Selv om det lakker mod enden for Hedensted Caravan (desværre) er servicen og humøret stadig helt i top. Jeg føler mig rigtig godt behandlet. De er meget villige til at finde ud af tingene, når der... Mehr ansehen
Vi købte en helt ny campingvogn. Da vi hentede den virkede den ene baglygte ikke. De påstod hårdnakket at vognen var kontrolleret, så fejlen var i min bil. Det kostede mig kr. 1200 i mekaniker regni... Mehr ansehen
Tak til Hedensted Caravan, for super service og hjælp til levering/indkøring af min nye Adria 2020 Alpina 903 HT Comfort. Tak for en god tryk køber oplevelse, med god stemning, humor og masser af s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hedensted Caravan blev stiftet i 1987 af Per Simonsen, vi råder i dag over 1200 m2 indendørs udstilling samt værksted.I 2017 foretog vi en total renovering af både butik og værksted, så må vi ikke byde dig velkommen indenfor i en "Næsten" ny campingforretning. At Hedensted Caravan har eksisteret i så mange år giver naturligvis stor erfaring som forhandler af nye og brugte campingvogne, fortelte og campingudstyr. Mange af vore dygtige medarbejdere er da også gamle kendinge fra branchen, vi har prøvet at regne lidt på det og kom frem til at vi sammenlagt har over 100 års erfaring i campingbranchen, det er da alligevel noget. Vores beliggenhed lige midt imellem Vejle og Horsens samt facade ud mod den gamle landevej, gør at vi er nemme at finde. Vi er Aut. Forhandler af ADRIA og KNAUS således har vi forhandlet ADRIA siden 1992 og KNAUS siden 2012. Vi er ligeledes AUT. Forhandler af ISABELLA og DWT FORTELTE, CAMPER og DCT CAMPINGUDSTYR, alt sammen forhandlet siden 1987. Vi tilstræber altid at være dig en serviceminded campingforhandler som altid vil tilgodese dine ønsker og behov.
Ndr. Fabriksvej 3, 8722, Hedensted, Dänemark
- info@hedenstedcaravan.dk
- www.hedenstedcaravan.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super oplevelse.
Jeg føler mig rigtig godt behandlet.
De er meget villige til at finde ud af tingene, når der er spørgsmål.
🤩
Reparation af adria pk542
Vi har lige fået repareret vores campingvogn ved Hedensted caravan og kan kun sige det er et kanon sted 5 stjerner her fra. Man bliver taget godt imod og man bliver opdateret løbene fra start til slut. Hvilket jeg sætter kæmpe pris på. Der bliver ikke pakket noget ind de er ærlige over for en. Man kan virkelig mærke det er professionelle folk som brænder for deres arbejde. Kæmpe anbefaling herfra. De bedste hilsner kristoffer
Ved Hedensted caravan får man en rigtig…
Ved Hedensted caravan får man en rigtig Go behandling når man er der og køber noget . Vi har handlet med Per alle de år han har haft Hedensted caravan .
Bestilte en vare men efter nogle dage …
Bestilte en vare men efter nogle dage da jeg rykkede efter ordrebekræftelse ,fik at vide at varen ikke er på lager,for det kan man ikke se på webshoppen og skal bestilles i Tyskland så der går en uge inden de får den ,intet nyt d.5/2 så aflyser jeg ordren og bestiller andet sted som afsendes samme dag.
Vi købte en helt ny campingvogn
Det kostede mig kr. 1200 i mekaniker regning, for at få konstateret at min bil var uden fejl. Efterfølgende kostede det 2 x tur - retur fra Ry til Hedensted, for at få den nye campingvogn repareret.
Det var ikke professionelt.
God købsoplevelse
Vi har købt vores nye campingvogn hos Hedensted Caravan, og er godt tilfredse med service. Alt er gået som forventet, og vi har fået en lækker vogn - samt grundig instruktion i opstart.
Kan varmt anbefales!
Super god service på vores køb og hurtig levering
Super god service da vi skulle kæbe et camping bord. Og eneste forhandler der kunne skaffe det hjem.
Man får en god service
Man får en god service. Flinke og hjælpsomme ansatte.
Super fin service
Har i dag været hos Hedensted Caravan. Det var en super fin oplevelse.
Jeg har købt en ny Knaus campingvogn hos en forhandler i Vestjylland. (Dårlig oplevelse).
Sammen med vognen købte jeg markise samt løse sider. De passede ikke til markisen. Hedensted caravan byttede kvit og frit over til en ny som passer til min vogn. Det havde jeg ikke forventet.
I foråret fik jeg gas testet vognen. Blev ringet op om en regulator som skulle skiftes. Den aftalte pris passede ved afhentning. Tak for god service.
Ringe reklamation opfølgning 😕
Vi købte d.14 juli en helt ny Adria Altea 502 UL til 230,000,-kr. Selve handlen var som god nok. Det var efterfølgende problemerne opstod, vi havde åbenbart købt en mandags vogn 😕 Skrev flere gange om problemer, forhandleren anbefalede jeg lavede en fejl liste, vi afleverede vognen til reparation med 2. eksemplarer af fejl liste +sendt pr. mail. Vi afhenter vognen efter 14.dage, værkstedet var ikke rigtig lykkedes med udbedring af fejlene, en udluftnings rist til køleskab var glemt. Vi oplevede en del vand på væg i vogn ved siden af køleskabet. Vand i gaskassen osv. Vognen var 2.gange hos Adria DK. Det største problem var når jeg gjorde opmærksom på nye problemer, bagatelliserede forhandleren problemerne (fortalte om en bil han havde købt, med en mislyd var nok på værksted 30 gange, en nyttig information 🙃😥) Vi blev aldrig glad for vognen, det var dyre lærepenge 60,000-kr blev tabet, 4 gange til Hedensted fra Sjælland og retur. Vi har solgt vognen og købt en ny på Sjælland, indtil videre uden problemer.
Hedensted caravan - et godt valg.
Vi er helt nye ud i campinglivet.
Efter en del søgning beslutter vi os for at handle hos.........
HEDENSTED CARAVAN.
Det var til rigtig godt valg.
Super service, intet mersalg pres. Fantastisk kyndig vejledning.
Altid tid til besvarelse novice spørgsmål om alt muligt.
Evt.fejl bliver rettet omgående, uden diskussion - super værksted.
Her kan du trykt handle!!!
🤩Mine bedste anbefalinger 🤩
🤩 altid venlig og imødekommende.
🤩 Kompetent og dygtig - både når det
gælder sælgere og værksteder.
🤩 Super vejledning til nybegyndere ud i
campinglivet.
🤩 Jeg har på intet tidspunkt oplevet pres
for mersalg.
🤩 Kører gerne fra Sjælland for at handle
her.
Advarsel !! Dårlig service
Advarsel !!!
Normalt er jeg en meget forstående person, men her er noget som skal deles herinde.
Vi tog på Ferie for alle Messen i Herning med det formål at vi ville købe et nyt Kampa Dometic All Season fortelt i deres største størrelse, henvente os og fik at vide det skulle vi købe hos Hedensted Caravan, hvilket vi så gjorde inklusiv et exstension model så en samlet ordre på ca 28.000kr .
da vi så monterer det for første gang for ca 1 måned siden er den ikke særlig stabil i slidsen da vi skbber den ind og vi ringer til butikschefen som vi har købt teltet ved og forklare vores bekymring, svaret er det kan ikke passe prøv at tage et billede af det.
vi køre teltet tilbage i rillen og skubber det på igen og regner med det måtte være os der havde lavet en fejl.
1 1/2 uge efter ringer campingpladsen og fortæller teltet er blæst af og vi skal kommer derned med det samme, hvilket vi selvfølgelig gjorde. teltet var blæst af campingvognen og vores Isabella møbler var ødelagte af regnen der havde skyllet ned over dem.
Vi tog teltet med hjem og har nu fundet ud af Kampa laver deres Keder tråd for slidse 7mm og den skulle have været 7,5mm til vores vogn, rettede henvendelse til Hedensted Caravan som sagde vi skulle komme med teltet så ville de se på det, det gjorde de så i 1 døgn for at vende tilbage og sige det ikke fejlede noget.
Dette kunne vi godt selv regne ud da vores campingvogn (Fendt Diamant 2021 skulle have 7,5mm jo) men der hvor min kæde hopper af er at vi ikke 1 gang i hele forløbet har fået en viden om at de KUNNE være forskellige i kanalen, hvilket i min verden som selvstændig kaldes et professionelt ansvar når man er forhandler af et produkt.
Så regn ikke med hverken velvilje til at hjælpe efterfølgende eller vejledning som kan redde jer fra at stå med et ubrugeligt telt til cm 28.000kr
Har lige købt mig 14 mdr gammel Adria…
Har lige købt mig 14 mdr gammel Adria adora, og finder ud af da jeg kommer hjem med den 14/7 at den senest skal være fugttestet den 21/7 for at overholde de 7 års fugt garanti. Ringer til 4 forskellige steder, som ikke kan hjælpe mig, selvom jeg forklare dem mit problem. Ringer så til Hedensted caravan, som siger de selvfølgelig nok skal hjælpe mig.
Er dem dybt taknemlig, for at presse min cv ind så hurtigt herop til sommerferien. 🙏🏻
Så herfra kan de helt klart anbefales
Endnu en gang en super god oplevelse…
Endnu en gang en super god oplevelse ved Hedensted Caravan.
Købte ny Campingvogn☀️hvor der skulle monteres Mover og et telt ⛺️skulle bestilles hjem. Det hele var klar til aftalte tid.
De varmeste anbefalinger herfra 👍🏻
God service, fra kompetent personale, kan klart anbefales
Føler os snydt i handel
Vi tog til Hedensted Caravan center fordi Per Simonsen ville kunne lave PS-moveren på vores Adria Adora 542UT årg. 2008 ret hurtigt. Inden havde jeg drøftet pris på ombytning med en Altea 362 med enkeltsenge hos en anden forhandler. Per ville gerne vise os campingvogne, som han mente ville være gode for os. Vi ville meget gerne se en Adria Action. Havde noteret os enkeltsenge med mulighed for at omdanne til dobbeltseng og stort køleskab.
Vi kommer ind i en flot ny Action og jeg spørger: Hvad gør man af sengetøjet om dagen? Per svarer: Ja det er rigtigt den vogn er ikke noget for jer!
Nu skal I se. Ved siden af holdt Altea 432 PX.
Hmm siger jeg - fransk seng er ikke lige det vi søger.
Svaret: I kan sagtens stå op uden at vække hinanden, fordi der er plads her ved fodenden.
Han trækker ud i en fluenetsdør og siger - denne vogn har jeg bestilt hjem med dette og ultraheat. Nå svarer jeg. Han siger at det giver større sikkerhed. Jeg spørger om der er varme i gulvet og han tøver lidt og siger nej det mener jeg ikke.
Vi kommer ind i forretningen. Og han siger en alt for lav pris for vores og vi er klar til at køre hjem.
Jeg viser ham mailen fra den anden forhandler hvoraf fremgår, at han var villig til at give 15.000 kr mere for vores. Så går Per på kontoret og lidt efter kommer han ud og siger en byttepris der var passende i mine øjne.
Vi skriver under og kører hjem. Jeg ringer til Tryg og tegner forsikring på en Altea 432 px årg. 23 istedet for vores Adora 2008. Jeg ser på DCUs liste over campingvogne at Hedensted Caravan har denne Altea 432PX årg. 23 til 6.000 kr. mindre end det, Per skrev som pris. Jeg ringer til Per og siger hør det her er ikke i orden. Så siger han jamen der er jo ekstra udstyr fluenetsdør og ultraheat, og derfor er prisen det højere. HMMM, jeg kigger på vognen på nettet og glæder mig over at den faktisk har gulvvarme. Jeg bliver også glad for den store, brede adgang til gaskassen, og tænker det viste Per os slet ikke. Hmmmm!
Da vi henter vognen opdager jeg, at der ikke er rundsiddegruppe, der er ikke lommer over hovedgærdet ved sengen og der er en smal klap til gaskassen? Da og først da siger Per - jamen det er en model 22.
Jeg sagde, at jeg føler mig tørret/snydt - troede klart at jeg har købt en fabriksny - dermed årg. 23!
Per mener, at jeg da bare kunne have læst skiltet i vognen. Jeg så ikke noget skilt. Hele min opmærksomhed var rettet mod Per.
Ærlig talt så mener jeg, at Per burde have sagt, at det var en model 22. Især da jeg efterspørger varme i gulvet burde han have sagt - dette er en model 22 - ved at vælge model 23 får du varme i gulvet.
Jeg kan se at andre forhandlere sætter prisen på model 22 ned. Det er ikke sket her.
Jeg føler mig godt og grundigt tørret. Handler helt sikkert ikke her mere.
SUPER god service
SUPER god service. Imødekommende og positive medarbejdere. Vi skulle sælge vores campingvogn og skulle have lavet en gas- og fugttest, allerede dagen efter vores henvendelse blev det lavet. Tusind tak til jer alle for en super god behandling. En virksomhed som vi VARMT kan anbefale.

Antwort von Hedensted Caravan
Fantastisk service!
Rigtig god Service
Rigtig god Service, og dejlig problem frit online handel. Stedet kan klart anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.