jkOffice Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu handlet med Peter Max Holm ved JK Office et par gange, og må sige det er en god oplevelse. Super god og hurtig tilbagemelding på mine mails og spørgsmål, samt hurtig, god, præcis som aftalt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en Herman Miller Sayl "demo" model til en yderst fornuftig pris. Efter at have gået stolen igennem fra top til bund, så kan jeg ikke finde noget slid overhovedet. Der sad stadig plastik/folie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi vækster i Ejerforening Danmark og har netop ansat 6 nye konsulenter som skulle have nye skriveborde/stole mm. Vi besøgte et firma i Højbjerg som vi tilfældigt kørte forbi, her fik vi en utro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik lettere "akut" behov for et special designet mødebord + stole. Fandt JK Office på nettet og tog ud til dem. Gik glad derfra med en ordrebekræftelse på det vi skulle bruge (+ lidt til - der sku... Mehr ansehen

1. Büromöbelhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

jkOffice sælger kvalitet kontormøbler, nyt og brugt. Se vores store udvalg på www.jkoffice.dk. Billig og professionel levering og montering i hele landet med egne chauffører. VI tilbyder også erhvervsflytninger inkl. FlytteService.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topklasse service og produkter...

I forbindelse med køb af brugte kontormøbler oplevede jeg en unik service, før, under og efterfølgende levering. Produkter i topklasse og ikke mindst en service der var der udsøgt, kvalitetsbevist og fleksibel. Kan kun anbefale at gå ind og se de mange muligheder på deres hjemmeside. Et stort og flot udvalg af nyt og brugt. Value for money... Og så er serviceniveuet højt:-)

1. Juni 2015

Hej Martin.

Tak for dine roser og stjerner :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt møbler til hele vores kantine. Produkter, levering og service lever fuldt op til vores forventninger, og vi er meget tilfredse med handlen. Vi kan helt sikkert give vores bedste anbefalinger om JK Office, og vil helt sikkert handle der igen.

Cykelpartner.dk

1. Juni 2015

Hej Mathilde.

Tak for det, vi ser frem til at handle med dig igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Højt serviceniveau

Vi hos Billetnet har været yderst tilfredse med den måde jkOffice har udført FlytteService opgaven på. Fra første møde med Thomas, gennem hele flytteforløbet og helt frem til aflevering af opgaven.
Vi har hele vejen oplevet et højt serviceniveau - og en vilje til at
løse alle udfordringer/opgaver vi stødte på undervejs.
I har et rigtig godt team på jeres FlytteService koncept, som vi meget
gerne anbefaler.

29. Mai 2015

Hej Rikke.

Tak for anbefalingen af vores FlytteService!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, venlig og god service

Jeg har lige købt et hæve-sænkebord hos JKoffice. De får mine bedste anbefalinger med på vejen :) . Det var hurtig venlig og meget serviceminded betjening. Bordet blev leveret næste dag. Fragten var gratis og selve bordet er i en glimrende kvalitet til prisen.
5 stjerner herfra.
Mvh Nethe Dalby

22. Mai 2015

Hej Nethe.

Tak for anbefalingerne og de 5 stjerner!

Lenovo Domicilsalg

Handlede "4 gange" på 2.dage, da bade priserne og den behandling vi fik var I top.

Det var 1. gang vi handlede med jkOffice, men er ikke bange for at anbefale dem til andre, eller selv vende tilbage, næste gang vi skal kigge efter kontor- og kantinemøbler.

Kim

20. Mai 2015

Hej Kim.

Vi takker for roserne.

Lenovo domicil salg.

Vi kom og fik fin og god reel jysk service og fandt de møbler vi havde udset os. Meget fin behandling og til rimelige priser Vi fik også hjælp til booking af transport- Vi kommer gerne igen

ScanTeco ApS, Værløse
Jens Bjørn

20. Mai 2015

Hej Jens.

Vi ser frem til at handle med jer igen.

Super ALTING

Har netop i dag hentet et hæve sænkebord i god stand til en super pris!
Super god hjælp da vi ankommer på adressen for at samle op, og tog ikke mere end 10 minutter at komme af sted med et nyt bord :)
Bestemt værd at gøre igen!

1. April 2015

Hej Mikkel.

Vi glæder os til at handle med dig igen :)

JK Office

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service og stor værdi for pengene

JK office har et kæmpe udvalg af kvalitetsmøbler til fair priser og samtidig yder de en virkelig god service. Har handlet med dem i flere år og vil uden tøven anbefale dem til hvem som helst. Vh. Henrik

18. November 2014

Hej Henrik

Mange tak for din fine anmeldelse vi er også glade og stolte af at handle med jer :o) vi ser frem til næste gang der skulle opstå et behov for kontormøbler o.l.

Perfekt levering!

Venlig behandling ved ordremodtagelsen og leveringen af det færdigsamlede hæve/sænke skrivebord.

10. November 2014

Antwort von jkOffice

Mange tak for den fine anmeldelse, vi glæder os til at servicere dig igen:o)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fornuftigt

I starten lidt bøvl og ved levering uheldigvis forkert skrivebord -
Efterfølgende blev jeg tilbud et godt skrivebord til en god pris og gratis levering som plaster på såret. Man skal holde Dem i ørene til tider men i sidste ende god service.

28. Oktober 2014

Hej Nils

Mange tak for din henvendelse.

Vi beklager meget din oplevelse med handlen, som flere steder tyder på misforståelser som resultere i din dårlige oplevelse.

Jeg vil gerne tilbyde dig enten de leverede reoler uden beregning eller det h/s bord som kom med retur uden beregning.

Du må meget gerne kontakte mig på morten@jkoffice.dk eller tlf. 7145 6006 herom så vi kan få rettet op på dette dårlige indtryk du sidder tilbage med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag fået leveret, og monteret, nye kontormøbler med fuld tilfredshed og super service - tak!

7. Oktober 2014

Antwort von jkOffice

Takker for rosen, vi glæder os til at handle med jer igen :)

Yderst tilfreds!

Suveræn kundebehandling!
Hurtig levering!
Hurtige tilbagemeldinger/opfølgning på spørgsmål!

22. September 2014

Antwort von jkOffice

Det er dejligt at høre, tak for rosen!

ALT I ALT SUPER

Top service og kommunikation med rigtig hurtig levering!

10. September 2014

Antwort von jkOffice

Tak for det Rebecca, det var en fornøjelse at handle med jer :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gode møbler, men dårlig kommunikation og leveringstid

JK Office leverede nogle flotte brugte møbler. Dog skete der en del kommunikationsfejl der gjorde at jeg fik møblerne 2uge senere end forventet.
Hjemmesiden orienteret om at møblerne blev leveret medio August. Jeg bestilte møblerne d. 11/8. og fik dem d. 1. september.
Jeg ringede efter at have ventet 1 uge og fik at vide at de ikke havde fået møblerne hjem endnu. men de ville blive leveret mandag eller tirsdag ugen efter.
Fredagen efter ringede jeg igen, og fik besked på at møblerne var leveret til os. Det var de ikke, og jeg måtte kontakte JK Office igen. Som lovede at leverer møblerne om Mandagen.

Som Kunde vil jeg anbefale at man stiller spørgsmål om hvornår man kan få leveret sine møbler. Jeg har haft to nye medarbejdere der har været uden arbejdsstation i 1½uge.

2. September 2014

Hej Thomas

Mange tak for din henvendelse.

Vi beklager meget den måde du er blevet fejlinformeret omkring levering som ikke er blevet fuldt op. Vi har for nyligt igangsat en intern rokation som vil komme dette til livs.

Beklager endnu en gang de konsekvenser denne fejlinformation har måtte haft for jeres 2 nye medarbejdere.

Vi vil gerne donerer 2 stk. gode kontorstole uden beregning til jeres nye ansatte som plaster på såret. Vi kontakter dig herom.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående god service og favorable vilkår

Jeg har flere gange handlet hos JKOffice, både på internettet og i deres udsalg i Aarhus.
Denne gang handlede jeg på Internettet og købte et lækker hæve/sænke-bord i Kirsebær samt to høje reoler ligeledes i kirsebær. Det var første gang jeg handlede på deres webshop så jeg undrede mig først over at jeg efter at have trykket bestil blot fik en side der viste at min ordre var godkendt og at jeg ikke røg til nogen betalingsside. Jeg skrev derfor en mail til JKOffice bogholderi og spurgte om min handle nu var registreret og hvordan jeg skulle betale, hvorefter jeg efter ganske kort tid modtog en venlig mail retur hvor der stod at jeg da så sandelig ikke skulle betale før varen var modtaget og godkendt.
Jeg var fuldstændig målløs! Tænk at der stadig findes SÅ ordentlige firmaer derude på nettet. Firmaer der rent faktisk stoler på de kunder der handler hos dem, og ikke i ren paranoia forventer at man afleverer alverdens oplysninger om kreditkort og alle mulige irriterende bekræftelsesmails når man opretter en konto hos JKOffice. Her går man slet og ret ind og bestiller en vare og når den er kommet og man har besigtiget den går man selvfølgelig straks ind og betaler. Se DÉT er førsteklasses service uden nogen dikkedarer. Det kunne mange andre webshops lære rigtig meget af!!
Selve leveringen var også både hurtig og smertefri, og jeg skal love for at der er tale om en førsteklasses levering. I disse dage er man efterhånden så vant til at grådige fragtfirmaer har sparet så meget på enhver service at man nærmest ligesågodt selv kunne have hentet varen. Jeg ved ikke om JKOffice selv står for leveringen eller om de bare har valgt at samarbejde med en leverandør der har samme høje standard for kundeservice som de selv har, for da det 2 dage efter ringede på døren med besked om at nu var møblerne her var jeg allerede ved at skynde mig at iføre mig sko og handsker fordi jeg regnede med at jeg skulle til at slæbe selv, eftersom alle disse elendige leveringsfirmaer jo normalt ikke gider hjælpe med noget som helst og har en politik om "levering til kantstenen" og i øvrigt kun gider sende een person med vognen som nødtvungent sætter dine kasser af på fortovet. Men næ nej - her kom der HELE TO stærke og utroligt venlige mænd som bar begge reoler helt ind i huset og ned af trappen og ind på det kontor i kælderen hvor jeg gerne ville have dem til at stå, og de spurgte endda hvor jeg gerne ville have møblerne til at stå i lokalet så de kunne anbringe dem for mig. Jeg var fuldstændig paf, for det var godt nok den flotteste levering jeg nogensinde har prøvet. Og de gjorde det hele med stor samvittighedsfølelse og var forsigtige så de ikke skrammede vægge og karme i huset. Virkelig god service af den gammeldags slags som man ikke tror eksisterer endnu.
Jeg kunne straks se at det var nøjagtig det jeg havde drømt om, og at varerne tog sig ud præcis som på billedet, så også her var alt gjort helt reelt.
Jeg fik en faktura i hånden af fragtfolkene, som jeg selvfølgelig skyndte mig ind til min computer for at betale med det samme hvilket jo kun er rimeligt efter så førsteklasses en service fra start til slut.
Endelig er der blot at sige at jeg aldrig har fundet tilsvarende kvalitetsmøbler andre steder til samme utroligt rimelige priser som man har hos JKOffice.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale JKOffice. Det er et fantastisk firma der ikke skuffer, og jeg har bestemt tænkt mig at handle hos JKOffice igen.

30. Juli 2014

Antwort von jkOffice

Beninu, vi kan kun takke for de flotte ord, og glæder os over endnu en tilfreds kunde.
Jeg vil også lade rosen gå videre til vores chauffører og lagermænd, som er vores egne mænd der leverer møblerne ud med vores nu 4 biler.

Igen tak for det, og vi ser frem til at handle med dig igen :)

Jkoffice.dk A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, professionelt og positiv håndtering af vores forespørgelse..

Vi har henvendt os til JK Office omkring konferencemøbler, hvor vi havde et meget akut behov.
Det har været en helt igennem positiv og professionel oplevelse, det er blevet besvaret hurtigt og seriøst.
Vi har følt os meget godt behandlet, og vil til en hver tid anbefale JK Office til andre.

9. April 2014

Antwort von jkOffice

Tak for det Morten, det var en fornøjelse at handle med jer :)

jkoffice.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte hævesænke bord. Super, super service :)

21. Februar 2014

Hej Lotte.

Tak for din anmeldelse :)

Jkoffice.dk

Kun positiv oplevelse !

Bestilling, levering og produkt levede helt op til hvad man kunne ønske sig!
Jeg holder helt klart øje med, om andre relevante produkter skulle dukke op!!

20. Januar 2014

Hej Aase.

Det er bare dejligt at høre!
Vi glæder os til at handle med dig igen.

jkoffice.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Frisk på ny handel..

Lidt uheldig start, med et par misforståelser..! Men på trods af juleferie klarede I at gøre mig til en meget tilfreds kunde som bestemt vil handle hos Jer igen..
Hilsen Pia fra Kolding

30. Dezember 2013

Hej Pia,

Tak for det, og hvor er jeg glad for at vi fandt ud af det hele :)
Jeg håber i havde en godt jul og et godt nytår i Kolding!

JKoffice.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr