Hotel Norden Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige kommet hjem efter det dejligste ophold på Hotel Norden. Venlig og imødekommende modtagelse, som var klar med paraplyer og gode tips til hvad vi burde se i Haderslev. Uden disse var vi aldrig nåe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ca 80 gæster skulle have boller, smør, ost og pålæg, samt et stykke hjembagt kringle med kaffe og te. Bordene var ikke dækket op, der var sat tag selv boller, uden smør og ost, samt et 3 cm langt og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hotel Nordens personale arrangerede et brag af en sølvbryllups fest for os. Fineste lokaler. Fantastisk Køkken 🌹🌹🌹. Et helt usædvanligt top professionelt team der bare udsender positive vibra... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

124 Bewertungen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

En lille skuffelse.

Havde to overnatninger med min kone, på Hotel Norden i Haderslev. Ligger godt i centrum at byen, ud til sø og anlæg. Gode parkerings muligheder på hotellets P plads. Oplevede høfligt personale, men.... desværre også en tjener der nærmest var irriteret over at vi var der. Maden var ok, taget i betragtning af, at det var et billigt ophold. Værelset var meget indelukket. Dårlig udsugning. Så der nærmest løb vand ned af vinduet om morgenen. Sengen var ikke særlig god og der var nærmest ingen opbevarings plads, som skab eller lignende. Så en lille skuffelse og kommer nok ikke tilbage igen.

23. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt ophold i skønne omgivelser

Min mand og jeg er på vej hjem fra et 3-dages ophold på dette dejlige hotel. Vi vil gerne sige tak for et dejligt ophold og vil klart anbefale jer til andre. Super flot beliggenhed, fint værelse, rigtig dejlig buffet både morgen og aften. God service af søde unge mennesker om aftenen, meget smilende og servicemindede, der hele tiden havde blik for om folk eller buffeten manglede noget. Personalet om dagen var hjælpsomme omkring seværdigheder og bykort mv. 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra👍

12. April 2018

Dejligt hotel.

Dejligt hotel.. Venligt og smilende personale.. Rigtig god oplevelse..👍🏻

1. April 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Påsketilbud til 625 kr

Købte deres påsketilbud til 625 kr. 2 nætter med 2 aftensmad og 2 morgenmad. Til de penge var det givet godt ud, utroligt man kan gøre det til den pris, vi har intet at klage over. Personalet var flinke og søde, både i reseptionen og i restauranten. Maden var ok, husk på 625 kr., det er ikke meget, så vi fik meget for pengene. Værelset var pænt og lige det der skulle være. Vi kom kl. 11, men vi vidste at vi først kunne få værelset kl. 15, men vi var heldige at få værelset med det samme. Hotellet ligger skønt, lige ned til søen og meget tæt på byen. Helt sikkert at vi kommer tilbage. Har læst andres indlæg her på Trustpilot, folk tror at man kan få i hoved og r.. selvom man næsten intet har betalt. Hvis man vil have noget at brokke sig over, kan man altid finde det. Tak for nogle gode dage hos jer.

29. März 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ikke nogen god oplevelse ..................

Efter at have oplevet et såkaldt pakketilbud på Hotel Norden i Haderslev d. 23-25/3-18, synes jeg, at det er bedst at advare andre potentielle gæster.
Vores "mini-værrelse" er efteromstændighederne ok.
Imødekommende, smilende tjener, som klarede det fint.
Begge dage med Tag-selv buffeten bestod bl.a. af gennemstegt/tørt kød, jeg har ALDRIG oplevet en kok ødelægge kødet på denne måde og så 2 gange i træk, som på ingen måde signalerede umage fra køkkenet.
Morgenmaden, ja vi blev mætte, men slet ikke noget at skrive hjem om.
Hotel Norden var en helt igennem kedelig oplevelse.

26. März 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hotel Norden kan ikke anbefales.

Efter at have oplevet et såkaldt pakketilbud på Hotel Norden i Haderslev, synes jeg, at det er bedst at advare andre potentielle gæster.
Vores "mini-værrelse" som bestemt levede op til navnet, bestod af en fjederbund med kun en topmadras.
Vi måtte "opgradere"og betale kr. 200,- ekstra for blot af få et værelse med en normal madras. Tag-selv buffeten bestod bl.a. af gennemstegt/tørt kød, som på ingen måde signalerede umage fra køkkenet.
Hotel Norden var en helt igennem kedelig oplevelse

6. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er typen der OGSÅ skriver når ting …

Jeg er typen der OGSÅ skriver når ting har været godt.
Vi er netop hjemvendt fra nytårsophold på jeres hotel.
Dejligt værelse med udsigt. (Måske liidt slidt, men bevares, det er mange hoteller) det betød dog INTET, for med den service fra personalet, overdådig lækkert mad (må jeg nævne oksemørbrad som var mørt som smør) god musik, fyrværkeri show, gode vine og stemning. Ja, så betyder det INTET for os, at nogle få ting trænger til en make-over. Jeg var i dejligt selskab er klar over at man får den fest man selv laver med godt humør.
Så der skal naturligvis gives 5 store stjerner til jer alle på Hotel Norden⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. Januar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til uforskammet personal skal man lede længe efter

I forbindelse med to gange fødselsdag blev jeg og familien inviteret til overnatning (to nætter) på Hotel Norden i Haderslev. Hotellets ydre rammer, indretning og standard heraf var ved første øjekast i og for sig ok. Det ligger kanon godt, ned til søerne i Haderslev (men det er vidst også det eneste positive at sige om stedet). Interiøret kunne godt klare en eller flere kærlige hænder. MEN værelserne var beskidte - der blev blandt andet fundet afklippede tånegle i tæpperne på gulvet og brusekabinen var tydeligvis ikke gjort rent, idet fugerne mellem fliserne var fyldt med svamp. Derudover lugtede der i hele hotellet af, at der havde været en fugtskade.

Personalet..... Uforskammet (med undtagelse af to, hvoraf den ene var sød men desværre ikke havde særligt styr på tingene og den anden, som prøvede at rede hele "situationen"), arrogante og MEGET LIDT servicemindet. De havde ingen forståelse for hvad det vil sige, at være i et servicefag. De var meget nedladende i deres måde, at snakke til deres gæster på (det gælder alt fra personalet i receptionen til personalet i restauranten/baren). Der er noget galt når en receptionist beder en af sine gæste om at holde mund, når gæsten står og snakker med en anden gæst. Bare fordi receptionisten vil have ordnet det hun skal have ordnet for at få checket gæsten ud (de to gæster stod og snakkede om regningen til hotellet). Dette var en mindre episode ud af mange andre. Og iøvrigt så er det et personale der "skælder" ud hvis man ringer og laver mere end en ændring i ens reservation (der står når man bestiller at der er mulighed for at lave ændringer).

Nå ja, hvis man vil bestille kaffe i deres bar så koster det 32kr pr. kop og der kan ikke købes en kande (som koster 75kr), MEDMINDRE du tager den med op på værelset. Ergo; du må ikke sidde med en kande kaffe i baren.

OBS! Vær at være opmærksom på. Tre fra selskabet endte desværre med at få madforgiftning, som resultat af at spise deres mad to dage i træk.

15. November 2017

Verdens sureste personale

Aldrig har vi fået så ringe behandling. Virkelig uforskammet personale, som er enormt højrøvede og virker trætte af deres job. Find et andet hotel end dette! Meget dyrt i forhold til hvad man får.

5. November 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her kommer vi ALDRIG mere.

Her kommer vi ALDRIG mere.
Netop hjemkommet fra weekendophold på Hotel Norden i Haderslev. Opholdet blev booket ud fra en annonce i et blad. Vi var en gruppe på 9 voksne, dvs. 4 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse.
De fysiske rammer, dvs. beliggenhed og lokaler inkl. værelser var ok.
MEN personalet i reception og restaurant samt maden i restauranten var en KATASTROFE. Ved middagen i restauranten kunne vi ikke få det, vi havde bestilt, og som vi havde fået skriftlig ordrebekræftelse på. Vi måtte nøjes med buffet i stedet for 2 retter fra á la carte kortet. Vi tilbød endda at betale ekstra for at få á la carte, men det kunne ikke lade sig gøre. De kvindelige tjenere talte ned til os og var særdeles uforskammede. Maden fra buffeten var uspiselig - især kødet (kalkun og okse) Det smagte gammelt og var sejt med masser af sener. Som kompensation fik vi tilbudt en kage til dessert. Den var også uspiselig, idet den ikke var ordentlig bagt. I restauranten talte vi med andre gæster. De havde de samme dårlige oplevelser.
Ved udcheckning søndag gjorde vi opmærksom på forholdene til receptionen. Her blev vi blot mødt med en uforskammet arrogance. F.eks. blev der sagt, at vi jo ikke kunne forlange det bedre til den pris. I øvrigt var der masser af fejl i de fakturaer, vi fik udleveret. De andre gæster, der stod i receptionen sagde til os, at de havde haft samme dårlige oplevelser.
Så til dem, der gerne vil opleve dejlige Haderslev - vælg et andet overnatningssted.

16. Oktober 2017

Øv - Øv.......

Jamen så .....blev der købt et deal-bevis til 2 dages ophold på "Hotel Norden" i Haderslev. Ankomst den 13/10 .....vi blev lidt forsinket - så vi ringede at vi nok ikke lige nåede det til kl. 18.00 og så skulle vi give besked! Blev besvaret med beskeden om at aftensmaden var kl. 18.00 sharp - men der var nok noget tilbage når vi kom!!! Hmm... syntes jeg kunne læse at aftensmaden var fra kl. 18.00.....men ok man kunne vel nok få noget mad alligevel. Ankomst kl. 18.04 til hotellet og indcheck....besked: vi kunne bare gå ind og spise!! Nå men vi ville lige se værelset inden vi spiste...det ville kun lige tage et par minutter. Det gjorde det også. Værelset var meget beskidt....Badeværelset var lidt "muggen" i kanterne. Tydelig tegn på det ikke var gjort rent.
Nå men ned i restauranten til "aftenbuffet" - suppe fint - 2 slags kød (langtidsstegt "okse" + svinekam) med kartofler, rosmarinsovs, 2 slags efterårssalat...., pastasalat med kalvestrimler (koldt)... Mange syntes nok det er fint nok men langstidsstegt...det havde de i hvertfald ret i. Tror vi snakker om adskillige dage - aldrig fået noget der var så veldone! 2 glas rødvin kunne vel afhjælpe den manglende kvalitet på maden.....nej..det kunne de ikke. Den var godt nok en tynd kop "the".... (den tjener der fyldte en ekstra sjat vand i Rosé glasset bag ved væggen inde i restauranten - har du en dårlig smag i munden? - det var godt nok til en af de andre gæster......men....)
Nå ja men sådan var det nu!! Ind i baren - der kunne vi få en kop kaffe... - ja det kunne vi - da vi endelig kunne finde en tjener!!! Nå men alle kan have en skidt dag....også hotellet. Næste dag. Morgenmad var ok...men heller ikke mere. Røræg lavet på færdigryste/købt æg/mælk. Nå ja... pølserne var gode!!! Meget unge tjenere/skoleelever som ikke havde et overblik når der manglede ting på bordet og så havde de lige lidt mere travlt med at rydde af. De skulle jo nok hjem!!! Forespørgsel på aftensmaden: Det vides først kl. 14.00 når kokken mødte ind - men det var ikke fisk!!! Men lidt større forventninger til en lørdagsbuffet...vi troede på det! Dejligt dag rundt i det sønderjyske......kl. 16.45 tilbage ved hotellet. Yes...vi kunne se aftensmenuen: rosastegt culotte / kalkunbryst / tærte / salater / timiansovs....det lød da meget godt.
Kl. 18.10 ankomst til restauranten. Mange gæster....2 meget unge tjenere....som piskede rundt. Vi fandt selv et bord....efter 15 minutter valgte vi at selv gå til buffeten og hente forretten.....halvvejs igennem denne - ja så blev vi spurgt om der var noget vi ville have at drikke. Det kom til bordet da forretten var indtaget. Jamen så var det hovedretten......rosastegt culotte.....den var mere død end levende...gennemstegt. Tærte var med de grøntsager der var tilovers fra dagen før....det kunne smages. Timiansovs....samme sovs som dagen før bare med timian i stedet for rosmarin. Hmm. MEGET SKUFFEDE GÆSTER.... den purunge tjener spurgte trods alt om maden smagte........måske malplaceret....vi efterlod 2 næsten fyldte tallerkner. Vi søgte derefter ud i byen for at se om alt var på samme måde her i Haderslev....det var det ikke!!! Hyggelig by med mange små hyggelige steder. Nå ja...glemte lige at fortælle at vores værelse ikke var blevet ordnet mens vi var væk....selvom rengøringen var på gangen da vi tog derfra......Og ingen rene håndklæder...næ nej disse kunne hentes i receptionen mod et evt. gebyr !!!
Da vi tog fra hotellet søndag morgen - der havde man en meget skidt smag i munden og var meget enige om: Her "behøves" man ikke at komme igen. Hotel Norden...Det er en OMMER...det må i bare kunne gøre bedre

16. Oktober 2017

Øv øv

Lige hjemkommet efter et ophold på Hotel Norden,det var en meget dårlig oplevelse,vi havde en deal med to overnatninger og to retters menu, vi fik begge dage en meget lille, buffe med lunken mad, vi blev af en ung tjener presset til at købe en vin vi faktisk ikke ønskede,den var ikke pengene vær. Værelset var som så ok, men Ladies posen og toeiletspand var ikke tømt/skiftet det var ikke lækkert. Der er meget slidt overalt. Haderslev er en dejlig by, men find et andet Hotel. Lisbeth

5. Oktober 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

min dejlige mand og jeg rejser tit på …

min dejlige mand og jeg rejser tit på deals.Lige nu sidder jeg på hotel norden og er mega lykkelig for jeg kun skal være her en nat.lænestolen skal jeg ikke sætte mig i benet er knækket ind.sæbeskålen i badeværelset ligger der brugt shampoo flaskei og den har absolut ikke været rengjort længe.der er mug pletter i kanten af badeværelsesgulvet.føj føj

28. September 2017

Værelset var fint nok.

Værelset var fint nok.
vi havde købt en deal og når man gør det på dette hotel så er man absolut intet.
Det var med 2 retter og da vi kom for at spise blev vi henvist til et sted og gardinet blev trukket for så vi kunne føle os meget anderledes. Da jeg spørg om det ikke er 2 retter får jeg at vide jo 2 retter buffet er det i dag, Ja men hvad er det så i morgen, Ja der er det også buffet.
hun var virkelig smilende men talte ned til os og det lød ikke så pænt når hun svarede

26. September 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Plads til forbedringer

Super flink og hjælpsom personale, men der plads til forbedringer på visse områder, Undergardinerne på værelset var jordslået og meget beskidte og vinduerne var nok ikke blevet pudset det sidste år, Maden er middelmådig men den største irritation var at buffen der serveres kl. 18:00 og så har man blot at være der.

20. Juli 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr