Hjem-IS Bewertungen

3'511
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor er det i føler i kan tillade jer at køre rundt ved 20-21 tiden på en hverdag og ringe med en høj klokke, som vækker de sovende børn og fortæller dem at der er is? Det er da det mest åndssvage... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kold fornemmelse Elsker Jeres is ❤️❤️ Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som p... Mehr ansehen

1. Lebensmittelproduzent
  2. Anbieter gefrorener Desserts
  3. Tiefkühlkosthersteller
  4. Fachhandel für Tiefkühlkost
  5. Eiscafé

Vom Unternehmen geschrieben

For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.

Akzeptabel

(3'511)

294 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kunne sgu ikke modstå fristelse

Vi kunne sgu ikke modstå fristelse - denne skønne forårsdag. Bilen holdte pitstop uden foran.. vi måtte afsted og vi fik købt børnepakken. Det bliver ikke sidste gang 🍨🌞

15. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Hvor lyder det bare skønt 🍨🌞

Det er altså også svært at modstå fristelsen på en dejlig forårsdag og vi er glade for, at I kiggede forbi og fik fingrene i en børnepakke 😍

Vi glæder os til at se jer igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg skulle har haft mine is i lørdags…

Jeg skulle har haft mine is i lørdags men han kom med dem i søndags istedenfor og fik en god betjening

12. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Vi er kede af, at din levering kom en dag senere end aftalt, vi bestræber os altid på at levere på den aftalte dato, men på trods af forsinkelsen, er vi glade for at høre, at du alligevel fik en god betjening 😊

Jeg er tilmeldt SMS-service

Jeg er tilmeldt SMS-service. SMSen kommer alt for sent, så man absolut ikke kan nå at handle med jer. Jeg har gjort jer opmærksom på det men fik et svar gående på at det er mig der ikke ved hvor den kører. Vi har boet her i 23 år og handlet med jeres vogne mange gange, det er desværre slut. Når SMSen kommer ser jeg bagenden af bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwort von Hjem-IS

Det er vi rigtig kede af at høre. Vi forstår godt din frustration, det giver selvfølgelig ikke meningen at man modtager en SMS, hvis Hjem-IS bilen allerede er kørt forbi.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager din feedback omkring SMS-servicen seriøst.
Timingen skal fungere, hvis det skal være en hjælp.

Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er gået galt i dit tilfælde, og om der er noget i opsætningen, vi skal have rettet. Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@hjem-is.dk med din adresse og det tlf. nr. som er tilknyttet til SMS-servicen. Du må gerne mærke den “ATT: Marie”, så jeg personligt kan følge op på sagen.

Vi er kede af at høre, hvis du overvejer at stoppe som kunde, og håber, vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amos vinker og er sød og smilende og…

Amos vinker og er sød og smilende og meget imødekommende person. Dejlig oplevelse

12. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Hvor er det dejligt at høre, det er lige præcis de oplevelser vi ønsker at give 😍

Så stopper det

Nu må i sku snart få styr på jeres chaufføre her den anden dag braget en af jeres medarbejdere med klokken på fuld skrue lige igennem min have. Så nu er både hæk og have totalt ødelagt samtidig ligger der nu 40kg nougat is svinet udover hele haven og oveni det ramte han mit fuglebur fyldt med papegøjer der allesammen har lært racistiske udtalelser af naboen selvfølgelig selv tak Hjem is.

Antwort von Hjem-IS

Vi er kede af at læse om din oplevelse. Det lyder som en meget voldsom hændelse og det er naturligvis ikke noget vi genkender eller accepterer, hvis det skulle være sket.

For at vi kan undersøge sagen nærmere, har vi brug for flere oplysninger fra dig. Her må du meget gerne sende os en mail på: info@hjem-is.dk med din fulde adresse og dato for hændelsen. Du må meget gerne mærke den med "Att: Marie" Så jeg personligt kan følge op.

Hvis der er sket skade på din ejendom, er det vigtigt for os at få det håndteret korrekt.

5 ud af 5 stjerner - plus lidt ekstra 🌞

Her er tale om mail korrespondance - men super hurtig og kompetent service, løste hurtigt udfordringen og jeg blev endda inddraget i løsningen. Super let og ligetil - kan varmt anbefales.
Tak for hjælpen 🙏🙏

7. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐💙

Vi er SÅ glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi sammen fandt en løsning, der fungerede for dig. Det er vigtigt for os at inddrage vores kunder og gøre det så let og ligetil som muligt.

Tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på! 😍⭐

Jeg er ny kunde 👍

Jeg er ny kunde 👍
Har bestilt nogle tærter 👍
Og venter nu spændt på at de kommer 👍 leveret hjem til 👍

Men deres hjemmeside er jeg ikke imponeret over…. Nå men jeg fik bestilt mine tærter ved hjælp af mail 👍 så håber jeg de får gjort deres hjemmeside klart med en opdatering evt 👍🤣

Antwort von Hjem-IS

Tusind tak for din anmeldelse og velkommen som ny kunde 😍🍦

Vi er rigtig glade for, at du har fået bestilt dine tærter, og vi håber, de faldt i god smag.

Tak fordi du hang i og fik bestilt og fordi du tog dig tid til at give feedback 👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev aldrig kontaktet af kundeservice…

Blev aldrig kontaktet af kundeservice trods flere forsøg på kontakt. Jeg vil heller ikke leveret min bestilling hvilket var grunden til jeg kontaktede kundeservice

6. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Det er jeg rigtig ked af at høre, både at du ikke har fået svar fra vores kundeservice, og at din bestilling ikke blev leveret som forventet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Samtidig gør det mig nysgerrig, da vi som udgangspunkt bestræber os på at besvare alle henvendelser. Derfor vil jeg meget gerne undersøge din sag nærmere.

Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du vil sende mig en mail på info@hjem-is.dk med oplysninger om din henvendelse og din bestilling, og gerne mærke den “ATT: Marie”. Så vil jeg personligt følge op og sikre, at vi får set på, hvad der er gået galt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Stop klokken

Jeg har I over 1 år haft mail korespondance med Hjem-IS om deres klokke. Jeg er gentagne gange blevet lovet at de vil tage hensyn, droppe en del af ruten og stoppe med at ringe med klokken hvor jeg bor.
Gentagne gange bliver det misholdt og jeg sidder tilbage med et mega skræmt kæledyr, på ugentlig basis og frustrationer over at skulle forstyrres af det larm hver eneste uge.
Når jeg kommer gående udenfor ringer de også fuldstændig åndsvagt med klokken, lige foran mit hoved og jeg må stoppe fingrene ind i ørene og håbe på at jeg ikke får yderligere høreskader.

STOP NU MED AT SKRÆM DYRENE OG MENNESKER MED DEN KLOKKE! Det er absolut ikke charmerende eller nostalgisk, det er larm!

6. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Det er jeg oprigtigt ked af at høre. Jeg forstår godt, at klokken kan opleves som generende, særligt når det påvirker både dig og dit kæledyr, og når du tidligere har været i dialog med os uden at opleve en forbedring.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Klokken er en fast del af vores koncept, men vi skal selvfølgelig tage hensyn til vores omgivelser og de aftaler, vi indgår. Derfor vil jeg meget gerne følge op på din sag igen og sikre, at det forbedres og at tiltaget fremadrettet kan mærkes.

Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil sende din henvendelse til os på info@hjem.dk med din fulde adresse og gerne mærke den “ATT: Marie”, så jeg personligt kan følge op og sikre, at vi får taget hånd om situationen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os og endnu engang beklager jeg virkelig ovenstående.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg synes det er til grin at de sælger…

Jeg synes det er til grin at de sælger det samme i som butikkerne gør, isbjørn på, som koster omkring 30 kr. i butikkerne, så den nye Barbie is som de også har fået i coop365 til 25 kr lancerer i med til 95 kr. Nøjagtig samme is. Og så skriver I før pris 125. Hvordan kan man tage fem gange så meget end normal pris.

Engang var hjemme is godt, de havde helt deres helt egen produkter.

Så vælger man købe nogle is hjem, som ikke deres egne længere og tage overpriser på dem. Og jeg har lige så langt hen til is bilen, som jeg har to coop, så er det der med at det bliver leveret til døren, kan jeg ikke rigtig bruge til noget

5. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Jeg forstår godt, at prisforskelle kan virke frustrerende. Vores Premier Is produkter sælges både gennem detailhandlen, ishuse, kiosker, forlystelsesparker m.m. og her kan vi kun vejlede de enkelte ift. prissætning.
De kan derfor selv afgøre eller vælge prisen ift. deres kampagner og tilbud og det kan variere afhængigt af den enkelte butik.

Vi har mulighed for at vejlede men desværre ikke styre, hvordan de enkelte kæder prissætter vores produkter ift. deres kampagner.

Når du handler hos Hjem-IS, sætter vi stor værdi i den service og bekvemmelighed, det er at få leveret is lige til døren, helt gratis, men vi er selvfølgelig kede af, hvis du ikke oplever, at det giver værdi i dit tilfælde.

Vi tager din feedback omkring vores sortiment til os, da vi løbende arbejder med at udvikle og tilpasse vores udvalg.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Ulidelig larm...

Ulidelig larm...
Holder i tomgang i over det tilladte, der i Københavns Kommune er et minut, det fatter chaufføren åbenlyst ikke!

Tomgang
Særlige regler for tomgang i Københavns Politis område.
Tomgangsregulativet i København
Københavns Kommune vedtog i marts 1990 et tomgangsregulativ, ifølge hvilket det er forbudt at holde motoren i tomgang i mere end ét minut og overtrædelse af regulativet er en politisag og straffes med bøde.
I Københavns Kommune er det ikke tilladt at lade et køretøj holde i tomgang i mere end 1 minut. Køretøjet kan være en personbil, en taxa, en varevogn, en lastvogn eller en motorcykel.

4. April 2026

Antwort von Hjem-IS

Vi beklager virkelig den oplevelse du har haft med vores Hjem-IS bil. Vi har ingen intention om at være til gene og vi tager din henvendelse meget alvorligt.
Jeg vil derfor sende din besked videre til det lokale depot, så de kan undersøge sagen nærmere og følge op i forhold til reglerne om tomgang.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de har altid min yndlingsis 😋😋😋

2. April 2026

Tusind tak for de 5 stjerner! 🤩
Det gør os virkelig glade at høre, at vi altid har din yndlingsis klar ☀️🍦

Vi glæder os til at se dig igen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Service god men kvalitet haltede

Jeg giver 3 for kvaliteten af de sukkerfri isvafler jeg købte. Vaflen var sej og ikke sprød.
Men jeg skrev til Hjemmeis og fik en discount, og det gik hurtigt, tak for god service

29. März 2026

Antwort von Hjem-IS

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og den hurtige håndtering af din henvendelse.

Samtidig er vi kede af at høre, at vaflerne ikke levede op til dine forventninger de skal selvfølgelig være sprøde og lækre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveret ikke vare som aftalt fik ny…

Leveret ikke vare som aftalt fik ny dato ..

28. März 2026

Antwort von Hjem-IS

Tak for din anmeldelse og undskyld for forsinkelsen.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi er dog glade for at der er aftalt en ny dato, så du kan få leveret din ordre.

Rigtig god påske 🐣

Hjem-IS🍦

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er i forhold til hjemmesiden

Det er i forhold til hjemmesiden. Efter gentagne forsøg på at bestille vil den ikke gennemføre købet. Det at bestille (få rabatkode) er det største molboarbejde jeg længe har oplevet. Efter en times forsøg på det, vil derefter ikke gennemføre købet. Der er virkelig plads til forbedring.

29. März 2026

Antwort von Hjem-IS

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse med vores hjemmeside, det lyder bestemt ikke som det, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi er opmærksomme på, at der desværre har været udfordringer, og vores udviklere er i fuld gang med at forbedre siden. Inden længe går vi live med en optimeret og forbedret version af Hjem-IS Venner, som meget gerne skulle give en langt bedre oplevelse.

Hvis du har lyst, vil jeg meget gerne hjælpe dig med at gennemføre din bestilling. Du er derfor meget velkommen til at sende en mail til info@hjem-is.dk
Så sørger jeg for, at du kommer helt i mål 😊

Tak for din tålmodighed og vi beklager de gener, du har oplevet.

Larm alt for sent

Kl. Er 21.15.
Det er marts måned
Minus 3 grader
I Herning
Og en eller anden idiot har fortalt chaufføren at han skal køre nu?
Idioten burde fyres på stedet.
Hvordan kan det være en strategi?

26. März 2026

Antwort von Hjem-IS

Vi er rigtig kede af at høre, at klokken fra Hjem-IS-bilen har været til gene – det er bestemt ikke meningen.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du meget gerne sende os en mail på info@hjem-is.dk med din fulde adresse.
Så kan vi tage fat i dit lokale depot og få klokken dæmpet ud for adressen.

Vi håber at høre fra dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt gik fint 👌🏻 Det eneste negative er…

Alt gik fint 👌🏻 Det eneste negative er hjemmesiden. Derfor 4 stjerner.

24. März 2026

Antwort von Hjem-IS

Tusind tak for din feedback og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på! 🙏🏻

Vi er glade for at høre, at alt ellers gik fint. I forhold til hjemmesiden har du helt ret. Det er noget, vi arbejder aktivt på. Vores udviklere er allerede i gang med at gennemgå den for at gøre den mere brugervenlig og forbedre oplevelsen 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det!

Rigtig god weekend.

Ingen kommentar

23. März 2026

Tak for de 4 stjerner ⭐
Det er helt i orden, at du ingen kommentar har 😊

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde problemer med bløde krammerhuse i…

Havde problemer med bløde krammerhuse i toppen af nogle Amerikanere og henvendte mig til Hem-IS og fik uden problemer en godtgørelse. Det er god service....

19. März 2026

Antwort von Hjem-IS

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at du er tilfreds med hjælpen og selvfølgelig skal man ikke stå tilbage med bløde vafler.

Vi sætter stor pris på, at du tog fat i os, så vi kunne finde en løsning. Tak for din feedback og de pæne ord 🍦

Hjem-IS 🍦

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr