Information Planet Bewertungen 20

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze dochter heeft een geweldige tijd gehad in L.A. Het team van Information Planet heeft zowel haar als student en ons als ouders altijd heel goed begeleid. Dit zowel in de planningsfase als t... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Wil jij Studeren in het Buitenland, op High School uitwisseling of op Taalreis? Via Information Planet is het zo geregeld! Met meer dan 25 jaar ervaring en 50 kantoren in 14 landen heeft Information Planet een wereldwijd netwerk opgebouwd!

3.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

‘Leren’ zoals je thuis nooit zult ‘leren’.

Onze dochter heeft een geweldige tijd gehad in L.A.
Dit zowel in de planningsfase als tijdens het verblijf aldaar. Op vragen via de app was altijd dezelfde dag antwoord. Anouk was onze rots in de branding.
Ook als het even niet zo gaat als verwacht denkt het team mee en voorziet in oplossingen.
Onze dochter vertrok als een meisje en kwam terug als een zelfstandige “dame”.
Onvergetelijke ervaringen, “leren”zoals je thuis nooit zult “leren”. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Heel hartelijk dank team Information Planet.

26. Februar 2026

Usine à fric

Je me suis inscrite chez Information Planet en juin 2022, à 16 ans, pour faire une seconde rhéto aux États-Unis en septembre 2024. J’étais parmi les premières inscrites pour cette année-là. J’avais choisi cette agence car on me l’avait présentée comme plus “humaine” et mieux suivie que les grosses structures.

Très vite pourtant, le suivi a été lent et désorganisé : accès tardif aux différentes parties du dossier, longs délais sans nouvelles, malgré mes relances. J’ai rendu mon dossier final en octobre 2023 et on m’a confirmé que tout était complet. Pourtant, en juin 2024, soit seulement deux mois avant un éventuel départ, on m’annonce qu’un vaccin manque dans mon dossier médical.

À l’été 2024, je n’avais toujours aucune nouvelle d’un placement. À chaque question, on me répétait que c’était normal et qu’il fallait attendre. Face à l’urgence, j’ai moi-même publié une recherche de famille d’accueil aux USA et trouvé plusieurs familles en une semaine, ce que l’agence n’avait pas réussi à faire en plusieurs mois. On m’a simplement répondu que le problème venait de l’organisme américain. Finalement, faute d’école, mon départ aux États-Unis a été annulé, malgré les promesses répétées de “100 % de chances de partir”.

On m’a alors proposé des alternatives, toutes nettement plus chères que le programme initial (déjà à environ 13 500 €). Le remboursement quasi total proposé n’était pas une option pour moi après des années de préparation. Pour le Canada, partir en septembre impliquait +10 000 €, impossible financièrement. J’ai donc accepté une formule de 8 mois (novembre 2024 – juin 2025) en payant encore +4 000 €, prix réduit de seulement 1 000 € après de longues négociations.

Même à ce stade, chaque demande entraînait des frais supplémentaires : partir un mois plus tôt (+1 000 €), changer la date de retour (+200 €), sans aucun geste commercial malgré les nombreuses erreurs initiales. Il a fallu insister fortement pour que l’agence prenne finalement en charge ce dernier changement.

Sur place, j’ai vécu une expérience humaine formidable avec ma famille d’accueil et mes amis. En revanche, aucun suivi de la part d’Information Planet pendant tout le séjour, contrairement à ce qui était promis, sauf lorsqu’il s’agissait de faire de la promotion sur les réseaux sociaux.

Depuis mon retour, plus aucun contact et mise à l’écart évidente (événements anciens non communiqués). J’ai clairement le sentiment que mon cas est passé sous silence alors que l’agence continue d’affirmer que tous les étudiants partent.

Mon expérience montre un sérieux manque de professionnalisme, de transparence et de considération, ce qui est particulièrement préoccupant lorsqu’il s’agit d’envoyer des jeunes à l’étranger. J’espère que ce témoignage aidera d’autres familles à faire un choix éclairé :)

27. Januar 2026

Organisme à fuir!!

Organisme à fuir!!! Ils m’ont mis en danger lorsque je suis partie aux usa (malgré de enombreux mails envoyés alertant sur la présence de drogue dans ma famille d’accueil, rien n’a été fait). Ils travaillent avec des organismes américains qui ne sont pas aidants (united studies notamment ). Fuyez car une fois votre argent donné ils ne vous aident pas.

1. Januar 2025

Zeer fijne medewerkers

Ik ben zeer vriendelijk en professioneel begeleid door Information Planet. Dankzij hen heb ik een mooie opleidingsmogelijkheid gekregen in het buitenland!

8. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Klein en persoonlijk

Ervaring met information planet was van 12 augustus 2022 (eerste oriënterende gesprek) tot en met mid-juli 2025 (nagesprek over exchange year)

Wij kregen snel contact en reacties op alle vragen. Toen het heel lang duurde om een plaatsing te krijgen hadden we vaker contact. Met de plaatsing werd rekening gehouden met de interesse en hobby's van Byron. Na de plaatsing was er weinig behoefte aan contact.
Ik ben blij dat Byron goede vrienden op school had. Hij deed het heel goed op school. Hij heeft zich goed ontwikkeld in de vakken theater productie en musical.
Hij heeft veel van de VS gezien met zijn gastfamilie.
-Moeder

Superfijn persoonlijk contact en kleine organisatie. Fijn dat het toch mogelijk is om exchange year te doen bij hun met 6VWO. Dat is namelijk lastig te vinden bij de meeste andere organisaties. Zelfs als er soms een miscommunicatie plaatsvond werd het goed opgelost. Het helpt dat de organisatie klein is en contact laagdrempelig is. Iedereen kent je wel en jouw interesses, portfolio en plaatsing. Het duurde wat langer voor mij om een plaatsing te krijgen (iets wat buiten information planets controle ligt) en er was toen gelukkig veel contact om die periode te overbruggen. Tijdens mijn jaar had ik weinig behoefte aan contact maar kreeg ik altijd snel reactie als ik een vraag had. Toen ik weer thuis was heb ik nog een fijn eindgesprek gehad met mijn ouders en information planet. Zeker aan te raden als je een exchange year wil doen en niet bij een enorme organisatie wil zitten! Ik zou het zeker nog een keer doen!!!
-Byron (Exchange student 2024-2025)

18. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen in de begeleiding voor…

Goed geholpen in de begeleiding voor het kiezen van de juiste school. Verder is alles met haast opgepakt omdat de deadline al heel snel was. Meerdere keren heeft de organisatie zelf contact met mij opgenomen om te vragen hoe het ging en of zij nog wat voor mij konden betekenen. Mijn hartelijke dank gaat uit naar Rosalie die dit gehele traject met mij heeft doorlopen.

12. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij kunnen Information Planet aanraden!

Wij kunnen Information Planet aanraden! Goed persoonlijk contact met duidelijke uitleg, goede begeleiding met alle te nemen stappen en veel informatie. Ook zijn we heel goed begeleid in het kiezen van de meest passende Highschool. Hierbij hebben ze echt gekeken naar een goede match, ook voor wat betreft het gastgezin. Een opluchting nadat we bij een ander bureau niet goed begeleid werden en het onzeker was of het nog ging lukken. Mijn dochter beleeft nu een fantastisch jaar op een hele leuke Highschool. Haar droom is uitgekomen!

6. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het inschrijvins proces in snel en vlot…

Het inschrijvins proces in snel en vlot verlopen. De school waar ik ben ingeschreven EU business school is een zeer goede school met leuke professoren en leuke activiteiten zoals dagtrips naar andere steden.

14. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nika (16 jaar) geniet enorm van haar perfect gematchte gastgezin in Houston/Texas

Nika (16 jaar) heeft al vanaf jongs af aan de droom ooit naar high school te kunnen!
Met haar tweetalig havo diploma op zak was daar 11 aug ‘24 de dag dat ze in haar eentje met haar koffers de douane door liep op weg naar haar perfect gematcht gastgezin in Houston/Texas.

Best wat stress hoor alle formulieren nog op het laatste moment regelen en dan sommige vaccinaties nog halen en ondertussen wachten op je visum en een passend gastgezin, nou die match lijkt bijna te perfect dachten we toen we de gegevens doorkregen
Een gezin met 2 kids (net als Nika haar bio gezin een meisje van 14, net iets jonger dan zijzelf, en jongen van 10, net iets jonger dan Nika haar broertje) en wat meteen opviel was dat ze een hond hebben met de naam Bodhi! We geloven niet in toeval maar onze hond, die we helaas een paar mnd daarvoor hebben moeten laten verhuizen heet ook Bodhi!
Voor Nika had dat meteen de doorslag

Face timend met haar gastgezin was de klik er al direct en wat had ze er een zin in!
Aftellend naar 11 aug en daar was die spannende dag, mama huilend, papa heel stilletjes en Nika met haar broertje huilend in elkaars armen, maar daar ging ze hoor zo dapper en stoer als t maar zijn kon
En bij de eerste foto in Houston waren alle tranen voorbij en is het iedere week enorm genieten om haar verhalen over nog meer nieuwe mensen en feestjes te mogen meegenieten!

Afgelopen weekend was Nika jarig (17 jaar 🥳) en ook dat is fantastisch gevierd met haar new mom&dad and sis&little bro
Wij hopen hier dat ze straks in juni nog wel terug wil komen…

Wij zijn te blij dat ze deze ervaring aan is gegaan en de perfecte match en alle ondersteuning vanuit Information Planet!
Er is veel app contact geweest en fijne videocalls om alles goed door te nemen en ook tijdens Nika haar verblijf in Amerika is er af en toe nog contact

12. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niet twijfelen maar gaan!

Onze dochter Roos had een droom en een doel toen ze 11 jaar was. Na de middelbare school een high school jaar in de US. Dit is door de jaren gegroeid. We hebben als ouders de do’s en don’ts zoveel mogelijk voorgespiegeld in haar middelbare schooltijd. Roos bleef overtuigd en was standvastig. Door onze vele reizen naar Florida en andere plaatsen in de USA wist ze dat Florida haar plek moest worden. Een jaar voordat ze eindexamen ging doen hebben wij Information Planet ingeschakeld. We hadden daar meteen een warm gevoel bij. Jonge bevlogen mensen die allemaal op 1 of andere manier het traject hebben belopen. Roos wilde zelf kiezen waar, dus dan kom je in het F1 traject terecht. Bij een J1 is plaatsing gegarandeerd maar je weet niet waar je terecht komt. We hebben samen met IP een intensief maar mooi voortraject doorlopen. Er komt wel wat administratie bij kijken. Als dat dan allemaal weer gefixt was waren we blij dat we weer een stukje verder bij het “doel” waren! Doordat we verder in het traject raakten werd Roos meer en meer gemotiveerd haar Havo diploma mooi af te ronden. Ze ging er vol voor! Knap als je 16 bent; trots! Dan was daar een diploma…..een school gekozen en alle administratie in orde….maar nog geen gastgezin…..en al een ticket geboekt. Stress voor Roos maar dat was part of the job. Het verlossende telefoontje kwam 2 weken voor vertrek…….! We hadden het niet beter kunnen treffen; match made in Heaven! Roos is inmiddels meer dan 3 maanden onderweg, heeft de orkaan meegemaakt, Homecoming week gehad en al vrienden gemaakt. Helemaal deel van het gezin…..ze groeit met de week! Information Planet is voor mij als moeder van Roos als familie gaan voelen…..vind het fijn om geluksmomentjes van Roos met hun te delen omdat ze zo dicht bij het proces hebben gestaan en nog altijd betrokken zijn! Lieve Britt, Anouk & Jozef…keep on going ❤️

8. November 2024

Prettige ervaringen

Wij hebben goede ervaringen met Information Planet. Goed persoonlijk contact. Duidelijke uitleg. Veel informatie. Onze dochter was de eerste die geplaatst werd in een gastgezin in Amerika. En het blijk een perfecte match! Wat heeft onze dochter een ontzettend leuk gezin. Het klikt oprecht en het voelt voor haar als thuis. Ook een erg leuke plaats en school. Tot nu toe een groot succes!

20. Oktober 2024

Plaatsing Amerika

Mijn dochter Nina is voor een schooljaar naar een highschool in Amerika. Het eerste gastgezin paste totaal niet bij Nina. We hebben gelijk aangegeven bij Information Planet wat het probleem was. Zij stonden volledig achter ons en hebben zich echt hard gemaakt bij hun partnerorganisatie in Amerika voor een ander gastgezin voor Nina. Dit was lastig want er was weinig tijd meer. Uiteindelijk kregen we goed nieuws want er was een nieuw gastgezin gevonden, wat een geruststelling. Nina heeft nu een gastgezin waar ze het naar haar zin heeft.information Planet, bedankt voor jullie inzet!

15. August 2024

Geweldig avontuur!!

Ik heb een super goeie ervaring gehad met Information Planet! Ik ben zelf in 2022-2023 naar Amerika gegaan en heb hier high school gevolgd. Ik heb vanaf het begin van aanmelding tot aan het einde van mijn avontuur altijd top hulp gehaald waarbij nodig. Ik heb een geweldige mooie tijd gehad in Amerika! Twijfel zeker niet, en ga dit prachtige avontuur tegemoet!

22. Februar 2024

Beste Lynn,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Wat geweldig om te horen dat je een super goede ervaring met Information Planet hebt gehad tijdens je high school avontuur in Amerika!

Wij wensen je het allerbeste toe en hopen dat de herinneringen aan je tijd in Amerika je altijd zullen blijven inspireren!

Personeel behulpzaam,

Personeel behulpzaam,
Fijne locatie (midden in het centrum van Breda),
handige websites met veel info,
Makkelijk bereikbaar via social media en gmail

19. Dezember 2023

Beste Lisa,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Het is geweldig om te horen dat je ons personeel behulpzaam vond, en dat je de locatie van onze vestiging in het hart van Breda zo prettig vond. We zijn blij dat je de informatie op onze websites handig vond en dat je ons makkelijk kon bereiken via social media en Gmail.

We wensen je veel succes in de toekomst en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

5 maanden naar Canada

Ik ben 5 maanden naar Canada geweest en information planet heeft mij daar goed bij geholpen. Ik had ook wel het geluk dat de organisatie waar ze mee samenwerken in Canada heel fijn is en allemaal leuke activiteiten organiseert. Ik zou zeker aanraden naar Canada te gaan als je ervaring op wilt doen in het buitenland en een beetje de Engelse taal wilt verbeteren.

5. Februar 2023

Beste Gianluca,

Bedankt voor het acterlaten van je positieve review! We zijn blij om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je reis naar Canada en dat je ervaring zo positief was. Het is geweldig om te horen dat je genoten hebt van de activiteiten en dat de samenwerking met onze partners in Canada ook goed is bevallen.

We wensen je veel succes in de toekomst en hopen dat je nog vaak terug mag denken aan je ervaringen in Canada!

10000 euro weggegooid

10000 euro weggegooid, ik zou een high school jaar doen in Amerika, Georgia. Ben door het hele plaatsing proces gegaan. Hierbij was duidelijk dat ik op jongens viel. Uiteindelijk ben ik geplaatst op een plek waar ik totaal niet tussen paste. Daarnaast was de situatie super onzeker ivm corona en er geen mogelijkheid was om een afspraak te maken voor het visum, tot 2 week voor vertrek toen er opeens een plek vrij kwam. Maar tot het laatste moment werd er maar gezegd dat we hoop moesten houden, terwijl dit gewoon echt hopeloos lees. Ik had de hoop zelf namelijk al opgeven. Maar er werd ons steeds maar verteld dat het goed zou komen. Hier waren meerdere ouders bezorgd over, maar er werd niks gezegd over het geval dat het niet zou lukken. Uiteindelijk zat Ik zat bij een oude vrouw van 74 die niks uitvoerde met nog een andere Italiaans zusje die enorm de baas probeerde te spelen thuis. Mijn grandma hield niet van autorijden, en omdat ze zo graag studenten wilde ontvangen maar de Highschool dichtbij dat niet toe liet reed ze ons naar een school 20 min rijden verder op. Hier reed ze ons wel heen, maar verder was het alleen maar gezicht en gesteun als ik haar een keer vroeg me ergens heen te brengen. Ook ik zat op een laat ik zeggen niet hele ‘ruimdenkende’ school waar ik totaal niet op mijn plek zat. Daarnaast waren er nog veel culturen op de school zelf, en hier voelde ik mij gewoon niet op mijn gemak. Ik was geen deel van het geheel. Na weken proberen en wachten op dat het beter zou worden heb ik dan toch contact opgenomen met mijn local coördinator. Uiteindelijk kwam het erop neer dat het allemaal aan mij lag. En dag ik het zelf tot een succes moest maken. Ook toen ik had aangegeven dat ik het gevoel had dat een ander gastgezin eventueel zou helpen werd hier op geantwoord dat dit absoluut geen optie was. En toen ik hier op doorging werd ik gebeld door weer een hogere pief van de organisatie, met mijn eigen coordinator. En hier werd naar mij geschreeuwd omdat ik zogenaamd alleen maar onzin praatte en het kwam er op neer dat ik gewoon mijn mond moest houden, “want dit was voor hun ook het prettigst” vertelde een andere vrouw bij mij thuis. Ik had de hoop opgegeven. Er was niks mogelijk. Ook niet na dat Information planet vanuit Nederland had gemaild. Het kon niks gedaan worden aan het probleem. Er werd verder totaal niet meegedacht naar oplossingen. Het ging er in alles alleen maar op lijken dat ze na de plaatsing verder echt niks meer voor je doen. Want het geld is al binnen, dus waarom moeite doen. Ook dit hoorde ik van een vrouw die bij mij thuis woonde met wie ik wel goed klikte. Die kreeg dit soort dingen allemaal wel wat mee omdat mijn gastmoeder al langer in dit circuit zit. Daarnaast werd er ook gedreigd dat ik niet meer terug naar Amerika mocht vliegen na het overlijden van mijn opa. Hierbij werd voor vertrek naar Nederland niet aangegeven dat ik maar 7 dagen terug mocht van de Amerikaanse organisatie. Dit werd pas duidelijk toen ik in Nederland was geland en toen mijn opa nog niet eens was overleden. Toen dit wel zo was zou het betekenen dat ik de dag na de begrafenis terug zou moeten vliegen, terwijl ik zeker 2 week zou blijven. En dit ging mij te ver. Ik was daar al niet gelukkig. En dan zou ik gelijk na zo’n gebeurtenis terug moeten naar een plek waar ik niet comfortabel was. Uiteindelijk hebben we het risico genomen en ben ik niet na 7 dagen terug gevlogen. Hierna bleek dat ik in zeer grote overtreding was volgens Aspect, en dat ik hiervoor een officiële waarschuwing zou krijgen. Dit zou verder impact hebben op het programma als er nog iets mis zou gaan. Terwijl dit dus totaal niet mijn fout was, ik was gewoon verkeerd geïnformeerd. Want op het moment dat ik vertelde dat ik terug naar Nederland moest had dit mij verteld moeten worden. Uiteindelijk ben ik toch na 3 weken in Amerika weer terug naar Nederland gevlogen, definitief. Omdat ik met de dag emotioneler werd, en ik zag geen mogelijkheden meer waarop het beter zou kunnen worden. Eenmaal in Nederland hebben we nooit meer iets gehoord van Information planet. Geen restitutie of een ander alternatief, niks. Geen excuses. Niks kwam eruit. Ik wil jullie echt vragen hierop te letten bij je keuze voor de organisatie. Alles is prima als je een goede plaatsing hebt, want dan hoef je hier allemaal niks mee te maken te hebben. Maar zodra je ook maar tegen iets aanloopt en je ook maar iets nodig hebt van de organisatie ben je de klos. En sta je met lege handen. En dan is het nog goed om je te bedenken dag de gastgezinnen hier niks voor betaald krijgen. En dat je dus 10 000 euro neerlegt voor service die je niet krijgt. En dit vind ik echt heel heftig.

14. Februar 2022

Hele slechte organisatie

Hele slechte organisatie. Heb 150 euro betaald maar zowat alles zelf geregeld. Ik wilde een studie doen in Londen. Mijn aanmelding, accommodatie en zorgverzekering heb ik zelf geregeld en de enkele werkzaamheden (met betrekking tot school) die opgepakt konden worden zijn niet goed of helemaal niet opgepakt. Het ontbrak aan kennis en dat kan, maar er werd weinig (of eigenlijk amper) inzet getoond.

Zij gaven bijvoorbeeld aan dat ik X datum moest beginnen met de studie. Ik kwam er zelf een paar dagen van tevoren achter dat ik een week eerder moest starten. Wat een stress en maar goed dat ik nog geen ticket had geboekt naar Londen! Toen bleek dat er ook iets mis was gegaan met mijn aanmelding (in administratie van de school). Toen ik om hulp vroeg moest ik 'maar even langs de school gaan' of met de school contact opnemen, terwijl ik onderweg was naar Londen en de volgende dag moest beginnen (en niet wist waar en hoelaat). Ik vind het gek dat als ik dit aangeef zij niet contact opnemen met de school.
Ook kwam ik er bijv. achter dat ik recht had op een reisvergoeding van DUO (100 euro per maand). Hier had ik ook wel graag op geïnformeerd willen worden. En zo zijn er nog veel meer dingen...

Al zou deze service gratis zijn geweest, was het het nog niet waard.

15. Januar 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vriendelijke begeleiding

Vriendelijke begeleiding, maar pas op! De organisatie waarmee ze in Amerika samenwerken, ISE, is onbetrouwbaar. Mijn zoon is daarom na zes weken teruggekomen en dan sta je met lege handen. Information Planet is 'niet gerechtigd' een deel van de kosten te restitueren omdat zij slechts tussenpersoon is. Ook al is bewezen dat de informatie die ISE levert niet klopt. Kortom, al met al € 10.000 kwijt. We zijn erg teleurgesteld over de zakelijke opstelling van Information Planet. We hadden gehoopt op een meer menselijke reactie. Hoewel, als ik de reviews lees van werknemers, 'hoge werkdruk' en 'laag salaris' dan is me wel duidelijk wat het doel is van Information Planet: zoveel mogelijk geld verdienen.

4. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kon uiteindelijk geen gebruikmaken…

Ik kon uiteindelijk geen gebruikmaken van de lessen, maar heb toch het volledige bedrag moeten betalen. Let op de algemene voorwaarden! Zodra je het online inschrijfformulier invult zit je aan de koop vast!!! Let op! Ze tonen geen enkel begrip indien je toch geen gebruik ervan wilt maken.

15. Januar 2019

Uitstekende Service van Information Planet

Ik had al heel lang de droom om naar het buitenland te gaan, maar wist nooit hoe ik het moest aanpakken. Nadat ik mijn bachelor diploma had behaald, besloot ik mijn master in Sydney te gaan volgen. Na wat google'n kwam ik uit op de website van Information Planet.

Via het contactformulier kwam ik in contact met een van de medewerkers. Ik werd snel en goed geholpen. Na wat berichten op en neer te hebben gestuurd, werd ik uitgenodigd voor een persoonlijk consult. Hierin werden alle mogelijkheden besproken en werd er gekeken wat goed aan zou sluiten op mijn huidige bachelor en wat zou passen bij mijn persoonlijke wensen en behoeften. En budget natuurlijk. Uiteindelijk lag de keuze bij mij, wat ik erg prettig vond!

Toen ik de keuze voor een universiteit heb gemaakt, hebben ze mij geholpen bij de aanmelding, maar ook bij het zoeken naar accommodatie, het aanvragen van een visum en het regelen van een passende reisverzekering. Super service! Ik heb een top tijd in het Australië, mede dankzij Information Planet!

Kortom: De specialisten van Information Planet zijn vakkundig en de persoonlijke service is uitstekend!

26. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr