Grøn Entreprise A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er fra tilbudsgivning til færdigt arbejde, blevet mødt med god kommunikation, proffesionalisme og godt arbejde. Jeg har fået klippet alle mine hække og fået anlagt en fliseterasse. Begge dele velu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har helt igennem været en tryg og god proces at få Grøn Entreprise til at renovere vores have. God og kompetent rådgivning ved tilbud med fokus på at genbruge alt som stadig virkede i stedet for n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hurtig og effektiv behandling fra besigtigelse over tilbud til udførelse. Vi fik beskåret træer og fældet et ca. 30 meter højt træ i en byhave. Alt blev gennemført hurtigt og effektivt uden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Uno og hans team flere gange. De har bl.a. fældet træer, plantet Laurbærkirsebær-hæk, omplantet rosenbed og senest plantet tre høje træer på vores skråning. Vi er meget tilfredse med hele... Mehr ansehen

Hervorragend

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hold jer væk

Hold jer væk!
Skulle have lavet foring af kloakrør. Samtidig fik de spulet en pakning løs helt oppe ved toilettet. Det ønskede de ikke at udbedre deres egen fejl og lage på under telefonsamtale. Sende en ekstra regning for at tage et billede af deres egen fejl. Må nu få andet kloakfirma til at rette op på fejlen, hvilke koster mig 15.000kr

Tager ingen ansvar - hold her væk

1. August 2023

Udueligt arbejde til overpris

Udueligt arbejde til overpris.

I maj sidste år (2022) udførte Grøn Entreprise “gartnerarbejde” i vores have, blandt andet at nyetablere græsplæne, klippe hæk, plante frugttræ mv. Vi klagede over arbejdet der var elendigt og mangelfri udført, og fik et uforskammet afvisende svar fra ejeren Uno Apold.
Vi måtte selv flytte træet til den placering der oprindelig var anvist (og samtidig rette det fra en absurd skæv vinkel), måtte selv klippe halvdelen af hækken og fjerne al det “gartneren” havde efterladt, og nu skal vi så græsplænen forfra.
Uno Apold afviste at græsset var mangelfuldt sået og hævdede at plænen ville være vokset til efter 8-10 uger. Der er dog stadig efter 11 måneder et ujævnt månelandskab af små spredte tuer og en masse bar, blød jord imellem.
Uno Apold afviste klagen med at “ville man have en Rolls Royce måtte man betale for det.”
Faktum er imidlertid at han ikke leverede det arbejde vi oprindelig fik tilbudt af ham. Vi betalte for en uges arbejde og han udførte maksimalt 1,5 dags arbejde.
Vi kan på det kraftigste advare mod at engagere firmaet.

1. Mai 2023

Grøn Entreprise makværk

Vi hyrede Grøn Entreprise til at udbedre og planere nogle huller i vores græsplæne efter nogle gamle bede. Da Grøn Entreprises ansatte, Uno Apold, kom forbi for at kigge på opgave foreslog han os at udvide opgaven til også at fjerne mos i et større stykke af plænen, hvilket vi sagde ja til.
Grøn Entreprise insisterede på at påbegynde arbejdet i februar måned, selvom vi undrede os og spurgte om det ikke var en smule tidligt at plante græsfrø. Det overhørte Grøn Entreprise.
Deres medarbejdere dukkede op og spredte jord udover et større stykke af græsplænen. De mente, at mosset nedenunder ville dø, når det ikke fik lys, hvorfor dette var en effektiv metode til fjernelse af mos.
Efter dette arbejde sendte Grøn Entreprise os en faktura. Jeg undrede mig over at skulle betale inden arbejdet var fuldført. Det blev Uno meget fortørnet over og sendte en af sine medarbejdere ud for at så græsfrø i vores have i snevejr, hvorefter han forlangte, at vi betalte fakturaen.
Efter Grøn Entreprise havde været forbi og lægge jord ud i haven opdagede vi, at den jord de havde fordelt udover plænen var fuld af store sten (nogle var 7-10cm i diameter) samt glasskår (vi fandt et 8 cm langt glasskår). Da vi spurgte Uno, hvad det var for noget jord de havde lagt ud, sagde han, at det var vækstmuld. Da vi spurgte hvorfor der var store sten og glasskår i sagde han: Er I sikre på, at det ikke lå i haven i forvejen”. Og jo det var vi sikre på at de ikke gjorde, men Uno blev ved med at påstå, at jorden de havde lagt ud var vækstmuld. En lodret løgn.
Vi står nu med en fuldstændig spoleret græsplæne eller nærmere jordmark fuld af sten. Græsfrøene, der blev smidt i februar er efterhånden blevet spist af fugle, så vi regner med selv at komme til at plante græs på ny eller hyre et firma til at gøre det.
Man føler sig dog virkelig til grin ved at betale over 6.000kr for det “arbejde” eller rettere makværk Grøn Entreprise har udført.
Vi kan virkelig ikke anbefale at benytte dem.

1. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr