Lyn hurtig levering og fantastisk service hos Hr. Sko. I mit tilfælde havde jeg købt varen for lille og have byttet til andet par. Blev ringet op af en rigtig rar medarbejder, som forklarede hvordan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Siden mit første køb helt tilbage i 1984 og utallige køb herefter, så har Hr. Sko altid været min foretrukne skobutik, og jeg kikker altid lige ind forbi hvis jeg alligevel er i nabolaget, da de tit h... Mehr ansehen
Modtog mine Lloyd sko dagen efter min bestilling. Hurtig personlig betjening trods ændring af størrelse efter min online bestilling. Jeg handler helt sikkert hos Hr. Sko igen. Tak for den gode hurtige... Mehr ansehen
Købt: Playboy Original herre-støvle. Sko af høj kvalitet til en rigtig fornuftig pris - buissness as usual. Jeg har handlet sko hos Hrsko i mere end 10 år, både til arbejde og privat brug. Service... Mehr ansehen
En af Københavns ældste skoforretninger finder du i Jorcks Passage, hvor vi har været tilstede siden 1967. Så kig ind forbi, vi har alt du mangler inden for herresko.
Vimmelskaftet 42B, Jorcks Passage, 1161, København K, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Jeg besøgte Hr. Sko for nylig og blev mødt af to utroligt flinke gutter ved navn Sammy og Nicolas. Servicen var helt i top; de var både venlige og hjælpsomme. Udvalget af sko var imponerende med mange flotte modeller til rigtig gode priser. Jeg vil helt klart råde folk til at tage derned og opleve det selv. Hrsko er bestemt et besøg værd!

Antwort von Hr. Sko
Fin pris for Loake skocreme. Nem at bestille online og hente i butikken

Antwort von Hr. Sko
Virkelig god service. Alle medarbejder er top klasse!💚

Antwort von Hr. Sko
This store was amazing! They had a great variety of shoes that I could choose from and everything was very nicely organized and cleaned. The staff there was extremely friendly, outgoing, and accommodating, making sure I was able to find the perfect shoe that fit. The staff were absolutely incredible! I would recommend this store to anyone who is looking for nice shoes!

Great service from Sammy and Nicolas with super chill vibes

Antwort von Hr. Sko
Great store. Sammy and Nicolas helped us buy shoes greatly!

Antwort von Hr. Sko
Jeg var forbi Hr.Sko for at købe en studenter gave til min kæreste, de var imødekommende og behjælpelig med at finde de sko jeg ledte efter. Jeg fik hjælp af en smilende ung fyr med super kunde service. Jeg vil bestemt anbefale Hr.Sko til venner og familie.

Antwort von Hr. Sko
Var ned i hr.sko for at købe en gave til min far, hvor Sammy og nico i butikken gav en mega god service og hjælp til at finde den perfekte gave til ham.
Stort anbefaling fra mig.
Ska helt klart dernede igen :)

Antwort von Hr. Sko
Engagerede og kompetente medarbejdere. Stort sortiment mht stil. Høj kvalitet.

Be wary of this store.
You cant get your money back if you reconsidered your purchase for most of their products.
I took home a pair of nice shoes and wanted to test them with my new suit. I was talking with two of the personnel about that. When I returned with the shoes I could not get my money back and had to buy something else in the store for the same amount.. Very bad service that the personnel did not inform me!

Antwort von Hr. Sko
Pas på de tager meget gerne betaling uden at levere varen.
Jeg har handlet hos deres søsterbutik Blackdot som lå i samme lokaler. Jeg handlede hos Blackdot, men Hr Sko modtog betalingen. Nu lukker de pludselig Blackdot uden at levere det jeg har købt og betalt og på trods af at det højt og tydeligt står på kontoudtog at betalingen er modtaget hos Hr Sko så opfinder de pludselig en historie om at Hr Sko og Blackdot intet har med hinanden at gøre.
Idag 28 marts har jeg fået følgende svar fra David som er ejer
Michael
Mit nummer er xxxxxxxx
Jeg har hørt om din alkoholisme , men synes det er en skam du lader det gå ud over mine firmaer.
Skam dig.
Sagaen fortsætter og d 30 marts får jeg nu denne mail fra David som er ejer
Hej Michael
Du vinder. Det er åbenbart typer som dig, der træde på folk der ligger ned. Der er helte bag tastaturer. Du kan møde frem personligt og afhente pengene hos mig privat. Det er mig der betaler, denne regning også, og det vil jeg gerne , fordi alternativet er for barskt.
Ring til mig på xxxxxxxx - så arrangerer vi et møde. Jeg kan også komme til Bagsværd, hvis det passer dig bedre ?
Bh David
Vurder selv om det er seriøs kommunikation.....

Antwort von Hr. Sko
Hent fantastisk nærvær og faglighed i at finde gode sko til mig. Og et fantastisk og kvalitativt udvalg - til meget fordelagtige priser. Hvad vil man så mere. Venlig hilsen Troels t.

Antwort von Hr. Sko
Tak for fin behandling! Hrsko giver en virkelig god service. Hvis man har glemt hvad god service er, kan man opleve det ved hrsko. Vi havde en fejl på et par lloydsko, og fik en virkelig god, høflig og venlig behandling og et par nye sko. Så fint! Tak.

Antwort von Hr. Sko
Hurtig ekspedition og forsendelse.
Eneste negativ, kunne ikke betale med mobilpay over nettet!

Antwort von Hr. Sko
En ekspedient, som tog sig tid og fandt en masse sko frem til at prøve.

Antwort von Hr. Sko
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.