Riminicars Bewertungen 37

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zit te kijken en vader Hans aan de telefoon en hangt op in het programma Radar. Schrijnende verhalen zoals mensen in het zak gezet zijn. Hoe kun je mensen zo afzetten en behandelen. Schandalig v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier niets !! Ik had een ligier js50 gekocht maar ik had een gevoel dat er iets niet mee klopte dus stuurde ricardo een bericht erover en in eens wou die hem niet meer verkopen !! Maar ik had wel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb al sinds de aankoop alleen maar ellende gehad met dit bedrijf. Auto verkocht zonder papieren en zonder beloofde onderhoudsbeurt. Op het dashboard brandde verschillende lampjes voor onderhoud.... Mehr ansehen

1.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Vroeger en nu

Nu tot heden , het was een uitzending van Radar vandaag ( 30 - 3 - 2026 ) maar ze willen niet in beeld , ik heb het opgenomen en bewaar het ---> dit is mijn ervaring :KOOP DAAR NIET !! Ik heb een advocaat moeten nemen, voor een brommobiel die niet de weg op mocht , toch aan mij verkocht , na tot ik de zaak ging winnen boden ze een andere aan , deze moest wel 3x terug omdat deze ook niet goed was ( van Maastricht naar numandsdorp , 2 uur rijden) ik kom er nu achter half jaar later ( tot de multiriem ) wat zij vernieuwd hadden , niet goed was ( niet orgineel). Geen orginele garage , daar klooien ze maar wat , zodat het rijdt, de auto,s op de website heeft ie niet , en staan er ook al lang op , dus wees gewaarschuwd!!!! En Beste mensen , stuur ook mails naar het rdw en naar radar , en naar de gemeente numansdorp en naar het ACM , met klachten , dan moet er iets gebeuren , samen staan we sterk.📬📮📝

16. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zit te kijken en vader Hans aan de…

Schrijnende verhalen zoals mensen in het zak gezet zijn.
Hoe kun je mensen zo afzetten en behandelen.
Schandalig vader Hans en Zoon lief.

30. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijdt deze toko als de cholera!!

Mijdt deze toko als de cholera. Als je belt dat je interesse hebt weet het gladde zakenmannetje Ricardo je met mooie praatjes binnen te halen. Als je een aanbetaling doet wordt de auto voor je apart gehouden. Nou, in ieder geval niet de auto waar ik interesse in had...die stond nog gewoon online.

Ik heb 3 dagen na reservering aangegeven dat ik af wilde zien van de aankoop en mijn aanbetaling (500 euro) terug wil hebben. Het enige wat je te horen krijgt is dat aanbetalingen niet terugbetaald kunnen worden. Hierover staat niets in het opgestelde contract. Ook ontbreken algemene voorwaarden op de site en het maakt voor hun geen verschil of een factuur ondertekend is of niet en of je als klant de auto in het echt hebt gezien of niet.

Als je daarna vraagt om uitleg wordt er gezwegen in alle talen. De telefoon wordt niet meer opgenomen, er wordt niet gereageerd op appjes en mails worden niet behandeld. Het bedrijf is niet eens mans genoeg om uitleg te geven over waarom zij geen aanbetalingen terugbetalen. Bel je met een (voor hun) vreemd nummer, dan opeens kunnen ze wel opnemen. Ja, ze hebben natuurlijk wel 'administratiekosten' en 'ze moeten helemaal de auto reserveren' dus dan is 500 euro natuurlijk een redelijk bedrag...wil je er wat aan doen, dan moet je maar een mail moet sturen, dan is er misschien nog wat te regelen. 1 x raden: die mail wordt natuurlijk niet beantwoord...

Ga niet (!!!) met deze lui in zee. Ik heb geluk dat het bij mij alleen gaat om een aanbetaling, maar er zijn mensen die voor duizenden euro's de boot in zijn gegaan. Het is een schande dat deze gasten nog actief zijn, aangezien er al reviews uit 2020 zijn die hetzelfde melden.

Heel zonde dit. Het bedrijf heeft een prachtig pand en een heel mooi aanbod qua auto's. Waarom deze oplichters dan zo te werk gaan, is mij echt een compleet raadsel.

20. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bedrijf is super slecht koop nooit…

Dit bedrijf is super slecht koop nooit een auto bij hun of wat dan ook gasten hebben grote bek man de telefoon komen afspraken niet na grote scam geloof mij ga nooit en egt nooit naar deze bedrijf een 45km auto halen deze bedrijf moet gesloten worden per direct

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen autootjes kopen hier Ricardo is…

Geen autootjes kopen hier Ricardo is lief en denkt met jou mee als je een autootje gaat kopen maar hij is een echte uitgekookte ei alleen maar euro’s denkt hij aan wanneer je de auto hebt krijg je alleen maar mankementen en betaal je jou rot aan jou auto en hij reageert niet meer een gewaarschuwd mens telt voor 2 Hier GERN AUTO KOPEN JE WORD OPGELICHT

22. Januar 2026

Oplichters!!!

Bedrijf laat niks meer weten op moment dat ze je auto hebben. Overal 20 keer achteraan bellen.
Daarbij leveren ze de auto kapot terug. Lossen ze het probleem niet op.
Sturen ze fouten materialen op die niet voor de auto is en reageren vervolgens niet meer .
Na 30 mails reageren ze opeens wel maar op moment dat het te heet onder hun voeten worden krijg je geen antwoord meer !!!
Wij raden dit bedrijf ter zeerste af .
In feiten zijn dit oplichters!!!!
Pas op zoek een ander bedrijf !!!

17. April 2025

1 ster is nog veel

1 ster is nog veel. Hij verkoopt onbetrouwbare auto’s. KOOP HIER NIKS! het ziet er misschien op het eerste gezicht betrouwbaar uit, maar dat is het zeker niet!

23. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Die Ricardo is een gladde jongen

Die Ricardo is een gladde jongen. Mooie praatjes. Beloofd van alles maar doet niks. Hebben daar een chatenet ch40 gekocht voor 10.000 euro met een half jaar garantie. Helaas bleek er van alles mis te zijn met brommobieltje. Hij had beloofd dat hij hem helemaal na zou kijken voordat hij geleverd zou worden. Nou niet dus. Deur bekleding rechterkant los, handschoenen bak aan de linkerkant los, mist enkele clips, de pook voor vooruit en achteruit laat het vaak afweten naar de vooruitstand. Na een extra duw pak hij pas. Achteruit rij sensoren werken niet.
Kortom ga daar geen brommobiel kopen. Hij beloofd van alles, maar komt zijn afspraken niet na. De man die het autootje kwam brengen gat aan dat hij nog een servicebeurt zou krijgen. Na Ricardo gebeld te hebben zei hij dat dat al gebeurt was...wat een oplichter!!
Koop daar niets. Ga naar een andere dealer!!!

13. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga vooral niet naar Rimini, maar zoek een andere dealer

Ricardo is zeer vriendelijk als je gaat kijken voor een brommobiel. Beloofd van alles, maar er komt niets van terecht. Mijn Aixam van 7 maanden oud werd na 3 weken geleverd met allerlei ontbrekende onderdelen. Ze waren zogenaamd in bestelling. Maar die onderdelen waren er na de bezichtiging en aankoop van de auto nog afgehaald om waarschijnlijk op andere mobielen te zetten. Geen reactie op berichten, beloofd telefonisch weer van alles. Na 10 weken terug naar garage en geëist dat de onderdelen er komen. Die hebben ze toen, na enig aandringen, ook van andere brommobielen afgesloopt en mee gegeven. Zo ging het en gaat het dus.

21. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KOOP niks hier ik heb een aanbetaling…

KOOP niks hier ik heb een aanbetaling gedaan van 250 euro vanwege dat er iets tussen kwam en me geld terug vroeg zei de meneer dat ik mijn geld niet terug kreeg zo wordt iemand slapend rijk ik heb het opgezocht en dit komt er uit
Nee, een autodealer mag niet zomaar een aanbetaling houden als je de auto betaald hebt. De aanbetaling is bedoeld als een bevestiging van de koop, en zodra de auto volledig is betaald, moet de aanbetaling in mindering worden gebracht op het totaalbedrag of worden teruggestort.
Uitleg:
Aanbetaling als bevestiging:
Een aanbetaling is een bedrag dat je als koper betaalt om te laten zien dat je de auto daadwerkelijk wilt kopen. Het is een soort garantie voor de verkoper dat de koop doorgaat.
Betaling completeert de koop:
Wanneer je de volledige prijs van de auto betaalt, is de koop voltooid. Op dat moment is de aanbetaling niet meer nodig als garantie.
Aanbetaling wordt verrekend:
De aanbetaling wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag dat je moet betalen. Je hoeft dus minder te betalen bij de uiteindelijke betaling.
Terugbetaling bij annulering:
Als je de auto niet afneemt en de koop annuleert, dan kan de autodealer de aanbetaling behouden, afhankelijk van de gemaakte afspraken en de voorwaarden.
Recht op teruggave bij verborgen schade:
Als je na aankoop verborgen schade aan de auto ontdekt, heb je mogelijk recht op teruggave van de aanbetaling of ontbinding van de koop, afhankelijk van de situatie.
Wat te doen:
1. Controleer de koopovereenkomst:
Kijk wat er in de overeenkomst staat over de aanbetaling en de gevolgen bij annulering.
2. Informeer bij de autodealer:
Vraag de dealer waarom de aanbetaling niet wordt verrekend of terugbetaald.
3. Raadpleeg juridisch advies:
Als je er samen niet uitkomt, kan juridisch advies helpen om je rechten te bepalen.
Laat je niet besodemieteren ik heb de politie ingeschakeld heb recht op mijn geld

4. Juli 2025

Koop hier geen auto!!

Ik heb al sinds de aankoop alleen maar ellende gehad met dit bedrijf.
Auto verkocht zonder papieren en zonder beloofde onderhoudsbeurt. Op het dashboard brandde verschillende lampjes voor onderhoud. Beloofde geld terug te geven maar boorde me uiteindelijk 600 euro door mijn neus. U bent gewaarschuwd!!!!

19. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dat is nog teveel.Heb een bromobiel…

Dat is nog teveel.Heb een bromobiel gekocht voordat ik de revieuws gelezen had.12750 euro.Werd gebracht moest 250 ook nog betalen voor het brengen door henk bah.
Kreeg een sleutel die was gelijk kapot.De auto was niet in orde kreeg telefoontjes van vreemde daar had je niets moeten kopen schrott gewezen.Dat heb ik gemerkt naderhand mijn partner is uitbehandeld en wilde met hem noch kleine tourtjes maken.is ons niet gegund.Er kwam een dealer die schrok al toen die het rimini emblem zag.Hij heeft eronder gekeken veel kapot.Hij heeft hem voor 7500 meegenomen veel verlies.
Ze gaan niet aan de telefoon voicemail.Wie wil er met mij die belazerd zijn een groep maken tegen die firma.
Vuile vieze oplichters.

20. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles.Die hebben me beetgenomen.Dik…

Alles.Die hebben me beetgenomen.Dik 4000 verloren.
Hebben mij een rotwagen verkocht.Liegen kunnen die.
En die henk ook.zou2de bezitter zijn was de 6de.
De nieuwe koper heeft me laten zien dat de auto helemaal inelkaar gelegen had.
Verwacht geld terug.Koop daar nooit zeg maar tegen een dealer Rimini schudt die zijn hoofd.Vieze gemene mensen.

12. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top dealer voor mij en mijn gezin

Ik word al jaren perfect geholpen door hans de monteur henk en ricardo laatst ook weer een probleempje met m'n autootje zonder pardon omgeruild zonder problemen en een hartelijk woord als er iets is ik hoef maar te bellen en ze staan klaar en komen eraan top team

28. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr