Graszoden-online Bewertungen 91

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In eerste instantie, nadat we het gras al besteld hadden, ook even getwijfeld door de minder goede recensies. Maar onze twijfel bleek niet nodig! Keurig op tijd geleverd en de graszoden zijn echt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Graszoden vol met onkruid, meerderemalen contact gehad, ons werd het "verhaal" verteld dat meerdere soorten zaden waren. We hebben hard gewerkt en geld geinvesteerd , in gras, container tuinaarde.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb goede zoden gekregen begin september. Eerst volgens voorschrift gemest en binnen twee uur na levering gelegd. Toen meteen veel water gegeven en alles ziet er nu (een maand later) mooi uit. De... Mehr ansehen

1. Gartencenter
  2. Saatgutanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Welkom bij Graszoden-Online.

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top graszoden!

60 meter graszoden besteld, je hoopt op het goede soort mooi groen en vers gesneden geleverd! En wat dacht je, fantastische mooie verse groene graszoden, ik heb overigens geen draad-net gezien dus ook niet bij het op maat snijden. Inmiddels liggen ze een paar weken en zijn dan ook prima aangeslagen en vandaag voor de eerste keer gemaaid met de Robot maaier, hoog afgesteld en natuurlijk lekker veel gesproeid. Het enige - puntje is de vertraging van een aantal uren met de levering, wel keurig €30,00 voor snelle levering voor 13.00uur direct terug betaald!

16. April 2026

Hier niet bestellen

Hier niet bestellen. Ze verwerken kunstof netten in het gras.als je ooit tuin wil om spitten of frezen kom je flink in de ellende met kapotte machines tot gevolg en een tuin waar je niks meer mee kan. Alleen grote kraan moet alles afgraven en afvoeren.

27. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie groene matten,50 vierkante…

Mooie groene matten,50 vierkante meter,had er nog 2 over.zouden in een uur gelegd zijn,maar ik heb er wat langer over gedaan,maar was alleen.vrachtauto had pech,maar ze hebben snel een andere auto laten komen,netjes.

8. August 2025

Graszoden vol met onkruid

We hebben hard gewerkt en geld geinvesteerd , in gras, container tuinaarde. Na een jaar een vele pogingen om het goed te krijgen hebben we besloten om opnieuw graszoden te leggen, maar van goede kwaliteit. Koop daar niets!!! Weggegooid geld, en veel frustratie.

30. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte kwaliteit graszoden.

Zeer slechte kwaliteit graszoden geleverd. Een pallet was redelijk van kwaliteit, maar de ander kon zo worden afgevoerd naar de milieustraat. Ben zeer zorgvuldig omgegaan direct na levering graszoden het plastic verwijderd en het regende gelukkig. Meteen de volgende ochtend aan het leggen en helaas al rotte zoden. Overigens ook mierennesten in de zoden aangetroffen. Kortom rommel!

16. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Premium graszoden, gekoeld en bemest.

Premium graszoden besteld bij Graszoden-online zonder eerst op Trustpilot te hebben gekeken. Geschrokken van de lage beoordeling wachtte ik mijn bestelling af.
Ik kreeg keurig op tijd hele mooie, verse graszoden geleverd, top!

2. April 2025

Goede kwaliteit gras

Bij de bestelling van premium graszoden op de website kreeg ik geen automatische bevestiging. Ik vroeg me af of de bestelling wel was ontvangen en stuurde een e-mail. Binnen enkele uren had ik een reactie terug. Mijn bestelling was in goede orde ontvangen en kon op het door mij gekozen moment geleverd worden.
Rond de middag werden de rollen (40 m2) geleverd op een pallet, door een zeer vriendelijke chauffeur.
Alles zag er goed uit en we zijn meteen gaan leggen. We waren wat bezorgd vanwege de hoge temperatuur die dag (31 graden, Limburg). Tijdens het leggen hebben we de rollen die gelegd waren al meteen besproeid. Het was ongeveer 4 uren werk om 40 m2 te leggen, maar dat komt vooral doordat we de rollen nog naar beneden (stijle helling af) naar achteren moesten brengen. Vandaar dat we ook meteen begonnen met sproeien.
Het gras zag er erg mooi uit. Geen gele of droge plekken gezien. Mooi groen, mooie hoogte.
We hadden bemest gras besteld, maar ik weet niet hoe je kunt controleren of het ook echt bemest is. Het ruikt niet naar mest.
We sproeien 2 maal daags 2 uren achter elkaar, zoals ons was doorgegeven per e-mail.
Het gras ligt er nu bijna 2 weken in en het ziet er super mooi uit. We hebben inmiddels nu 2x moeten maaien, want het groeit als kool. Het is nog steeds prachtig groen. Als het gras er 2 weken ligt gaan we wat minder sproeien (om de dag).
We merkten dat het gras ook al aan de ondergrond vast zit, wat wijst op veel groeikracht en en gezond wortelstelsel van het gras.
Onder het gras zit een net en dat volgens hen vanzelf oplost.
We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het gras en de vriendelijke bezorger en zouden hier zeker opnieuw bestellen.

9. Juli 2024

Zeer positief

16 rollen premuimgras besteld en afgehaald in Ridderkerk. We hadden de laatste rollen van de pallet. Bij thuiskomst de rollen direct geplaatst en de 2 weken daarna goed water gegeven. Ondertussen ligt het 3 weken en zijn we 2 maaibeurten verder. Ligt er als een zonnetje bij. Erg blij mee en ziet er prachtig groen en vol uit.

6. Juli 2024

Schaduwgras

(Bijgewerkte review na 3 weken graszoden gelegd te hebben)

Bij aankomst waren sommige rollen niet mooi groen maar eerder groen-gelig. Nu na 3 weken is vrijwel alles groener geworden op enkele stukken na die waarschijnlijk niet zullen herstellen maar dit is minimaal.

De bezorging ging correct en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam.

Update dec 2025: netten zijn na 1,5 jaar nog steeds zichtbaar en breken niet af. Bleek van de zomer al een nachtmerrie voor onderhoud. Je trekt hele stukken los bij het harken. Absoluut spijt van deze rommel!

14. Juni 2024

Slechts 1 m2 mooi

We hebben 110m2 aangekocht en van de hele lading zat er 1 groen rolletje bij en de rest was eigenlijk rommel en was echt bruinig groen.
Het waren ook hele dunne rollen die je heeeel voorzichtig vast moest pakken anders vielen ze uit elkaar.
Geappt en foto’s gestuurd en naar zeggen moet het goed komen.
We zijn nu een paar weken verder en ik met zeggen die ene rol is super mooi de rest nog steeds niet echt.
Jammer maar we hopen dat het nog goed komt.
Toch zou ik dit niet meer online kopen, liever ophalen en vooraf zien wat ze je willen verkopen.
Waarschijnlijk zaten we aan het eind van het seizoen en had men nog wat droge oude rollen over :-(

6. Oktober 2023

Prima gras…

Afgelopen week schaduwgras laten leveren en alles was prima. Gras meteen gelegd en besproeid, het ziet er prima uit! Geen slechte plekken of mindere rollen.

17. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr