Helgenæs Naturefterskole Bewertungen 71

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min barn har haft et forrygende efterskoleår på HNE, som er en lidt mindre efterskole, der er placeret midt i den skønne natur. Skolens størrelse gør at hver elev bliver set og hørt og inddraget i sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores søn har gået et år på HNE, og har fået en kæmpe rygsæk fuld af gode oplevelser, relationer og kompetencer med sig hjem. Tusind tak til NHE for at skabe rammerne om et fællesskab, hvor de unge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helgenæs er den dejligste efterskole og personalet har hjertet det rigtige sted. Mathilde har haft det bedste år, hun er blevet set og mødt, som det menneske hun er. Her dagen efter afslutning, savner... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk god skole, hvor man bliver taget imod med åbne arme fra første dag. Meget kompetente lærer og medarbejdere som virkelig har hjertet på rette sted. ♥️ Fantastisk natur🌳💦

4.5

2 Sterne
1 Stern

Tusind tak 🥰

Tusind tak 🥰
Vi kan ikke beskrive med ord, hvad i har gjort for vores søn😍
Jeg prøver 🤪
Omsorg - forståelse- stabile retningslinier- personlig udvikling- kærlighed- glæde-køkkentjans er nødvendigt🤪-oprydning🤣-socialt sammenhold-udholdenhed-modtage kritik konstruktivt - faglig udvikling og meget meget mere. 2 fantastiske år er fløjet afsted og det er med sorg, at vi må tage afsked med jer for 2.gang.
Vi vil klar anbefale Helgenæs naturefterskole til alle der spørger, i er fantastiske både i hjerte og sind.

Mange hilsner
Jill og Henrik Hansen

29. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En FANTASTISK efterskole med plads til…

En FANTASTISK efterskole med plads til alle. Vores søn har gået der i 2 år, og han er vokset utroligt meget både menneskeligt og socialt. De er ude meget af deres tid dernede med enten at fiske, gå på jagt, ride og ellers bevæge sig rundt i den skønne natur omkring Helgenæs og Mols Bjerge. Lærerne er kompetente og nærværende, altid klar på sjov og lærerige tiltag. Vi kan KLART anbefale skolen.

28. Juni 2021

HNE - En efterskole midt i naturen med hjertet det rette sted. ❤️

HNE er den mest fantastiske efterskole. Fantastisk og meget kompetent personale. En skole hvor der er plads til alle og som har en enorm stor rummelighed. Omgivelserne er magiske og skolen lever 100 % op til sit navn. Både med beliggenhed men så sandelig også medarbejdernes faglighed og engagement ang. naturfagene.
TAK FOR JER, I GØR EN FORSKEL! ❤️

26. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helgenæs efterskole har meget at byde…

Helgenæs efterskole har meget at byde på. Det er en lille efterskole hvor alle kender hinanden og venskaber bliver knyttet. Efterskolen har naturen som det helt store fokus uanset om eleven vælger outdoor, ridning, jagt og fiskeri.
Vi har haft vores søn der og han er vokset socialt og blevet mere glad, energisk og ikke mindst fået gode venner som han kommer til at savne.
5 stjerne herfra fordi naturen er det vigtigste omdrejningspunkt.

21. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse for livet...

Danmarks smukkeste beliggende efterskole, med et personale der formår at være både professionelle, dygtige faglærere og nærværende omsorgspersoner.
Deres interesse i elevernes trivsel er beundringsværdig og samarbejdet mellem skole og hjem giver ro for både de unge og forældre.
Et helt fantastisk sted hvor i trygt kan sende jeres unge mennesker afsted til en oplevelse for livet 🌅

8. April 2021

5 store stjerner herfra…

Jeg er far til en dreng der nu går på 2.år på Helgenæs Naturefterskole og jeg er mildest talt noget chokeret over at læse nogle af de negative anmeldelser af skolen - hvem der står bag, det ved jeg ikke, men det under mig at børn og deres forældre kan have så forskellig en oplevelse af skolen. og noget af det jeg læser er decideret usandt.

Jeg oplever en skole hvor der bliver taget hånd om eleverne. De bliver mødt når noget er svært og der findes løsning. I samråd med familien.

Jeg oplever en skole der udfordre eleverne og ja jeg har også hørt om dem som ikke bryder sig om udfordringer og så går i modstand - men det er nu engang en naturefterskole hvor det at få mest mulig aktivitet flyttet udendørs er meningen, istedet for at sidde og glo ind i en skærm i sit eget lille univers.

Jeg har en dreng som er vokset menneskeligt ved sit ophold, har lært at tage ansvar for sig selv, egne følelser, at sige fra og bliver støttet at de lærer som han er tilknyttet.

Min dreng nyder naturen omkring skolen, at kunne fiske lige uden for døren, at gå på tur til Trehøje eller Ellemandbjerget - at opholde sig på Helgenæs.

Der er kommet ny kok i år (20/21)og ja der var nok forbedringsmuligheder sidste år (19/20), men altså der bliver vist pustet lidt til gløderne i nogle af de andre anmeldelser.
De får her i 20/21 fantastisk mad af en dygtig kok der har styr på ernæring. Det er et faktum.

Koldt vand på værelserne - ja og hvad så..... de kan gå hen på toiletterne/baderummene hvis de har brug for mere. Gamle slidte drenge værelser - ja og hvad så - de opholder sig kun der når de skal sove - ellers er de jo 90% af tiden ude i naturen.

NY FLOT SPISESAL - NYE FLOTTE GREJSKURE - tror nogle glemme at se det positive.....

Jeg kan kun give min bedste anbefaling, 5 STORE STJERNER til Helgenæs Naturefterskole.

Jeg taler af erfaring - det er 3 barn jeg er med til at have på efterskole i flere år.

*************************
Kan dit barn ikke tåle udeliv
Kan dit barn ikke slippe skærmen
Har du et mega kræsen barn
Så lad det lille pus blive hjemme et ekstra år og spar pengene ;-) ;-) ;-)

Og nej jeg er ikke betalt for at skrive denne anmeldelse - eller på anden måde har andel i HNE.
(eller skriver på vegne af andre)

28. Dezember 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Under kritik

Under kritik
Efter at have haft et barn på HNE, kan jeg desværre konstatere at andre anmeldelser er sande.

Forstanderen er totalt usynlig, og man skal som forældre klage til ledelsen mange gange før der bliver taget hånd om problemerne.

Mange af eleverne er sendt ud på skolen af kommunen og ikke af egen vilje. Der opstår derfor kliker med rygning og stoffer, hvilket der fra ledelsen side, bliver set gennem fingre med.
Yderligere opleves sexchikane, trusler og overgreb.

Det er tydeligt at enkelte elever har ret til anderledes behandling.

Skolen mener også selv at de kan håndtere børn med specielle behov, men realiteten er at de står alene, og derfor søger fællesskabet i de forkerte grupper. Jeg vil dog heller ikke mene at man som fx autist, føler sig særlig guidet, når der ofte opleves mangel på information fx. ift. ture og det generelle.

Skolen råder over levende dyr, som ikke altid bliver passet efter hensigten. Syge og underernærede heste står længe med smerter og lange hove, før der bliver reageret.

Maden er langt fra tilfredsstillende, og når der endelig er noget, er det muggent og direkte sundhedsskadeligt. Ofte er maden uappetitlig, og kokken ved tydeligvis intet om ernæring. (Dog ved vi at der er kommet en ny kok siden) Der er sjældent mad nok, og hvis eleverne beder om mere, bliver de råbt ad, og kaldt grådige - hvilket fører til fx spiseforstyrrelser og andre psykiske mén. Til trods for eleverne har kæmpet ihærdigt med både forældre- og læreropbakning tager ledelsen dem ikke alvorligt. Eleverne oplever dårlig hygiejne i køkkenområdet når de har haft køkkenvagter. Flere elever har været vidne til at maden fx er blevet tabt på gulvet og derefter serveret.

På værelserne er kun koldt vand at vaske hænder i, og i badene er man heldig, hvis man får et lunkent bad.

Står man i problemer, er der ingen hjælp at hente hos ledelsen, som taler ned til eleverne, og deres håndtering bærer tydeligt præg af manglende pædagogisk uddannelse.
Mobning er ikke et problem i forstanderens øjne - ”Dem der mobber, har det jo svært”. Derudover bliver der fra forstanderens side, talt til eleverne som var de er tre år gamle.

Eleverne var fra starten af skoleåret blevet lovet ture, som de ikke fik.

En del af lærerne er ikke kompetente, og flere af dem står uden læreruddannelse.
Eleverne oplever flere af lærerne som løsende og de opfordrer endda til uhensigtsmæssige handlinger.

Skolen er omringet af en fuldstændig fantastisk natur, som eleverne har rig mulighed for at udnytte.

Mit barn har selvfølgelig haft et helt fantastisk efterskoleår, med mange gode oplevelser i naturen.

Vi valgte primært HNE på grund af naturen, men alle andre standarder halter virkelig bagefter.

Set i bakspejlet vil mit barn have valgt en anden naturefterskole.

8. November 2020

Fantstisk natur efterskole

I forlængelse af at have haft min datter fantastiske 2 år på Helgenæs Naturefterskole, kan jeg kun give skolen mine varmeste anbefalinger med på vejen.
Vi er altid blevet mødt i øjenhøjde, med stor entusiasme, og professionel tilgang til at skulle skabe den bedste oplevelse og læring for eleverne. Dersom der har været udfordringer i forløbet (og det vil og skal der faktisk være for at vokse) er vi blevet taget meget seriøse af både faglærer og skolens leder, og der er taget fat om udfordringerne åbent og ligefrem, hvilket har været en meget positiv oplevelse at få.
En af de for vores vedkommende, der har haft stor betydning for valget i første omgang har været at man ikke ”lokker” med fantastiske eksotiske ture, for at trække elever til skolen, men at det rent faktisk er det daglige indhold, der skaber nogle ret unikke rammer for oplevelser og modning af eleverne.
Vi har fået en modnet, empatisk og viden begærlig pige hjem fra skolen, som er afklaret i forhold til sin videre ungdomsuddannelse – Så rigtig mange tak for det

5. Oktober 2020

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Skønne lærer og personale som er ildsjæle. Alle møder eleverne hvor de er og udfordre dem på en positiv måde. Hestelinien er en skøn linje. Min datter er kommet hjem med en fantastisk oplevelse og gode venner i rygsækken. Tak for HNE 🥰

12. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk efterskole i fantastiske…

Fantastisk efterskole i fantastiske omgivelser

Vores søn har fået en oplevelse for livet. En fantastisk efterskole som kombinere kameratskab, naturinteresser, faglighed og personlig udvikling - de varmeste anbefalinger her fra

10. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det eneste fantastiske ved Helgenæs…

Det eneste fantastiske ved Helgenæs Naturefterskole er de helt enormt unikke omgivelser.. Naturen den solgte stedet til min datter efter 10 minutter... Kunne dog have ønske vi havde lyttet til alle advarslerne fra tidligere elever og fundet et andet sted.. 2019/2020 har været et virkelig skidt år for min datter og hendes hest...
Fagligt er det kun godt for de elever som kan det hele i forvejen.
Ride linjen ligeledes.. Det er først til mølle undervisningen og sjovt nok altid de samme 2-4 elever der ender med at blive favoriseret.. Vi havde en hest med elevatorvægt og mistrivsel.. Der var altid kraftfoder til rådighed som vi havde sørget for, men hestene for kun tildelt kraftfoder når ejeren selv er der til at fodre.
Lærer lover tiltag og fokus på specifikke faglige udfordringer men der sker ikke en fis..

Maden var ikke værd at fodre dyr med..

Ved intro møde inden skolestart lovede lærer og forstander stor faglighed, stor rummelighed, omsorg og oplevelser for livet... Intet af det er virkelighed

Det eneste positive min datter har fået ud af dette ophold var 1 års kærlighed til en anden elev.. Et stort stærkt bånd og få gode venskaber.. Og erfaringen til at sige at åbne munden og sige fra.

Men alt andet har været elendigt. Kan på ingen måde anbefale denne skole..

10. September 2020

Antwort von Helgenæs Naturefterskole

Kære Kristina, Det er svært at læse denne meget voldsomme og brede kritik. Det er tydeligt at mærke at det der var svært for din datter ved at være på skolen, har vendt sig i dig til en frustration og vrede mod skolen. Ens barns trivsel er det vigtigste for os forældre, og når ens barn ikke trives kan vi blive både desparate, urimelige, frustrerede og rådvilde. Det forstår vi også er en reaktion. Vi har dog den overbevisning og også erfaring med, at når noget er svært indeni, for børn og unge og i dette eksempel, din datter, så er løsningen og hjælpen ikke er at lære dem at pege uretmæssigt ud ad, og slet ikke gennem medier på nettet, som du og din veninde gør herinde. Det er en langt bedre løsning og hjælp at vi mødes og taler om det der i virkeligheden er svært. Du er velkommen til at kontakte skolen direkte. Mvh Helgenæs Naturefterskole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse for livet.....

HNE gav vores franske søn en oplevelse for livet, vi har fået en glad og optimistisk søn med gåpåmod og selvtillid, skolen kan kun anbefales....Fantastisk beliggenhed.

9. September 2020

Venner for livet ❤️

Helgenæs Naturefterskole er et sted jeg bliver ved med at vende tilbage til år efter år. Og jeg gør det med en kæmpe kærlighed til stedet, den smukkeste natur man kan forestille sig, en kæmpe rygsæk med de skønneste minder og venner for livet ❤️ mit år på HNE var et af de mest fantastiske i mit liv og jeg vil ønske alle unge mennesker med ønske om et år på efterskole får lige så fantastisk et år som det jeg havde på HNE ❤️🐎🐬🌿

8. September 2020

Mit ultimativt bedste år

Mit ultimativt bedste år! Beliggenheden midt i naturen skaber fede oplevelser og gør oplevelsen uforglemmelig. Dedikerede lærer og en skole i forrygende udvikling. Tryghed og godt sammenhold og rigtig fede faciliteter.

8. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er mildest talt skuffet!

Jeg er mildest talt skuffet!
Jeg har fået et ødelagt barn hjem, efter et år på HNE. Han er slet ikke klar til at komme videre med sin uddannelse efter dette år.

Elendig ledelse som på alle måder burde sendes hjem. Maden er ofte muggent og han gik altid sulten fra bordet. Det er sgu ikke okay.

Han har sammen med pigerne på ridelinjen, set meget grov behandling af ponyerne. Hvem handler, når ledelsen svigter?

Han kom som en stille dreng, og havde svært ved at skabe venskaber. Derfor var det også nemt for ham at ryge ind i de forkerte grupper, hvor der blev dannet et stærkt fællesskab omkring euforiserende stoffer. Han er nem at presse til ting, og nu står jeg med en søn, som ryger hash på daglig basis.

At dette kan finde sted på en dansk efterskole, er jeg dybt rystet over!

Jeg kan på ingen måde anbefale at byde sit barn i varetægt af HNE. I burde skamme jer!

30. August 2020

Kære Marie Thygesen

Vi kan ikke finde dig i vores system over forældre til tidligere elever, og har derfor meget svært ved at forholde os til de meget voldsomme anklager du kommer med.

Vi VED dog at der ikke er euforiserende stoffer på HNE, og ved den mindste mistanke tager vi eleverne ud til en test – vi tolerere selvfølgelig ikke stoffer på vores skole!

Uanset hvor flad pandekagen er, så har den altid to sider. Vi vil altid gerne i dialog og hører mere om dine evt. reelle oplevelser, så det ville være rart om vi kunne sætte os ned og tage en snak omkring problematikkerne, så vi kan få redt trådene ud, og fundet frem til det egentlige problem.

Vores forslag er at du tager direkte kontakt til skolen, så vi kan aftale en tid til at mødes - Kontakt derfor venligst skolen på 8635 6100 eller send en mail til forstander@hne.dk.

Spild af penge

Spild af penge ,fagligheden er i bund og skolelederen er den tidligere sekretær som er total usynlig.der er ikke styr på ret meget desværre ,kun 1 stjerne herfra

12. Juli 2020

Kære Rita Jensen
Vi er kede af at du mener et ophold hos os er spild af penge, og vil meget gerne i dialog omkring dine oplevelser. Vi kan hverken finde dig i vores elev eller forældre kartotek, så vi har ikke mulighed for at kontakte dig. Derfor håber vi at du vil tage kontakt direkte til os på telefon 8635 6100 eller forstander@hne.dk.
Mvh forstander/HNE

Kan kun give skolen 5 stjerner

Kan kun give skolen 5 stjerner. Her er der fokus på fællesskab og de nære værdier, som er det jeg mener et efterskoleophold bør bygge på.
Her er ikke elektroniske klasseværelser med Ipad undervisning, digital skoletaske og andet super moderne grej, men fokus på sammenhold og nærvær.
Efterskolen ligger helt unikt og giver mulighed for rigtig mange store naturoplevelser.
De bedste anbefalinger herfra.

12. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr