Selv om det lakker mod enden for Hedensted Caravan (desværre) er servicen og humøret stadig helt i top. Jeg føler mig rigtig godt behandlet. De er meget villige til at finde ud af tingene, når der... Mehr ansehen
Vi har lige fået repareret vores campingvogn ved Hedensted caravan og kan kun sige det er et kanon sted 5 stjerner her fra. Man bliver taget godt imod og man bliver opdateret løbene fra start til slu... Mehr ansehen
Vi købte en helt ny campingvogn. Da vi hentede den virkede den ene baglygte ikke. De påstod hårdnakket at vognen var kontrolleret, så fejlen var i min bil. Det kostede mig kr. 1200 i mekaniker regni... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hedensted Caravan blev stiftet i 1987 af Per Simonsen, vi råder i dag over 1200 m2 indendørs udstilling samt værksted.I 2017 foretog vi en total renovering af både butik og værksted, så må vi ikke byde dig velkommen indenfor i en "Næsten" ny campingforretning. At Hedensted Caravan har eksisteret i så mange år giver naturligvis stor erfaring som forhandler af nye og brugte campingvogne, fortelte og campingudstyr. Mange af vore dygtige medarbejdere er da også gamle kendinge fra branchen, vi har prøvet at regne lidt på det og kom frem til at vi sammenlagt har over 100 års erfaring i campingbranchen, det er da alligevel noget. Vores beliggenhed lige midt imellem Vejle og Horsens samt facade ud mod den gamle landevej, gør at vi er nemme at finde. Vi er Aut. Forhandler af ADRIA og KNAUS således har vi forhandlet ADRIA siden 1992 og KNAUS siden 2012. Vi er ligeledes AUT. Forhandler af ISABELLA og DWT FORTELTE, CAMPER og DCT CAMPINGUDSTYR, alt sammen forhandlet siden 1987. Vi tilstræber altid at være dig en serviceminded campingforhandler som altid vil tilgodese dine ønsker og behov.
Ndr. Fabriksvej 3, 8722, Hedensted, Dänemark
- info@hedenstedcaravan.dk
- www.hedenstedcaravan.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
Super god service, kan varmt anbefales
Behagelig personale
Behagelig personale, problemfri online handel til afhentning i butik.
Tilfreds køber
Vi har sejlet i 30 år og er gået i land.Vi er over 70 år,og har gennem livet handlet mange gange. Vi er meget tilfredse med den behandling vi fik,Både fagligt og alm imædekommenhed. Vi handlede her i august 21, på salgs annoncen stod,en vogn fra 2018, bla. at forteltet var med carbon stænger.Ved gennemgang bemærkede vi at det var stål stænger. Da vi hentede vognen stor der et nyt sæt carbon stænger. (ca til 4.000kr).Da vi starter forfra(har camperet for 40 år siden),så var der en del ting vi skulle have med.Da det var ren handel,så var rabatten fin.SÅSÅ handl bare der. Hilsen Ole og solvejg
Hurtig og professionel reparation i ferien
Hedensted Caravan kan varmt anbefales. Deres hurtige og effektive service og reparation af bremser på vores Adria campingvogn reddede vores tredje ferieuge. Perfekt og god kundeoplevelse.
Selv en stjerne er for meget...
Kan bestemt ikke anbefale at tage forbi Hedensted Caravan..
De får sneget sig udenom købeloven og forsøger at få penge ud af folk..
Sagen er den at vi har kørt vores campingvogn til gastest og bliver informeret om en pris, 945kr for gastest. Vi bliver IKKE informeret om eventuel merpris for gastest. Vi ringer og snakker med dem og får op til flere gange at vide at de 945kr er fast pris.. det var det så åbenbart ikke.
I morges får vi besked om at vognen nu er klar til afhentning, vi henter den her til eftermiddag og får en regning på 1900kr, fordi der er blevet skiftet nogle slanger osv.
Dette er vi IKKE blevet informeret om, hvilket jeg som kunde mener er sælgers ansvar.
Og i følge købeloven paragraf 76 har et firma oplysningspligt overfor kunden, i det kunden ses som uvidende og at det er sælgers ansvar at informere om evt. ændringer. Også her er aftaleloven på sin plads at tage et kig på.
Vi oplyser værkstedet om købeloven, om oplysningspligt mm. Men de er ikke til at hverken hugge eller stikke i, vi vælger at sige at så må de afmontere det de har monteret, for det er princippet i at vi IKKE er informeret om merpris..
Desværre viser trustpilot og andre anmeldelser at det ikke er første gang de gør dette.
Så vær opmærksom, hvis du vælger at tage et smut forbi Hedensted Caravan.
Under al kritik og bestemt ikke et sted hvor de går op i service.

Bondefangeri
Som det tydeligvis er sket før ved Hedensted Caravan, så misinformerer de om deres priser. En gastest skulle foretages, og vi havde forinden ringet til dem med spørgsmål. Det vigtigste spørgsmål for os var, om prisen var fast. Det blev et tydeligt ja derfra. Perfekt, tænkte vi. Da vognen skal afhentes er prisen det dobbelte af det aftalte. Det viser sig åbenbart, at de er nødt til at skifte flere dele for at kunne gasteste i første omgang, så prisen vil stort set aldrig blev som anført på deres hjemmeside.
Vi gjorde det tydeligt, at vi var utilfredse, men der var intet at gøre. Til sidst blev ordren annulleret, og vi skal derfor ikke betale noget. Dette er dog bittersødt, da vi jo gerne havde fået den gjort klar til brug med gas, men omvendt var prisen bondefangeri. De kan ikke anbefales herfra.

Kommer der aldrig igen!
Vi sendte vores campingvogn til en helt almindelig gastest og da vi hentede den igen, så var prisen pludselig tredoblet. Dette uden vi på nogen måde var blevet informeret inden de udskiftede forskellige dele, så vi havde ingen mulighed for at sige til eller fra. Jeg sender ikke min vogn derhen igen!

Antwort von Hedensted Caravan
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Hedensted Carvan, super meget hjælpsom og hurtig tilbagemelding. Kan varmt anbefales
Campingvogn handel.
I efteråret så jeg Hedensted campingcenter havde en hengemt alpina campingvogn jeg var interesseret i.
Jeg skrev en mail til dem om en bytte pris.
Blev ringer op og vi aftalte en pris.
Aftalen var inkl. At jeg skulle kunne købe et telt inden 1 april til en aftalt god pris.
Jeg kørte over og afleverede campingvognen alt var som aftalt.
Så blev det tid til jeg skulle købe teltet og igen alt var som aftalt.
Kan kun anbefale Hedensted caravancenter de holder hvad de lover.
Dårlig service/handelsmoral
Købte to campingstole med skammel, som annonce viste. Fik kun stole leveret og ville ikke refundere de manglende skamler, da de insisterede på at det ikke fremgik af annoncen. Hvilket vi dog kunne dokumentere (fotoslide fra annoncen med skamler vist sammen med stol). Disse to var dyrere end de to andre stole, magen til, dog en anden farvekombination vi købte samtidig. Disse var ikke vist med skammel. Trods flere henvendelser var de ikke indstillet på at eftersende eller refundere til de billigere stole.
Kan ikke anbefales at handle med
DÅRLIG FORHANDLER OG UTROLIG DÅRLIG…
DÅRLIG FORHANDLER OG UTROLIG DÅRLIG SERVICE
Nu vil vi lige sætte denne bedømmelse på Trustpilot igen da foråret er i sigte. Bare så campisterne kan læse den inden de køber campingvogn i år.
Vi købte en helt ny Adria Alpina 753 UP i foråret 2020. Det var en behagelig oplevelse da købet stod på. Men da slutsedlen var underskrevet gik det ned af bakke.
Vi havde fra starten gjort Hedensted Caravan opmærksom på at vognen skulle tilkobles cityvand/komfortplads på sjælland.
Vognen var ikke klargjort efter Adria Danmarks anvisninger. Man har fra Adria Danmark's side informeret forhandlerne om at installere et flyder system, da Adria's rørsystem ikke kan klare trykket fra cityvand på nogle campingpladser.
Det havde Hedensted Caravan ikke gjort og det resulterede i at vi fik 3 vandskader i vognen indenfor 2 måneder.
Vi havde sikret os i slutsedlen at Hedensted Caravan havde sørget for at en Adria forhandler på sjælland ville stå for reklamationer og reparationer.
Da de første 2 vandskader var lavet, ville den sjællandske Adria forhandler ikke lave den 3. vandskade før hans egne 50 kunder var kørt igennem klargøring til sommerferien. Dette resulterede i at vores vogn ikke blev lavet før sommerferien. Hedensted Caravan tilbød at sende en pensioneret mekaniker fra København op for at se på skaden. Dog informerede Adria Danmark os om at vores fabriksgaranti så ville bortfalde, da dette var uautoriseret arbejde. Derfor var vi nødsaget til at sige nej til denne løsning.
Og det er klart Hedensted Caravan's pligt at installere dette system og især når vi får den ene vandskade efter den anden på under 2 måneder.
Der var flere andre fejl ved vognen bl.a. en radiator i badeværelset som aldrig havde virket, en dørlås der konstant gik i stykker.
Der manglede glykolvæske på kedlen ved levering, som resulterede i at vi fik "fan failure". Vi havde fra starten gjort Hedensted Caravan opmærksom på at glykolvæske niveauet virkede meget lavt, men det afviste de blot. Efterfølgende fik de travlt med at sende os ud efter glykolvæske som vi selv påfyldte.
Vi ved godt, at det er normal vedligeholdelse, men Hedensted havde heller ikke her klargjort vognen korrekt.
Vi orkede ikke mere og solgte vognen tilbage til Hedensted Caravan efter knap 3 måneder til en utrolig dårlig tilbagekøbspris. Vi tabte kr. 75.000 på dette opslidende eventyr.
Vi ville ikke sælge denne campingvogn privat, da vi jo vidste hvor mange vandskader der havde været samt andre fejl.
Vi går selvfølgelig ud fra at Hedensted Caravan har udbedret alle fejl før videresalg i sommeren 2020.
nyt fortelt
Har handlet nyt fortelt til vores gamle campingvogn.
Da vi skulle have et Walkertelt skulle der bruge nogle ekstra mål som vi ikke havde. Deres sælger som vi har handlet med, kører fra Hedensted og til Gjerrild for at hjælpe os med at få taget de rigtige mål. Det er for os en service i verdensklasse.
Fin fin service
Den gode oplevelse!
Tak til Hedensted Caravan, for super service og hjælp til levering/indkøring af min nye Adria 2020 Alpina 903 HT Comfort. Tak for en god tryk køber oplevelse, med god stemning, humor og masser af support. Jeg kan varmt anbefale Hedensted Caravan, og vil selv komme til at bruge en del søndage i butikken, en fantastisk verden denne Camping verden.
Mvh Franz Askman
Ellehammersvej 1.a, 7100 Vejle
Levering var som forventet med tiden.
Levering var som forventet med tiden.
Men er godt og grundig skuffet over kvaliteten, har brugt over en halv time, for at vaske 6 krus op😢 da de var total smurt ind i klister, har simpelthen opgivet at få dem helt rene 😬
Super god service og betjening i…
Super god service og betjening i forbindelse med køb køb at tilbehør. Kan varmt anbefales.
Venlig og virkelig god service
Kanon god service
Tak for en god service og kanon flot værkstedsarbejde. Helt sikkert et sted som vi har lyst at komme igen.
Mvh Gitte & Henrik Andersen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.