Milieubewust, graszoden zonder plastic netten! Bestelling lag dag later al klaar om in te laden. Ook zak wormenhumus aangeschaft, Mijn tuin ziet er weer top uit!
Eenvoudig te bestellen via de site. Aangekomen bij dit bedrijf goede hulp gekregen en een rolletje in de mats. Het gras ligt er mooi in en groeit goed. Mooie speelplek voor onze kleine man in de achte... Mehr ansehen
Bestelling maken online is zo gedaan. Afhalen kon direct de ochtend er na al, super! De zoden lagen netjes klaar voor afhalen. Vriendelijke hulp met opladen en een extra halve m2. Bij ui... Mehr ansehen
Vriendelijk bedrijf, netjes alles klaar staan voordat je het gras komt ophalen. Zeker aan te raden
Vom Unternehmen geschrieben
Graszoden Berendsen is een familiebedrijf gevestigd in Markelo. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van graszoden, dit doen wij op onze percelen waar wij dagelijks verse graszoden oogsten. Ook voor andere tuinproducten kunt u bij ons terecht.
Luttekeveldweg 15, 7475RX , Markelo, Niederlande
- 0654243805
- info@graszodenberendsen.com
- graszodenberendsen.com
Super vriendelijke mensen en perfecte…
Super vriendelijke mensen en perfecte graszoden.
Kwaliteit - service - genot
Eenvoudig te bestellen via de site. Aangekomen bij dit bedrijf goede hulp gekregen en een rolletje in de mats. Het gras ligt er mooi in en groeit goed. Mooie speelplek voor onze kleine man in de achtertuin.
Levering was perfect
Levering was perfect, zoden zijn echt goede kwaliteit! Mijn grasmat ligt er erg mooi bij! Dank!
Graszoden zijn van goede kwaliteit
Graszoden zijn van goede kwaliteit. Groeien goed. Goede combinatie met de wormenhummus.
Prima geholpen bij afhalen
Bestelling en betalen was eenvoudig.
En prima geholpen bij afhalen.
Vriendelijk bedrijf
Prima voor elkaar en geregeld
Alles goed en netjes geregeld, zoals afgesproken en je graag wilt.
Gewoon no nonsens!
Gewoon no nonsens!
niet goed? Dan wordt het opgelost. Klant tevreden, dan zijn zijn wij dat ook beleid
Milieubewust
Prima kwaliteit graszoden
Prima kwaliteit graszoden, makkelijk te verwerken en goede afhaallocatie.
Goede service en informatie
Snelle levering na de gedane bestelling en uitgebreide informatie omtrent het leggen en verzorgen van de grasmat.
Ik heb nog geen antwoord op mijn e-mail…
Ik heb nog geen antwoord op mijn e-mail dat ik een halve rol tekort had op een vierkant stuk.
Top geholpen
Toppers ze hielpen zelfs met overpakken op de aanhanger in de stromende regen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.