Ik wil altijd verzorgd en stijlvol voor de dag komen, en bij Janice heb ik precies gevonden wat ik zocht. Mijn nieuwe cashmere jas Jules is werkelijk prachtig – elegant, tijdloos en van uitzonderli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Al een paar keer in de Janice Store in Den Bosch geweest. Super vriendelijk personeel, waardoor je heel goed geholpen wordt en een goed advies krijgt qua combi's, een dikke tien!! Verder leef ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top kwaliteit broeken ! Fijn Nederlands merk met top mensen achter de schermen. Lieve klantserivce die je gewoon kunt bellen en mailen. Tessa
Unternehmen hat geantwortet
Doe geen aankopen in de sale! Deze webshop lapt de consumentenregels bij online aankopen aan haar laars door geen geld terug te geven maar shoptegoed. Als je hierover klaagt, ontvang je een goed uit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com
De Kleine Elst 45, 5246JK, Rosmalen, Niederlande
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Top kwaliteit broeken !
Tessa

Antwort von JANICE
Heel blij met de mooie kleding en schoenen, kwaliteit is top! En al vaak gezegd, maar de jeans zitten heerlijk :) Bij ruilen zeer goede service. Aanrader!

Antwort von JANICE
Mijn nieuwe cashmere jas Jules is werkelijk prachtig – elegant, tijdloos en van uitzonderlijke kwaliteit. Zodra ik hem aantrek, straal ik!
De winkel zelf ademt klasse, en het team helpt je met zoveel warmte en expertise dat je je meteen op je gemak voelt. Je voelt dat ze passie hebben voor mooie stukken én voor hun klanten.
Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van verfijning, kwaliteit en persoonlijke service.

Antwort von JANICE
Janice klantenservice medewerkers helpen online op zeer persoonlijke wijze. Geeft een zeer betrouwbaar gevoel bij het online shoppen 👌

Antwort von JANICE
Verder leef ik in de Janice jeansbroeken, heerlijke stretch, super pasvorm, zit comfortabel, ik wil niets anders meer.
Alleen maar liefde voor dit topmerk!!
Vandaag bij de sample sale in Rosmalen geweest en zo lief geholpen door Andy, wauw! Wederom een goede ervaring, nu op een andere locatie.
Wil jullie niets anders dan aanbevelen bij iedereen!!

Antwort von JANICE
Altijd de beste service en zoiezo de mooiste en fijnste jeans!

Antwort von JANICE
Ondanks het concreet volgen van het retourproces van deze webshop (het aangeven welke items ik retourneer, het via Janice kopen van een retourlabel en het retourneren van alle items) weigert deze webshop over te gaan tot terugbetaling van 1 van de artikelen. Intern onderzoek naar waar het volgens Janice ontbrekende item is, wordt tevens geweigerd. Deze gang van zaken heb ik nog nooit meegemaakt bij andere webshops. Het kopen van kleding bij Janice was zodoende eenmalig en ook zeker niet aan te raden.
Reactie van Janice n.a.v. mijn review: "Je hebt 1 blouse 2 keer in maat 36 bestelt, en er maar 1 van terug gestuurd.
Waarom zou je 2 keer dezelfde blouse bestellen...PRECIES dezelfde blouse...en 1 komt er niet van terug."
Dit betrof inderdaad 2 keer dezelfde blouse in dezelfde maat, maar waarvan 1 in een andere kleur dan de andere. Goed retourbeleid dat jullie daar niet van op de hoogte zijn en bovendien jullie klanten zo online en onterecht beschuldigen.
Het benoemen van mijn achternaam in jullie openbare reactie op mijn review, is in strijd met de AVG.
Nogmaals bevestigingen waarom je hier niet zou moeten bestellen.
Onlangs in Den Bosch geweest in de janice store , heel leuk geholpen en goed geslaagd !!
Bij weggaan nog mooie bos bloemen gekregen , en m n broek werd ingekort en erna kosteloos verstuurd
Top service !

Antwort von JANICE
Ik ben fan van de mooie items van Janice. Uit de nieuwe collectie had ik een prachtig leren jasje gekocht. Helaas bleek de afwerking dit keer niet zoals ik gewend ben en wat je van zo’n kwaliteits product mag verwachten. Na contact met Team Janice kon ik het jasje kosteloos retourneren en heb ik een nieuwe variant ontvangen. Heel blij met de service en het mooie jasje. Dank je wel Janice!

Antwort von JANICE
Niet alleen hele mooie stoffen, geweldig fraaie outfits die echt eindeloos meegaan en te combineren zijn, maar ook nog eens hele fijne hulp van twee geweldige mannen! Wat wil je nog meer. Er zijn mensen die speciaal hiervoor naar Den Bosch gaan en dat snap ik. Eenmaal Janice, altijd terug komen!

Antwort von JANICE
Minimaal een keer per jaar ga ik met mijn dochter naar Den Bosch om te shoppen bij Janice. Wat een toppers daar! Je wordt super goed geholpen met alle aandacht en zij weet net dat ene item toe te voegen dat je outfit compleet maakt. Vandaag waren Janice en Andy ook in de winkel. Onze dag kan niet meer stuk.

Antwort von JANICE
Programma Kassa stond inmiddels al aan de deur bij deze wetsovertreder, die zijn eigen personeel op tv “ voor de bus” gooit als de camera draait , en zelf zijn gesoigneerde snor drukt. Bah bah . Triest

Antwort von JANICE
Fantastisch kleding en lieve mensen!

Antwort von JANICE
Jammer dat er een YouTube van Kassa aan te pas moet komen om eindelijk je geld terug te krijgen. Ik wilde zelf ook mooie items bestellen en had contact met Janice zelf. Ik zou niets terug mogen sturen, dus heb niets besteld. Heel jammer. Heb direct alle kanalen ontvolgd
Reactie; de hooghartigheid die jullie hebben om de wetgeving aan je laars te lappen is echt stuitend. En dan het probleem buiten jezelf leggen is echt bijzonder.

Antwort von JANICE
Op 14.01.2026 gaf ik aan dat ik een zeer slechte ervaring met Janice had, omdat zij weigerden tot terugbetaling over te gaan na een retour van een sale-item. Ik kreeg enkel een shoptegoed, ook al stemde ik hier niet mee in. Ondertussen heb ik gelezen dat meerdere mensen hierover klagen.
Ik adviseer iedereen die met hetzelfde probleem geconfronteerd werd, een melding te maken bij de Nederlandse ACM (Autoriteit Consument & Markt). Via de website van ACM kan je heel eenvoudig en snel melding maken van de problematiek (neemt slechts een paar minuten tijd in beslag). ACM kan na meldingen van consumenten, overtredingen door Janice vaststellen en boetes opleggen.
Voor gedupeerden die in België wonen, raad ik ook aan om een klacht in te dienen bij ECC België. Dit is een Europese consumentenorganisatie die bemiddelt in geschillen tussen consumenten en bedrijven. Ik diende vorige week een klacht bij ECC België in en kreeg deze week al terugbetaling van Janice. Laat jullie dus vooral niet afschepen door Janice!

Antwort von JANICE
Klantvriendelijkheid en kwaliteit..twee prachtige t shirts gekocht. Blijven mooi na wassen en zitten perfect op maat. Ik hou vd filmpjes die er altijd gemaakt worden over de producten.

Antwort von JANICE
Verstandig retourbeleid tegen zeer domme klanten die alles bestellen in 4 maten en kleuren . Voortaan maximaal 1 maat bestellen en maximaal 100 euro voor klanten die eerder retourneren

Antwort von JANICE
Onlangs iets moois gekocht uit de nieuwe collectie van JANICE en ik ben echt onder de indruk. De materialen voelen luxe aan en de pasvorm is prachtig, je merkt gelijk dat er veel aandacht aan kwaliteit en detail is besteed. Het zijn van die tijdloze stukken die je seizoen na seizoen blijft dragen. Absoluut een investering waar ik nog jarenlang plezier van ga hebben!

Antwort von JANICE
In de sale een janice jeans besteld helaas net de verkeerde maat besteld. Ik mocht de jeans nog omruilen voor een andere maat. Hartstikke fijn, draag hem nu met plezier.😊

Antwort von JANICE
Zo blij met alle kleding van Janice. De fijnste jeans, ze zitten heerlijk en ook nog eens prachtig. Ik krijg altijd complimenten over de pasvorm en de look! Ook de mooie cashmere truien, blouses, jasjes en blazers zijn favoriet. Eerlijk: ik draag bijna niets anders meer. Love it! En echt hele fijne service!

Antwort von JANICE
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.