Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvorfor er det i føler i kan tillade jer at køre rundt ved 20-21 tiden på en hverdag og ringe med en høj klokke, som vækker de sovende børn og fortæller dem at der er is? Det er da det mest åndssvage... Mehr ansehen
Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kold fornemmelse Elsker Jeres is ❤️❤️ Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Havde problemer med bløde krammerhuse i toppen af nogle Amerikanere og henvendte mig til Hem-IS og fik uden problemer en godtgørelse. Det er god service....

Antwort von Hjem-IS
Når bilen kun holder stille på vejen i under ét minut, og drøner afsted derefter i fuld fart, er det nærmest umuligt at nå ud og fange den. Kører chaufføren ruten på tid?

Kom præcis kl 19.30 som aftalt

Antwort von Hjem-IS
Dejlige is, fantastisk service og levering 👍

Antwort von Hjem-IS
bil en kørte bare forbi og standse ikke

Antwort von Hjem-IS
Jeg var lidt skeptisk med at bestille online til afhentning, men det virker altså bare. Super fedt med sms, så jeg kunne følge isbilen - og alt gik så nemt med min bestilling. :-) Sød og venlig betjening, og så var isen til venne-priser, dejligt koncept. Så alt i alt er jeg en meget tilfreds kunde.

Antwort von Hjem-IS
Chaufføren vælger at køre ned af en privat villavej kl 20.40 med 2 km/t og ringe helt sindssygt med klokken i en 5 - 8 minutters tid så alt og alle kan blive opmærksom på den at han gerne vil sælge noget. Den måde at opføre sig på hører ingen steder hjemme. Nå nåede ikke at købe noget sindssyg oplevelse kan på ingen måde anbefale hjemis, brug tiden og kør til en ordentlig forretning for at købe din is. burde have 0 stjerner.

Antwort von Hjem-IS
Lækre, lækre, dobbelt saltkaramel is 😋
Og sød betjening ved isbilen

Antwort von Hjem-IS
Jeg skriver som bror til en tidligere medarbejder. Min bror blev opsagt, efter at hans chef vurderede, at det var problematisk, at han solgte nogle is til mig før ruten startede. På den baggrund blev han efterfølgende fyret.
Denne situation giver mig desværre et indtryk af mangelfuld håndtering og ledelse fra den nuværende chef, Klavs. Jeg vil derfor kraftigt opfordre jer til at tage en dialog med ham og få hans version af sagen.
Det er meget beklageligt, at min bror skulle miste sit arbejde på det grundlag. Jeg håber, at situationen bliver taget alvorligt, og at der bliver fulgt op, så lignende hændelser ikke rammer andre medarbejdere fremover.
Jeg har givet 4 stjerner, men ville helst have givet 3,5 stjerner.
Vi har købt is flere gange ved Hjem-is bilen og chaufførerne er venlige og hjælpsomme. Desværre kan der være rod i det, de har stående på deres lister og det, som vi har bestilt på forhånd. Det er træls.
Generelt er vi tilfredse med kvaliteten af is, men ind imellem oplever vi desværre at få is, der virker gamle eller måske har været tøet op og frosset igen. De smager sådan.
Vi efterspurgte "Appelsinstang", som vi rigtig godt kan lide, men den havde chaufføren ikke. Til gengæld anbefalede han en "Sommerstang", som iflg chaufføren, smagte fantastisk. Desværre smagte den af ingenting. Et godt råd: Pas på kvaliteten/smagene ikke forsvinder/bliver dårligere, for så risikere I at miste kunder.

Antwort von Hjem-IS
Dejligt at man kunne købe frostne kager (Tærter)

Antwort von Hjem-IS
Jeg syntes det at smart at man kan bestille sine is online og få dem leveret hjem til sig selv, når det lige passer.
Problemet var bare... De kom slet ikke som aftalt. Så efter at ha sendt en mail, beklagede de selvfølgelig og at der ville tages kontakt for ny aftale. Det skete SÅ heller ikke. Så måtte ha fat i dem igen.
Endelig fik vi vores is, dom kl 20:30 om aftenen 🤨

Jeg købte nogle børnevafler.. 16 stk for 155kr
Det viste sig at vaflerne var meget bløde😳
Jeg kontaktede kundeservice og de valgte hurtigt at give mig et tilgodehavende på beløbet👍

Antwort von Hjem-IS
Jeg synes vi gør det godt som mest til bilen jeg får mine varer og jeg bliver glad og de smager godt jeg er så glad for at vi leverer mine varer

Antwort von Hjem-IS
Jeg blev klar over, at jeg også kunne købe is i Hjem-IS depoter. Jeg besøgte Hillerød Depot og fik den fineste og bedste service.

Antwort von Hjem-IS
Dejligt at man kan få leveret is lige til døren. Samtidig med at ismanden hjalp mig ind med isene. Når man nu køber så mange at man ikke selv kan bære dem. Vi elsker jeres is og gode tilbud. Generelt god service.

Antwort von Hjem-IS
Undskyld mig, men kan det virkelig passe at i kører rundt og ringer lystigt med Hjem-is bilen kl 20.29 om aftenen???? I stedet for at få glade børne familie løbende, så vækker i simpelthen alle børnene i stedet for. Drop aftenkørsel!!! Bor Tranehaven i Brøndby og kan se det er planlagt igen til fredag d. 20, så få det stoppet!

Antwort von Hjem-IS
Jeg bestilte et tilbud på hjemmesiden og besked om levering, min dreng og jeg stod klar og kiggede og ventede men der kom ungen hjemmeisbil, jeg skrevt til hjemmeis at hjemmeisbilen ikke var kommet og vi ikke fik vores bestilling, de skrev tilbage vi ville få et svar tilbage og de ville tage sig af det.
Vi fik ingen svar tilbage men tænkte så vi måtte vente til næste gang hjemmeisbilen ville komme forbi som vi så gjorde, vi gik over og fortalte om situationen og de sagde ja det er vi bekendt med og i får en ekstra kasse is med. Det blev vi selvfølgelig glade for at få en ekstra kasse pga deres fejl.
De ville havde fået 5 stjerner hvis vi havde fået en besked om, vi fx. Skulle henvende os næste gang hjemmeis bilen kom eller lignende, men det var lidt som at learning by do it. Men det lykkedes da i sidste ende.

Antwort von Hjem-IS
Super fin betjening med direkte levering til døren! Elsker jeres Wofler og den med dobbelt chokolade og karamel. Og børnebørnene er vilde med den pindis med krymmel på. Savner dog Kæmpelæske og glæder mig, til den kommer tilbage. Når man sender en mail, får man ret hurtigt svar ☺️

Antwort von Hjem-IS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.