Jeg er fra tilbudsgivning til færdigt arbejde, blevet mødt med god kommunikation, proffesionalisme og godt arbejde. Jeg har fået klippet alle mine hække og fået anlagt en fliseterasse. Begge dele velu... Mehr ansehen
Det har helt igennem været en tryg og god proces at få Grøn Entreprise til at renovere vores have. God og kompetent rådgivning ved tilbud med fokus på at genbruge alt som stadig virkede i stedet for n... Mehr ansehen
Virkelig hurtig og effektiv behandling fra besigtigelse over tilbud til udførelse. Vi fik beskåret træer og fældet et ca. 30 meter højt træ i en byhave. Alt blev gennemført hurtigt og effektivt uden... Mehr ansehen
Vi har brugt Uno og hans team flere gange. De har bl.a. fældet træer, plantet Laurbærkirsebær-hæk, omplantet rosenbed og senest plantet tre høje træer på vores skråning. Vi er meget tilfredse med hele... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fint hegn i forhave
Fint hegn i forhave - til aftalt tid.
Effektivt og professionelt havearbejde, udført af kompetente sjak.
Vi havde besøg af tre forskellige sjak fra Grøn Entreprise - ét der skulle beskære vores enorme frugttræ, et brolægger-sjak til at lægge terrasse og rette nogle lunker i vores havegang, og et sjak til at klippe hække, rydde buske og fælde småtræer. Alle tre sjak var dygtige, effektive og hurtige - og søde. Og så blev der også ryddet grundigt op bagefter. Det er første gang vi har fået professionel hjælp til vores have, men det bliver ikke sidste gang vi har Grøn Entreprise til at hjælpe. Det var alle pengene værd.
Kan anbefalesDet er 4
Det er 4. gang vi benytter firmaet. Alle aftaler bliver overholdt. Arbejdet bliver udført til vores fulde tilfredshed.
“Gartner for 1 dag”
Vi havde bestilt “Gartner for 1 dag” og fra morgenstunden kom 2 personer som hurtigt gik igang med det aftalte. Vi fik et ❤️-træ tyndet og beskåret samt 2 hække kraftigt klippet. Efterfølgende blev al affald opsamlet og fjernet af de 2, søde og gode personer, Dennis og ?.
Vi er SÅ tilfredse og kan varmt anbefale det 👍🏼
Lars Christiansen
Flot træbeskæring
Vi havde en klatrefyr ude og beskære vores 3 store løn. De blev flotte og luftige, og der var fint ryddet op.
Perfekt træbeskæring i Hvidovre.
Ankom på det aftalte tidspunkt. Særdeles behagelige og vidende "træmænd", som udførte en perfekt beskæring af et meget stort asketræ, flis-delte og bortkørte alt det afskårne og ryddede perfekt op efter sig. Vi er super tilfredse og bruger dem gerne igen.
AB Beringgården, Hvidovre
Vi havde to thuja træer der skulle…
Vi havde to thuja træer der skulle fældes, en det ene tilfæld med fræsning at stubben. Ham der kom for at udføre arbejdet virkede sød og kompetent og arbejdet gik hurtigt i gang. Da jeg kom hjem fra arbejde var træerne væk og det hele pænt ryddet op. Næste gang vi skal have lavet noget i haven vil jeg sikkert kontakte dem igen.
Hurtige og effektive arbejde
Har endnu engang gjort brug af Grøn Entreprises ’gartner for en dag’, tilbud (eller rettere sagt 2 gartner i en halv dag) til hækkeklipning og andet arbejdet som jeg ikke har nået eller kunnet i årets løb. Jeg er som sædvanligt, tilfreds med resultatet.
Hurtig effektiv serviceeftersyn af haven
Hurtig effektiv service til at få rettet op på haven, når der er andre prioriteter i familien. Grøn Enterprise var hurtige, venlige og dygtige. Hækken blev klippet og ukrudtet fjernet så energien kunne bruges på at nyde haven og være sammen fremfor med værktøj i hånd. Aldrig har et par tusind kroner været bedre givet ud.
Superflot arbejde
Superflot arbejde. Havde booket en gartner for en dag, men arbejdet tog kun en 1/2 dag og blev kun opkrævet for en 1/2 dag.
Meget tilfreds og vil benytte dem igen.
Super søde
Super søde, høflige medarbejdere.
Lavede et flot stykke arbejde.
Tog sig tiden til at gennemgå grundigt inden de startede.
Informerede da de var færdige, helt igennem en god oplevelse.
Kan anbefales på det varmeste.
Flot arbejde dygtige medarbejdere.
Flot arbejde dygtige medarbejdere.
Gartnerne kom præcis på det aftalte…
Gartnerne kom præcis på det aftalte tidspunkt. To meget søde piger, der var utrolig effektive. De nåede meget mere end, jeg havde forventet. Jeg kan varmt anbefale Grøn Entreprise. Har brugt dem flere gange.
Flot arbejde endnu engang
Det er nu 4. gang vi benytter Grøn Entreprice. Som de foregående gange er alt mere end tilfredsstillende. Søde unge og yderst kompetente gartnere, der er pålidelige, hurtige og dygtige. Og bedst af alt tog de selv affære og soignerede, hvis de udover deres opgaver i haven stødte på ting der trængte til en hånd.
Meget flot arbejde . Kan kun anbefale dem.
Vi har brugt Grøn Entreprise til flere…
Vi har brugt Grøn Entreprise til flere forskellige projekter herhjemme.
Først skulle vi have anlagt græsplæne på et stykke i forhaven, hvor der var mange rødder og to store stubbe fra tidligere grantræer. Alt blev ordnet til perfektion, mens vi var på arbejde.
Senere har vi fået anlagt ca. 60 m2 græsplæne i baghaven, hvor der også skulle fjernes en masse gammel efeu, træer og jord. Det er blevet så plant og jævnt, og helt som ønsket.
Sidst har vi fået klippet hæk. Igen er det bare så lækkert, at hækken bliver klippet rigtigt af professionelle, og det står snorlige bagefter.
Vi kan varmt anbefale Grøn Entreprise til jeres næste haveprojekt.
Vi skulle have beskåret en smuk gammel…
Vi skulle have beskåret en smuk gammel birk. Vi oplevede et grundigt møde forud for beskæringen med kompetent vejledning mht. muligheder.
Vores aftale blev overholdt til “punkt og prikke”, og resultatet er over al forventning. Super samarbejde mht. symmetri i træet. Perfekt oprydning. Vi kan kun anbefale et samarbejde med Grøn Entreprise A/S.
Venlige og høflige medarbejdere udførte…
Venlige og høflige medarbejdere udførte jobbet professionelt, effektivt og til tiden - vi vender tilbage med andre opgaver senere
Ny fliseterrasse mm.
Jeg skulle have nedlagt et større bed med gamle planter og buske, lagt ny fliseterrasse og havegang. Det er blevet så flot! Søde mennesker hele vejen rundt, tidsplan 100 % overholdt og der er ryddet pænt op. Det har været en fornøjelse og jeg vil give Grøn Entreprise min bedste anbefaling
Meget tilfreds
Vi skulle have ryddet vores baghave, der var et stort vildnis og fældet et æbletræ.
Der kom to dygtige gartnere og de ordnede det hele til perfektion, og de ryddede pænt op. Det er tredje gang, vi bruger Grøn Entreprise, og det er ikke sidste gang.
2 dygtige gartnere ordnede min 93-årige…
2 dygtige gartnere ordnede min 93-årige genbo’s fortov og indkørsel så det blev ‘lovligt’ i henhold til Grundejerforeningens vedtægter. Jeg benyttede mig af tilbuddet “En gartner en halv dag” og jeg var meget positivt overrasket over hvor meget de nåede på de sammenlagt 3 1/2 time - og så tog de endda affaldet med og havde fejet rigtig pænt. Meget klar anbefaling herfra.
Mvh Ove Møller
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.