Unternehmen hat geantwortet
Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændigt hen i vejret. Kan ikke sende/modtage mails og INGEN TELEFON SUPPORT LÆNGERE!!! Bruger det firmamæssigt og kan nu stille sig i kontaktformular kø og vente 24 timer! Og sikkert længere!!! U... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Bliver bombarderet med spam-mails og kundeservice er totalt fraværende og svarer ikke!!. 69 kr. månedligt for en ingen service er røveri ved højlys dag! Hold jer langt væk fra Jubii.dk

Antwort von Jubii.dk
Jeg har haft min get2net mail siden det rent faktisk hed get2net men nu er det slut. Priser er skudt sindsygt i vejret og det samme er mængden af spam og phising mails. Jeg har en lavet filtre med ca. 200 blokerede domæner, over 250 søgeord/strenge på subject og omkring 100 søgeord/strenge på brødtekst men alligevel kommer der spam igennem til trods for at jeg kan se mange spam/phising mails indeholder søgeord/strenge som jeg allerede har sat filtre op til at sortere fra. Hvis den nye strategi er at få folk til at flygte så virker det. Jeg har ihvertfald fået nok så jeg har taget et skridt jeg burde have tage for mange år siden og er igang med at opdatere alle systemer, abonnementer og personer med min nye gratis mail der ikke indeholder bare en brøkdel af det spam jeg får her...

Antwort von Jubii.dk
Desværre er det ikke muligt at give jubii-mail 0 stjerner, for så havde de fået det.
Man bliver bombarderet med spam-mails i sin indbakke, og når man så ringer og konfronterer dem med problemet, bliver det vendt om, som om man selv er skyld i det.
De ville da gerne give mig en side, som jeg så selv kunne gå ind på, og løse problemet. INGEN hjælp! NEJ, man kan selv løse problemet. Det giver man dem penge for, men når det kommer til service er der INGEN hjælp at få.
Første gang jeg ringede op, tog det ca.10 min., før jeg kom igennem. og efter et stykke tid, blev jeg afbrudt af medarbejderen som sagde, at,han lige pludselig ikke kunne høre mig, og så lagde han på. De ringede ikke tilbage, selvom de vidste, hvem jeg er. Prøvede så at ringe igen, men efter 1. TIMES venten, blev der igen afbrudt. Ringede så op for 3. gang og det gentog sig igen.
Nu er det nok, og jeg kan se, jeg ikke er alene. Adskillige klager over dem.
NU ER JEG TRÆT AF, AT DER INGEN SERVICE ER, OG HÅBER FOLK HOLDER SIG FRA DETTE FORETAGENDE UDEN HJÆLP. PENGENE VIL DE GERNE HAVE, MEN UDEN SERVICE,

Antwort von Jubii.dk
Jeg har haft en udmærket respons/forklaring på mit problem(efter vi fandt udad hvor det var galt. fik en udmærket og kort forklaring + visning af hvad jeg skulle gøre, og kunde derfra selv finde udad at løse problemet, så lærte jeg også noget der, da jeg ikke har den store forstand på alt det der teknik
Jeg har brugt jubii mail udelukkende til min World of Warcraft account og det er yderst sjældent jeg logger ind på selve den mail jeg vil dog sige at idag, grundet jeg for en uge siden fik nyt tlf nr og samtidig ikke kunne huske mit password til den da jeg ikke havde været logget ind på den i nok ca 3 år... ringede til supporten fredag formiddag der gik lige nøjagtigt max 5sek så tog en meget, meget frisk, ung mand ved navn Mads røret og han var absurd hjælpsom og havde styr på sit p-i-s kunne jeg fornemme.. han var lige "i skabet" og trykke på noget, jeg fik en midlertidig ny password og kom direkte ind til siden hvor jeg kunne opdatere mit tlf nr. - alt dette to MAX 7-8min så var det fikset og ordnet. TAK TIL MADS STOR ROS FOR SUPER SUPPORT SERVICE!! Mvh Christian Stolberg Pedersen d. 12 af Danmark.
Jeg opsagde min Mail adresse ved en fejl, og har fået en god service til, at få den genoprettet. Jeg er 87. år så må man godt somme tider lave en fejl.
Jubii tager ågerpriser for deres elendige indsats, og når man forsøger at komme ud af det, på en ordentlig måde, lægger de forhindringer i vejen!
For eksempel lukker de ned for forbindelsen til mail-serveren - når man forsøger at flytte sin mail - sådan noget svineri!

Antwort von Jubii.dk
Dårlig kundeservice. Lykkedes det endelig at få et svar kan det ikke bruges til noget, betaler man første rate, kan man ikke åbne den "fine købte mail" koden afvises. Pengene refunderes ikke, selv om der er tale om FORTRYDELSES RETTEN, hold Jer langt væk fra dem, det er mit råd.

Antwort von Jubii.dk
Utroligt at man daglig bliver bombarderet med SPAM mails når I begrunder jeres kæmpe prisstigninger med at det er fordi I udvikle ydereligere og man får en annonce fri e mail.... Det passer jo ikke når man dagligt modtager mellem 15-30 mails spam ????!!!
Giver da ingen mening man skulle tro I er ved at afvikle Jubii istedet for at opgradere...da folk jo flygter herfra....!

Antwort von Jubii.dk
Mit Jubii abonnement blev opsagt i januar 2023.
Kontoen blev gjort op og jeg skulle have 391,- kr retur.
Det er endnu ikke sket på trods af adskillige henvendelser og besynderlige svar fra Jubii´s side.
Kan på ingen måder anbefale Jubii.
Jeg har så fået svar fra Jubii.
Det hjalp ikke meget.
Kunne godt tænke mig ,at de beviser, at de har overført penge til mig?? Min bank har ikke modtaget det tilgodehavende.

Antwort von Jubii.dk
Jeg har også haft Jubii mail i over 20 år. Prisen har været 0kr indtil ejerskifte, nu koster det 69kr om måneden😳
Fuldstændig enig i at det grænser til tyveri, prissætningen er ude af propertioner, ØV!

Antwort von Jubii.dk
Prisen for jeres e-mail er sindssyg, ca. 1000 kr. pr. år.
Der findes bedre gratis alternativer, eks. Google.
Jubii malker bare deres gamle trofaste kunder, sådan noget svineri.
Jeg er nu på vej væk……… farvel gribbe.

Antwort von Jubii.dk
Havde mistet min gamle email,og skrev til jubii mail,og de kæmpet hårdt,men det lykkes dem at få mig tilbage,de var helt utrolige dygtige og venlige,så de kan varmt anbefales Tusinde Tak Jubii
Det er jo bare en tom skal af clickbait. Intet originalt eller innovativt at hente her

Antwort von Jubii.dk
Hvad er det lige der sker
Man kan ikke komme på sin mail
Der popper en meddelelse op
Hele tiden og når man trykker på den så fryser det hele
Jeg har haft jubiimail i mange år og været glad for det - og da der kom betaling på, støttede jeg troligt. Men nu er det altså nok!! Prisen bare stiger og stiger, og man bliver bombet med spam - 10-15 spammails om dagen - nej tak og farvel til jubiimail.

Antwort von Jubii.dk
Sindssyg dyrt for en “gratis” mail svindel og humbug

Antwort von Jubii.dk
Jeg kan leve med at Jubii's mailserver ikke fanger alle spam mails, men at man er ikke kan opsætte egne filtre på webmailen, til at fange bestemte mailadresser er ikke ok.
Jubii's support har i over en uge ikke givet forklaring på hvorfor "Filter funktionen" ikke fungerer. Jeg bliver meget generet af Nordiske Medier for tiden, som skjuler deres mailadresse med obskure tilbud for varmepumper, sex og kosmetik m.m.

Antwort von Jubii.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.