Gilpa - Hundefoder & Kattemad Bewertungen

1'004
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores hund trives fint på foderet fra Gilpa. Han er 6 1/2 år nu og gennem alle årene har vi fået leveret hans foder fra Gilpa, fra hvalpefoder til voksenfoder og nu lidt mindre kalorierrigt, da han er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et fast abonnement hos Gilpa siden jeg fik min hund for 1½ år siden, da de førte det samme foder som han havde fået hos opdrætteren. Erik hjalp mig med at vælge et passende voksenfo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver 5 stjerner, fordi kundeservicen altid er i top. Teamet hos Gilpa har hver eneste gang været utroligt hjælpsomme og taget sig tid til at besvare alle mine spørgsmål – altid med stor ve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kendt til firmaet GILPA og deres foder siden 1990 ,både som privat kunde og som forhandler. Jeg har stort set aldrig brugt andre produkter fordi gilpas foder har alt hvad vores kære dyr behøv... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Zoohandlung

Über Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Vom Unternehmen geschrieben

Gilpa.dk importerer og forhandler hundefoder og kattemad fra First Buddy, Sportsman's Pride, Fromm Family, Gilbertson & Page samt Heritage.
Gilpa.dk er en e-mærket netbutik som sikre at kunden altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.
Gilpa er specialister inden for hunde- og kattemad – og det har vi været siden slutningen af 90erne. Vi importerer og forhandler hunde- og kattemad af høj kvalitet til en fornuftig pris - fra flere af markedets erfarne producenter. Vi har et bredt og nøje udvalgt sortiment til alle typer af hunde og katte – og til alle typer af ejere.
Vi sælger både til private og engros – og tager vores forretning og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund meget seriøst. Af samme grund har vi – for at gøre vores sortiment komplet – udviklet vores eget allergivenlige, kornfrie kvalitetshundefoder, First Buddy, baseret på and og kanin.
Vi har mange års erfaring med foder.
Vi har selv hunde og har haft det altid.
Vi ved, at dyr er forskellige og har forskellige behov. Det er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi rigtigt gerne deler ud af vores viden.
Vi rådgiver meget gerne om det rigtige foder til netop din hund, og du er altid velkomne til at ringe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om dit kæledyr får det rigtige foder

Vi har hos Gilpa.dk har handlet med hundefoder og kattemad siden slutningen af 90'erne og ejes og drives i dag af Lena og Erik Aalund, som bor på en landejendom nær Varde hvor de er omgivet af deres hunde. Hundene bruges aktivt til markprøver og jagt.

Hervorragend

75 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Som udgangspunkt godt produkt

Som udgangspunkt godt produkt, men min hund reagerer lidt pådet via maven. Andet produkt skal prøves for at sammenligne.

13. Juli 2021

Hej Carsten

Jeg er ked af at høre, at din hund har problemer med maven.

I sådanne tilfælde er du altid velkommen til at tage fat i mig, så vi evt. kan få sendt et andet hvalpefoder til dig - som kompensation. Det vigtigste er at din hvalp trives.

Superfoder

Køber både hunde - og kattemad hos Gilpa.
De firbenede elsker det. Det giver vitalitet og smuk pels.
Der kan med fordel tegnes abonnement - så glemmer man ikke at bestille og optjener samtidig rabat.

24. Juni 2021

Hej Michael
1000tak for din fine anmeldelser og 5 stjerner :-)

Det betyder meget for os at vores foder er godkendt af hundene og kattene, samt at vores abonnements-service er en win win for alle :-)

Bedste foder og service

Jeg elsker at modtage foder som abonnement. Så dejlig nemt og man optjener endda bonuspoint. Og First Boddy er noget af det bedste foder. Molly har sjældent problemer med sin mave og afføringen er altid fast. Også altid god service!

10. Juni 2021

Hej Line

1000tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig at vores kunders hunde trives med det foder, som vi leverer til dem, og ydermere at vores kunder godkender vores kundeservice.

alt ok

alt ok - som sædvanligt

6. Juni 2021

Hej Steen

Tak for din anmeldelse :-)

Stor anbefaling herfra

Vi bestiller alt vores foder gennem Gilpa. Gode priser, god service og lynhurtig levering.
Jeg har lige bestilt foder for under en time siden og nu har jeg modtaget en mail om, at det er pakket og klar til afhentning.

Hej Nicolai,

Tak for dine stjerner og anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at kan leverer en godkendt service og ikke mindst at vores produkter også er godkendte.

Mbh Erik Aalund /Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Hurtigt levering

Hurtigt levering, gode priser og gode produkter. Min hunds pels er allerede efter 2 uger forbedret en del + hun er blevet mere lean, hvilket var grunden til at jeg ville teste nyt foder. Energien er også helt i top. I min første pakke modtog vi også en lille snack og rabatkode - mega god kundeservice!!

Hej Cecilie

1000Tak for din anmeldelse og stjerner.
Det betyder meget for mig, at vores service og ikke mindst vores produkter, er godkendt :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig flot produkt i høj kvalitet

Rigtig flot produkt i høj kvalitet - bestilte et indgraveret hundetegn. Lidt sen levering MEN fik en mail meget hurtigt om den påregnede forsinkelse og estimat for levering.

Hej Emma

Tak for din anmeldelse og stjerner.
Engang imellem tager brevforsendelser desværre lidt lang tid. Men godt du kunne bruge hundetegnet.

Virkelig hurtig levering...

Virkelig hurtig levering.... :) :) :)

17. Mai 2021

Hej Linda

Tak for din anmeldese og dine 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ :-)
Vi gør hvad vi kan for at få ordrerne af sted så hurtigt som muligt - og dejligt at det værdsættes.

Hurtig og godt mad

8. Mai 2021

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og stjerner.
Det betyder meget at både foder og levering er godkendt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt First Buddy hunde med…

Har brugt First Buddy hundefoder med and og kanin i flere år. Foder i topkvalitet også til kræsne hunde- Altid god og hurtig service.

28. April 2021

Hej Heidi
Tak for anmeldelsen. Dejligt at First Buddy hundefoder er godkendt. Vores egne hunde nyder også godt af dette produkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgørende: Hunden kan lide det !

Godt foder, og pålidelig levering !

21. April 2021

Hej Steen
Mange tak for anmeldelsen og stjerne. Det betyder meget at både vores foder og kundeservice er godkendt af kunderne.

Godt foder i abonnement

Godt foder i abonnement - let at regulere , så man ikke har for meget på lager. Hundene spiser det med stor fornøjelse og entusiasme.

16. April 2021

Hej Steffan,

Mange tak for stjerne og anmeldelsen. Det glæder mig at I har glæde af vores abonnementsservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og høj kvalitet

Har nu handlet foder til min hund hos gilpa.dk 1 års tid, er super tilfreds, altid hurtigt levering og høj kvalitet på produkterne.

25. März 2021

Hej Lars

1000tak for din anmeldere og stjerner. Det betyder meget for mig at vi har tilbagevendende kunder, der sætter pris på vores foderprodukter og kundeservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt foder afleveret ved døren

17. März 2021

Hej Birthe

Mange tak for anmeldelse.
Levering lige til døren er meget populært og superdejligt at det kan lade sig gøre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og super service

13. März 2021

Hejsa

Mange tak for anmeldelsen. Det glæder mig at vi lever op til dine forventninger.

Sportsman's Pride Super Premium Adult

Sportsman's Pride Super Premium Adult:
Foderskift: Var meget spændt på overgangen, da disse piller var noget større, end det tidligere foder.
MEN - SUPER LÆKKERT PRODUKT - KAN KUN ANBEFALES!
Og leveringen: hurtigt og nemt
Alt i alt en god oplevelse

8. März 2021

Hej Birthe

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig at foderet er godkendt og at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Mvh Erik Aalund /Gilpa

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god betjening og hurtig levering

Super god betjening og hurtig levering. Vores katte elsker Gilpa Umami 🤩

23. Februar 2021

Hej Vibeke

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at din kat elsker vores Gilpa Umami kattemad. Det er også et populært produkt vi har solgt i rigtig mange år efterhånden.

Fantastisk service og foder

Jeg har kun positive ting at sige om Gilpa.dk. Jeg har et abonnement på Sportsman’s pride foder, så det kommer med fast interval. Derudover yder Erik en fantastisk service, og er altid hurtig til at svare på mail. Så dette firma får mine varmeste anbefalinger 😊

17. Februar 2021

Hej Christina

Mange 1000tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at dels Sportsman’s Pride foderet er godtkendt af hunden, men også at vi formår at leve op til en god kunderservice. Begge dele er meget vigtigt for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering...

Min hund Buller elsker bare ProBiotic LIVE Senior♥

15. Februar 2021

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at vores foder ProBiotic LIVE falder i hundens smag. Det er også en rigtigt godt hundefoder.

Mvh Erik Aalund /Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr