Hjem-IS Bewertungen

3'511
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplevede i dag at bilen ikke stoppede efter klokkespillet - og når man så "taler" med chatbotten vil den ikke videregive en beske´d når jeg kun har giver navn og email - men insisterede på at få mit... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kold fornemmelse Elsker Jeres is ❤️❤️ Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som p... Mehr ansehen

1. Lebensmittelproduzent
  2. Anbieter gefrorener Desserts
  3. Tiefkühlkosthersteller
  4. Fachhandel für Tiefkühlkost
  5. Eiscafé

Vom Unternehmen geschrieben

For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.

Akzeptabel

(3'511)

291 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi stoppede isbilen en dag og fik købt…

Vi stoppede isbilen en dag og fik købt is til fryseren, manden der kørte var flink og pakkede en stor papkasse til os med det vi skulle have, dog opdagede vi da vi skulle putte dem i fryseren at der manglede en pakke hvorefter vi kontakter kundeservice og fik besked på at vi ville høre fra den lokale afdeling, det er nu godt 14 dage siden og intet sker, Så i skal huske at tjekke op på hvad i får af bilen inden den kører så i ikke bliver snydt

Antwort von Hjem-IS

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er vi kede af at høre, da det naturligvis ikke er i orden, hvis der mangler en pakke i din bestilling. Vi kan samtidig forstå, at du efterfølgende har haft en kontakt med kundeservice uden at få den opfølgning, du var blevet lovet – det beklager vi.

Vi vil gerne sikre, at der bliver fulgt ordentligt op på din sag. Vil du sende en mail til info@hjem-is.dk att. Marie med dine oplysninger, så kigger jeg personligt på det og sørger for, at vi får fundet en løsning hurtigst muligt.

Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Super god kundeservice

Super god kundeservice

2. Juni 2026

TAK for dine 5 stjerner og de rosende ord! 😍⭐
Hvor er vi glade for at høre, at vores kundeservice gør det godt. Det er det vi hver dag bestræber os efter 😍

Kæmpe ros 🤩

Kæmpe ros 🤩

Enestående og verdensklasse service fra Svend Erik i vogn 748 👍🏼😎🙏🏼
Vi havde bestilt 1 x Mega sommerpakke til levering i dag d.6. Juni og da vi bestilte den stod der levering ca. kl.14:32 (+/- 1 time)
Vi tænkte det er perfekt, vi skal kører kl.16-16:15, så der er lidt tid at gi’ af. Da klokken bliver 16:15 og Hjem-IS bilen endnu ikke har været her, er vi nød til at kører 😔 Da klokken bliver 19:22 ringer Svend Erik og spørger om vi er hjemme - det er vi desværre ikke da vi jo havde en aftale 😏 Svend Erik tilbyder os at vi kan ringe til ham når vi er på vej hjem, så vil han sørger for vi får det bestilte. Vi ringer kl.21:51 og Svend Erik kommer ud med vores bestilling 🤩
Simpelthen enestående og verdensklasse service fra Svend Erik 🙏🏼

Grunden til det ikke er 5 stjerner er at vi ikke kunne få Sommerstang isen, men vi fik dog lov til at vælge en anden “model”.

Tusind tak til Svend Erik for en fantastisk service og vi vil helt klart holde øje med ham igen 👍🏼🤩🥳😎

Rigtig god sommer til alle ☀️😎🍦

6. Juni 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os virkelig at høre om din oplevelse med Svend Erik i vogn 748. Vi er stolte af at læse, hvordan han gjorde en ekstra indsats for at få leveret jeres bestilling, selvom I ikke var hjemme som planlagt. Det er præcis den service, vi gerne vil kendes for 🙏🏼

Tak også for din ærlige feedback omkring udvalget ved ombytning – det tager vi med videre, da vi hele tiden arbejder på at gøre både sortiment og service så fleksibel som muligt.

Vi sender dine rosende ord videre til Svend Erik, det vil helt sikkert gøre ham glad 😊

Rigtig god sommer til jer, og vi håber at se jer igen ved isbilen 🍦☀️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klokken på jeres biler er forstyrrende

Klokken på jeres biler er forstyrrende. At køre igennem villakvarter sidst på dagen og of aftenen er respektløs for jeres kunder. Efter at gentagende gange at skulle høre på en ung knægt hamre løs på Klokken, har i mistet mig som kunde.

En forældet metode som burde være ulovligt, der tages ikke meget hensyn, når Klokken er så høj

6. Juni 2026

Tak for din feedback.

Vi er rigtig kede af at høre, at Hjem-IS bilens klokke har været forstyrrende. Vi vil meget gerne dæmpe klokken ved din adresse.
Hvis vi kan ulejlige dig med at sende os en mail med din fulde adresse på: info@hjem-is.dk vil vi straks tage hånd om sagen.

Ser frem til at høre fra dig på mail.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre store islagkager.

Super lækre store islagkager.
-og fantastisk god service

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores islagkager og den gode service. Din feedback betyder rigtig meget for os.

Emma

Emma, som jeg talte med i telefonen var meget imødekommende og hjælpsom., så jeg fik meget hurtigt bestilt det jeg havde ringet for

3. Juni 2026

Antwort von Hjem-IS

Tusinde tak for din søde anmeldelse ⭐
Vi sørger for at give Emma de rosende ord.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik leveret is fredag den 29 maj.

Fik leveret is fredag den 29 maj.
Der manglede en kasse og jeg reklamerede på mail og fik svar at jeg kunne få et gavekort. Tros flere henvendelser har jeg ikke hørt mere fra Hjem is.
Ordre 7732735639879
Jeg synes det er lidt dårligt, da det jo er Hjem is der har lavet fejlen😳

29. Mai 2026

Antwort von Hjem-IS

Tak fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse, og jeg er ked af at høre, at der mangler en kasse i din levering.

Jeg kan desværre ikke se den tidligere henvendelse på dette navn eller ordrenr., der er angivet i din anmeldelse, men uanset hvad skal det selvfølgelig ikke være sådan.

Hvis der mangler varer i din ordre, skal det naturligvis bringes i orden hurtigst muligt.

Vil du sende en mail til info@hjem-is.dk med ATT. Marie, så tager jeg personligt hånd om sagen og sørger for, at vi får fundet en løsning for dig.

Ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er svært at begrænse sig

Det er svært at begrænse sig, når man skal vælge is på hjemmesiden.
Det der sætter grænsen er prisen...

29. Mai 2026

Tusind tak for stjernerne ⭐

Det er vi glade for at høre – både at udvalget frister, og at det kan være svært at vælge mellem alle favoritterne 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, du får glæde af dine is, og vi glæder os til at se dig igen ved isbilen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemmere at bestille til afhentning ved bile

Det er meget svært at bestille is til afhentning ved bilen. Da jeg havde bestilt de is jeg godt ville have var til afhentning i Skovlunde som er en meget stor omvej for mig. Til gengæld var kundeservice gode til at afbestille min ordre. Men en optimering hvor det bliver nemmere at afhente ved bilen ville hjælpe en del

24. Mai 2026

Antwort von Hjem-IS

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du oplevede udfordringer med at bestille is til afhentning ved bilen. Her er du altid velkommen til at kontakte os i kundeservice, så står vi altid klar til at hjælpe med bestillingen eller hvis der skulle opstå udfordringer.

Vi handlede med Patrick A i går

Vi handlede med Patrick A i går
I sommerhuset ved Rågeleje.
Patrick var super sød, og servicen tip top.
Børnebørnene var rigtig glade for isen, og de voksne også.

Antwort von Hjem-IS

Tusinde tak for din søde anmeldelse og de rosende ord til vores Hjem-IS sælger, Patrick A.

Vi vil sørge for at han får beskeden med videre på vejen 😍

0 stjerner! Kører og larmer med klokken kl. 21.50 og vækker de små

0 stjerner!

I aften kl. 21.50 kørte jeres isbil gennem Jersie Solvænge i Solrød Strand med ringende klokke. Resultatet var, at vores datter vågnede.

Det er ærligt talt svært at forstå logikken. Isbiler markedsfører sig primært over for børnefamilier, men på det tidspunkt ligger de fleste børn og sover. Derfor virker det både uhensigtsmæssigt og respektløst over for de familier, der bor i området.

Jeg har fuld forståelse for, at man skal drive en forretning, men der bør være en grænse for, hvornår man kører rundt med støjende markedsføring i boligkvarterer. Kl. 21.50 på en hverdagsaften er efter min mening langt over den grænse.

Det mest bekymrende er måske, at dette næppe kan være første gang, virksomheden har fået den type tilbagemelding. Alligevel fortsætter praksissen.

Jeg håber, ledelsen tager dette seriøst og får justeret ruter eller tidspunkter, så hensynet til børnefamilier og almindelig nattero vægter højere fremover.

Antwort von Hjem-IS

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi har forståelse for, at det kan være frustrerende at blive forstyrret sent på aftenen, og vi er kede af at høre, at jeres datter vågnede som følge af isbilens besøg i området.

Klokken er en vigtig del af vores måde at informere kunderne om, at isbilen er i nærheden, men vi er samtidig opmærksomme på, at den kan opleves generende, særligt på sene tidspunkter. Derfor sætter vi pris på, at du tager dig tid til at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi vil meget gerne have mulighed for at kunne dæmpe klokken i dit område, derfor vil det være en stor hjælp, hvis vi kan ulejlige dig med at sende os en mail med din fulde adresse til: info@hjem-is.dk - Så vil vi straks tage os af sagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Patrick A er en fænomenal medarbejder

Patrick A. var fantastisk sød og fænomenal service, da vi købte fra ham i sommerhusområdet ved Rågeleje

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik en god oplevelse hos Patrick. Vi bliver stolte, når vores sælgere bliver fremhævet for deres gode service, og vi sørger selvfølgelig for at sende dine rosende ord videre til ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse fra Rågeleje. Vi håber, at I har nydt isene og sommerhuslivet, og vi glæder os til at se jer igen 🍦☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilen kommer til tiden, og havde et uheld med nogle vafler, som jeg efterfølgende får byttet næste gang bilen kommer

27. Mai 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse ⭐

Vi er glade for at høre, at Hjem-ISbilen kom som aftalt, og at vi kunne hjælpe med at få byttet vaflerne. Skulle der mod forventning opstå et problem med et produkt, gør vi altid vores bedste for at finde en god løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, du får stor glæde af dine is, og vi glæder os til at se dig igen ved bilen 🍦😊

Elsker jers is.

Elsker jers is.
Vores Isbiles sælgeren er en sød og rar mand

18. Mai 2026

Antwort von Hjem-IS

Tusinde tak for de 5 stjerner og din søde anmeldelse.
Det er vi SÅ glade for at høre! 😍

Jeres produkter er gode

Jeres produkter er gode og prisniveauet ligger sådan at de fleste danskere har råd til at købe jeres is.
Jeres chauffør er jo jeres ansigt udadtil og derfor er det ikke ligegyldigt hvilke signaler de sender, og jeg har indtil nu, ikke oplevet dårlig betjening, tværtimod.
Håber i bliver ved med at være kritiske med hvem i ansætter som jeres ansigt udadtil når de skal køre rundt og sælge jeres is.
Jeg synes også det er dejligt at det er så nemt at komme i kontakt med jer
Jeg glæder mig til næste gang, jeg skal købe is hos jer. Fortsat god sommer.
Jeg kan ikke huske den nøjagtige dato, desværre

7. Mai 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter, priser og den service, du møder hos vores sælgere.

Du har helt ret i, at vores sælgere er vores ansigt udadtil, og derfor betyder det meget for os at finde medarbejdere, der møder vores kunder med et smil, hjælpsomhed og godt humør. Det er dejligt at høre, at du indtil nu kun har haft positive oplevelser.

Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver, hvor nemt det er at komme i kontakt med os. God kundeservice er noget, vi arbejder målrettet med hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at betjene dig igen og ønsker dig en rigtig dejlig sommer med masser af is ☀️🍦

Larm

Virkelig irriterende klokke når man sidder og nyder en sommeraften på terrassen (og desuden ikke en specielt god is)

22. Mai 2026

Antwort von Hjem-IS

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi forstår godt, at vores klokke ikke er lige populær hos alle, især hvis man nyder en rolig sommeraften på terrassen. Klokken har gennem mange år været en del af vores måde at gøre opmærksom på, at isbilen er i området, men vi har forståelse for, at den kan opleves forskelligt.

Det er vi naturligvis også kede af at høre, at isen ikke levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at sikre god kvalitet i vores sortiment og tager din feedback med videre.

Virkelig fin service

Virkelig fin service
Fik nogle vafler som ikke var helt sprøde, og Hjem-IS kvitterede straks med et tilgodebevis ☀️

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse ⭐

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at vaflerne ikke levede op til forventningerne, er vi glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på det og for at dele din oplevelse. Vi håber, at dine næste vafler er helt perfekte 😊☀️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kunne ikke gennemfører et køb med…

Kunne ikke gennemfører et køb med tilbud - men fik alligevel købet til prisen via kundeservice et par dage senere. God service, venlig og imødekommende personale. Den sidste stjerne udebliver - da vi ventede 2 timer på levering- forståeligt - men manglede info omkring dette. Her kunne det være fint at få en opdatering ☺️

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐

Vi er glade for at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe med at få gennemført dit køb til tilbudsprisen, og at du oplevede vores medarbejdere som venlige og imødekommende.

Samtidig takker vi for din ærlige feedback omkring leveringen. Vi forstår godt, at en ventetid på 2 timer kan være frustrerende – især når man ikke løbende bliver opdateret. Din kommentar er taget til os, da tydeligere information og statusopdateringer undervejs kan gøre en stor forskel for oplevelsen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både de positive oplevelser og de områder, hvor vi kan blive bedre. Vi håber at kunne levere en 5-stjernet oplevelse næste gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig og ulækker oplevelse med…

Meget dårlig og ulækker oplevelse med Hjem-IS.

En af deres chauffører stoppede ved vores område og tissede direkte på vores indkørsel. Efterfølgende efterlod han papir med urin på vores grund. Det var ekstremt uhygiejnisk, respektløst og fuldstændig uprofessionelt.

Det har ærligt givet os så dårligt et indtryk af virksomheden, at vi ikke længere har lyst til at handle hos Hjem-IS.

Virkelig skuffende oplevelse.

21. Mai 2026

Tak for din henvendelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi tager sagen meget alvorligt.

Vi kan se, at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice, som har håndteret sagen og taget den videre til det ansvarlige depot, som har talt med den pågældende sælger.

Vi beklager den oplevelse, du har haft, og at det har givet et negativt indtryk af os. Denne type adfærd er ikke acceptabel og ligger ikke i tråd med vores standarder.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Hjem-IS 🍦

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr