herocamper.com Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte torsdag d 27/6 om formiddagen 1x Kompressor køleboks 45L. Varen leveret d 28/8 kl 9.34 ved min hoveddør. Havde godt nok bestilt til pakkeshop. Det var alligevel okay når leveringen var så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køleboks melder F3 efter under 1 år Det tog noget tid før Herocamper responderede - de lovede at kigge på deres processer og spamfiltre for at undgå den slags forsinkelser fremover Uden videre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We bought our camper in 2021, I am writing the review now and I just had reason to get in touch with hero again. Firstly we love the camper, ok it’s not that big and might not be for everyone with... Mehr ansehen

1. Wohnwagenhändler
  2. Campingausrüster
  3. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung
  4. Wohnmobilbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

HeroCamper består af en række lækre produkter i eget navn. Lige fra den populære Hero Camper og Hero Skybox til bl.a. Robot Trolley, kølebokse, airconditions, varmeapparater samt en række produkter indenfor outdoor gear. HeroCamper ønsker at skabe de perfekte rammer for et udendørs eventyr.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing camper and outstanding service across Europe!

We feel incredibly lucky to own our Hero Camper Ranger. It has taken us all over Europe and never let us down, and the quality genuinely shines through on every trip. The whole experience of owning one has been a joy.
When we did run into an issue with a motherboard, the team at Hero Camper in Denmark went over and above to help us. They gave us clear advice and sent out a replacement motherboard straightaway, with next day delivery. That level of care and speed is rare and made all the difference.
We have also kitted ours out with all the extra bells and whistles, including the side fender boxes, plus the shower system for the roof rack. Every single addition has been brilliant. Everything about this company is wonderful and we could not recommend them more highly.

20. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Det gik super godt

Det gik super godt

29. Oktober 2024

Antwort von herocamper.com

Hej med dig, det er vi rigtig glade for at høre. Tak for den flotte anmeldelse!

Venlig hilsen,

Super god service

Super god service, fantastisk hurtig levering.

3. Oktober 2024

Hej Katja,
Mange tak for den fine anmeldelse! Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er vi glade for.

eminent kundeservice

Hos herocamper får man en eminent kundeservice. Vi mødte det sødeste personale som har været super venlige og hjælpsomme igennem hele vores handel. Så vi kan ihvertfald kun stærkt anbefale herocamper

17. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von herocamper.com

Hej Christina, tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at modtage de rosende ord og for, at du har haft en god oplevelse hos os.

5. September 2024

Hej Henrik,
Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Team HeroCamoer

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Absolut i den dyre ende at handle hos…

Absolut i den dyre ende at handle hos Herocamper, men sådan er det nok når der ikke er konkurrent på området. Det købte var som det skulle være, leveringen var gennem PostNord, det er jo så deres fejl, at forsendelsen blev fejlleveret.

12. August 2024

Hej Finn,
Tak for din feedback på din oplevelse hos os. Vi tager altid gerne imod ris og ros, og vil også tage din anmeldelse til os. Vores prissætning på den vare, du har købt er ikke skruet kunstigt op (det er vores priser generelt ikke). Vi står gerne inden for varen og kvaliteten. Samtidig er vi kede af at høre, at leveringen var problematisk - dog godt at det lykkedes i sidste ende.

Hurtig og godt

Som altid hurtig service og gode produkter

1. August 2024

Hej Ole,
Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser hos os og er tilfreds med vores produkter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og top produkt…

Super hurtig levering og top produkt kvalitet.

7. August 2024

Hej Hansen,
Mange tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og er tilfreds med vores produkter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice og hurtig levering.
Nu glæder jeg mig bare til at få produktet afprøvet

4. Juli 2024

Hej Simon,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice og leveringstid. Vi håber, at produktet er lidt så tilfredsstillende!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering.

Hurtig levering.

8. Juli 2024

Hej Jean,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores leveringstid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en rigtig god handel.

Tak for en rigtig god handel.
Super hurtig levering.
Er meget til freds med varen mange +++++ her fra.

3. Juli 2024

Hej Jan,
Tusind tak for den fine anmeldelse! Godt at høre at du har haft en god oplevelse med både levering og produktet.

Rigtig god service

Antwort von herocamper.com

Hej MC Byg, tak for den flotte anmeldelse! Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bestilte en køleboks i hade på…

Jeg bestilte en køleboks i hade på lager der står levering 2 dage men efter 3 dage har jeg stadig ikke modtaget den

Antwort von herocamper.com

Hej Allan, vi er kede af at høre, at din ordre lader vente på sig. Leveringstiden er 1-3 hverdage, så jeg kan se, at din ordre har været 1 dag forsinket. Den ligger klar til afhentning hos GLS-pakkeshop. Vi beklager meget for forsinkelsen.

Nemt og hurtigt

Antwort von herocamper.com

Hej Lars, tak for din flotte anmeldelse af os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Team HeroCamper

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr