Avoid Hoover products and their customer support team. I purchased a Hoover HG4 Robot Cleaner (HG430H001), which suffered from docking issues right out of the box and has now completely stopped func... Mehr ansehen
Købte Hoover køle/fryseskab da de lover 5 års garanti, tilmelding var let og uden besvær, fik svar retur efter et par dage med godkendelse. Nu får vi så se ved tilfælde af nedbrud om de holder hvad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
- Haushaltsgeräte-Kundendienst
- Elektrogerätehersteller
- Küchenstudio
- Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
Über Hoover
Vom Unternehmen geschrieben
Skabere af verdens første støvsuger for mere end 100 år siden, Hoover har altid været drevet af ønsket om at nyskabe, opdage og udvikle nye og forbedrede måder til at forbedre dit hjemmeliv, og hjælpe dig med at tage sig af din families behov. Nutidens imponerende udvalg af hvidevarer til rengøring, madlavning, køling og vasketøj er designet til at være enkle at bruge og gøre livet lettere i hjemmet.
Hvor fremragende ydeevne møder stilfuldt design
Bygget til pålidelighed og effektive resultater kan du stole på, at vores apparater lever op til de højeste standarder. Den perfekte kombination af innovation og design, Hoover-produkter er avancerede og attraktive og tilføjer en stilfuld ny dimension til din bolig.
At tage sig af alt omkring hjemmet
Hoover-serien er kendt over hele verden for vores støvsugere og inkluderer også vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner, køleskabe, frysere og vinkøleskabe samt ovne, kogeplader, emhætter og mikrobølger. Med damprensere, robotstøvsugere, stangstøvsugere og gulvrensere kan Hoover også hjælpe dig med at tage sig af alle dine husarbejde.
Forbinder dig med det, der betyder mest
I dagens travle verden leder vi altid efter måder at spare tid og gøre tingene enklere. Så Hoover har skabt en række innovative Wi-Fi-aktiverede apparater. Fra tilsluttede vaskemaskiner til den prisbelønnede Vision-ovn med sin berøringsskærmdør og kamera i hulrummet giver større tilslutningsmuligheder dig frihed til at fokusere på de vigtigere ting.
Prisvindende efter design
Som bevis for deres appel har Hoover-produkter vundet en lang række priser. Fra KBB Review Retail and Design Awards til Innovative Electrical Retailing-prisen er vores vaskemaskiner, tørretumblere, ovne og kogeplader blevet anerkendt for deres fremragende design, funktionalitet og teknologi af mange af apparatindustriens mest respekterede organer.
Dänemark
- www.hoover.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
1 måned med defekt kogeplade - venter stadig
Nyindkøbt kogeplade defekt efter kort tids brug… om tre dage runder vi en måned fra første reklamation.
Tekniker har været ude før jul og konstateret at kogepladen er defekt. Der fra er der sket absolut INGENTING.
Hoovers kundeservice besvarer åbenbart ikke længere henvendelser pr. mail.
Ved dagens opkald til Hoovers kundeservice er medarbejderen først ved at sende mig retur til butikken, hvor kogepladen er købt (butikken sendte mig til Hoover). Dernæst påstår medarbejderen at Hoover ingen data har på mit produkt eller på min reklamation?!? Dette til trods for at jeg har sendt kopi af faktura og serienummer på produktet og der ligger en indledende mailkorrespondance før jul.
Det bliver interessant at se hvor længe jeg skal vente endnu :(

Antwort von Hoover
Avanceret, men noget utilgængelig brugerflade
I skrivende stund har H DRY & WASH 500 været i brug under en uge. Fruen og jeg har begge været udfordret af garanti forlængelse, opsætning af wifi, tydning af brugervejledning etc. Men vaske- og tørrekvaliteten er betydelig bedre end hvad deres forgængere var i stand til. Hilsen Berit & Poul
Godt kram 😀
Godt kram 😀Hoover induktions kogeplade til 1/3 af oprindelige pris. Godt køb
Varen var ikke på lager
Varen var ikke på lager, så fik vi en udstillingsmodel. Varen skal skaffes til kunderne hurtigst muligt.
Produktet var billigt på Black Friday…
Produktet var billigt på Black Friday og virker udmærket
Kølefrys kunne ikke køle da den havde…
Kølefrys kunne ikke køle da den havde ingen gas🤥
Det var træls oplevelse
Hvordan tjekker man sine produkter at det er Ok , før man sender dem ti forhandler
Sikke bøvl havde jeg også med ham
Jeg skal aflevere den så igen bøvl men finde en anden fra en anden mærke
Mine varer var til spille😢

Antwort von Hoover
Jeg skal registrere
Jeg skal registrere, for at få 5 års garanti, når jeg gør, vil i give besked om at i har modtaget den, har jeg ikke fået, fik skousen til at prøve, stadig ingenting. Når man prøver at ringe, bliver man sendt fra sted til sted
Positivt.
Har haft det i kort tid.
Men det vi har brugt vores nye Vaskemaskine og tumbler, har kun været positivt.
Da jeg kun har registreret produktet og…
Da jeg kun har registreret produktet og indtil videre ikke har haft problemer giver jeg kun 4 stjerner
Supper centrifugering
Jeg har kun givet 4 stjerner
Jeg har kun givet 4 stjerner, da min erfaring med vores kogeplade ikke andet er 14 dage, men ind til videre går alt gnidnings frit
Bare glem det mærke..
Simpelthen noget af absolut ringeste vaskemaskine jeg nogensinde har oplevet, også var det enda en maskine til 8000 kr.
1 måned efter garantien(2 år), stoppede auto dosering hvilket ville have kostet os 4500 kr for at få rep. af en proff. hvilket er helt uhørt når det er over halvdelen af maskinen værdi fra ny..
Så knækker dør låsen og det får vi en til at rep, men resultere i at den skal skiftes 3 gange før det lo** holder..
Så falder lågerne af til skuffen hvor man putter sæben i og nu hvor maskinen er blevet lidt over 3 år så vil den lige pludselig ikke kører 1400 i centrifugering medmindre hele lor*** er fuldstændig ved at falde fra hinanden..
Helt sikkert aldrig et mærke jeg kunne finde på at købe igen, også meget for en maskine til 8000 kr.....
Et godt valg
Det kan være vanskeligt at læse på programvælger pga farvevalg. Men ellers er der kun ros.
God service meget tilfreds
Jeg er enormt imponeret over Hoover…
Jeg er enormt imponeret over Hoover vaske-tromle maskine, Hoover kan i regne med, selv når deres produkter går i stykker som alle andre maskiner kan gøre, men en ting er sikkert. Deres kunderservice samt garanti, det står de bag ved, med fuld hjælpsomhed, de står bag deres produkter uanset hvad, hurtig til stede, ingen narrestreger eller lignende. Kæmpe stort klap på skulderen her fra.
super betjening
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.