil her to gange, og følt mig godt behandlet begge gange. Sælger har ikke travlt med at få solgt i en fart, og lader mig som kunde tage den tid jeg behøver. Det har begge gange været muligt at forhandle, og få lavet en fornuftig handel. Den første bil har kun haft et par små problemer, som blev ordnet med det samme af forhandler. Nr 2 bil er lige købt, så det må tiden vise.
Jeg kan personligt godt anbefale at handle bil der, men kan ikke sige meget om hvordan servicen er hvis bilen efterfølgende får større fejl.
Rigtig god service i forbindelse med…
Rigtig god service i forbindelse med køb af bil.
Fantastisk service 👏🏼👏🏼👏🏼
Fantastisk service 👏🏼👏🏼👏🏼
Vi stod og skulle i lufthavnen, og så opdagede vi at vores ene bagdæk var punkteret. inden for 10 kom der en og hentede vores bil, vi fik en låne bil og så 1 time senere var bilen færdig og vi kunne komme afsted 🤗🤗 Tak for hjælpen 👏🏼
Altid fin behandling hos Junges auto
Altid fin behandling hos Junges auto. Og bekvemt tæt på synshallen.
Jeg kører gerne til Hinnerup (selvom der er langt) for at få god behandling og fremragende service . selvom jeg er en fattig pensionist får jeg altid en super god behandling - - ligeså min bil
Handlede bil hos Junges Automobiler i…
Handlede bil hos Junges Automobiler i august 2015, jeg vil spare jer for en masse skriveri, men kan kun anbefale at man IKKE handler der.
Dårligste oplevelse af bilkøb til dato.
Bilen blev ikke leveret til tiden og da den endelig blev overdraget ved p-pladsen hos DTC i Vejle, lyste div. fejllamper, heldigvis var bilen så ny at der stadig var fabriksgaranti, så kørte forbi et autoriseret værksted (ikke Junges) og fik det udbedret.
Var til syn med bilen i 2018, får at vide af synsmanden at den Pava behandling den har fået (ja, af hvem tror I) ikke er ordentlig udført og at bilen er knastør på steder, hvor den burde være beskyttet - suk.
Jeg vil hellere cykle på job (25km hver vej) end handle med det fupfirma igen, kan på det kraftigste anbefale alle til ikke at støtte dette firma.

Flinke og effektive folk
Flinke og effektive folk, og ingen problemer med bilkøb eller reparation :) kan anbefales
Var ude for at kigge på ny bil og fik…
Var ude for at kigge på ny bil og fik en fantastisk vejledning. Da jeg gik var jeg ikke i tvivl og alle spørgsmål var grundigt besvaret - helt klart her at min bil købes! Bilen kan jeg få alle steder men den gode service og pris er det man leder længe efter ved sådan en dyr investering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.