Vi har lige afholdt vores sølvbryllup på Hotel Amerika. Alt forløb perfekt. Tjenerne havde 100% styr på alt, bliver nødt til at fremhæve "B" som var super god når han kom ind og præsenterede mad... Mehr ansehen
Tre stjerner som hotellet burde være i kategori Ophold 4 dage. - ringe rengøring - ingen udsugning på badevær. - gamle klamme badeforhæng - ingen køleskab på vær. - manglende rengøring i... Mehr ansehen
Vi har tilbragt 2 døgn på Hotel Amerika, Hobro i forbindelse med nytår 2023. Som sædvanligt var alt perfekt. Meget venligt og service minded personale i receptionen. Nytårs arrangementet var su... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amerikavej 48, 9500, Hobro, Dänemark
- post@hotelamerika.dk
- www.hotelamerika.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fantastisk service, udsøgt menu
Vi har lige afholdt vores sølvbryllup på Hotel Amerika.
Alt forløb perfekt. Tjenerne havde 100% styr på alt, bliver nødt til at fremhæve "B" som var super god når han kom ind og præsenterede maden.
De havde virkelig fået sammensat en rigtig lækker menu.
Maden var udsøgt og vinen var fantastisk og der var rigeligt af alt.
Mange af os overnattede i deres fine værelser, med lækker udsigt til den fantastisk natur.
De sørgede for de perfekte rammer til vores sølvbryllup.
Dårligt hotel
Ingen TV signal på hotellet
Ingen Wi-fi på hotellet
1 menneske vi traf var til udtjekning efter 2 nætter.
Kan ikke anvendes ved business rejser
Super dejligt ophold
Super dejligt ophold! Fortjener bestemt 5 stjerner herfra! Alt fra hotelværelset, maden og service var helt i top. Et dejligt hotel med hyggelig stemning og smilende samt imødekommende medarbejdere. Min familie og jeg har lige været afsted og kan varmt anbefale et ophold på Hotel Amerika.
Hotellet med 4 stjerner 🤣🤣
Hotellet med 4 stjerner, der højst burde have 2! Jeg havde bestil 2 overnatninger. Fra torsdag til lørdag. Der kunne ikke serveres morgenmad 😳 Der kunne ikke købes hverken vådt eller tørt 😳 ingen mulighed for at koges en kande vand på værelset ( så nul kaffe), værelset blev ikke opfrisket ( rengøringsvogn stod midt på gangen i begge døgn, måske det også var selfservice 🤬)
Usædvanlig dårlig service!
Det er egentlig et fint hotel
Det er egentlig et fint hotel, eller kunne være det men der mangler lige det sidste.
Ved ankomst tjecker vi ind via en app, som også fungerer som nøglekort. Fint nok, hvis der er dækning. Stod altid og ventede ved døren til appe var oppe, så jeg kunne låse op. Jeg svner en recepsionist.
Værelset er fint nok men meget spartansk indrettet. Dejlig stor seng, et skrivebord og kuffertmøbel i "entreen" men der står to udmærkede lænestole og et lille bitte bord i et hjørne af værelset, som er på 20m2. Et 15" fjernsyn 5 m væk, fuldender indtrykket af tomhed. På trods af en superior suite, er der er ingen minibar, kogekedel eller andre bekvemmeligheder, man ellers finder på andre hoteller med 4 stjerner.
Dejligt toilet og bad med spa.
Her er rent og pænt men vi bor på 2 sal og på terrassen nedenfor, er et rygeområde, så vi kan ikke have åbne vinduer, og her er ingen aircondition.
Det er i det hele taget et irritationsmoment, at hotellet ikke er røgfrit. Der er på den, ellers fine altan, et askebæger som lugter fælt og før omtalte rygeområde, forhindre benyttelse at denne.
Der er en udmærket morgenmadsbuffet med den gængse røræg, bacon, pølser boller, ost, marmelade etc.
Klam “rengøring”
Tjekker ind og kommer på plads, hvorefter jeg finder et toilet der ikke er rengjort. Finder meget tydelige “spor” efter sidste gæst. Meget kan man misse, men hold op det er ringe og klamt..

Antwort von Hotel Amerika
Super god betjening af jeres service…
Super god betjening af jeres receptionist/bartender Jesper 🤓

Nytårs ophold på Hotel Amerika, Hobro
Vi har tilbragt 2 døgn på Hotel Amerika, Hobro i forbindelse med nytår 2023.
Nytårs arrangementet var super fint.
Personalet var fantastiske. Super god mad i rette mængder til 8 serveringer. Dejlig vin i rigelige mængder, hvis man ønskede det.
Arrangementet tåler gentagelse en anden gang.
Stor tak og godt nytår herfra .
Mvh. Bent Pedersen og Lis Kramer, Solrød

Kanon kundeservice
Vi og et hold venner ankom til Hotel Amerika, og efter 10 minutter måtte vi køre igen, af personlige årsager. Vi blev mødt med stor hjælp og forståelse fra personalet. Både vores venners og vores ophold blev refunderet uden kny. Tak og vi ses igen, dog bliver vi noget længere næste gang.

Afternoon tea
Afternoon tea, overhovedet ikke de 175 kr vær. Og fik slet ikke serveret hvad der stod på menukortet. Meget meget lidt til prisen.

Meget utilfredsstillende hotelovernatning i august 2023
En hverdag. En onsdag aften/nat. Et lillebitte værelse på et stort iøjnefaldende hotel i en skov i Hobro. Man skulle tro, at det ville være opskriften på en stille og rolig oplevelse. Men, nej, det blev et regulært mareridt.
Vi bookede en overnatning på Hotel Amerika i forventning om, at få et ophold på, hvad der lignede, et særpræget hotel med elegant fremtoning. Hvilken eklatant fejltagelse det endte med at blive!
Det store hotel bød os velkommen ved at indlogere os på værelse 300. En underlig værelseskonstruktion midt imellem etager. Placeret... lige ved trappeopgangen fra reception/lobby og baren. Allerede her burde alarmklokkerne nok have ringet! Hvordan man kan tillade sig at placere en børnefamilie i dette værelse er vi til stadighed dybt forundret over - i særdeleshed nå vi tænker på de øvrige gæstfrie hoteller vi tidligere har besøgt.
Vi rejste to voksne med et barn på 2 år, og vi fik altså tildelt det her værelse nr. 300, som må siges at være den største skuffelse vi endnu har prøvet efter adskillige hotelophold i Danmark. Bookingen var af et ganske standard-dobbelt værelse med dobbelt-seng. Vi fik hurtigt fornemmelsen af, at det var hotellets værste værelse. Et lille værelse med små vinduer helt oppe under loftet! Hah! Det var virkelig et fejlskud af de helt store. Wow, for en negativ oplevelse.
Den unge mand ved skranken tog godt imod, og var senere behjælpelig med at anskaffe en transportabel barneseng, da hotellet ellers blot må have kalkuleret med, at gæsterne (2+1) selv ville finde en løsning med børn i dobbeltsengen - selvom den ekstra lille person på forhånd var registreret ved bestillingen. Ulig mange andre hoteller der indlogerer 2 voksne og et barn, kan man ikke just kalde dette værelse for "familievenligt". Og dette på trods af, at det var kendt at der ville være børn tilstede. Men okay.. vi besluttede os for, at vi nok skulle kunne finde ud af at leve med dette værelse. Det var jo blot én overnatning.
Værelset var småt, men umiddelbart praktisk brugbart og i en fin 80'er-amerikaniseret pastiche stil. Dog skulle lokationen for dette værelse lige ved lobbyen og baren vise sig at blive et mareridt for os, der egentlig blot ønskede en stille og rolig overnatning i rolige omgivelser et relativt isoleret sted i en skov øst for Hobro.
Temperaturen udenfor på denne regnvåde august-dag ganske behagelig, men ikke inde på værelset, hvor det føltes som 30 grader. Det var fugtig-klamt og fuldstændig ulideligt at befinde sig derinde. Vigtigt at nævnte er, at vinduerne på værelset er en slags "kældervinduer", det vil sige, at de sidder som små kvadrater helt oppe ved loftet! De var dermed ikke sådan lige at gå til! Jeg måtte klatre op på en radiator for at få åbnet vinduet og sat det på en haspe. For at komme til det andet vinduesparti måtte jeg stige op på et skrivebord! Vinduesrammerne var desuden ikke rengjorte, og var fyldt med store spindelvæv, og udsynet ved de åbne vinduer var fyldt med afdøde insekter og andet forsamlet skidt og møg, der var så uindbydende! Vinduerne var altså stort set utilgængelige, med mindre at man altså lige havde lyst til at sætte liv og lemmer på spil for at få dem åbnet! Det er jo helt groteskt, at dette er hvad man får for den pris vi måtte give for et værelse! Sikken en tarvelig standard på Hotel Amerika, av av.
Larmen var dog den værste! En hel nat blev ødelagt at støjende, hujende, syngende og klappende gæster i lobby-området få meter væk. De gjorde denne nat til en fuldstændig ubrugelig hotel-overnatning! Fra tidlig aften, hvor vi lagde vores barn til at sove, var det som om, at vi selv stod midt i festen! Det var et regulært højlydt støj-mareridt. Her er det ikke tale om at være sart, men når man har betalt for en overnatning, så må det også forventes, at det er det man får mulighed for! Det var måske naivt af os at tro, at støjen ville aftage, men helt ærligt - det var en onsdag aften! Efter kl. 1 havde jeg opsamlet nok raseri til at gå i receptionen for at gøre opmærksom på, at det var fuldstændig uacceptabelt! Pigen i receptionen tog notits af situationen, og tilbød et værelsesskifte, men på dette tidspunkt at natten var det hele ødelagt og vi havde ikke tænkt os at klæde om, pakke vores tasker, flytte et sovende barn i en transportabel barneseng (puttes på nyt værelse) osv. Vi havde lyst til helt at forlade Hotel Amerika, og overvejede også om vi skulle begynde at pakke ned! Vi besluttede at blive resten af natten, da alternativet var for uoverskueligt!
Havde der været en smule integritet, havde Hotellet fundet en måde at refundere os fuldt (til trods for, at bookingen blev gennemført igennem Hotels). Hvorfor? Fordi alle forudsætninger for en reel overnatning løb ud i sandet, det øjeblik vi fik værelse 300 ved lobbyen! Det var jammerligt, og det ved medarbejderne og hoteldirektøren også godt!

Antwort von Hotel Amerika
Golf & Gourmet - fantastisk.
Vi har netop haft en helt fantastisk forlænget weekend med Golf & Gourmet.
Allerede inden vores ankomst havde vi en god fornemmelse af hjælpsomhed, humor og godt humør.
Denne fornemmelse viste sig at holde stik da vi ankom.
Vi mødte et fantastisk team af medarbejdere, smilende og meget kundevenlige.
Maden var uden sammenligning helt i top, og det var retter vi måske ikke selv havde valgt fra menukortet. Heldigvis for det, for vi fik en super oplevelse.
Værelserne er i rigtig amerikansk stil, og indeholder godt nok hverken køleskab eller aircondition, men det der er endnu vigtigere; hygge og charme.
Kolde drinks kan med fordel bestilles hos Claus ;-)
Vi kommer helt sikkert igen :D

Vi er et selskab
Vi er et selskab, der de sidste 33 år har været på golftur forskellige steder i Danmark.
Opholdet i år på Hotel Amerika var virkelig godt. Alle i selskabet er enige om, at alt var til perfektion. Fantastisk betjening og service fra et smilende og imødekommende personale, dejlige omgivelser og maden var meget lækker, specielt skal fremhæves morgenmaden, som var i særklasse. Lækkert med servering ved bordene og dermed undgå den trælse morgenbuffet, hvor mange står over maden. Derudover var det dejligt at kunne bestille små varme retter som fx scrambleegg mm fra menukortet og få retterne serveret frisklavet, varme og lækre.
Hele selskabet sender de bedste anbefalinger til Hotel Amerika med tak for et virkelig behageligt og vellykket ophold.

Perfekt ophold
Er lige kommet hjem fra en utrolig hyggelig overnatning på hotellet, og må sige at alt, som i ALT var perfekt, dejlig stort rent værelse, og en rigtig god og frisk morgenmad, kan kun give hotellet topkarakter, rigtig sødt og imødekommende personale, ikke sidste gang vi kommer der (var der som et par)

Antwort von Hotel Amerika
Stor ros herfra - kan varmt anbefales🤗
Stor ros herfra. Fantastisk oplevelse - både på mad og personale. Kommer helt klart igen.

Antwort von Hotel Amerika
Vi holdte barnedåb på Hotel Amerika og…
Vi holdte barnedåb på Hotel Amerika og er vældig tilfredse.
Rigtig god kommunikation med Klaus inden arrangementet.
Professionel betjening med en rigtig god tjener, hun sørgede for at vi havde en rigtig god dag og kunne slappe af med gæsterne.
God mad og pænt lokale med fin opdækning.
Vil helt sikkert henvende os igen næste gang vi skal holde et arrangement.

En god oplevelse
En god oplevelse. Fine værelser og søde personel.

Fremragende morgenmad
Jeg har flere gange overnattet på hotellet. Hver gang har jeg/vi nydt det. Alt er i orden. Restauranten serverer rigtig god mad til prisen.
Det allerbedste er morgenmaden 👌
Mit seneste besøg var kun til morgenmad ledsaget af fire familiemedlemmer. Det var helt fantastisk.
Det var så skønt og smukt med udsigt til den snedækkede park og skov.
Stor ros herfra
Pas på med ar booke på Hotel Amerika.
Dejligt beliggende hotel og fint indrettet og stort værelse. Ved indcheckning blev jeg spurgt om hvad tid jeg ville spise morgenmad. Det virkede lidt underligt men jeg fik bestilt. 1 time efter indcheckning modtog jeg en velkomst SMS hvor jeg blev budt velkommen til et andet værelse end det jeg havde fået. Dette gjorde jeg personalet opmærksom på hvilket receptionisten ikke kunne forstå. Men fortalte senere da jeg gik forbi receptionen at de havde fået byttet om på mig og en anden. Hvis jeg havde ignoreret det, havde jeg fået lov til at betale for den anden gæsts frokost. Det værelse jeg fik, var udstyret med Smart TV med Chrome Cast som nemt blev tilsluttet. Desværre var der så bare ikke forbindelse til internettet så man kunne ikke bruge det alligevel. På badeværelset var der badekar med spa. Skønt. Altså lige indtil der kom vand i og man tændte for spa’en. Så lugtede vandet råddent pga. manglende rengøring og rens.
Til morgenmaden angav jeg værelsesnummer og blev anvist til et bord. Derefter kom tjeneren med en opsats med noget pålæg, lidt yoghurt, meget lidt ost og noget salat… samt en lille bake-off rundstykke og en skive rugbrød. Madspild da jeg kun spiste rugbrødet og den lille skive ost. Til gengæld fik jeg ved udcheckning lov til at betale svimlende 189 kr. for morgenmaden. Det var nemlig ikke inkluderet i prisen for værelset fordi jeg havde bestilt via Hotels.com. Men hvis man booker direkte på hotellet er det med i prisen. Så det blev altså dyrere med app’en - men jeg havde aldrig booket på Hotel Amerika hvis ikke det kom fra på app’en - og kommer aldrig til at binder igen. Jeg booker alle mine overnatninger via hotels.com.
Lækkert værelse overraskende med lækker…
Lækkert værelse overraskende med lækker balkon med udsigt til haven top service og lækker mad gode øl i baren flinke personale mødt med et smil anbefaler gerne til bryllup eller romantisk weekend
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.