IkhebeencactusBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie site, 1 nadeel ben nu verslaaft aan de vetplantjes. Keurig verzorgd, van de 22 plantjes was er 1 wat minder, kreeg een dag later een nieuwe. Top bedrijf.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Chinees lantaarnplantje was mooi vol en lang, was zelfs aan het bloeien! Sedum burrito plantje was echter aanzienlijk kleiner dan op de voorbeeld foto dus viel wat tegen. Maar overall goede webshop me... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superior quality of very rare plants

Superior quality of very rare plants. Its unbelievable. Pricepoint was great! Beside this they gave me two plants as a present. They plants we're carefully packed and the delivery to Germany was very fast. I will buy again! Thanks a Lot!

10. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch mooie planten en zeer…

Fantastisch mooie planten en zeer betrouwbaar bedrijf welke de planten zeer snel verzendt. Gisteren besteld vandaag in huis ! Dit is heel anders als veel andere bedrijven in deze sector waar je soms een maand moet wachten.
Heb al diverse keren hier besteld en is echt een aanrader, daarnaast sturen ze ook nog een gratis plantje mee.
COMPLIMENTEN!!

1. Mai 2026

Fantastisch 🥰

4 plantjes besteld en die zijn echt zo leuk! Worden heel veilig ingepakt en er zat zelfs een schattig extra cactusje bij waar wij enorm blij van werden. Binnen 2 dagen waren de plantjes binnen. Enorm veel keuze, betaalbaar en echt voor ieder wat wils.
Plantjes mogen nu shinen op de vensterbank 🥰

26. März 2026

Geweldige webshop.

Ik heb al verscheidene cactussen bij deze webshop vandaan, het is iedere keer goed verpakt en aangekomen. Krijg ook iedere keer een plantje als cadeautje erbij. Helemaal geweldig. Zal hier vaker bestellen. Echt top. Vooral doorgaan.

24. März 2026

Lithops planten

Ik heb een aantal lithops planten besteld
Ze zagen er super mooi uit en ik kreeg nog een extra
vetplantje cadeau.
Echt top !!

Groetjes John Seetz

6. März 2026

een woestijnroos

een woestijnroos gekocht bij ikhebeencactus , snelle levering en hij was erg mooi en goed verpakt bij verzending.
ik had eerst de fout gemaakt door een woestijnroos te bestellen bij florastore(.com) , dat blijken oplichters te zijn omdat ze na betaling niks meer van zich laten horen en natuurlijk ook niks leveren en niet reageren op emails of telefoon.
maar erg tevreden met ikhebeencactus.

13. Februar 2026

Schitterende cactussen

Schitterende cactussen. Deze zijn ontzettend goed en veilig verpakt . Echt een aanrader deze shop. Ook de informatie op de website over verzorging en blogs zijn geweldig.

9. Dezember 2025

Goed.

Alles was snel geleverd.
De planten worden netjes ingepakt.
Ik ben zeer tevreden!!!!

19. September 2025

Super snelle levering

Super snelle levering! Keurig verpakt. Niet 1 takje of blaadje geknakt. Ik kom heel graag weer winkelen bij jullie. Helemaal top!!!♥️

12. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gaat steeds mis

1ste keer bestel ik 30 cactussen om er dan maar 1 te krijgen. Heb ook niet de beloofde extra's gekregen maar goed.

2e keer krijg ik de verkeerde soort geleverd en 2 cactussen die al gesmolten zijn. Gaat over een aankoop van tegen de €100.

Ik heb al deze cactussen volledig in isolatie gehouden en wat blijkt... ze brengen een schimmelziekte en wolluis binnen in mijn huis.

10. Januar 2025

Leuke site

Leuke site. Het aanbod is divers en wordt snel geleverd. Ook wordt het met zorg verpakt en krijg je een extraatje bij je bestelling. Je krijgt de kwaliteit die je op de foto ziet, dat vind ik een grote plus punt!

Al met al beveel ik deze shop aan!

18. Mai 2025

Super bedrijf

Super bedrijf, zeer betrouwbaar plantjes zeer goed verpakt, snel geleverd, zelfs cadeautje bij ontvangen.
Plantjes doen het goed, kortom zeer tevreden. Echt een aanrader. Klantenservice zeer vriendelijk. Mails worden gelijk beantwoord.

21. März 2025

Top plantjes

November 2025: Alles groeit als kool en lidcactussen (ook de 'gratis') vol in de knop. Zeer tevreden!

Planten netjes verpakt en snel ontvangen (binnen 24u). Nog geen oordeel over hoe ze aan gaan slaan maar zien er mooi en verzorgd uit.

18. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere keren bestelling gedaan bij ik…

Meerdere keren bestelling gedaan bij ik heb een cactus. Maar dan de Sanseveria Ehrenbergii. Zeer snel verstuurd en ontvangen, goed verpakt( tegen de vrieskou) en iedere keer een kado erbij ontvangen. Vriendelijke klantenservice en een zeer goed bedrijf.

11. Februar 2025

Top!

Een goede ervaring. De planten werden zeer goed verpakt en op mijn vraag om iets bij te voegen werd snel en plezierig gereageerd. Ik ben ontzettend blij met de bijzondere cactussen die ik heb ontvangen.

14. Januar 2025

Helemaal top!

Goede kwaliteit cactussen
Goed verpakt
Altijd snel geholpen met vragen.
Top bedrijf!

15. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr