For 2 uger siden holdt vi vores bryllup på Gl Brydegaard. Det var en magisk dag/aften i fantastiske rammer. Personalet var så lydhøre og gjorde alt for at vi fik den fest vi drømte om. Maden var f... Mehr ansehen
Skønneste sted at køre til, hold da op. Dette ophold var for os et af de allerbedste oplevelser. Dejlige mennesker der, super humor, dygtige til deres job, skønt sted med lækre værelser, restauranten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super dejlig saunagus. Godt afstemt ifht snak/introduktion, ro, tid, dufte mm. En anderledes, men dejlig oplevelse med velvalgt julemusik og juledufte🎄 En lille forbedring, ville være i forbindels... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var ni personer som havde booket bord til en frokost med seks serveringer, og mængden af mad var, mildest talt mangelfuld. Der var: Et stk. svinekæbe med en lille skefuld bulgur. To skiver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kursuscenter og hotel i naturskønne omgivelser på Fyn - Sydfyn. Kursuscentre er der masser af på Fyn, kun få er som Gl. Brydegaard - kursuscenter og hotel
Helnæsvej 4, 5683, Haarby, Dänemark
- info@gammelbrydegaard.dk
- www.gammelbrydegaard.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Frokost - desværre med for lidt mad
Vi fejrede vores sølvbryllup med frokostarrangement på Gl. Brydegård, for familie og venner. Alt i alt en dejlig dag i skønne omgivelser og flotte rammer. Maden smagte rigtig godt, men vi var skuffede over, at vores gæster gik sultne hjem efter et 5 timers arrangement. Vi havde på forhånd fået at vide at frokosten var en form for buffet, men serveret ved bordet. Vi fik serveret en lille portion agurkesuppe med flutes til og derefter blev der sat 1 stk laks + 1 stk farsbrød pr. person på bordet, samt skåle med kartoffelsalat. Der kom ikke mere ind og en time efter vi havde sat os til bordet var vi færdige med at spise, - og var ikke mætte. Rigtig ærgerligt, da vi jo ikke kan gøre dagen om. Vi har været i dialog med Gl. Brydegård, som beklager ovenstående oplevelse.

The most relaxing days…
One of the most relaxing spots we have ever visited 🙏 Beautiful surroundings, good food and a pleasant atmosphere. We stayed for 2 nights and are convinced that we will come back!

Beautiful seaside views
Beautiful seaside views, very close to the beach. Excellent restaurant and service. Calm and cosy green garden. A very special place.

Antwort von Gl. Brydegaard
Skal stå for det meste selv
Vi ankom til stedet, og fik lidt hurtige oplysninger om lidt forskellige ting. Så fint så godt. Værelserne var også ok.
Når det så gælder personale, så var de knap til stede. Da vi sidder udenfor ved deres restaurant, som vi havde forudbestilt mad til, skulle der gå halvanden time, før hovedretten kom på bordet. Vi får også at vide at hvis vi senere gerne vil have nogle tæpper eller skind at sidde med, kunne vi bare spørge efter det. Da vi så spørger efter det, får vi af vide at det har de ikke flere af, og at vi ellers kunne gå indenfor og sætte os hvis det var. Jeg spørger så om jeg må gå ind og kigge efter om de har tæpper indenfor som vi kan bruge, og det måtte jeg gerne, men sagt med at jeg skulle ikke regne med at finde noget. Jeg finder så et enkelt tæppe til min kæreste, og kunne efter maden konstatere at de havde masser af tæpper omme ved deres tippi, men det er der nok ikke nogen grund til at vi skulle have. Maden var ikke dårlig, men bestemt heller ikke noget at råbe hurra for. Vi spørger også ind til, om de har ting man kan lave omme ved tippien, eller bålstedet, og det siger de at man godt kan, men ikke idag, for det har de ikke mandskab til. Tamme cocktails, som afviger meget fra det de ligger op på deres sociale medier. Så ingenting at kunne foretage sig, end at gå ned og summe på værelset. De burde få mere mandskab på, og være klar til rent faktisk at kunne udnytte de muligheder for gæsterne, som de nu ellers bryster sig af at kunne. Det bliver muligvis sidste gang vi prøver det.

Antwort von Gl. Brydegaard
Det er altid en hyggelig afslappet…
Det er altid en hyggelig afslappet aften. Dejlig at se så mange børnefamilier. Kommer gerne igen👍

Antwort von Gl. Brydegaard
Fint arrangement med velsmagende mad
Rigtig fint arrangement med velsmagende mad og et smukt udendørs område. :) Det var en dejlig oplevelse.
Jeg synes dog, at der var en absurd stor mængde kød i hver portion (en kæmpe kotelet), hvilket er ude af trit med tiden. Børnene fik også en stor kotelet og ingen af vores kunne spise bare en fjerdedel af deres og det skaber jo en del madspild. En anden ting er, at når I laver et arrangement målrettet børn, vil det være rigtig godt at inkludere noget mad, som man ved, at de fleste børn altid vil spise - f.eks. brød med smør. Det gør det trygt og rart, også for selektive børn, som ofte har det svært, når de skal spise ude.

Antwort von Gl. Brydegaard
Fint initiativ med fællesspisning men ingen service
Det er ikke særligt informativt det der står på hjemmesiden, så man skaber sine egne forventninger. Arrangementet som sådan er fint nok og maden god, men der er kun én stor tipi som nogle få kan sidde i. Vi sad på nogle ustabile bænke, der ikke var egnet til små børn. Til gengæld er omgivelserne skønne og børnene kan løbe rundt og lege.

Havde 2 fantastiske kursusdage på gl
Havde 2 fantastiske kursusdage på gl. Brydegaard. Omgivelser og personalet var helt i top, for ikke at tale om kvaliteten af maden. Helt fantastisk mad.
Grunden til I ikke får 5 stjerner er at jeg grundet rengørings standarden på mit værelset. Der var synligt snavs på vasken ved ankomst, hvilket I var søde at komme og fikse. Men jeg synes stadigt badrummet (toilettet) kunne bruge en grundig afvaskning. Der synes jeg det bærer præg af det nok bliver hurtigt aftørret ved klargøring.

Antwort von Gl. Brydegaard
Perfekt sted til uddannelseshold og møder
Jeg har valgt Gl. Brydegaard som rammen for to retreats på Selvværdsvejlederuddannelsen ved
tid-til.dk - og det har været helt fantastisk!
Stedet emmer af ro, hygge og nærvær, og personalet findes simpelthen ikke bedre nogen steder i landet. Deres lydhørhed, fleksibilitet og opmærksomhed fik alt til at gå op i en højere enhed - bare tak! Vi kommer bestemt igen med næste uddannelseshold☺️

Coachuddannelse på fantastiske Gl. Brydegaard
Vi har netop været på Gl.Brydegaard, hvor vores virksomhed - Winther Academy, har afholdt vores første hold på vores Mindset Coachuddannelse for selvstændige.
Vi faldt tilfældigt over Gl. Brydegaard og faldt fuldstændig for stedet, da den rolige atmosfære passer perfekt ind i vores koncept.
Stedet har de smukkeste rammer, sødeste personale og generelt bare en virkelig dejlig stemning og oplevelse.
Maden er et helt kapitel for sig - WOW det var godt.
Vi glæder os til vores kommende ophold - Tusind tak!

Antwort von Gl. Brydegaard
Fantastisk hyggelig og afslappet atmosfære
Den 26. januar havde vi fornøjelsen af at spise på Gl. Brydegaard, hvor et utroligt vellykket vinarrangement blev afholdt. Vi fik virkelig god vin, ledsaget af en lækker madoplevelse. Gl. Brydegaard udstråler en fantastisk hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man virkelig føler sig velkommen og forkælet.

Super oplevelse!
Super oplevelse!
Gode vine og lækker mad, serveret af sødt og nærværende personale i den hyggelige og intime restaurant.
Tak for mad👍

Antwort von Gl. Brydegaard
Vi havde en dejlig aften i smukke…
Vi havde en dejlig aften i smukke lokaler og med søde og imødekommende tjenere. Chefkokken og kokkeeleven præsenterede det dejligste mad, smagsløgene kom på eventyr, det hele smagte pragtfuldt, selv rosenkålene;)
Vi fik præsenteret og smagt forskellige økonomisk vine og natur vine, det var en god oplevelse.
Tak for en dejlig aften!

Virkelig skuffende
Update på svar fra stedet:
Sikke dog et lamt svar! Vores hovedret var kold og en vigtig del af menuen MANGLEDE og det eneste I kan sige er - vi er kede af det. Ethvert respektabelt sted vil godtgøre en sådan lausy middag. Vi var dumme ikke at læse herinde før vi bestilte bord. Jeg kan jo se det vrimler med utilfredse kunder. Kunder der aldrig kommer tilbage. Men det er jo også en måde langsomt at ødelægge egen forretning. Vi kommer i al fald ikke tilbage. Det er jo ikke billige menuer I har vel? Og der er så lidt, så vi gik sultne derfra. Faktisk spurgte jeg netop til portionernens størrelse og fik svaret at der var rigeligt og hovedretten var rigelig stor. MIn mand fik min portion snisksnask. Virkelig dårlig service, virker dårlig. Skam jer.
Det er bestemt ikke min hensigt at hjælpe jer med at gøre jeres service bedre. Med de mange negative kommentarer om stort set det samme her på siden, så skulle man tro, I ville have taget hånd om det. Men det har I tilsyneladende ikke. Det er blot varm luft, så I fremstår som imødekommende og beklagende. Hvis I virkelig ville jeres forretning, så ville I refundere eller tilbyde et "ombesøg".
Det lyder så godt på hjemmesiden og menuen ser så fin og spændende ud.
Maden er minimalistisk, så kom ikke med for tom mave.
Jeg havde inviteret min mand på hans 60 års fødselsdag og er virkelig ked over vi ikke fik en bedre oplevelse.
Der var koldt. Oplys rumtp. på hjemmesiden, så folk kan tage en trøje med.
Vi fik 1 forret, 2 mellemretter, 2 hovedretter og 2 deserter.
Forret og mellemret var lækre og ekstrem små. To små bidder. Haps haps. To rissotokugler, der var mindre end falaffel. Men de var ganske fine.
Hovedretten skal bære en menu. Vi skulle prøve vildsvin på polenta.
Det var den mest uappetitlige ret ever. Retter var en anelse lun - fatter ikke vi ikke sendte den tilbage. Der er INGEN polenta. 1 tsk tyttebær til og det var pulled pork snasket ind i sovs serveret som en klat på tallerkenen. Jeg spiste den slet ikke.
En lækker dessert dog og rigtig godt brød. Men hovedretten gik helt galt.
Og hvad sker der med et glas vin? 1 dl i et glas for 85 - 100 pr. glas? Det er jo komplet sindsygt!
Så trods lovningen på gode råvarer og en fin mellemret og desseret, var det virkelig en skuffelse, hvor hovedretten overhovedet ikke levede op til forventningerne, småkold og uden tilbehør.

Antwort von Gl. Brydegaard
Skuffende oplevelse, dog god i starten.
Var til julearrangement i går. Desværre kun 12 mennesker i alt. 5 retter, hvoraf de 3 første var rigtig gode. Men så kom der oste, som ikke var fantastiske og meget sparsom knækbrød. Til sidst to desserter. Den ene en creme brulee, hvor det brændte sukker på toppen smagte salt!
Risalamanden var uspiselig. Tynd som fløde og med meget få ris, og smagløs!
Desuden serveret i hvert sit glas, på en oval tallerken med skår, på de fleste. Ikke indbydende eller pænt på nogen måde.
Servitricen var sød, men meget uerfaren og noget anmasende. Retterne blev serveret alt for hurtigt og vi måtte bede hende vente, flere gange. Ingen sans for at servere fx. hovedretterne, så de vendte samme vej. Ingen forsøg på at sælge fx. Portvin eller andet til oste eller dessert.
Så de sidste retter trækker gevaldigt ned. Tænk en kok vil være sig selv bekendt, at servere sådan en dessert.
Det varer nok længe, før vi prøver det igen😫

Antwort von Gl. Brydegaard
Rigtigt hyggelig og dejlig mad
Rigtigt hyggelig og dejlig mad. Helt perfekt til en hygge weekend med fruen.

Jeg var tjener ansat
Jeg var tjener ansat.
Skrev under på deltid og ville ikke arbejde om natten. Skulle kæmpe for at få fjernet natte arbejde, blev en uge sat til 44 timer efter jeg havde sagt jeg kun ville arbejde 25-30 pga hofteskade. Overarbejder unge mennesker, forventer man kan arbejde dobbeltvagter flere dage i streg. Altså 10-12 timers vagter flere dage i streg. Udover det blev jeg en dag tvunget til at servere chokolade der havde sølvfisk i fordi de ikke ville spilde summerbird chokolade. Så et helt selskab fik serveret chokolade hvor der havde været sølvfisk i.
Man må ikke drikke noget på job. Kun lidt vand. Men de forventer man kan gå 30.000 skridt og være i fokus.
Under bemandet - forstår hvorfor.
Fik angst anfald 3 gange af Franks opførsel. Forfærdeligt sted for at være ærlig. Nå ja og så blev jeg fyret fordi jrg ringede og meldt mig syg en morgen. 3 timer før en vagt. Det kunne man ikke sagde de. Jeg ringede kl 06. Plejer jo ikke at stå op midt i natten for at tjekke om jeg er syg. Og så ville de ikke udbetale de sidste 14 dages løn som jeg havde ret til. Skidt

Super surroundings
Super surroundings, great food, nice staff👍

Antwort von Gl. Brydegaard
Alt hvad der havde med mad og drikke og…
Alt hvad der havde med mad og drikke og servic under middag er under al kritik. De unge mennesker havde jeres tillid til en perfekt fest for dem og os som gæster. IKKE mad til alle gæster det må bare ikke ske, men kan se på anmeldelser her at det ikke er første gang det sker.

Antwort von Gl. Brydegaard
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.