Jubii.dk Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroligt at man daglig bliver bombarderet med SPAM mails når I begrunder jeres kæmpe prisstigninger med at det er fordi I udvikle ydereligere og man får en annonce fri e mail.... Det passer jo ikke n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændigt hen i vejret. Kan ikke sende/modtage mails og INGEN TELEFON SUPPORT LÆNGERE!!! Bruger det firmamæssigt og kan nu stille sig i kontaktformular kø og vente 24 timer! Og sikkert længere!!! U... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice. Lykkedes det endelig at få et svar kan det ikke bruges til noget, betaler man første rate, kan man ikke åbne den "fine købte mail" koden afvises. Pengene refunderes ikke, selv om... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur
  2. E-Mail-Dienst
  3. Pressedienst

Vom Unternehmen geschrieben

Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

57 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjældent har vi oplevet så…

Sjældent har vi oplevet så uprofessionelt et firma!
28.12.23 - E-mail om at kortet er udløbet og vi skal opdatere kreditkortoplysningerne. Vi har forsøgt, at opdatere vores kortoplysning, men forgæves.....
Utallige e-mail hele 2024, hvor I skriver I forgæves har forsøgt, at forny vort abonnement. Vi har dog betalt for abonnementet. Så e-mail med NU lukker I for kontoen.
D. 20. januar 2025 trækker I pludselig 414 kr. (hvilket er helt hen i vejret højt halvårligt abonnement) Vi skriver til jer at vi har fortrudt købet og opsiger abonnementet. I bekræfter og vil refundere penge i løbet af 14 hverdage. Det sker ikke, vi rykker og det er STADIG ikke sket....SÅ dårlig service og vi har være kunder i MANGE år......

22. Januar 2025

Hej Vibeke

Vi beklager meget den oplevelse, I har haft. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere. Vi forstår jeres frustration og vil gerne undersøge sagen nærmere for at sikre, at refunderingen bliver gennemført hurtigst muligt.

Kontakt os gerne direkte på 44 22 01 00, så vi kan følge op og finde en løsning.

Ikke lang telefon kø

Havde behov for support og ringede ind.
Ikke lang ventetid.
Venlige og hjælpsomme.

7. Februar 2025

Kære Michael

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores support og håber at kunne hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Saftsuseme frækt i vedbliver at trække…

Saftsuseme frækt i vedbliver at trække penge på mit kort 4 mdr efter opsigelse!!! Og bekræftelse på opsigelse samt daglige mails om at opdatere betalings oplysninger samt ingen adgang mail konto. Sikken en gang svindel som vil blive indrapporteret kontant/ forbruger ombuds manden og politiet !

5. Februar 2025

Hej Melanie,

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft. Det lyder bestemt ikke som den service, vi ønsker at levere. Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og finde en løsning hurtigst muligt.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, bedes du kontakte vores kundeservice direkte på 44 22 01 00, så vi kan kigge på dit abonnement og sikre, at alt bliver håndteret korrekt.

Vi ser frem til at hjælpe dig og beklager endnu en gang ulejligheden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker.
Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespørgslen videre op i systemet, og efter få dage er det gået i orden.
I øvrigt er der god information om, hvordan siden kører osv.
Siden kører generelt meget stabilt.

24. Januar 2025

Hej Eva,

Mange tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at vores supportteam hurtigt kunne hjælpe dig videre med dit ønske om et ekstra alias, og at det hele blev løst tilfredsstillende.

Vi sætter stor pris på, at du også nævner stabiliteten og de gode informationer – det er netop områder, vi løbende arbejder på at forbedre.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udueligt, inkompetent og dyrt

Håbløs og totalt forældet mailløsning med ikke-fungerende spamfilter.
Til gengæld er der noget nær garanti for at prisen stiger jævnligt. Deres telefonservice har de vist helt opgivet (uden at fortælle kunderne det). Det må simpelthen være et spørgsmål om tid, før den sidste kunde forlader butikken.

OPDATERING: Mens jeg har ventet i flere timer på en lovet opringning fra Jubiis support og endnu ikke har hørt noget, kommer der så svar her på Trustpilot!
Den venlige supporter, jeg talte med, kunne ikke - efter en opdatering - se de nødvendige informationer og jeg blev derfor stillet en opringning i udsigt. Den venter jeg stadig på...
Jeg er klar over at det formentlig er forskellige afdelinger, men tankevækkende at der er tid og råd til at besvare Trustpilot-anmeldelser, men ikke tid til at tage sig af kunderne. Det er simpelthen hovedrystende tåbeligt som det foretagende fungerer.

13. Januar 2025

Hej Kunde,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores løsning. Angående prisen vil vi gerne understrege, at den er sat for at sikre den bedst mulige service for vores kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller konkrete udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere kritiseret Jubii.dk…

Jeg har tidligere kritiseret Jubii.dk voldsomt for deres produkt, service og urealistiske priser. - Nu er der andre boller på suppen! - jubii.dk er forvandlet til den måske mest brugervenlige udbyder af mail-service! - Det er en fornøjelse at arbejde med jubii.dk, - men jeg forventer, at prisen bliver sat ned, efterhånden som flere kommer tilbage til jubii.dk - Prisen er fortsat alt for høj! - og nej: Jeg er ikke i familie med jubii!

10. Januar 2025

Hej,

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever forbedringer og finder vores løsning brugervenlig – det betyder meget for os.

Hurtig hjælp fra support

Hurtig hjælp fra support, præcis anvisning til løsning af mit problem.

22. Dezember 2024

Kære Michael,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig hjælp og klare anvisninger fra vores support.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jubii, betaler (stadig) ikke for meget betalt abonnement tilbage.

Efter min anmeldelse tilbage i november måned, blev jeg lovet en tilbagebetaling af mit for meget betalte abonnement fra september 2024, hvis jeg kontaktede Jubii kundeservice igen. Dette har jeg så efterfølgende gjort ikke mindre end 6 gange siden d. 4 november 2024. (hvor jeg som sagt første gang skrev om min oplevelse på Trustpilot) Jeg bliver hver gang lovet af en ny sagsbehandler, at jeg får mine penge retur. Der sker stadig overhovedet ingenting, på trods af, at jeg nu har fået et sagsnummer. Jeg sidder som Jubii kunde på 20 år og overvejer nu, hvorvidt jeg skal rette henvendelse direkte til ejerkredsen i Norge. Jeg har aldrig oplevet en så uprofessionel behandling noget sted. At man vil behandle sine kunder på denne måde kan jeg simpelthen ikke forstå.

Mvh.

Kenny Friis Jensen.

12. Dezember 2024

Kære Kenny,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager dybt de gentagne problemer, du har oplevet i forbindelse med din tilbagebetaling. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår din frustration.

Vi vil straks undersøge din sag yderligere og sørge for, at du får en opdatering hurtigst muligt. Vi vil også sikre, at din tilbagebetaling bliver håndteret korrekt denne gang. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil vi bede dig om at kontakte os direkte med dit sagsnummer, så vi kan prioritere din sag.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på situationen.

Falske mails

Jeg har den sidste uges tid fået daglige mails om at mit kort er udløbet. Den var sådan set god nok, så jeg opdaterede min oplysninger, men mailstrømmen sluttede ikke, så jeg kontaktede Jubii. Et par timer senere fik jeg svaret at de ikke kom fra Jubii. Så lad være med at reagere på mails fra staff.jubii.dk 😁

17. Dezember 2024

Kære Brian,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi beklager, at du har modtaget disse falske mails og forvirringen, de har skabt. Det glæder os dog at høre, at du kontaktede os og hurtigt fik afklaret, at de ikke kom fra Jubii.

Vi sætter stor pris på, at du deler denne vigtige information med andre. Hvis du modtager flere mistænkelige mails, anbefaler vi, at du undlader at klikke på links og kontakter os direkte for at få det undersøgt.

Tak igen for din opmærksomhed og din feedback!

Jubii superduber

Flinke medarbejdere. Fin og hurtig service.

19. Dezember 2024

Kære Anette,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og hurtig service, og at vores medarbejdere levede op til dine forventninger. Din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis der skulle være behov.

Hurtigt og letforståeligt tilbagesvar

Hurtigt og letforståeligt tilbagesvar. En stor hjælp.

13. Dezember 2024

Hej Britta

Mange tak for din venlige feedback!

Vi er glade for, at du fandt vores tilbagesvar hurtigt og letforståeligt.

Det betyder meget for os at kunne gøre en forskel og hjælpe dig bedst muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt svar retur på forespørgsel i…

Hurtigt svar retur på forespørgsel i forbindelse med falsk opkrævning.
Tusind tak for hjælpen.

14. Dezember 2024

Hej Robert

Tusind tak for din positive feedback!

Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med din forespørgsel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis der skulle være behov.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min Jubii Mail fungerer ikke og jeg…

Min Jubii Mail fungerer ikke og jeg bliver bombarderet med spam.

Min Mail fungerer pludselig ikke længere. Jeg kan ikke sende mails. Jeg kontakter så Jubii via deres chat og bliver efterfølgende kontakt på min ikke fungerende Mail. Det sender en Mail, hvor de beder mig svare på en række spørgsmål og sende billeder af den fejlmelding, som dukker op.

Helt selt seriøst jeg kontakter jer fordi jeg ikke kan sende mails og så beder i mig kontakte jer via min Mail som ikke fungerer. Det er jo dumt!!

Jeg fatter ikke at jeg konstant modtager noget der ligner opkrævelsef fra jer. Hvorfor ændrer i ikke noget. Send jeres opkrævninger på en anden måde of fortæl kunderne det

I øvrigt så er et gratis produkt pludseligt blevet meget dyrt…

Jeg har skiftet udbyder, så jeg er ikke interesseret i jeres forklaringer. Har læst rigeligt her på trust pilot.

9. Dezember 2024

Hej Brian

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet med din Jubii Mail. Vi forstår godt din frustration over situationen, og vi beklager, hvis vores kommunikation ikke har været tydelig nok.

Når vi beder om yderligere information eller skærmbilleder, er det for at kunne identificere og løse problemet hurtigst muligt. Hvis din mail ikke fungerer, kan du altid kontakte os via vores chat eller telefon, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Med hensyn til opkrævninger og ændringer i produktet: Vi forsøger altid at informere vores brugere om ændringer i god tid og på en måde, der er tydelig og forståelig. Hvis du har skiftet udbyder, er det naturligvis helt op til dig, men vi er kede af at høre, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester.

Din feedback er værdifuld for os, da det hjælper os med at forbedre vores service fremadrettet. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning, der passer dig bedst.

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Oprettede en konto efter lovning at de ville kunne oprette en anden mail til mig pr. telefon men jeg skulle blot blive kunde først.
Senere lover de at deres support vil ringe mig op, for til sidst at sige at dette ikke er noget de gør. Jeg har krævet at mine penge refunderes og fået bekræftet mundligt at det vil ske, men tror ikke på det.
Hold jer væk.

27. November 2024

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores service. Vi forstår, at situationen har været frustrerende, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi vil gerne undersøge din sag nærmere for at sikre, at din oplevelse bliver behandlet korrekt, herunder din refusion. Du er velkommen til at kontakte vores support igen med dine oplysninger, så vi kan følge op hurtigst muligt.

Vi bestræber os altid på at forbedre vores service og værdsætter din tålmodighed.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Denne gang hurtigt svar, men desværre atter håbløst indhold

Jubii har skiftet leverandør af mailservere 'så færre spam-mails slipper igennem til din indbakke.'

Imidlertid har Jubii - fortsat - undladt at sikre, at mailsystemet understøtter DMARC, som er best practise for tjek af autenticiteten af mails. Dermed kan alle sende mails for enhver, og Jubii leverer gladeligt falske mails i indbakken. Med de nye servere kan man ikke engang selv sætte DMARC-baseret mailfiltrering op.

Direkte adspurgt erkender Jubii, at der er problemer med DMARC, men har ikke en forventning om, hvornår problemerne er løst.

Det er ikke OK for en email-udbyder, angiveligt ønsker at levere service på et professionelt niveau og mener, at deres ydelser er en høj abonnementspris værd.

19. November 2024

Hej Niels

Tak for din uddybende feedback. Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi vil gerne præcisere nogle punkter:

Vi verificerer DMARC for alle indgående mails og domæner. Vi har også implementeret en streng DMARC-policy for vores egne domæner, som vi opfordrer modtagende servere til at respektere.

Fra 19. september har vi sikret, at x.jubii.dk-domæner ikke længere kan spoofes, så længe modtagerens server er korrekt opsat og følger vores DMARC-policy.

DMARC-baseret filtrering er ikke noget, vores brugere skal konfigurere selv. Vi tilbyder dog en filterfunktion i webmailen, som kan hjælpe med at organisere indgående mails.

Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse, mens vi fortsætter med at forbedre vores mailsystem og sikkerhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ved at give hurtig og forståeligt svar

6. November 2024

Antwort von Jubii.dk

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og vi sætter pris på din feedback. Vi arbejder altid på at give hurtige og klare svar, så det er dejligt at vide, at det bliver værdsat. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Med Jubii-abonnement er hjælpen nær!

En falsk mail blev pludselig til mange, men en gang spurgte jeg Jubii-Support, om disse mails. Ca. 1 time senere havde jeg svaret. Det er sådan en service jeg ønsker.

Tusind tak for hjælpen!

Jeg er utrolig glad for mit Jubii-abonnement og den support Jubii giver kunderne

21. Oktober 2024

Hej Jørn,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med dit Jubii-abonnement og den service, vi yder. Vi arbejder konstant på at sikre, at alle vores brugere får den bedste oplevelse, og din ros motiverer os til at fortsætte med at levere en høj standard.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jubii spærrer ikke for spam

Jubii spærrer ikke for spam. McAfee har ødelagt min computer med sin utrolige aggresive reklamer, som hele tiden dukker op. Jubii er blevet både dyr og doven.

Med venlig hilsen Ole Gørtz

20. Oktober 2024

Hej Ole

Vi beklager de udfordringer, du oplever med spam og reklamer. Vi arbejder løbende på at forbedre vores spamfiltre for at sikre, at din oplevelse er så problemfri som muligt. Hvis du har problemer med uønskede reklamer fra McAfee eller andre, kan vi hjælpe dig med at justere dine indstillinger eller finde andre løsninger, så din indbakke bliver mere behagelig at bruge.

Vi forstår din bekymring om prisen. Som abonnementsbaseret tjeneste kan vi tilbyde vores kunder en række fordele, herunder en forbedret spamfilterfunktion, ekstra lagringsplads og bedre sikkerhed. Abonnementsmodellen gør det muligt for os at opretholde og udvikle disse løsninger, så vi kan tilbyde en mere sikker og pålidelig mailoplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning, der passer bedst til dine behov.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jubii er helt sikkert blevet hacket.

Jubii er helt sikkert blevet hacket.
Kunderne har dog ikke fået noget at vide. Gad vide om vores personlige mails boks er blevet kompromitteret. Det er den sikkert.
Jubii kan åbenbart ikke finde ud at håndterer det.
Nu har jeg fået langt over 100 spam mails på kort tid og alene i dag 7 ens spam mails.
Nu gider jeg snart ikke mere, der er mere bøvl ved at beholde min mailboks, som jo efterhånden også er blevet ret dyr i abonnement.

18. Oktober 2024

Hej Claus

Vi forstår, at spam og sikkerhedsproblemer er meget frustrerende, og vi tager disse bekymringer alvorligt.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi har robuste sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte vores kunders konti. Hvis der var sket et sikkerhedsbrud, ville vi straks informere berørte kunder og tage nødvendige skridt for at sikre kontiene. Det øgede antal spammails skyldes i mange tilfælde ændringer i spamaktivitet og ikke et direkte tegn på kompromittering af kontoen.

Vi anbefaler, at du kontakter vores support, så vi kan hjælpe med at justere dine spamfiltre og forbedre din oplevelse. Vores abonnementsmodel giver os mulighed for at vedligeholde og udvikle pålidelige sikkerheds- og spamfiltre, men vi forstår naturligvis, at det skal fungere problemfrit for dig.

Tak for din tålmodighed, og vi håber at kunne løse problemet hurtigst muligt.

Os i Jubii Mail

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr