Gilpa - Hundefoder & Kattemad Bewertungen

1'004
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores hund trives fint på foderet fra Gilpa. Han er 6 1/2 år nu og gennem alle årene har vi fået leveret hans foder fra Gilpa, fra hvalpefoder til voksenfoder og nu lidt mindre kalorierrigt, da han er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et fast abonnement hos Gilpa siden jeg fik min hund for 1½ år siden, da de førte det samme foder som han havde fået hos opdrætteren. Erik hjalp mig med at vælge et passende voksenfo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver 5 stjerner, fordi kundeservicen altid er i top. Teamet hos Gilpa har hver eneste gang været utroligt hjælpsomme og taget sig tid til at besvare alle mine spørgsmål – altid med stor ve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kendt til firmaet GILPA og deres foder siden 1990 ,både som privat kunde og som forhandler. Jeg har stort set aldrig brugt andre produkter fordi gilpas foder har alt hvad vores kære dyr behøv... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Zoohandlung

Über Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Vom Unternehmen geschrieben

Gilpa.dk importerer og forhandler hundefoder og kattemad fra First Buddy, Sportsman's Pride, Fromm Family, Gilbertson & Page samt Heritage.
Gilpa.dk er en e-mærket netbutik som sikre at kunden altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.
Gilpa er specialister inden for hunde- og kattemad – og det har vi været siden slutningen af 90erne. Vi importerer og forhandler hunde- og kattemad af høj kvalitet til en fornuftig pris - fra flere af markedets erfarne producenter. Vi har et bredt og nøje udvalgt sortiment til alle typer af hunde og katte – og til alle typer af ejere.
Vi sælger både til private og engros – og tager vores forretning og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund meget seriøst. Af samme grund har vi – for at gøre vores sortiment komplet – udviklet vores eget allergivenlige, kornfrie kvalitetshundefoder, First Buddy, baseret på and og kanin.
Vi har mange års erfaring med foder.
Vi har selv hunde og har haft det altid.
Vi ved, at dyr er forskellige og har forskellige behov. Det er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi rigtigt gerne deler ud af vores viden.
Vi rådgiver meget gerne om det rigtige foder til netop din hund, og du er altid velkomne til at ringe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om dit kæledyr får det rigtige foder

Vi har hos Gilpa.dk har handlet med hundefoder og kattemad siden slutningen af 90'erne og ejes og drives i dag af Lena og Erik Aalund, som bor på en landejendom nær Varde hvor de er omgivet af deres hunde. Hundene bruges aktivt til markprøver og jagt.

Hervorragend

Godt foder, hurtig levering

11. Februar 2021

Hej Gitte

Mange tak for anmeldelsen.
Dejligt at foderet og vores levering er godtkendt :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitets foder og super hurtig…

God kvalitets foder og super hurtig levering 😁 samt god sparring når behovet er der.

10. Februar 2021

Hej Maj-Britt

Mange tak for anmeldelsen.
Det glæder mig at både foder og kundeservice er godkendt :-)

Dag til dag levering

Dag til dag levering. Min hund var vild med jeres foderblanding.
Vil helt klart anvende abonnements ordningen fremover

8. Februar 2021

Hej Anja

Mange tak for anmeldelsen.
Dejligt at foderet er godkendt. Jeg kan varmt anbefale vores abonnementservice. Vi har mange der får deres fodertønder, automatisk fyldt med faste intervaller - foruden der altid er gratis fragt og en fast lavere pris for foderet, når man betastiller et abonnement.

Kun gode oplevelser

Har fået foder fra Gilpa i snart en del år det er nummer 3 jagthund der får derfra. Altid super foder, lige til døren på abb, og kan altid ringe og få ændret det ene eller andet. Altid venlig betjening

4. Februar 2021

Hej Jørn

Mange tak for anmeldelsen og de venlige ord.
Vi gør hvad vi kan for at levere godt foder og en så god kundeservice som muligt.

Ekstra god service!

Jeg har for nyligt fået anbefalet Pro Biotic Live, til min hvalp, som var meget skaldet og virkelig kræsen.
Normalt kunne jeg på de gode dage, få en halv dags foder i hende - nu spiser hun gladelig op HVER gang, hun elsker sin mad.
Og hendes skaldede pletter er blevet meget mindre nu!

Hendes mor var også rimelig skaldet, og spiste slet ikke nok.. Hun kunne tit gå flere dage, uden at røre sit foder - uanset hvad vi har forsøgt af billige og dyre mærker.
Nu tigger hun efter mere, flyver op når der kommer mad, og det ryger bare lige ned.
Hendes pels er også helt perfekt nu, ingen skaldede pletter mere!

Da jeg lige havde skifet, blev min hvalp meget mere skaldet - så jeg tog kontakt og forhørte mig hos dem.
Her fik jeg en fantastisk service og en masse gode råd og ideer.
Man kan virkelig mærke, at når man handler hos Gilpa, så har de lysten og hjertet til at hjælpe..

Det handler ikke bare om at få skudt så mange varer afsted som muligt, der skal også være fantastisk service og man kan bare mærke, at man bliver mødt af nogle som virkelig går op i det he, og brænder for det!

3. Februar 2021

Hej Sandra

1000tak for din anmeldelse.

Først og fremmest er jeg glad for at høre, at dine hunde er glad for foderet og at at det hjælper på pelsproblemerne, men det betyder også meget for mig, at vi vejleder vores kunder, således at deres hunde får den rigtige kost.

Venlig 100% pålidelig service

Venlig , effektiv betjening. Står gerne til rådighed hvis man har brug for hjælp.
Kan kun anbefale at handle med Gilpa

2. Februar 2021

Hej Pia

Mange tak for anmeldelsen.
Dejligt når vi kan hjælpe med den rette rådgivning for at finde det bedste foder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lyn hurtig levering og produktet er…

Lyn hurtig levering og produktet er fantastisk - Jeg vil til enhver tid handle der igen og kan varmt anbefale Gilpa.dk til andre

26. Januar 2021

Hej Ann

Tak for de varme anbefalinger og stjerne :-)
Dejligt at både vores kundeservice og foderkvalitet lever op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækre varer og super hurtig…

Virkelig lækre varer og super hurtig levering 😉
Kommer dagen efter man har bestilt

26. Januar 2021

Hej Rikke

Mange tak for anmeldelsen.
Dejligt at både vores produkter og kundeservice er godkendt :-)

25. Januar 2021

Hej Mona

Tak for din anmeldelse :-)
Dejligt at vi leverer en godkendt service.

Mvh Erik Aalund /Gilpa - Hundefoder & Kattemad m

Value for money

Fin velfungerende bestilling, perfekt levering som aftalt og foderet godt emballeret. Åbenlys velsmagende efter min hunds begejstring at dømme. Anbefales uden forbehold.

21. Januar 2021

Hej Per,

Mange tak for din fine ord og din anmeldelse af vores kundeservice og ikke mindre selve vores produkt. Det betyder meget for mig at vi lever op din og din hunds forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foder blev sendt til en forkert…

Foder blev sendt til en forkert pakkeshop af gls.
Men Gilpa fik det fixet på et øjeblik.
Fantastisk service! :)

19. Januar 2021

Hej Malene

TAK for din anmeldelse.
Det glæder mig at vi fik løst udfordringerne således at dine varer kom frem.

Super hurtig betjening og levering

Super hurtig betjening og levering
Fremover fast sted vi handler foder ;-)

18. Januar 2021

Hej Sanne

Mange tak for anmeldelsen.
Det betyder meget at du opelever at vi lever op til dine forventninger.

Super godt

Super godt! Ikke sidste handel fra dem.

11. Januar 2021

Hejsa

TAK :-)
Det betyder meget for mig at både vores foder og kundeservice er godkendt.

Kattefoder - Sportsman's Pride

Som ny katteejer har jeg forsøgt mig lidt frem med forskellige typer tørfoder til katte - med forskellig succes. I en googling af "bedst i test" for kattefoder poppede Sportsman's Pride op i et par forskellige testpaneler.
Jeg bestilte straks en sæk hos Gilpa og vupti, 36 timer senere stod den ved min hoveddør og kattene ligger nu magelige veltilfredse efter deres første Sportsman's måltid!
Hurtig og ligetil betjening!

6. Januar 2021

Hej Björg
1000tak for din anmeldelse.
Det er skønt når et foder "sælger sig selv".
Sportsman's Pride Kattefoderet er et rigtigt godt foder, som mange kræsne katte - elsker :-)

Kundeservice i top

Kundeservice i top. Når man bestiller, står det ved døren, dagene efter. Hver. 9-10 sæk, får du gratis, når du melder dig gratis til, og det giver oveni 10% på dit næste køb eller første køb, hvis du melder dig til, før bestilling, og anvender koden, du får i mailen.
Bare et tip. Jeg vil klart anbefale Gilpa.
Jeg har købt first body, sportsman pride og gilpa’s egen, og kan anbefale dem alle. Hunden har det fantastisk, og den er stærk, og glad, og ser godt ud, pels, neglene, puderne, og tænderne ser rigtig godt ud, og han dufter som hund skal. Vil klart anbefale Gilpa.

9. Dezember 2020

Hej Jesper

1000tak for din din anmeldelse og anbefaling.
Det betyder meget for mig at vores kunder er glade for at handle hos os og at vi kan levere de rigtige produkter som hundene eller kattene trives med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestille en sæk kattefoder før kl

Jeg bestille en sæk kattefoder før kl. 12, og jeg havde det kl. 07 dagen efter. Det er sgu i orden! Tak for fed service. 😊

23. Oktober 2020

Hej Marie Louise,

1000tak for dine stjerne og venlige ord. Dejligt når tingene lykkes, og det gør vores levering "dagen efter" heldigvis i langt de fleste tilfælde.

God dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hundemad :-)

Er virkelig glad for, tilfældigt at have fundet gilpa.dk (for et par år siden er det vel...).
Vores hund gider ikke spise hvad som helst, men “First Buddy Adult High Energy” ryger fortsat ned, med stor fornøjelse.
Det skal siges vi har prøvet mange af de “anerkendte” og “dyre” mærker forinden (uden stor succes).
En anden fordel ved hjemmesiden er, at det virkelig er nemt at bestille. Nu kan man også hurtigt genbestille tidligere ordrer.
Hurtig og gratis levering, helt til døren -og altid super god service og hjælp hvis man ringer vedr. spørgsmål eller andet.

6. Oktober 2020

Hej Lisbeth
1000tak for din anmeldelse og stjerne.

Med konkurrencen op mid de store og anerkendte mærker, er jeg rigtig glad for at du synes om vores foder og at vi giver dig en godkendt service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her er det hele meget lettere:)

Hjælp dig selv,
og gør det hele meget lettere..
Det gør vi og har ikke fortrudt.

Hurtig (meget hurtig) levering og god service.

Vi har tilmeldt os abonnement ordning til hundefoder og køber ind i mellem lidt andet ved siden af.

Begge dele virker, hver gang:)

16. September 2020

Hej Karsten
1000tak for de pæne ord. Jeg er oprigtig glad for at du oplever vores service tilfredsstillende og har glæde af vores Abonnementsservice, så du fast får leveret foder, når du mangler det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når killingen boycutter hendes killingekost.

Vi købte 15 kg foder til vores katte sidste år og vi kommer bestemte ikke til at skifte mærke 🌞
Leveringen og betjening var dejlig hurtig. Man ved at det er godt foder,når din killing boycutter hendes killingekost, til fordel for Umami Gilpa kattemad med kylling.
Vores Store kats vækst er som den Skal være, og hun er vokset op på foderet 👍 Alt i alt rigtig godt foder til fornuftig pris 🌞

21. August 2020

Hej Trine
Tak for anmeldelsen :-)
Jeg er rigtig glad for at din kat godkender Gilpa Umami kattefoder og vores levering. Som katteejer ved man at katte kan være stædige, når det gælder deres foder.

Mvh Erik Aalund /Gilpa.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr