Energiebedrijven maken soms niet waar wat ze hier opgeven. Vattenfall bijv. prees een termijn bedrag aan van € 120 op Independer. Eenmaal contract werd het € 188. Dus maar weer geannuleerd. Het gemak... Mehr ansehen
Goed opgezette en duidelijke website wat kiezen eenvoudig maakt. Met name de keuze om de gebruiksgegevens op te vragen voorkomt dat je zelf fouten maakt of lang moet zoeken om alles bij elkaar te k... Mehr ansehen
Ben aan Ominimo gekoppeld via hun vergelijkingssite met Allrisk autoverzekering. Had schade zonder mijn schuld en dan begint het pas! Ominimo gaat je naar van Ameyde sturen en die gaan NIKS do... Mehr ansehen
Het is heel eenvoudig om via Independer je verzekering af ye sluiten; je wordt geholpen bij het maken van een keuze door de verschillende verzekeraars te presenteten. Het leidde bij mij niet tot keuz... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dat wil iedereen. Maar je vaste lasten uitzoeken en vergelijken voelt vaak als gedoe. Gelukkig kan dat anders. Of het nu gaat om je verzekeringen, je energiecontract, een hypotheek of internet, tv en bellen: je regelt het met Independer eenvoudig zelf, zonder ingewikkelde kleine lettertjes en mét een duidelijk overzicht. Al ruim 25 jaar helpt Independer miljoenen Nederlanders om grip te krijgen op hun geldzaken. Zo zie je in een paar klikken welke autoverzekering het beste bij je past, hoe je bespaart op je energierekening, of welke hypotheek aansluit bij jouw wensen. Je vergelijkt niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden en de klantenservice van aanbieders. Je houdt bovendien altijd de volledige regie en regelt alles p het moment dat het jou uitkomt. Omdat dit volledig eerlijk en transparant gebeurt, weet je met ‘even independeren’ precies waar je aan toe bent.
Celebeslaan 2, 1217 GV, Hilversum, Niederlande
- www.independer.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Echt heel makkelijk om een nieuw…
Echt heel makkelijk om een nieuw energiecontract af te sluiten.
Alleen klopt het voorgerekende maandbedrag niet met wat op het contract kwam.

Antwort von Independer.nl NV
Vergelijking op Independer pakt erg slecht uit!
We hebben gekozen voor een energiebedrijf d.m.v. vergelijkingen via Independer. Daar kwam een bedrag uit en op basis daarvan hebben we een keuze gemaakt. Toen we het contract kregen van het desbetreffende energiebedrijf (Budget Energie) bleken de kosten 40 euro (!!!!) per maand meer te zijn dan Independer had berekend. WAARDELOOS! Nu kunnen we alles weer gaan rechtbreien/opzeggen, enz.

Antwort von Independer.nl NV
Alles was eenvoudig te doen en…
Alles was eenvoudig te doen en uitstekend geregeld!!

Antwort von Independer.nl NV
Snel en makkelijk de juiste verzekering…
Snel en makkelijk de juiste verzekering kunnen afsluiten.Binnen no time antwoord

Makkelijk en snel
Makkelijk online af te sluiten. toewijzingsproces binnen 24 uur afgerond. (voordeel dat ik geen medische problemen ken).

Antwort von Independer.nl NV
Vlotte adequate service endeskundige…
Vlotte adequate service endeskundige hulp

Antwort von Independer.nl NV
Niets want alles ging perfect
Omdat alles perfect verliep

Duidelijke en informatieve site
Duidelijke en informatieve site met correcte vergelijkingen.

Overzichtelijk en duidelijk!

Antwort von Independer.nl NV
Was such an easy and fast way to…
Was such an easy and fast way to compare gas and stroom.

Antwort von Independer.nl NV
independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar blijkt niet zo te zijn!
independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar heb geen polis nummer, de friesland opgebeld, die kennen mijn aanvraag helemaal niet. Probleem was aanvullende tandarts verzekering waar toesstemming voor nodig was...., maar nu blijkt dus dat ik helemaal niet verzekerd geweest ben sinds 8 april. Web site suggereert dus vals gevoel van zekerheid.

Antwort von Independer.nl NV
Het is makkelijk te kiezen en snel…
Het is makkelijk te kiezen en snel geregeld.

Duidelijk en overzichtelijk

Antwort von Independer.nl NV
zeer zeer slecht ik heb al mijn…
zeer zeer slecht ik heb al mijn gegevens doorgegeven incl geboorte datum wat gebruikelijk is en alles was ok.
Tot mijn grote verbazing dat u mij niet wil verzekeren omdat ik te oud was,dit is een rede om over te stappen naar een betrouwbaarde maatschapprij dan u,onbegrijpelijk.

Antwort von Independer.nl NV
Scheelt veel zoek- en regelwerk.
Overzichtelijke site die veel zoek- en regelwerk uit handen neemt.

Zonder probleem alles geregeld

Simpel regelen
Het was makkelijk zoeken en daarna was de overstap zo geregeld en dan heb je nog 2 weken bedenktijd

Antwort von Independer.nl NV
Independer is geen neutraal vergelijkingsplatform
Independer.nl, dat zich voordoet als een neutraal vergelijkingsplatform via Mijnvergelijker.be, is in werkelijkheid een digitale makelaar met verborgen belangen. Wat begint als een ogenschijnlijk objectieve vergelijking, blijkt al snel een verkoopstrategie waarbij de prijs na het invullen van je gegevens opeens stijgt.
Nog erger: een eenvoudige aanvraag wordt door de gekoppelde verzekeraar onterecht behandeld als een bindend contract, zelfs zonder polisontvangst, actieve bevestiging of documenten.
Toen ik mijn aanvraag wilde annuleren, probeerde de derde partij (verzekeraar) mij onterecht aan te spreken op betaling. Gelukkig is een aanvraag géén contract: zonder duidelijke instemming en polis ben je niets verschuldigd. Independer en de verzekeraar schuiven de verantwoordelijkheid van zichzelf op elkaar af, maar kunnen geen bewijs leveren van een geldig contract.
Dus wees gewaarschuwd; dit is géén onafhankelijk platform, maar een makelaar die klanten in de val lokt. Controleer altijd of je daadwerkelijk een polis ontvangt en actief akkoord gaat.
Zo niet, dan is er geen contract – laat je niet intimideren!

Antwort von Independer.nl NV
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.