Trygt og professionelt. Jeg bookede voks af ben, brasiliansk, armhule mm. Og det var min første gang hos Højholt hudpleje og første gang med voksbehandling. Butikken i Silkeborg er behagelig og har e... Mehr ansehen
Jeg var idag forbi Højholt Hudpleje i Århus for at få rettet mine bryn. Virkelig behagelig og rolig atmosfære under hele besøget. Tak til Simone for nogle virkelige flotte og skarpe bryn. Det bestemt... Mehr ansehen
Helt igennem fantastisk spa fodbehandling af Anette Nørgaard. Hun er ekstrem grundig, dygtig og udstråler masser af empati. Det er min 3. behandling hos hende og jeg nyder hver behandling utrolig mege... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Højholt Hudpleje er din professionelle hudplejeklinik i Aarhus og i Silkeborg. Højholt Hudpleje er en resultatorienteret klinik, der lægger stor vægt på kvaliteten af behandlingerne samt af de produkter, som vi benytter.
Nygade 7A, 8600, Silkeborg, Dänemark
- 61 33 18 38
- kontakt@hoejholthudpleje.dk
- www.hoejholthudpleje.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Topklasse af højeste kvalitet.
Simpelthen en helt igennem fantastisk…
Simpelthen en helt igennem fantastisk oplevelse
Supergod behandling
Supergod behandling. Lige som det skulle være, så det kan varmt anbefales.
Dygtige og kompetente i Aarhus
Dygtige og kompetente i Aarhus. Hver gang er en en super oplevelse.
Man får ikke en bedre service end hos…
Man får ikke en bedre service end hos de søde piger i Silkeborg! Fik lavet en lille fodbehandling hos Anette i Silkeborg og der er ingen der kan gøre det bedre end hende! Går altid derfra og er så tilfreds 🫶🏼 og så er hun bare rigtig sød og behagelig at snakke med! Giver min største anbefaling ☺️
Venlig og kompetent personale
Venlig og kompetent personale
Jeg nyder altid mine timer hos Højholt…
Jeg nyder altid mine timer hos Højholt i Silkeborg, det er rart, trygt og de er professionelle.
Yndlingssted
Fantastisk behandling og vejledning i smukke rammer!
En time i spahimlen
En time i spahimlen. Kan anbefale alle at forkæle sig selv med et besøg hos Højholt.
Virkelig sød og kompetent ‘pige’ der…
Virkelig sød og kompetent ‘pige’ der ordnede mine bryn, og vejledte mig i, hvordan jeg skulle tegne dem op, og talte med mig undervejs om hende beslutninger
En virkelig god oplevelse
Velvære og fantastiske resultater
Det er en helt fantastik oplevelse at være i hænderne på en af de dygtige “damer” hos Højholt, Der er fokus på både resultater og velvære, svæver på en lyserød sky efter hvert besøg.
Kæmpe anbefaling herfra, og en stor tak til Charlotte, for altid at strikke det bedste sammen til mig 🤗
Fantastisk hudpleje og ansigtsmassage i…
Fantastisk hudpleje og ansigtsmassage i klinikken i Silkeborg. De varmeste anbefalinger herfra.
Som sædvanlig en fuldstændig fantastisk…
Som sædvanlig en fuldstændig fantastisk oplevelse, at få ansigtsbehandling hos Højholt. Min hud var tør og rød, men efter dr. Jones behandlingen er den tydeligt i bedring, rødmen er mindsket betydelig, huden er blød, mættet med fugt. Professionel og dygtig kosmetolog god vejledning. Jeg kommer snart igen
Tina V
Fantastisk dejlig oplevelse.
Fodbehandling i Silkeborg
Mine fødder var i de bedste hænder hos den meget kompetente og omsorgsfulde behandler, Annette. Sjældent har jeg fået så behagelig en behandling.
Dygtige og kompetente hænder gennem…
Dygtige og kompetente hænder gennem hele behandlingen. En meget fin oplevelse- som altid 🤩
Endnu engang en kæmpe fornøjelse at…
Endnu engang en kæmpe fornøjelse at komme i klinikken i Århus, hvor jeg fik ansigtsbehandling. De er så grundige, venlige og søde.
Top profesionelle - virkelig god atmosfære
Kæmpe anbefaling herfra
Dejligste behandling 🙏🏼
Har lige været til en Dr. Joseph “efterårsbehandling” hos Charlotte i Århus.
Wauw … siger jeg bare.
Højholt i Silkeborg
Højholt i Silkeborg kan man være helt sikker på den bedste behandling og vejledning. Man føler sig velkommen, og er i smukke rolige omgivelser.
Meget profesionelle personaler.
Jeg nyder at komme der hver gang.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.