Vi skulle have renset og malet vores tag og havde indgået en aftale om en fredag hvor det skulle gøres, skrev torsdag at nu var der gjort klar og spurgte så hvornår de ville ankomme hvor svaret var... Mehr ansehen
Kanon oplevelse,han holdt virkelig hvad han havde lovet os, med flotte rene vinduer,og virkelig flink og behagelig, tusinde tak herfra Jyttesminde 1 i Romalt.Ps. Vi ses om en måned 👍
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi skulle have renset og malet vores tag
Vi skulle have renset og malet vores tag og havde indgået en aftale om en fredag hvor det skulle gøres, skrev torsdag at nu var der gjort klar og spurgte så hvornår de ville ankomme hvor svaret var 07:00-70:30.
Da vi kommer hjem er intet sket, skrive hvad der var set siden de ikke var kommet, svaret var at der var en anden opgave der skulle være færdig, tænker det viste de også godt dagen før. Fik at vide jeg ville få en ny tid. Søndag beder jeg om en ny tid. Der kommer svar at nu havde de revurderet opgaven og det blev 12.500 kr. dyre, fordi der skulle bruges lift. De fik alle oplysninger og billeder da første tilbud blev givet og der var det ikke noget problem at udføre jobbet.
Så ingen anbefalinger fra vores side.
Mvh Erik
Super dygtig og god service
To stjerner for antallet af gange jeg…
To stjerner for antallet af gange jeg har fået vasket vinduer -det var bare perfekt arbejde.
Men kan desværre ikke give flere, da jeg ikke har hørt noget siden, de svare ikke på mine mails eller beskeder fra mig, selvom de bliver læst -MEGET USERIØST.
Kanon oplevelse,han holdt virkelig hvad…
Flink mand som kom til tiden
Flink mand som kom til tiden. Perfekt rengøring af fliser og vinduer.
Hvor er det godt lavet 👍🏽
Hvor er det godt lavet 👍🏽 SUPER sød og venlig vinduespudser. Så professionel og grundig. Har haft vinduespudser før i flere år, og kan se hvor sjusket de har været, efter denne oplevelse. Virkelig et flot stykke arbejde 🙏🏼 Jeg er SÅ glad efter denne oplevelse.
Han lovede mig rene skinnende vinduer…
Han lovede mig rene skinnende vinduer og det fik jeg -næsten. De var meget beskidte men jeg er sikker på at de bliver helt rene efter næste besøg. Omhyggelig, grundig og en flink person. Jeg sender mine bedste anbefalinger.
Flink og behagelig vinduespudser
Flink og behagelig vinduespudser. Nem at lave en aftale med og vinduerne bliver skinnende rene 👌
JSS totalservice
JSS totalservice
Leverer super flot arbejde til en Go pris
Kan kun anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Punktlig, og virkelig grundig
Min mor får vasket vinduer hver 3mdr, og hun synes han yder en virkelig god service, og hun er virkelig glad for skinnende og flotte vinduer hver gang.
Han er altid flink og hilser pænt når han ser min mor.
Betalingsmetoden.
Meget skuffende oplevelse, vi blev presset til at betale på stedet via mobiltelefon, inden arbejdet var færdig, og fik først en faktura efter to dages rykker.
Fliserne blev ikke ordentlig renset, vi så ingen imprægnering, og sandet blev ikke fejet ud. da vi klagede, fik vi blot at vide, at "så" gamle fliser ikke kan blive rene.
Vi kan DESVÆRRE ikke anbefale JSS TOTAL Service.

Antwort von Jsstotalservice
Flot resultat (1. gang), men kunne ikke overholde indgået aftale
Virkelig fin vinduesvask (1. gang), men Jimmi fra JSS Total Service dukkede aldrig op igen trods indgået aftale om gentagelse hver 8. uge. Vender ikke retur på sms og mail. Måtte selv følge op med flere opringninger og først ved 3. opringning efter 14 uger indrømmede han, at han alligevel ikke kunne overholde vores aftale.
Super service og virkelig flot arbejde
Super service og virkelig flot arbejde. Intet at klage over ift vinduespudsningen og meget flotte ruder efterfølgende. Vi vil helt klart fortsætte med at bruge jss total service.
Service helt i top
God service lige fra henvendelse til levering af ydelse. Vinduespudser ringede på og præsenterede sig, inden han gik i gang første gang. Vigtigst af alt - flotte rene vinduer. 5 stjerner herfra.
Total rene vinduer
Super rene og flotte vinduer og samtidigt BILLIGT
Jeg vil til en hver tid anbefale Jaatotalservice
Flot arbejde
Hurtig tilbagemelding ved henvendelse
Meget serviceminded
Flot arbejde at rengøring af vinduer både inde og ude
Rene vinduer til en god pris!
Rene vinduer, både inde og ude, med smil og super service
Hurtig respons og virkelig fine vinduer, både ude og inde og til en rigtig fin pris.
Jimmy er en rigtig høflig fyr med smil og godt humør.
Og mine vinduer indenfor har ikke længere striber :-)
Virkelig godt resultat
Virkelig godt resultat, som at få en ny terrasse. Det var hurtigt gjort 👍🏻 han var rar og hjælpsom (måske lidt dyrt), men jeg er glad og tilfreds 🤗
Fliserens
Vi fik renset fliser, og det er blevet så flot. Vi kan kun anbefale det.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.