Kan virkelig anbefale jump-yard i Fields. Mine børn har haft månedskort de sidste 3 måneder, så vi har virkelig været her rigtig meget henover vinteren og har mødt samtlige fra personalet. Alle giv... Mehr ansehen
Falsk reklame! På nettet kører en reklame med optagelser fra Jumpyard. Min familie og jeg elsker “skumgraven”, som var med på filmen, så vi bookede 1 time. Da vi kommer derud, får vi at vide, at det k... Mehr ansehen
Jump yard lover 2 timers hop, for 1 times pris. Mandag til fredag. Skoleferier og helligdage undtaget. Igår fredag den 10. Maj, en dag som af Tårnby kommune betegnes som en “indeklemt fridag” er... Mehr ansehen
En lille reminder til folk.
Igår fredag den 10. Maj, en dag som af Tårnby kommune betegnes som en “indeklemt fridag” ergo, hverken helligdag eller skoleferie. Efter en times hop, blev vores armbånd alligevel kaldt ud. Bestemmer virksomheder selv, hvad de vil kalde ferie og helligdage?
Dvs alle hoppende gæster fredag den 10. Maj 2024, er blevet snydt for en times hop. Det er mange mennesker. Det er mange timer.
Kæmpe ros til jumpyard fields
Kæmpe ros til jumpyard fields. Vi har lige holdt en super fed ti års fødselsdag. Alt var tip top, mad, drikkelse og ikke mindst super flot service. Personalet var så gode til ungerne og gav sig god tid hele vejen igennem. Fem stjerner fra både forældre og alle de børn der deltog i festen.
Super fed trampolinpark
Super fed trampolinpark. Rigtig gode forhold til ventende voksne med en fin café.
Der var rent og pænt. Super fedt trampolinområde, hvor der var plads til at prøve det hele. Rigtig god oplevelse :)
Rigtigt glad for JumpYard
Vi er rigtigt glade for JumpYard, jeg har en dreng der er fyld af energi og det er det perfekte sted for ham at brænde den krudt af. Personalen er smilende og trænerne til det kursushold vi er tilmeld er dygtige. Jeg synes at 1.600 for holdtræning er dyrt men der indgår også et 10 gange klippekort hvilket gør det hele det vert. Kun ros fra min side.
Hader det her sted
Hader det her sted.
Mig og mine venner må ikke komme ind fordi vi ikke har en voksen, vi må heller ikke stå nede ved opgangen og finde ud af om vores forældre må komme.
Og de siger vi prøver at snige os ind og truer med politiet vi var 8 der var 13-15 år !!🤬🤬😡😡
Vi var inviteret til fødselsdag i…
Vi var inviteret til fødselsdag i lørdags. Det var godt end til Vi kom til lokalet efter en times leg.
Vi havde 40 min til at få vejret, spise pizza, åbne gaver, spise kage dele slik Poser ud og synge. Da vi skulle til at synge åbnede en medarbejder døren og man kunne se og mærke at nu blev vi smidt ud. Imens vi tog sko mm på begyndte en medarbejder at smide mad, tallerkener osv ud.Det gjorder at vores ellers gode oplevelse i lørdags blev totalt ødelagt. Jeg vil personligt ikke holde min datters fødselsdag hos dem. En time havde været godt, samt der var flere andre rum der stod tomme.
Helt horribel dårlig oplevelse
Helt horribel dårlig oplevelse… betalte +500 kr for en familie billet i en time - vi havde vores datter med på 1,5 år, hvor medarbejderen fortalte at der var massere for de små… står så stille på trampolinen med vores datter i armene, hvor vi så får at vide at dette må vi ikke.
Altså er der ikke noget for de små.
Rent bondefangeri med dårlig service…
Første klasses kundeservice! Tak til manageren Sofie
Faciliteterne taler for sig selv! Medarbejderne skal der dog lyde en kæmpe stor tak til. De er fantastisk hjælpsomme og yder en 1. Klasses service.
Særligt manageren Sofie fortjener anerkendelse for hendes sympati og forståelse, som resulterede i at vi i fællesskab fik tegnet et fast abonnement som jeg er lykkelig over!
Tusind tak! :-)
Fik ødelagt en ellers perfekt dag:( En…
Fik ødelagt en ellers perfekt dag:( En medarbejder to fad i mine børn og sagde at han vil klippe armbånd af dem med en truende adfærd og mine børn komme grædende op. Holder ikke arrangement her igen.
Det bliver ikke vores sidste besøg!
Vi var i Jumpyard i Fields for første gang i dag med vores børn på 6 og 10 år, og sikke en helt igennem positiv og rar oplevelse.
Vi blev mødt af den mest servicemindede unge ansatte, som var smilende, kvik og endda tilbød at komme ned og vise os nogle specielle tricks på trampolinen, hvis han fik tid i løbet af sin vagt og vores besøg.
Facilitererne var helt i top. Der var meget rent og pænt i selve centeret, toiletterne var fine og rene, og prisniveauet for snacks og drikkevarer var på et fair niveau.
Under vores besøg slog vores ældste sig lidt, og straks var en “gulv-medarbejder” henne ved os - også selvom vi sad to voksne med hende.
Hun ville blot sikre sig at vores datter var okay, og ikke havde ondt nogle steder. Meget flot og opmærksomt. Og vi så det gentage sig et andet sted senere i centeret, hvor der ligeledes blev spurgt ind fra personalets side til et barn der græd lidt.
Vi sluttede to timers intensiv sjov af med at sidde i caféområdet med udsigt over det meste af centeret, og nyde en af de meget dygtige springgymnaster, som tydeligvis benytter faciliteterne til at øve sig og blive endnu dygtigere. Dog med stor respekt for andre besøgene, så der er plads til alle.
Vi kan kun anbefale stedet og give store roser til dets ansatte - og det bliver bestemt ikke sidste gang vi har besøgt Jumpyard i Fields!
Fantastisk sted for børn
Fantastisk sted for børn, meget hjælpsomme unge mennesker arbejder der. Vi har været der siden september, to gange om ugen til Jump fun, nu Jump skole. Jeg synes, det er godt prissat og virkelig pengene værd. Børn har 1 times træning hvor de lærer at hoppe sikkert og en masse nye tricks, fx front flip og back flip og efter træning - 1 times sjov, får de også sokker og 10 indgang klippekort (de kan også tage en søskende eller ven med til at bruge dette kort) Snart starter min søn sommer camp i Jump Yard - det kan vi ikke vente :-)
Dyrt og dårligt
Der reklameres med to timer for en. Det gælder så mærkeligt nok kun fra hel time og ikke hvis man kommer 30 minutter over. Kombineret med at man obligatorisk skal betale for stedets sokker, så er det bare for dyrt for hvad man får
En hyggelig dag og en serviceminded…
En hyggelig dag og en serviceminded manager. Tak for denne gang
для России-матушки
Dårlig service
Hold kæft det var elendigt. Alle medarbejderne ligner nogen der skal til at hoppe ud foran et tog og de bruger mere tid på at lege flabede politi betjente istedetfor at være hyggelig og åben med et smil. Vi blev mødt op direkte med negativ energi og det blev ikke bedre. Første og sidste gang for mig i hvert fald.
Afsindigt dårlig kundepleje.
Afsindigt dårlig kundepleje.
Personalet har mere travlt med at lege politi og begrænse børnenes leg, man er under overvågning konstant så de kan stå der med det samme.
Hverken min datters mor eller jeg måtte hjælpe vores 3 årige datter med at hoppe.
Hun var skræmt var vid og sans når de store børn trimlede hende ned, som personalet ikke kunne sige noget til, men så snart hun var på en trampolin hvor vi ikke vidste man skulle være 110cm høj for at være på kunne de komme og skælde os ud.
Dårlig oplevelse og kan på ingen måde anbefales.
Kø og lukkede aktiviteter
Jumpyard i Fields
De lukker flere ind end der er aktiviteter til så man bruger meget af sin tid i kø og flere aktiviteter er lukket, hvilket heller ikke hjælper.
Stort set ingen aktiviteter for de helt små på 2-4 år.
Det bliver første og eneste besøg fra vores familie.
Du bruger mere tid på at stå i kø til…
Du bruger mere tid på at stå i kø til trampolinerne, end du får hoppet. Der er ikke så mange forskellige forlystelser og flere af dem er lukket. Der bliver lukket for mange ind i forhold til antallet af forlystelser. Det er ikke pengene værd.
Ubehageligt besøg
Ubehageligt besøg, personale som råber og skriger af børnene. Ingen hjælp at hente da jeg stod med mit barn som var ved at besvime. Første og absolut sidste gang vi kommer der.
Det bedste hoppested :) Det sødeste…
Det bedste hoppested :) Det sødeste personale man kan tænke sig. Vi har også holdt en super vellykket fødselsdag for noget tid siden. De varmeste anbefalinger herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.