God og hurtig service løste problemet! Købte i 2022 et renoveret hæve/sænkebord, som nu ikke kunne hæves nok længere. I stedet for at skulle købe ny motor og bøvle med det, så blev motoren nulstille... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte 2 stk. Brugte kontorstole, privat. Som stor tilhænger af genbrug var det dejligt at få en succesoplevelse med at handle brugte kontormøbler med Kontor Zonen -Jk Office, det modtagne lever fuld... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Klimavenlige kontormøbler. KontorZonen ApS forhandler nye, brugte og upcyclede kontormøbler fra alle førende brands. Besøg os på webshoppen, eller kig forbi vores megabutik på mere end 7000 kvm. i Glostrup
Fri levering v. køb for min. kr. 4.995,- ex. moms.

Naverland 12, 2600, Glostrup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg har i dag været i dialog med KontorZonens kundeserivce, da jeg er på udkig efter en Herman Miller Aeron-kontorstol.
Jeg blev fanget af deres varemærkning med 'Nedsat 35%' og 'Nedsat 39%'. Da jeg kiggede nærmere på deres priser, kunne jeg se, at deres "nedsatte" pris var fuldstændigt på linje med markedsprisen. Deres "førpris" er til gengæld UTROLIT høj.
Jeg kontaktede kundeservice, som fortæller mig, at det er leverandøres vejledende pris, som de bruger som "førpris".
De kan(/vil) dog ikke svare på, hvornår de sidst har kørt den fulde pris eller om de nogensinden har solgt en stol til fuld pris. Mit gæt er ALDRIG - da den markant over markedsprisen.
Det mangelfulde svar vil jeg tro skyldes, at de godt ved, at deres pris er vildledende og i strid med Markedsføringsloven.
Jeg vil anbefale, at man tjekker markedsprisen inden man retter sig efter KontorZonens 'førpriser'.

Antwort von KontorZonen
Vi skulle bruge et hæve-sænkebord i særligt mål til hjemmekontoret og fik virkelig god faglig vejledning af Kontorzonens medarbejder, da det viste sig, at der ikke var et brugt bord i de ønskede mål. Efter vejledning bestilte jeg et nyt bord i de rigtige mål hos KontorZonen. Da bordet var færdigt, måtte leveringen udsættes, fordi vi fik forhindringer, der udelukkede, at leveringen kunne finde sted. KontorZonen var virkelig hjælpsom og fleksibel og opbevarede bordet, indtil vi var klar til modtagelse. Bordet lever op til alle forventninger funktionsmæssigt og er dertil virkelig smukt. Levering og indbringning blev foretaget med stor kyndighed og forsigtighed. Tak til KontorZonen for kyndig vejledning, hjælpsomhed og fleksibilitet og et supergodt hævesænkebord.

Antwort von KontorZonen
God og hurtig service løste problemet!
Købte i 2022 et renoveret hæve/sænkebord, som nu ikke kunne hæves nok længere. I stedet for at skulle købe ny motor og bøvle med det, så blev motoren nulstillet med hurtig telefonisk hjælp af Henning i Montage.
Tak for det!

Antwort von KontorZonen
Bestilte 24 skriveborde og kontorstole, og alt blev leveret til tiden og i en rigtig fin kvalitet, selv om det var brugte møbler. Vil helt sikkert handle mere hos Kontorzonen i fremtiden.

Antwort von KontorZonen
Vi har flere gange handlet med KontorZonen, og det har været lutter gode oplevelser. De er flinke til at gøre opmærksom på, hvis der er skader/brugsspor, man som køber måske har overset, og tilbyder at sende ekstra billeder til at belyse evt. skader. Der bliver spillet med åbne kort, og det skaber tryghed i købssituationen.

Antwort von KontorZonen
Et godt samarbejde om at finde de rigtige kontormøbler til en god pris. Vi er glade for at kunne købe brugt som ser nyt ud.

Antwort von KontorZonen
Rigtig god og personlig service. Godt udvalg af pæne brugte kontorstole i showroom. Hurtig levering. Vi glæder os til at tage vores nye brugte Herman Miller stole i brug.

Antwort von KontorZonen
Jeg fik en super service. Der er et fantastisk stort udvalg af rigtige gode møbler mm. Og til meget rimelige priser.

Fantastisk kundeservice.
Rigtig god vejledning og super nemme at komme i kontakt med.
Vores Paustian E500 hæve-sænkebord ville ikke længere fungere, så Henriette hjalp med at finde en “ny” styreenhed til denne.

Antwort von KontorZonen
Hurtig service og godt produkt til prisen

Antwort von KontorZonen
Var ude i Kontorzonen i går, hvor jeg blev mødt af smilene og hjælpsomme medarbejdere. Jeg skulle have en ny kontorstol og ville gerne købe brugt og bæredygtigt. Jeg købte en lækker kvalitets kontorstol til en rigtig god pris. De har et meget bredt udvalg af kontormøbler mm. og et kæmpe showroom, så der er masser af muligheder og penge at spare - og når mit skrivebord skal udskiftes, så bliver det også her jeg henvender mig. Alt i alt kun positive anbefalinger herfra 😊

Antwort von KontorZonen
Nem og overskuelig hjemmeside , gode priser og sidst men ikke mindst PERSONLIG service og rådgivning efterfølgende. Ikke sidste gang jeg handler ved KontorZonen !

Antwort von KontorZonen
Købte 2 stk. Brugte kontorstole, privat.
Som stor tilhænger af genbrug var det dejligt at få en succesoplevelse med at handle brugte kontormøbler med Kontor Zonen -Jk Office, det modtagne lever fuldt ud op til forventningerne. Pris og kvalitet matcher fint hinanden.
Anbefalelsesværdigt koncept!

Antwort von KontorZonen
Jeg var forbi butikken og fik fremragende vejledning i valget af en ny kontorstol.
Efter leveringen opdagede jeg en mindre defekt, som dog hurtigt blev løst uden problemer.
Kan varmt anbefales!

Antwort von KontorZonen
Vi havde en rigtig god oplevelse med Henriette Hvitfeld. Hun handlede hurtigt, professionelt og var oprigtigt søgende i forhold til at forstå og imødekomme vores behov. Det gav en tryg og effektiv proces hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

Antwort von KontorZonen
ALT - Et besøg på vores kontor og så var Kontorzonens meget kompetente medarbejder i gang. Der er bare styr på det hele fra deres side - Det vil være en drøm om alle leverandører havde samme vision og fantastiske medarbejdere.

Antwort von KontorZonen
En meget dårlig oplevelse blev vendt af Christine. Ud over at sørge for, at jeg fik en stol i den stand man må forvente, fulgte hun op med opkald og mails.

Antwort von KontorZonen
har lige fået min Athos 24 timers stol den kom endda samlet så jeg ikke skulle bøvle med det det kan man da kalde service :D
ps Virklig lækker at sidde i og nemt at justere kan varmt anbefale den :D

Antwort von KontorZonen
Manglede en reservedele til rigtigt gammelt bord.
Det fandt man frem, og jeg kan beholde mit elskede bord og behøver ikke købe et nyt!!

Antwort von KontorZonen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.