En stor bryllupsfest kræver noget særligt. Og det får man her. Altid smilende og venlige mennesker, små ønsker opfyldes og tryghed gennem hele forløbet. 5 stjerner herfra
Tak for en fantastisk undvigelse af jeres meget flotte Skovhus/nye værelser det ser så godt ud ved jeg der er ikke en ring der vender forkert på det sted kan kun anbefales og besøge
Smuk og flotte omgivelser, på BramslevGaard får du alt hvad hjertet og sindet begærer. Flotte rene værelser, Suiten med spa var fantastisk, sød og smilende personale, en sød gartner so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores første besøg på Bramslev gård var en hyggelig oplevelse. En dejlig velkomst fredag eftermiddag i snevejr med efterfølgende kaffe og små fine kager til. Blev henvist et stor værelse med både br... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er et hyggeligt familieejet Hotel, beliggende lige midt i Bramslev Bakker, tæt på Mariager Fjord i en del af Danmarks smukkeste natur. Hotellet ligger central placeret mellem større byer som Aalborg, Randers og Aarhus, mens Hobro kun ligger 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet rummer 25 værelser, fordelt på forskellige kategorier, såsom superior, standard og lejligheder. Med et udvalg af både festlokaler og konferencelokaler, har vi gode muligheder for at rumme alle former for begivenheder i både Himmerland, Midtjylland og Nordjylland. Vi har også vores egen hyggelige A la carte restaurant, som tilbyder lækre sæsonbetonede retter, både til frokost og aften. Vi glæder os til at se jer!
Bramslev Bakker 4, 9500, Hobro, Dänemark
- 98512030
- info@bramslevgaard.dk
- www.bramslevgaard.dk
En stor bryllupsfest kræver noget…
Tak for en fantastisk undvigelse af…
Det har været en oplevelse ud over de…
Det har været en oplevelse ud over de sædvanlige, de scorer 5 ud af 5 på alle parametre, og vil til hver tid anbefale at give stedet et besøg. Det er ikke sidste gang vi besøger Bramslevgaard.
En helt igennem fantastisk oplevelse på…
En helt igennem fantastisk oplevelse på Bramslevgaard!
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at besøge Bramslevgaard, hvor jeg både overnattede og spiste i restauranten – og det var intet mindre end en fremragende oplevelse fra start til slut.
Stedet er en smuk og velholdt herregård med en helt særlig atmosfære. Omgivelserne emmer af ro, historie og kvalitet, og man føler sig virkelig velkommen fra det øjeblik, man ankommer. Værelserne var indbydende, komfortable og passede perfekt til herregårdens stil.
Maden i restauranten var i topklasse – velsmagende, veltilberedt og serveret med stor professionalisme. Det er tydeligt, at der er fokus på både kvalitet og detaljer.
En helt særlig ros skal dog gives til direktør Michael. På trods af at restauranten var fuldt booket, og at han samtidig var midt i forberedelserne, tog han sig alligevel tid til at give en personlig rundvisning. Det vidner om et ekstraordinært engagement, stor passion for stedet og en ægte interesse i gæsternes oplevelse. Det gjorde besøget endnu mere mindeværdigt.
Bramslevgaard er et sted, jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger – uanset om man kommer for maden, overnatningen eller den samlede oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen.
Vi afholdte vor firmajulefrokost hos…
Vi afholdte vor firmajulefrokost hos Hotel Bramslevgaard 14/11-2025. en privat fest med ca. 40 gæster. Det var første gang vi besøgte stedet - og nøj for en fest. Profesionelt setup hvor alt bare klappede til mindste detalje! Vildt god mad og fantastisk betjening. Festen var med overnatning og gæsterne fik næste morgen serveret lækker morgenmad. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse til 5-stjerner!
Skønt ophold på Bramslevgaard
Min hustru og jeg havde et meget skønt ophold på Bramslevgaard Hotel. Hotellet er flot og virkelig hyggeligt. Hotellets restaurant lavet noget rigtig god mad - både morgen og aften. Man kan gå nogle flotte ture ned til fjorden og bakkerne direkte fra hotellet.
Ønsker alle mennesker skal opleve den her service 100/10
Jeg ankom til Hotel BramslevGaard kl. 12:10, velvidende at mit værelse først ville være klar kl. 15:00. Alligevel blev jeg mødt af en gæstfrihed, jeg aldrig før har oplevet på noget hotel – hverken i Danmark eller udlandet.
Allerede da jeg trådte ind i receptionen, stod en medarbejder klar, som om hun havde ventet på mig. Hun tog imod mig med en varme og professionalisme, der fik mig til at føle mig velkommen fra første sekund. Jeg satte mig i restauranten for at se fodbold, og selvom restauranten er lukket om søndagen, tilbød hun helt uopfordret at hente snacks til mig. Det er sådan en detalje, man aldrig glemmer – fordi det viser, at service her ikke bare er et job, men en naturlig del af kulturen på stedet.
Mens jeg ventede, valgte jeg at booke en times wellness i deres spa… og jeg overdriver ikke, når jeg siger, at det var fantastisk. Roligt, rent, afslappende – præcis den oplevelse man håber på, men sjældent får.
Det hele virker næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hotel BramslevGaard leverer en standard, der gør, at man ønsker at alle mennesker får lov til at prøve det her sted bare én gang. Ikke bare fordi hotellet er smukt, men fordi personalet løfter det hele op til et niveau, man kun oplever meget få steder.
Hvis du overvejer det: Gør det. Giv dig selv oplevelsen.
Hotel BramslevGaard får uden tvivl 100 ud af 10 stjerner fra mig.
Jeg kommer helt sikkert tilbage.
Unikt sted med masser af charme
Vi valgte at tilbringe to nætter på Bramslegård, som blev vores getaway i forbindelse med vores kobberbryllup. Her kunne vi som par nyde at fejre det i rolige og meget flotte omgivelser. Bramslevgård er et super dejligt sted, der fremstår virkelig stilfuldt og charmerende. Vi blev budt godt velkommen og fik suiten, som var helt fantastisk. Vi fik lækkert mad begge aftener, med en god beskrivelse af hver enkelt ret og en vinmenu der supplerede maden perfekt. Naturen omkring er også spektakulær og der var gode og flotte gå-ruter.
Vi kan varmt anbefale Bramslevgård.
Mvh Mette og Carsten Rose

Drømmebryllup på Bramslevgaard
Ved et tilfælde blev min kone og jeg, gjort opmærksom på Bramslevgaard ifm. vores søgen efter en lokation til vores bryllup.
Trods en klar aftale om, at vi ikke ville beslutte os før vi havde set adskillige muligheder, så var vi ikke i tvivl, efter vores besøg på det smukke hotel.
Vi fik kyndig vejledning af bryllupskoordinatoren fra dag ét. Der blev sørget for, at alle sten blev vendt og vi blev gjort opmærksomme på flere relevante ting, som vi havde overset.
Alle vores forventninger blev indfriet og vi afholdte vores udendørs drømmebryllup.
Tak til Bramslevgaard for at give os denne uforglemmelige oplevelse.

Vores bryllup 13.09.25
Vi afholdte vores bryllup sidste lørdag på fantastiske Bramslev Gaard og det skuffede bestemt ikke!
Vi er ovenud lykkelige for at vi lod ansvaret over på Bramslev Gaard, så vi blot kunne slappe af og nyde dagen! Vi lagde især vægt på stedet, som er noget helt specielt, samt mulighed for overnatning og morgenmad dagen efter med de overnattende gæster!
Der var fuldstændig styr på alt på dagen, men også alt inden brylluppet havde Bramslev gaard fuldstændig styr på og deres dygtige bryllupsplanlægger Sofie var klar til vores spørgsmål og til at lytte på vores ønsker og kom hele tiden med en tidsplan for, hvad skulle vi nu tage beslutning omkring, hvilket igen betød meget at processen var nem for os!
Jeg kunne blive ved med at rose, men den sidste ros er til personalet på aftenen til vores bryllup, som havde fuldstændig styr på planlægning i forhold til mad og indslag, det betød meget for os at vi skulle danse brudevals inden midnat og så skulle indslag være afviklet, så festen kunne begyndt på dansegulvet. Vores toastmaster havde sammen med Bramslev Gaard lavet en plan på forhånd og den blev overholdt fuldt ud!
Alt i alt en kæmpe oplevelse at afholde vores bryllup på Bramslev Gaard!

Antwort von Hotel BramslevGaard
Fantastisk konfirmation på Hotel…
Fantastisk konfirmation på Hotel BramslevGaard
Vi holdt vores datters konfirmation på Hotel BramslevGaard d.10.05.25, og det var en helt igennem vidunderlig oplevelse. Alt fra start til slut levede fuldt ud op til – og oversteg – vores forventninger. Bordpynten var smuk og elegant, præcis som vi havde ønsket det, og det satte den helt rette stemning for dagen. Personalet var imødekommende, smilende og meget hjælpsomme – man kunne virkelig mærke, at de havde styr på det hele, og at de ville gøre dagen til noget særligt for os.
Maden var helt i top! Smagfuld, flot anrettet og med stor opmærksomhed på både kvalitet og detaljer. Vores gæster roste især hovedretten og desserten – det var virkelig lækkert.
At stedet så samtidig ligger i de smukkeste omgivelser med natur lige udenfor døren, gjorde bare dagen endnu mere mindeværdig.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger videre – og takke hele holdet på BramslevGaard for at være med til at skabe en uforglemmelig dag for Isabell og vores familie.

Bryllup på Bramslevgaard…
Vi holdt vores Bryllup på Bramslevgaard den 3 maj,
Stedet ligger fantastisk smukt og selv stedet er flot.
Den service vi fik da vi i april mdr ringende til dem og spurgte om de kunne presse et bryllup ind, selvom det var Midt i konfirmation sæsonen var helt i top,
de fandt et lokale hvor vi kunne afholde vores bryllup.
Selve planlægningen og det hele var super nemt. Tak til Sofie fra Bramslevgaard for hjælpen.
Maden var god
Oplevelsen var god
og personalet var søde og professionelle samt havde godt med humor.
Vi kan kun sige tak
og klart anbefale det sted til fester.

Sikke et smukt sted
Sikke et smukt sted! Vi holdt fødselsdag hos jer og hele selskabet var enige om, at vi aldrig havde spist et bedre stjerneskud :-) I det hele taget var både mad og service overdrevet godt .... kæmpe anbefaling herfra, og vi kommer helt sikket igen. 1000 tak for en fantastisk god oplevelse. DBH Monica

Rigtig god helhedsoplevelse
Vi har haft en overnatning med 6 retters gourmetmenu.
Meget behageligt og serviceminded personale. Fint værelse og super lækker mad. Vin menuen var rigtig fin, måske lidt til den dyre side.
Jeg var ikke imponeret over morgenmaden, det var ikke udvalget der manglede, der var blot flere ting som savnede smag, brødet, chiagrøden, kaffen. Sidstnævnte kunne ikke ødelægge helhedsoplevelsen, som var rigtig fin.

Træls oplevelse
Var til en firma julefrokost,syntes det var synd for firmaet som har givet penge for at vi skulle samles.
Da maden blev stillet frem, som de gik meget op i at fortælle om var alt maden kold og det var ikke kommet rødvin i glasset som hørte hovedretten til.
Da en ved bordet spurgte om der kom mere mad ind, var svaret det ikke var mere så da man hentede anden gang var det med at komme først og det var stadig ikke varm.
Ventende i lang tid så kom desserten som var i orden.
Så desserten trak op på 2 stjerner

Fantastisk ophold på Bramslev Gård
Fantastisk ophold på Bramslev Gård
Gourmet ophold den 30. november & 01. december 2024.
Overdådigt 6 retters gourmetophold - med et køkken der brænder for opgaven - Vidunderligt - en eksplosion af smagsoplevelse. Fantastiske kokke og et virkelig serviceminded personale.
Vi kommer helt sikker igen - til dette skønne gods og egnen omkring. Enestående natur i Bramslev Bakker.
Stor ros til søstrene der driver stedet. Tak for et vidunderligt ophold.

Dejligt ophold.😊
Dejligt ophold.😊
Vi havde en overnatning, med kage og kaffe, treretters menu og morgenmad.
BramslevGaard har en utrolig flot beliggenhed, og er et fantastisk gennemført sted. Skønne medarbejdere, der er klar med et smil og meget behagelig at snakke med.
Det var en virkelig god oplevelse, med både medarbejderne, maden og hotellet.
Kan varmt anbefale det, og vi skal helt sikkert afsted igen.👌😃

Utrolig smukt.
Et utroligt smukt hotel i fantastiske omgivelser. Værelserne er hyggelige og moderniseret. Maden i restauranten helt unik og betjeningen helt i top.
Jeg vil varmt anbefale et ophold på dette dejlige Hotel.

Varmt anbefales
Jeg vidste ikke at der findes paradise i Hobro 😇
Uforglemmelig oplevelse
Sødeste personale .
Roligt omgivelser midt på dejlige natur 😍

Herregaardsophold
Herregaardsophold: Ankom, fik vores meget hyggeligt værelse med skønt stort badekar, gik ned og fik kaffe og 3 små velanrettet kager.
Gik Panoramaruten som klart kan anbefales (10km.) så smuk i det flotte efterår
Hjemvendt til super veltillavet 3 retters menu, perfekt mængde mad og af høj standard. Vi køber man ved siden af - fint udvalg af vine, ikke mange men rammer bredt på smag.
Skøn og lækker morgenmad og med tak for et SKØNT ophold. Vi kommer bestemt igen til BramslevGaard, meget velholdt smuk sted i smukke omgivelser ved DK’s smukkeste fjord og masser af skov.
Pænt og rent overalt
🍂❤️TAK❤️🍂

Antwort von Hotel BramslevGaard
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.