Natursmuk Bewertungen 472

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God produkt, hurtig forsendelse, nemt hjemmeside. Kan anbefales og kommer gerne tilbag. Tak for denne gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet negle og bryn og vipper hos Stine mange gange. Hun er så dygtig og jeg føler mig altid i trygge hænder. Hun er opmærksom og grundig i sin behandling, hvilket resulterer i et fantast... Mehr ansehen

1. Hautpflegeklinik
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hedder Emma & Julie og er ejerne af Natursmuk, Emma er uddannet lægeeksamineret kosmetolog & Julie er uddannet i skønhedsbehandlinger og produkter. Vi står begge klar til at hjælpe dig. Vi har begge flere års erfaring fra skønhedsbranchen, vores passion er at guide dig til en skøn og flot hud. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig til at få balance i huden, samt at få den smukkeste hud. Vi har håndplukket alle mærkerne til natursmuk. Vi kan stå 100% inde for produkterne, vi har selv testet alle produkterne på egen hud. Det betyder meget for os at de produkter vi vælger til natursmuk er naturlige, rene og naturligvis giver gode resultater. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål. Kærlig hilsen Emma & Julie’

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

472 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

En måneds leveringstid

En måneds leveringstid. Ingen svarer på mails eller vender tilbage på henvendelse, men de trækker pengene. Pludselig kommer varerne. Har handlet der mange gange og i starten var det fint, de sidste par gange er leveringen og kommunikationen blevet virkelig ringe. Det var sidste gang.

17. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har stadig ikke afsendt min ordre…

De har stadig ikke afsendt min ordre fra d.4 december.. skrev til dem i tirsdag - intet svar. Har skrevet igen i dag. Jeg lægger særligt mærke til at anmeldelserne herinde er meget positive og uopfordrede og dem der er dårlige er fra registrerede køb/kunder.

11. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige folk og god service

Jeg er webshop kunde, og der er altid god kundeservice ved spørgsmål. Jeg er udelukkende stødt på kvalitetsprodukter og har efterhånden handlet hos Natursmuk i 3 år og er en meget tilfreds kunde.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlige produkter og hurtig levering

Jeg har før handlet med Natursmuk og besøgt deres butik, og synes de gør et kanon arbejde for deres kunder.
Man føler sig altid velkommen og behageligt behandlet i selve butikken og mens man modtager behandling, hvortil de er gode til at rådgive en omkring de produkter de sælger.
Og hver gang jeg har handlet online, går det let igennem og modtager altid pakken til tiden.
Så kan varmt anbefale Natursmuk, både til online handle og personlig fremmøde.

26. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig kundeservice og urimelig leveringstid

Jeg har handlet rigtig meget hos natursmuk pga deres udvalg men det er slut nu!
Jeg har ringet til dem flere gange for at annullere en ordre som ikke var afsendt efter 5 dage (og fordi de i mellemtiden havde sendt en rabatkode med 20 procent så der var en del penge at spare) jeg sender så en mail som jeg stadig intet svar har fået på - i stedet har jeg fået en ordrebekræftelse (10 dage efter bestilling) at nu er varerne sendt.
Færdig med natursmuk som åbenbart har for travlt til også at kunne køre en webshop!!!

25. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne gang var der gået noget galt med…

Denne gang var der gået noget galt med min bestilling på webshoppen. (Har bestilt flere gange uden problemer) Skrev til dem og pigerne fik fikset det, sendt mine varer med en masse ekstra prøver og en gratis gave oveni. De svarede tilbage på IG med kort svartid. Mine penge lander helt klart hos dem igen - både på webshoppen og til behandling i deres klinik, hvor de altid leverer så smukke resultater 😍 Kan klart anbefale dem både til behandlinger og online shopping!

4. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig gode oplevelser med onlinekøb

Jeg bestiller altid mine produkter fra BioElements hos NaturSmuk. Virkelig god service, hurtig levering og varerne svarer altid til forventningerne. Og så pakker de det flot ind og sender prøver med på andre produkter. Lækkert! Stor anbefaling.

31. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang leveringstid

Jeg har netop modtaget mit produkt og alt er fint. En opfordring vil dog være, at I tydeligt gør opmærksom på, hvis der er lang leveringstid. I mit tilfælde tog det 10 dage fra jeg bestilte.
Da jeg ringede og mailede for at spørge til leveringstid blev telefonen ikke taget og mail ikke besvaret. Det giver ikke så godt et indtryk.

26. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr