GlobalConnect Danmark Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste fibernet Rigtig mange gange mister vi forbindelsen og der går timer inden den er tilbage, bare den sidste måned er det sket mere end 5 gange, vores gård blev tvunget fra DanskNet til globa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega ustabilt og flabet kundeservice. Lover bedre, hurtigere og mere stabilt internet, men du får præcis det modsatte. Amatøragtig kundeservice som siger at det er forbi man har for lidt hastighe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fået ny GlobalConnect fiberforbindelse på Frederiksberg. Fejler flere timer ca. en gang om ugen uden at udbyderen kan gøre noget fordi fejlen åbenbart er i fiberen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1. Internetdienstanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Bliv en del af et stærkt, sikkert og hurtigt netværk, og få adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.

Ungenügend

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forfærdelig teknisksupport

Skulle have haft internet gennem dem om onsdagen. Torsdagen, da jeg endelig får brug for det virker det ikke, ringer til dem og får at vide at de vil sende en teknikker ud fredag.
Fredag, hører ingenting fra dem og ser aldrig en teknikker. Ringer og de fortæller at de først når det mandag da de har travlt....
Så jeg går weekenden uden internet, og mandag kommer så. INGEN TEKNIKKER I SYNE.
Ringer til dem og hører om hvornår teknikeren kommer.
"Det ved vi ikke, kan se at der skal komme en. Hører dem ad og ringer tilbage med hvornår de vil komme". Hørte ikke fra dem igen..... Teknikeren kom aldrig.

Nu må i sku tage jer sammen og få styr på jeres ting.
Det er så ringe en kundeservice.

3. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig virkelig dårlig service efter…

Virkelig virkelig dårlig service efter otte uger jeg har stadigvæk ikke fået internet hører intet når jeg ringer til personen og sagde jeg ikke ville have det internet kunne jeg ikke komme ud af det jeg var åbenbart bundet i tre år fik jeg at vide jeg har ikke skrevet under på noget andet end jeg har sagt via mail at jeg rigtig gerne vil have det internet for det lød rigtig godt på det tidspunkt men der har ikke været andet end bøvl og nu kan jeg ikke komme ud af det sidder ude i mit lokale og kan ikke komme videre jeg kan ikke få noget andet internet da jeg ikke vil sidde med to internetregninger er så ked af det hvad har i andre gjort

26. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale at få…

Jeg kan ikke anbefale at få Globalconnect til at etablerer fiber i parcelhuse.
de bruger underliggende firmaer, der kommer lunke huller som de ikke vil ud og se, men bare siger indkørelsen er mislige holdt, På trods af en fra LM som de bruger siger det ikke er misligeholdt.
hold jer væk
Det har kostet mig 130.000kr for at få ny belægning. pga af deres inkompetance

30. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

håbløst firma - hold jer væk

håbløst firma, de har ikke styr på, køb for gudsskyld jeres internet ved en anden udbyder....

et af mange eksempler, vi opgradere en fiber linje på et kontor fra 100mbit til 1000mbit i januar 2023 og får bekræftelse på mail at det er løst. i september 2025 finder vi så ud af at den slet ikke har været opdateret grundet en underleverandør, men vi er blevet faktureret for 1000mbit. man skulle så mene at de måske ville tage fat i en efter man har oplyst det og informeret om fejlen, men det gør de heller ikke, der er radio stilhed. det er 1 af mange elendige tilfælde...

hold jer for guds skyld væk.

23. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GlobalConnect er virkelig en…

GlobalConnect er virkelig en forfærdelig virksomhed!
Vi er så træt at at der gang på gang er problemer med fiberforbindelsen igennem GlobalConnect som resulterer i at vi den ene gang efter den anden står uden internetforbindelse i dagevis!

Vi drømmer virkelig om at et hvilket som helst andet firma stod bag vores fiberforbindelse og som med garanti ville håndtere nedbrud langt bedre end GlobalConnect magter…

Vi kan på ingen måde anbefale denne virksomhed!

17. September 2025

Kundeservice og kontraktforhold

Kundeservice og kontraktforhold - Meget utilfredsstillende oplevelse

Jeg er meget skuffet over den behandling, jeg har modtaget fra Global Connect i forbindelse med en kontrakt, jeg indgik i juni 2025. Jeg har gjort indsigelse mod deres krav om betaling, da jeg blev vildledt af sælgeren ved indgåelsen af aftalen.

Ved indgåelsen blev jeg fejlagtigt oplyst om, at der kun var én løsning til 1.000 kr. pr. måned med 2-3 års binding. Efterfølgende viste det sig, at andre lejere i samme kontorfællesskab fik tilbudt abonnementer til væsentligt lavere priser (300 kr./md.) og med en kortere binding (6 mdr.). Dette er en klar vildledning og kan ifølge Aftaleloven betragtes som grundlag for ugyldighed.

Jeg opsagde straks aftalen, da jeg blev bekendt med fejlinformationen, men Global Connect anerkendte ikke opsigelsen. Senere blev jeg mødt med et krav om betaling, som overskrider kontraktens samlede værdi. Beløbet er ikke kun urimeligt, men også helt ude af proportioner, og jeg har krævet dokumentation for, hvordan de er nået frem til det pågældende beløb.

Jeg har anmodet om skriftlig og fyldestgørende dokumentation, men har indtil videre ikke fået noget svar. Jeg fastholder, at kontrakten er ugyldig på grund af de vildledende oplysninger og urimelige vilkår, og jeg betragter deres betalingskrav som ubegrundet.

Jeg forventer, at Global Connect løser sagen hurtigst muligt, ellers vil jeg være nødsaget til at inddrage en juridisk rådgiver og eventuelt gå videre med sagen.

Samlet vurdering
Jeg kan ikke anbefale Global Connect baseret på min oplevelse, da deres håndtering af både kontrakt og kundeservice har været dybt frustrerende. Jeg håber, at de tager ansvar for deres fejl og håndterer sagen på en ordentlig og professionel måde.

TV2 Kontant er i dag informeret om denne virksomheds forretningsmetoder!

12. September 2025

Nul stjerner

Nul stjerner! Super dårlig oplevelse med Globalconnect!
Købte fibernet gennem Waoo. Installering forløber helt fint. Da jeg får en mail fra Waoo om at min forbindelse er online, kan jeg ikke få det til at virke. Jeg prøver alverdens ting for at få det op at køre og kontakter waoo for at få hjælp, men de kan ikke hjælpe og henviser til global Connect. Dagen efter får jeg en mail fra globalconnect om at de bliver nødt til at udskyde min forbindelse i 2 måneder. Dette sker gentagne gange - at Waoo skriver, at nu er jeg online og globalconnect udsætter forbindelsen med nogle måneder. Det undrer mig, at der er så dårlig kommunikation imellem Waoo og GC at de konstant sender modstridende mails, det er simpelthen så dårlig forretningsførelse.
Hver gang er jeg nødt til at ringe til min internet udbyder og bede dem udskyde min opsigelse.
Efter ca 1 år med konstant udskydelser fra GC vælger jeg at opsige min aftale. Jeg har snakket med en beboer på vejen ved siden af og de har indtil videre ventet i næsten 2 år på at få forbindelse, så jeg kan godt se hvor det bærer henad.
Jeg bliver bedt om at betale for installeringen, da jeg ikke har haft internet i det halve år, den gratis installation kræver. Jeg afviser pure at betale, da GC ikke har holdt deres del af aftalen og pointerer at jeg ville have haft internet i over et halvt år, hvis de rent faktisk havde holdt hvad de lovede. De går med til at annullere aftalen. Det er ca 4 måneder siden og jeg modtager stadig mails om at jeg nu er online - og jeg bor ikke engang på adressen mere….

1. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt af få dem til at stoppe

Har haft en aftale med dem for over 1 år siden.
På trods af at aftalen er opsagt, bliver de ved at at sende fakturaer og rykkere. Hver gang bliver der sendt besked tilbage om at aftalen er opsagt og at de skal stoppe. Men nej. Hold jer langt væk.

25. August 2025

Gå langt uden om GlobalConnect Danmark

I sommeren 2022 blev jeg syg med stress og der var kun en vej for at blive rask og der var at lukke min forretning.

Dette sket i midten af august 2022 hvor jeg sende en mail og opsiger vores abn. hos GC. Men så i slutning af 2024 modtaget jeg en opgørelse fra GC hvor de så forlanger betaling for abn. For perioden indtil nu i 2025.

Jeg godkender ikke denne faktura og sagen går videre til Civilretten hvor vi afholder et tlf møde i marts 2025 og deres advokat påstår at jeg ikke har opsagt vores abn. Da GC ikke har modtaget en mail fra mig. Jeg for en frist for at finde bevis på mit udsagn, inden vi afslutter forklare jeg at jeg ikke har adgang til den brugte mail da alt er lukket ned.

I dag den 2 juni 2025 har vi så haft endnu et tlf møde civilretten og GC og de starter med at sige jeg jo ikke har indsendt den mail (som jeg ikke havde adgang til) så derfor skal jeg betale for 3 års forbrug af deres net. Selv om jeg har indsendt beviser på at den nye ejer af bygning har fået installeret internet fra GC i staten af 2023 og at der er nogen som afmonteret det modem som blev monteret af GC til mig.

Så pas godt på jer selv hvis I vælgere at handle med GC for de snyder jer og de vælger altså ikke send faktura / rykker men en direkte inkasso efter 3 år🤢🤮🤢 og Civilretten giver dem ret i at dette er vejen frem så for gud skyld hold jer væk GC de siger bare 🖕🏼Dig du er bare vores kunde så bare betal selv om du ikke har brugt vores data ej heller haft adgang til det🫵 din tåbe🤬

2. Juni 2025

They don’t care at all

They don’t care at all. There’s no other way to put it. Avoid by all costs if you can. Terrible support, terrible customer service. I mean.. just look at their other ratings.

Would give zero stars if possible.

22. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Global connect har selv gravet deres…

Global connect har selv gravet deres eget kabel over. Så nu er vi uden internet. Der er en aftale med vores internet udbyder at det kan tage op til 10 dage før nogen kigger på det.
Det er uacceptabelt i 2025, hvor alt i hjemmet bruger internet. Må overveje at gå tilbage til det gamle kobber

13. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan jo ikke give nul stjerner...

Man kan ikke give nul stjerner... det er som om, Global Connect slet ikke forstår hvor sårbart det er, når folk mister deres internet. Min udbyder har fejlmeldt min sag, og jeg får at vide, at jeg lever på Global Connects nåde I 3 DAGE, før jeg kan forvente at høre fra en tekniker. Det er respektløst.

14. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installering af fibernet, Global Connect meget professionelt

Global Connect har installeret fibernet i vores område. Al installering forgik meget professionel. Teknikeren kom som aftalt, der blev meget hurtigt lagt rør og fiber ned i vejen, fliser genetableret med det samme. Senere blev fiberen monteret i boxen udenfor, selv flisen havde de skåret til, så der var plads til kablet. Selvom de kun skulle arbejde udenfor ens hjem, ringede de pænt på døren og sagde de gik udenfor.
Det varer ikke længe før vi bliver tilsluttet, så må vi se om forbindelsen er lige så professionel som installeringen.

13. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos GlobalConnect i…

Jeg har været kunde hos GlobalConnect i over 10 år og betaler en kvartalsregning på xxx kr. Jeg har gang på gang forsøgt at få en løsning på de konstante prisstigninger, men år efter år stiger prisen uden nogen som helst forståelse fra jeres side. Efter lang tid og utallige opkald blev jeg endelig rådgivet af en sælger om, at jeg kunne opsige mit abonnement og tegne et nyt, fordi nye kunder får en lavere pris. Men som eksisterende kunde kan jeg åbenbart ikke få ændret min pris – medmindre jeg opretter et nyt abonnement. Det virker, som om I bare prøver at sælge mig noget nyt, uden at tage ansvar for de gamle kunder!

Jeg afslog dette tilbud og bad om at få kontakt med en leder. Og hvad sker der? Absolut ingenting! Der er ikke blevet fulgt op på min sag, selvom jeg har bedt om at blive kontaktet adskillige gange. Hver gang der har været opfølgning på regninger, har jeg betalt uden problemer, efter jeg har undladt da jeg tænker en ville kontakte mig – men ingen har haft decency nok til at vende tilbage og løse problemerne. Det er simpelthen alt for useriøst!

Jeg vil stærkt fraråde andre at bruge jeres tjenester. Jeg bliver kun hængende, fordi der ikke er andre udbydere for mig i øjeblikket. Derfor får I kun én stjerne – en stjerne, I på ingen måde fortjener.

8. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr