We hebben voor het eerst 2m3 droog gemengd hout bij deze mannen besteld. Fijn contact over de datum en levertijd. Uiteindelijk werd het hout exact volgens afspraak geleverd. Zelfs meer dan afgesp... Mehr ansehen
Afspraken duidelijk, op tijd en correct nagekomen. Aardige ontvangst in Duiven en keurig rondgeleid op het bedrijf. Bestelling was 2 m3 vochtig hout. In mijn perceptie leek het meer. Mooie mi... Mehr ansehen
9 februari 2 kuub besteld. Na 3 x reclameren op 9 mei (ook later tijdstip dan afgesproken) geleverd. Geen constante afmetingen. De helft van de 2 kuub is 35 cm lang (dus geen 25 zoals wordt aa... Mehr ansehen
Prettige communicatie in aanloop naar- en tijdens levering. Vriendelijke medewerker die even met ons overlegde waar het hout te storten. Het hout is daarnaast echt van top kwaliteit en goede kwantitei... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De beste kwaliteit hout voor een gunstige prijs – dat is waarop u kunt rekenen bij Haardhout De Steeg. Dus: alleen de betere houtsoorten, alles op 25 cm lengte gezaagd en gezeefd. En: kuub = kuub. Vanzelfsprekend, vinden wij.
Zesroedenstraat 1, 6921 PC, Duiven, Niederlande
- 0618357181
- david@haardhoutdesteeg.nl
- www.haardhoutdesteeg.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Betrouwbaar
Betrouwbaar, goede prijs en goed hout.
Enige transportproblemen werden netjes opgelost.
Er is nog niet geleverd
Snelle service / reactie en
Snelle service / reactie en, niet onbelangrijk, kwaliteit van het hout is super
Gedroogd hout van goede kwaliteit
Gedroogd hout van goede kwaliteit en keurig op de oprit gestort.
Positief op vraagstelling gereageerd👍
Voor de 2de keer hout daar besteld.
Prima bedrijf, prijs/kwaliteit uitstekend!
Volgend jaar waarschijnlijk weer daar een bestelling plaatsen.
Mooie stukken vooral essenhout
Goed hout
Goed hout. Incourante stukken besteld. Wij kloven altijd zelf.
Hout is echt goede kwaliteit en levering super netjes.
Het was een stuk minder dan drie kuub…
Het was een stuk minder dan drie kuub opgestapeld.
Mooie houtmix!
Heel mooi hout, eenmaal tot een afspraak gekomen -daar zat even tijd tussen- keurig nageleverd! En voor mij belangrijk dat het lokaal gerooid is. Top!
9 februari 2 kuub besteld
Geen constante afmetingen. De helft van de 2 kuub is 35 cm lang (dus geen 25 zoals wordt aangeboden)
Veel kloofschade snippers (niet gezeefd zoals het wordt aangeboden) en onhandelbare noest-blokken.
Slechte service!!
Totaal niet gewend van deze club. Al vermoed ik ook dat we hier niet meer met de 'de steeg' club te maken
hebben.....
Snelle levering, kwaliteit mix hout is prima. Alleen de prijs mag van mij wat zakken.
Waar blijft toch die bestelling?
Moest ruim maand na bestelling even achteraan gaan. Lastig bereikbaar online. Dus maar even gebeld.
Uiteindelijk goedgevonden, maar ik verwacht toch een betere naleving van de afspraak(en).
Ik heb al een paar jaar hout van ze en…
Ik heb al een paar jaar hout van ze en ik ben heel tevreden. Mooi droog hout, makkelijke maatjes, netjes bezorgd en vooral in contact vriendelijk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.