Bestilte fars dags gave… Pakken er ikke engang sendt endnu, det er over en uge efter køb. Mailede firmaet her omkring, og dette var deres svar: Tak for Jeres henvendelse. Grundet flytning af f... Mehr ansehen
Den 22. Juni d.å. bestilte jeg varer hos Hedebogård, som blev betalt via internettet samme dag. Siden har jeg ikke hørt noget fra Hedebogård. Firmaet er umulig at komme i kontakt med.
Har nu modtaget varer fra Hedebogaard for anden gang. Hurtig levering og super gode krydderier, intet at klage over. Denne gang gik vi sammen med den øvrige familie, og bestilte flere varer. Derme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin hjemmeside, godt udvalg af krydderier som er særdelse velsmagende, hurtig forsendelse ... Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner er fragten, det er "helt godnat" at man tager 70 kr. i fragt fo... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hedebogaard leverer krydderier og grill blandinger, samt forskellige urtekrydderier til det Danske folk. I december måned finder du os i Tivoli, hvor du kan købe vore kvalitetsprodukter billigt.
Dänemark
- www.hedebogaard.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service – også når noget går galt
Jeg bestilte te fra Hedebogaard, som skulle sendes til Malmø. Der var lidt længere leveringstid end normalt på grund af ejerskifte i firmaet, men til gengæld må jeg virkelig rose den service, jeg efterfølgende har fået.
Da pakken ankom, kunne den desværre ikke hentes, fordi pakkeboksen ikke ville åbne. Jeg var efterhånden nået dertil, hvor jeg næsten havde opgivet det hele. Men så kontaktede Palle mig helt uopfordret for at høre, hvordan det var gået. Jeg forklarede situationen, og uden tøven tilbød han at sende mig en helt ny pakke uden beregning.
Det er den slags kundeservice, man husker, og som fortjener ros.
Så mit råd er: Lad jer ikke skræmme af de 1-stjernede anmeldelser herinde. Giv Hedebogaard en chance – min oplevelse har i hvert fald været rigtig positiv. 😊
Tager imod bestilling og imod betaling, men sender ikke varerne.
Fantastisk gode kundeoplevelser
Har igennem flere år kontinuerligt handlet på Hedebogaard, og har kun gode kundeoplevelser. God service, hurtig levering og ordren stemmer altid overens med de valgte produkter.
ville helst give 0 stjerner
Jeg bestilte for nu 11 dage siden, noget krydderi hos jer, fordi det er vores favorit krydderi, men jeg har stadig ikke fået min varer.
Jeg har endda skrevet en mail til jer, uden at i har svaret, og kan se i har trukket pengene fra min konto, hvilket i faktisk ikke må, i må kun reserverer pengene.
Hvor hede hule helved bliver mine pakke af, hvorfor er den ikke sendt endnu?
hvorfor svarer i ikke på emails??
Nej jeg skal ikke spises af med dårlige undskyldninger.
Skal i drive virksomhed så stop med at snyde jeres kunder.
Jeg kan læse at jeg må tilslutte mig…
Jeg kan læse at jeg må tilslutte mig mængden af mennesker der er kommet til fødselsdag og eller fars dag uden gave selvom jeg bestilt i god tid og rykkede for hvorfor varen ikke var afsendt. Øv.
17 dage har det indtil videre taget at…
17 dage har det indtil videre taget at sende 5 breve med krydderier.
Godt gået Hedebogaard
Ikke tilfreds med orienteringerne.
Mailede firmaet her omkring, og dette var deres svar: Tak for Jeres henvendelse. Grundet flytning af firmaet og lageret opleves der ekstra leveringstid. Vi beklager meget ulejligheden. -
Dette kunne man sangens orientere om på salgssiden! Havde helt klart købt andet steds fra, hvis dette var gjort opmærksom på.
Derfor den dårlige vurdering. - og nu må vi jo se, om jeg overhovedet modtager det bestilte..
Jeg bestilte min ordre den 23/5 da den…
Jeg bestilte min ordre den 23/5 da den skulle bruges som fars dags gave, den er stadig ikke kommet og der er heller ikke kommet en mail om at vare er afsendt.
Når man sender dem en mail om hvor pakken bliver af så svare de ikke.
En forfærdelig oplevelse var på…
En forfærdelig oplevelse var på loppemarked i Roskilde lørdag den 21 , ville købe nogle krydderier men betjening var så uhøflig så Jeg valgte at gå .
lyder som en mærkelig forklaring da de sælger jeres Produkter i stor stil .ville hvert fald aldrig købe det produkt igen. Og vi også advar andre mod servicen

Fremravende kundeserevice
GLS lavede den ene fejl efter den anden med levereingen.
Men Hedebogaard's kundeservice var på et niveau jeg ikke har oplevet før, hvor de svarede på en søndag og reagerede med det samme, da jeg henvendte mig på email.
Da GLS viste sig at være totalt inkompetente i den fejl de havde lavet, kørte ejeren af Hedebogaard selv ud og hentede pakken og leverede den til mig.
Det er kundeservice på et højt niveau og er grunden til jeg primært handler hos mindre ehvervsdrivende.
Og krydderblandingerne de laver er også fantastiske. 5 Stjerner herfra.
En lidt blandet fornøjelse
Jeg købte nogle gode krydderier og en pakke Earl Grey te. Teen havde ingen smag af bergamotte. Det var blot en sort te - ganske vist i en god tilstand og ikke pulveriseret, som man ellers kan komme ud for. Men smagen skuffer da selv den billigste fra Rema smager af mere.

Fast delivery and fine spice selection
Fast delivery and fine spice selection
Ordered for the first time and am very satisfied. The spices were delivered the next day and have a good shelf life.
Faktura (Nr. 15520
Her bliver jeg med garanti stamkunde
Her er alt, hvad hjertet og smagsløgene kan begære, inden for krydderier og urter fra hele verden. Kvaliteten er i top, og priserne kan sagtens konkurrere med selv de bedste specialforretninger. Det er her, jeg kommer til at købe alle mine krydderier fremover.
Alt ok - som altid 👍
Igen en fin handel. God kommunikation og hurtig forsendelse 👍
Hedebogaard leverede den bedste kundeservice længe.
Hedebogaard leverede den bedste kundeserviceoplevelse i meget lang tid. Min ordre på mange artikler manglede en artikel og jeg havde fået en anden i stedet. Jeg mailede Kundeservice om dette. Dagen efter havde jeg modtaget den artikel jeg manglede. Helt fantastisk. Jeg kender ikke kvaliteten af alle de krydderier jeg har fået med ordren; kun vaniljesukker indtil videre. Den var dog desværre ikke god; næsten ingen vanille i og den dufter ikke af vanilje men af noget andet sødt. Jeg regner med og håber på, at de andre rene krydderier jeg har bestilt er af god kvalitet. Anbefaling herfra.
Hurtig levering og god kvalitet
Mega hurtig levering, bestilt hos dem Onsdag aften og pakken var klar i pakkeshoppen Fredag morgen. Deres jule-te kan varmt anbefales!

Antwort von Hedebogaard
Hedebogaard kan VARMT anbefales.
Hedebogaard kan VARMT anbefales.
Kæmpe udvælg, konkurrence dygtigepriser, hurtig levring og smagsfulde krydderier samt te.
Vi kommer helt sikkert til at handle der igen.

Super tilfreds
Bestilte for første gang og er godt tilfreds. Krydderierne blev leveret dagen efter og har en god holdbarhed. Bestiller hel sikkert igen

Skøn hjemmeside
Skøn hjemmeside, dejlige krydderier og hurtig levering. Tak!

Antwort von Hedebogaard
Lækre produkter fundet på en hjemmeside, der er til at finde rundt på.
Hurtigt pakket og når postnord også gør en indsats, bliver det en lækker oplevelse
Kunne dog godt savne, en følge seddel (eller hvad den hedder) det gør det en smule lettere at tjekke ordren.

Antwort von Hedebogaard
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.