Hout gemak Bewertungen 750

4.7

Bestelling was snel geplaasts, dag erna werd ik meteen gebeld voor een leverafspraak. Levering ging uitstekend.Aardige Chauffeur die meedacht waar de pakketten te plaarsen. Kortom, helemaal top!

Goedkoop, snelle levering en snelle communicatie. Verbeterpunten: sommige planken zijn krom of hebben echt lelijke plekken. Ik snap dat dit niet altijd te voorkomen is, maar toch vonden wij het we... Mehr ansehen

Super betrokken bij je eigen ontwerp van mijn overkapping en tuinhuis, goed advies en prijs, heb er zin in om te gaan bouwen. Bram bedankt tot nu toe, zal het resultaat met je delen.

1. Holzhandlung

Hout gemak is de nummer 1 houthandel voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in douglas hout en eikenhout. De website blijft zich daarnaast ook regelmatig uitbreiden met nieuwe producten. Hout gemak is altijd concurrerend qua prijs, levert de beste kwaliteit en hanteert korte levertijden.

4.7

Hervorragend

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Gewoon top!

16. April 2026

Wachten op niks.

Met het hout was niks mis, maar de levering was chaotisch. Houtgemak mailt een dag van tevoren dat het tussen 09 en 11 komt, maar de transporteur weet van niks en komt doodleuk om half 4. Houtgemak zegt, wanneer je belt, dat telefonisch contact met de chauffeur niet mogelijk is (ze hebben kennelijk het nummer niet) maar dat ze echt onderweg zijn. Dus je moet uren wachten op je bestelling. Vrienden die klaar staan om te helpen sjouwen wachten uren met je mee. Een telefoontje met de vraag of het is goedgekomen, en met excuus voor het ongemak, is niet gekomen.

20. März 2026
Hout gemak-Logo

Antwort von Hout gemak

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de kwaliteit van het hout naar wens was, maar het spijt ons oprecht dat de levering zo chaotisch is verlopen.

U heeft helemaal gelijk dat dit niet de ervaring is die wij willen bieden. Hoewel er door verkeer of andere omstandigheden soms vertraging kan ontstaan, hadden wij dit beter moeten communiceren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak

Professioneel, snel en adequaat

Overzichtelijk bestelproces, professioneel en vriendelijk contact. Bezorging was prima op orde en werd bv ook goed meegedacht over plaatsing materialen. Het puntje dat niet helemaal naar verwachting liep is snel en zeer adequaat opgepakt en opgelost. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste bij dit soort grote en niet alledaagse bestellingen.

19. März 2026