Øjeblik Optik leverer til min store overaskelse kun briller med antirefleksbehandling og hærdning. Hos andre optikere kommer det oveni. Og så er deres priser faktisk rigtig gode: 988 for det hele.... Mehr ansehen
Super service Øjeblik Optik Valby Langgade 64 2500 Valby. Har været kunde i forretningen siden 2010, og de fortalte at mine briller var for gamle til en reparation.... havde tabt den ene bril... Mehr ansehen
Mine nye briller har (igen) levet helt op til mine forventninger
Skulle igen ha nye briller da mit syn har ændret sig - og selvom jeg bor i den anden ende af København, tog jeg igen til Øjeblik optik da jeg har været glad for de briller de tidligere har leveret til mig.
Og igen fik jeg en fanbtastisk behandling - god udmåling af mine øjne uden stress og jag.
Og da jeg skulle vælge briller, var der ingen problememer med at låne dem med hjem trods jeg fortalte at jeg pga rejse ikke ville kunne komme retur før efter 3 uger!
Jeg valge de ene af stellene, og da jeg kom retur fra min rejse, var brillerne klar, og mine nye briller har (igen) levet helt op til mine forventninger (så jeg bestilte et par solbriller også..)
Ikke at blive taget alvorligt
Jeg har været kunde hos Øjeblik optik i mange år og har været meget tilfreds.
Derfor skulle det selvfølgelig være der jeg skulle ha mine næste briller.
Desværre har de ikke levet op til mine forventninger.
Jeg har været derinde ca 15 gange for at få brillerne rettet.
Så blev der bukket lidt på stellet. Det holdt et par dage så var den gal igen.
Jeg har mistet tilliden
Den sidder Lige i Øjet
Jeg har givet 5 store stjerner:
Dygtig empatisk ekspedition.
Faglig kompetent.
Meget grundig synsprøve efter en Grå Stær operation.
Ro på, tid til at finde et stel.
Ingen pres, god tid, skønt at komme i en mindre butik, med stort udvalg, fyldt med empati og plads til humor.
Meget rimelige priser og en helt igennem god oplevelse som forbruger.
Det kan ikke gøres bedre.
Har været i begge forretninger, i Valby og på Amager.
Samme høje niveau begge steder.
Det blev til 2 par briller, alm og solbriller, begge med godt læsefelt og glidende overgang.
Tak til jer og Keep On.
Rigtig god og kompetent service
Rigtig god og kompetent service. Gode stel, med nyeste og bedste glas. Jeg har flydende overgang med bredt overgangsfelt. Der betyder jeg kan bruge mine briller til alt, også ved computeren. Super priser og muligheder for solbriller med styrke.
Synsprøve
Synsprøve. Jeg har købt mange briller i deres butik i Valby. Som altid fik jeg en venlig og kompetent betjening. Og da jeg ikke skulle have ny styrke i mine briller, så skulle jeg ikke betale for synsprøven. Det synes jeg er utroligt. Jeg skulle bare komme igen om måske et år for at få ny synsprøve. Og deres stel fås i mange farver og passer lige til min smag. Endvidere er prisen meget lav, så jeg fortsætter med glæde som kunde.
Fantastiske briller med de sidste nye…
Fantastiske briller med de sidste nye glas mange stel at vælge mellem. De bedste glas jeg har haft med glidende overgang og til en meget fin pris Rigtig god kundeservice kan klart anbefales
Hurtig, billig og kompetent
Ærlig, kompetent og hurtig service. Super til prisen. Billige glas med al den coating, man betaler dyrt for andre steder. Billige stel, hvis man vil have deres egne stel. Forholdsvis lille udvalg af mærkevarestel. Har fået erstattet næsepuder og stel et utal af gange til spotpris eller gratis.
Jeg har handlet briller der i mange år. Jeg har altid været glad for de briller jeg har købt. Jeg får altid en god service.
Super glad for mine nye briller
Super glad for mine nye briller, - ja, har betalt en del for designerstellet, - men det er jo mit eget valg. God og kompetent service og vejledning, også mht. stel. Ingen klager herfra, Kan varmt anbefale Valby-butikken og kommer gerne igen.
Fået Øjeblik optik anbefalet
Fået Øjeblik optik anbefalet. Booker tid til synstest , men da jeg kommer til aftalt tid er butikken lukket.
Ringer til dem og lægger besked om at jeg har været der. Hører intet !
Ringer et par timer senere og får at vide at der var vandskade i en anden butik , derfor kom han for sent.
Fair nok ! .... Men så ville alm kundeservice i min optik være at kontakte kunden , da min tid derved var aflyst.
Dårlig service ... Ærgeligt
ØjeblikOptiks priser, service og vejledning er i top
Glæder mig altid til mine besøg i ØjeblikOptik.
Kompetent, god vejledning, gode priser og ærlig betjening.
Kom tilbage for check af styrke og blev sendt hjem igen med besked om at komme tilbage igen om 2 års tid eller efter behov. Elsker mit stel og fik nye glas, og også en ny brille, der er super flot. Tak for god service - altid.
Glad for mine nye briller
Glad for mine nye briller. Glad for klar og ærlig vejledning mht valg af nyt stel. Jeg fik efter min mening bedst mulige vejledning. Og selv om jeg endte med at vælge den billigste løsning, fik jeg fortsat tip top service. Anbefaler Øjeblik optik. Om ikke andet kommer jeg selv tilbage, når behovet opstår. 🤗
Gode, billige briller - og supergod service
Mine nye briller fra Øjeblikoptik i Valby er bare supergode. Et godt, let stel, glas med glidende overgang, hærdet glas og antirefleks for godt 2.000 kr. - det finder du ikke bedre og billigere andre steder. Og så er der bar en tip top service. Hare efterfølgende købt solbriller med styrke og glidende overgang - til det halve af prisen. Jeg kan kun varmt anbefale Øjeblikoptik.
Har shoppet rundt efter gode billige…
Har shoppet rundt efter gode billige briller, og må sige at jeg er meget meget tilfreds med at jeg valgte Øjeblik Optik. Jeg har et stel jeg er glad for, men ingen andre optikere ville lave nye glas til mit gamle stel. Men det ville Said hos Øjeblik Optik på Valbylanggade, og nu har jeg to par fine briller for 3000 ddk. Hvoraf det ene er det gamle stel jeg er rigtigt glad for.
Øjeblik Optik Valby Langgade 64 2500 Valby.
Har været kunde i forretningen siden 2010, og de fortalte at mine briller var
for gamle til en reparation.... havde tabt den ene brillestang. Den ene ekspedient, fandt på en super løsning... solgt mig nye brillestænger som passede i samme system - pris 350,- dkr i stedet for nye briller til 9000,-
tilfreds kunde :)
Sådan skal briller være med glidende overgang
Gik ind i butikken for at se, om de havde stel, jeg kunne lide. Der var flere. Ville være sikker, før jeg bestilte tid til synsprøve. Trods travlhed, fik jeg at vide, at hvis jeg ventede, kunne jeg få taget en synstest.
Jeg har nu gået med brillerne i 2 uger. Jeg har glidende overgang, og jeg har haft lidt uheldige oplevelser hos andre optikere, men de nye briller er bare super ☺. Fik også med farveskift, det kan anbefales. Kan absolut anbefale Øjeblik optik i Valby. Prisen er absolut konkurrencedygtig med andre.
Fantastisk optiker
Jeg har brugt denne optiker i over 5 år og kan kun anbefale dem. Der har aldrig været nogle problemer med hverken mine briller eller servicen. Brillerne er vildt billige og hvis man bruger enkeltstyrke får man oftest sine briller samme dag.
Super god butik.
Jeg har købt briller i flere år hos Øjeblik Optik og såvel briller, som pris og service er helt i top. Said er kompetent og kundevenlig og brillerne er super gode. Kan varmt anbefales.
Dårlig kvalitet og ingen kontakt mulig
Mine briller er for anden gang afskaldet på glassene - da jeg så skulle kontakte Øjeblik Optik var der ingen telefon, der virkede og hjemmesiden er lukket, så jeg går ud fra, at de netop har solgt deres briller for billigt, da de kun holder ca. 2 år.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.