Glitter Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde køb øreringe i Rosengårdscenteret i Odense, kommer hjem og finder ud af at der skannet forkert vare ind og at jeg derfor har betalt for meget for mine varer. Ringede til butikken og fik den b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget en fødselsdagsgave, som jeg skulle have brugt for 5 dage siden. Har skrevet 3 gange på mail, men absolut ingen svar. Ringet til kundeservice men kom aldrig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt lidt forskellige ting online, men da noget af det er til gave og modtageren ombestemmer sig, skriver jeg til Glitter for at få annulleret min ordre.. dette kan ikke lade sig gøre, men alli... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

utrolig dårlig oplevelse

utrolig dårlig oplevelse. bestilte julegaver 6 december, skrev det blev sendt 12 december men 22 dec stadig ikke modtaget pakken. de trak hurtigt pengene. svarer ikke på kundeservice, skriver hver dag, der lige netop den dag er lukket! er utrolig skuffet over glitter.dk.!

22. Dezember 2025

Hi,
We are terribly sorry for the late response. We can see that you have been in contact with customer service but we have not heard back from you regarding the address. If you contact customer service again, we can help you further there.
Kind regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig langsomt ekspedition havde…

Virkelig langsomt ekspedition havde bestilt hals kæde og øreringe der blev trukket penge for begge men det var kun halstørklæde der kom ingen øreringe klagede over det men intet svar

16. Dezember 2025

Hi,
We apologize for the late response. If you still have not received a response from customer service, please contact us again and they will help you. customerservice@glitter.dk

Have a nice day.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget langsommelig ekspedition og elendig kundeservice.

Meget langsommelig ekspedition og elendig kundeservice.
Bestilte 30. november 2025 - blev først pakket og afsendt 4. december 2025 fra Sverige. Modtaget i postkassen 6. december 2025. Dette tiltrods for i deres leveringsbetingelser skriver de, at de “plukker” fra lageret dagen efter modtagelse af ordre - der gøres ikke opmærksom på deres hjemmeside at de har forlænger leveringstid pga black Friday - skrev til kundeservice 3. december 2025, fik først svar 8. december 2025, så også kundeservice fungere elendigt.

9. Dezember 2025

Hi,
We are sorry that it took a long time for your delivery, normally we have 2-5 working days delivery but during Black week it may take a little longer. This is stated under delivery in our terms. It is great that your package has arrived.
Have a nice day.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg lavede en reklamation på et…

Jeg lavede en reklamation på et armbånd, som er 4 mdr. Gammelt.
De ville ikke bytte det, da det var en vurdering om reklamation kunne bruges.

21. November 2025

Hi,
We apologize for the late reply.

We are very sorry that you have had problems with your product. If you have not been in contact with customer service, please contact them and they will help you further.

Have a nice day .

14 dages levetid for en ring i sølv - ingen ansvar fra glitter

Min datter havde købt en ring i sølv med en sten. Stenen faldt ud indenfor 10 dage efter første brugsdag. Vi prøvede at få den byttet, men fik svaret fordi ringen var en lille smule bøjet kunne man ikke bytte den. Ringen er af sølv altså et blødt materiale. At man kan designe en ring med en sten der falder ud hvis den bliver brugt er meget utilfredsstillende. Information man godt kunne give.
Så pas på med hvad du vælger det kan have meget kort levetid

Jeg har allerede haft fat i kundeservice og det hjalp ikke

27. September 2025

Hej,
Vi ber om ursäkt för sent svar.

Vi är hemskt ledsna att ringen har tappat stenen, så ska det givetvis inte vara. Om du inte har varit i kontakt med kundtjänst så vänligen kontakta dem så hjälper de dig vidare där.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service!

Min pakke med en navlepiercing forsvandt i posten, men kundeservice reagerede hurtigt og sendte en ny afsted allerede samme dag. Det kalder jeg god service – 5 stjerner! 😊

16. Mai 2025

Den mest påtrængende service

Den mest påtrængende service jeg nogensinde har oplevet. “Skal du ikke lige have 3 for 2” eller “hvad med en matchende halskæde til?” Man kommer ind for at købe en enkelt ting og bliver bombarderet og næsten tvunget til at købe mere. Skrækkeligt, handler ikke der igen

11. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 15.12.24 bestiller jeg en halskæde…

Den 15.12.24 bestiller jeg en halskæde og øreringe hos Glitter.Dk. Det koster kr. 378, som straks bliver hævet på min konto.Ordrenummer 400576552
Mit kundenummer er 915737.
Post Nord har skrevet at pakken har nummer: UU955946985SE og at de har fået besked om at den er kommet til CL Lager Soderkoping i Sverige, men kan ikke trackes før Post Nord har modtaget den i Danmark. Jeg har mailet til Glitter.DK uden at få svar, deres telefonlinie er ude af drift, de er ikke til at komme i kontakt med! Jeg tror jeg er blevet snydt?
Venlig hilsen
Mogens Tved

11. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bytte for hele beløbet eller slet ikke

Havde et par øreringe der skulle byttes. Købet var mere end 30 dage gammelt, men ønskede ikke penge retur, men ombytning til anden vare. Fik af vide at jeg skulle bytte til en vare af minimum samme pris, da de hverken kunne give tilgodebevis eller gavekort på det resterende beløb hvis et billigere køb. Gavekort sidestiller butikken med kontanter, da man åbenbart kan veksle et gavekort for kontanter. Så medmindre at jeg finder noget prismæssigt tilsvarende, på samme tur i butikken, så kan jeg ikke bytte mine øreringe. Ifølge butikken kan jeg ikke købe for 80kr, få det resterende på et gavekort eller tilgodebevis og så komme ned dagen efter og bruge gavekortet. Så vi lagde vores penge i Pilgrim i stedet for.

23. Dezember 2024

Levering elendig.

De oplyser på deres hjemmeside at der er 2-5 dages levering. nu har jeg ventet i 2 uger og har endnu ikke modtaget min pakke. man får INTET info fra dem. og man kan ikke ringe., de svare ikke på mails. ELENDIG oplevelse! Køb aldrig her!

11. Dezember 2024

Bestil ikke derfra

Den 1/10 bestilte jeg 2 sølvsmykker, men fik ingen ordrebekræftelse. Jeg sendte en mail og fik svar næsten med det samme den 2/10, hvor der også var en bekræftelse med. Nu er det den 8/10 og jeg har intet hørt. Min ordre er ikke kommet, men pengene er trukket. Det er næsten 400kr.. Har prøvet at sende en mail igen, men har ikke fået svar.. Det er simpelthen ikke iorden..

1. Oktober 2024

Hej Pia,
Det är aldrig roligt att höra att paketet inte har nått kund!
Vår kundservice har kontaktat dig vid två tillfällen och väntar på din återkoppling så att vi kan lösa detta så att du får din beställning😊
Önskar dig en fin dag!✨

Varer bliver ikke sendt

Den 1/10 bestilte jeg 2 sølvsmykker, men fik ingen ordrebekræftelse. Jeg sendte en mail og fik svar næsten med det samme den 2/10, hvor der også var en bekræftelse med. Nu er det den 8/10 og jeg har intet hørt. Min ordre er ikke kommet, men pengene er trukket. Har prøvet at sende en mail igen, men har ikke fået svar.. Det er simpelthen ikke ok.

1. Oktober 2024

Hej Pia,
Det är aldrig roligt att höra att paketet inte har nått kund!
Önskar dig en fin dag!✨

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en næsering i butikken

Købte en næsering i butikken, som blev kulsort efter 1 dags brug, og gik ned i butikken for at få refunderet mit smykke. Her blev jeg mødt af en manipulerende salgsmedarbejder, som forsøgte at fortælle mig, hvor sindsygt godt et smykke det er og det er min næse, som der er noget galt med og dermed mit problem

27. Juni 2024

Hej!
Vad tråkigt att höra att din näspiercing tappade färgen efter bara en dag. Så ska det självklart inte vara!
Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp med ditt ärende😊
Maila kundtjänst på: customerservice@glitter.se

Önskar dig en fin helg!☀️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har købt en navlepiercing,

Jeg har købt en navlepiercing,
hvor der står på emballagen at det er kirugisk stål, så jeg tænker at jeg god kan gå i bad med den osv. men nu er den begyndt at ruste.
Det er falsk information, og er fuldkommen forkert hvis varen ikke viser sig for at være som beskrevet.

19. April 2024

Hej,
Jätteledsen att höra att din navelpiercing har tappat färg!
Våra navelpiercingar är staven och kulan gjorda i kirurgiskt stål. Alla navelpiercingar som har hängdekorationer är staven i kirurgiskt stål och hängdekorationen gjord i mässing. Mässing kan bli missfärgat vid kontakt med vatten och andra flytande ämnen.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst med feedback och för att hjälpa dig vidare.

Önskar dig en fin helg✨😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ventet i 15 dage og har stadig ikke…

Har ventet i 15 dage og har stadig ikke fået min pakke

Nogle dage senere har stadig ikke fået min pakke selvom de har svaret her de har heller ikke sendt mig en e-mail

19. April 2024

Hej,
Vi är jätteledsna att höra att ditt paket inte har kommit fram till dig!
Vår kundtjänst har varit i kontakt med dig och vill se till att lösa så att du äntligen kan få ditt paket😊

Vi hoppas att du får en fin helg!✨

Glitter SNYDER danske kunde økonomisk

Priserne hos Glitter er ENS uanset om det er danske, svenske eller norske kroner.
År 2024 er kursen pt i marts måned i skandinaviske kroner følgende:
1 Ddk = 1,53 Svk
1 Ddk = 1,55 Ndk
Det vil sige at DANSKE forbrugere, hvis de handler hos Glitter betaler en DEL mere end smykkerne umiddelbart er værd og Danske kunder betaler MEGET meget mere end Svenske eller Norske kunder betaler for samme varer.
Det er ærlig talt tyveri ved højlys dag, samt totalt respektløst behandling af danske kunder.
Boycot dette grådige griske firma som hverken har deres etik eller moral i orden.
Jeg handler IKKE længere hos glitter.
Føj ....karma vil tage sig af firmaer som Glitter
....forbrugerne har MAGTEN husk det kære mennesker på denne klode 🌎💓✌🏼

20. März 2024

Antwort von Glitter

Tack för din input. Vad tråkigt att du uppfattar vår prisbild som orättvis.
Vi utvärderar noga varje land för sig och inte relativt den svenska kronan. Vi har marknadsmässiga priser i förhållande till konkurrenter. Vi vill erbjuda våra kunder prisvärda produkter på den marknad kunden befinner sig. Vi utvärderar därför våra prislägen kontinuerligt.

Vänliga hälsningar

Købte 2 sæt smykker til næse piercing

Købte 2 sæt smykker til næse piercing. 3 ringe 3 stave i hhv. sølv og guld. De er alt for bløde. Ringene blev hurtigt deforme. Kanter og ender er skarpe og river hul inde i hullet.
Virkelig skuffende.

25. Februar 2024

Hej,
Vi ber om ursäkt för sent svar.

Vi är hemskt ledsna att du är missnöjd med din produkt. Om du inte har varit i kontakt med kundtjänst så vänligen kontakta dem så hjälper de dig vidare där.

Med vänliga hälsningar
Glitter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr