Hedebogaard Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte fars dags gave… Pakken er ikke engang sendt endnu, det er over en uge efter køb. Mailede firmaet her omkring, og dette var deres svar: Tak for Jeres henvendelse. Grundet flytning af f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 22. Juni d.å. bestilte jeg varer hos Hedebogård, som blev betalt via internettet samme dag. Siden har jeg ikke hørt noget fra Hedebogård. Firmaet er umulig at komme i kontakt med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu modtaget varer fra Hedebogaard for anden gang. Hurtig levering og super gode krydderier, intet at klage over. Denne gang gik vi sammen med den øvrige familie, og bestilte flere varer. Derme... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin hjemmeside, godt udvalg af krydderier som er særdelse velsmagende, hurtig forsendelse ... Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner er fragten, det er "helt godnat" at man tager 70 kr. i fragt fo... Mehr ansehen

1. Lebensmittel, Getränke & Tabakwaren

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hedebogaard leverer krydderier og grill blandinger, samt forskellige urtekrydderier til det Danske folk. I december måned finder du os i Tivoli, hvor du kan købe vore kvalitetsprodukter billigt.

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super krydderier

Super krydderier. Hurtig levering, og ikke mindst gode priser.

19. August 2022

Antwort von Hedebogaard

Tusind tak for den fine anmeldelse , og vi er glade for du valgte at handle hos os. Hilsen Hedebogård A/S

Altid perfekt og hurtig.

Altid perfekt og hurtig.
Jeg har handlet hos Hedebogård i flere år. De får min varmeste anbefaling. Det bedste og billigste sted at købe sine krydderier.

30. Juli 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quick delivery, company happily fixed mistake

Overnight delivery of a great box of spices. The company made a minor mistake - sending me 30g packages of lavender when I had ordered 50g packages - but they quickly corrected it and sent new 50g packages the next day.

5. Mai 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og godt udvalg

Hurtig levering og godt udvalg til rimelige priser. :)

- Der manglede noget i min levering som de eftersendte lynhurtigt efter jeg tog kontakt.

God service. :)

7. Januar 2022

Perfekt.

Super gode krydderier til en god pris : )

18. März 2021

Antwort von Hedebogaard

Mange tak for de fine ord, vi er glade for at du handler hos os.

Super tilfreds

Super tilfreds. Jeg købte krydderier kl 11 om formiddagen og havde dem dagen efter. Gode krydderier til en god pris.

2. Februar 2021

Antwort von Hedebogaard

Mange tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores produkter.

Hilsen Hedebogård.

Meget tilfreds.

Har nu modtaget varer fra Hedebogaard for anden gang.
Hurtig levering og super gode krydderier, intet at klage over.
Denne gang gik vi sammen med den øvrige familie, og bestilte flere varer. Dermed var der gratis fragt.
Vi vender helt sikkert tilbage -tak.

22. Juli 2020

Antwort von Hedebogaard

Tusind tak fordi du handlede hos Hedebogård, vi er glade for at I syntes godt om vores varer.

Mange hilsner Hedebogård A/S

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Man får virkelig kvalitet for pengene og hurtig levering. Kan klart anbefales!

7. Mai 2020

Antwort von Hedebogaard

Mange tak for den fine anmeldelse, håber varen smager dig godt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg og gode krydderier

Rigtigt godt og stort udvalg af spændende krydderier mm.
Fin hjemmeside der nem at finde rundt i. Hurtig levering. Køber altid en stor portion så fragten er gratis - Køber man kun lidt synes jeg fragten ligger i den dyre ende på nethandel.
De forskellige krydderi mix som f.eks pommesfrites krydderi, All round mm. inderholder efter min smag lige vel meget salt - Det ville være ønskeligt at salt % doseres ned. Hvis jeg drysser på som jeg mener det skal krydres så er det simpelthen for salt - Ved godt at salt ikke koster meget men jeg vil gerne betale lidt mere og så få noget krydderi i stedet
Ville også være ønskeligt at i skrev hvilken salt der er brugt? Håber og satser på at det er havsalt - Minesalt er nemlig forbudt i mit kredsløb :-)
I skriver ikke hvor meget sovs der bliver ud af jeres Bearnaise - Det ville være ønskelig ved bestilling, men det står jo nok på pakken
Mvh Niels Kofoed Jensen

3. November 2017

Sur arrogant madamme

Har lige været på Dølle fjælle musse marked hvor de havde en bod...vi havde fundet hvad vi skulle bruge og skulle betale..det mødte vi den sureste mest arrogante madamme jeg længe har mødt...hun smed nærmest posen med krydderier efter mig og da min mand skulle betale med mobilpay fik vi en opsang over hvor lang tid han var om det og hvor besværligt shan gjorde det...det var omkring kl. 13, hun var høj, lyshåret og kraftig...håber hun får en lektie i god kundepleje😤

12. Mai 2017

Hej

Vi er meget kede af at du har haft denne oplevelse på Døllefjelde marked, men det er ikke Hedebogård A/S der står der, det er et firma der hedder
krydderiet.dk, de køber varen hos os og sælger dem på forskellige markeder.

Du er velkommen til at kontakte dem på mail: Krydderiet@krydderiet.dk

Venlig hilsen Hedebogård A/S

Perfekt!

Jeg har handlet hos Hedebogaard mange gange i op imod 10 år og det har altid været perfekt, super krydderier, hurtig levering, dag til dag, og altid fri fragt da jeg handler en kassefuld af gangen. Det kan ikke gøres bedre, jeg vender naturligvis tilbage for det er jo min faste krydderileverandør!

29. November 2016

Hej Lars P

Tusind tak for den fine anmeldelse, glæder os til at leverer varer til dig igen.

Mvh. Hedebogård A/S

Perfekt

Har købt krydderier hos dem flere gange nu helt perfekt alt er som det skal være hurtig levering fine vare så jeg er helt tilfreds.

13. November 2016

Hej Allan

Mange tak for de fine ord du har skrevet om os.

Mvh. Hedebogård

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

under middel

Bestilte varer d.11 juni og har intet modtaget.Har ringet, skrevet email og svare gider man ikke.Men jeg kan se der er trukket penge d.1 juli men ingen varer ej heller svar.Jeg har ellers før i tiden handlet hos Hedebogaard uden problemer så hvad der er sket må guderne vide.

9. Juli 2016

Hej

Vi har modtaget din betaling, men ingen ordre, derfor kunne vi ikke kontakte dig, da vi ikke havde dit navn, telefonnummer eller mailadresse, det stod på den ordre du havde lavet, men vi modtog den aldrig, hvad der er sket ved vi ikke.

Hvis en kunde ikke har modtaget sine varer, er det helt normalt at kontakte os om hvad der er sket.

Vi har ikke trukket din betaling, da vi ingen vare har sendt, vil du være venlig at dukomentere at vi har trukket pengene.

Perfekt handel

Super udvalg af produkter og til gode priser.

Jeg bestilte for 500,- så det var fragtfrit. Levering blot et par dage efter bestilling, det er helt fint.

Handler der meget gerne igen

10. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode krydderier med dyr fragt.

Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner er fragten, det er "helt godnat" at man tager 70 kr. i fragt for nogle få poser krydderi der ingenting vejer, som sammenlining har jeg lige modtaget et par løbesko i en stor kasse til 45 kr. i fragt ...

16. Januar 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr porto og lang leveringstid

Produkterne fejler slet ikke noget. Men siden har en alt for dyr porto, 70 kr. er mindste pris og valg og man kan ikke vælge andet.

Jeg bestilte en onsdag men fik først mine vare tirsdagen efter så der gik næsten en uge. Med SÅ høj en portopris må man forvente dag til dag levering.

5. September 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Velsmagende og stort udvalg.

Jeg har brugt Hedebogaard igennem mange år, både i butikken på Ålekistevej, og efterfølgende på nettet. Jeg har aldrig været skuffet over kvalitet, udvalg eller levering. Om man er til Oregano, Knust Tyrkisk Chili eller Hot hedebogaard karry, så er det klart stedet at købe det.

24. April 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr