Aldrig oplevet noget værre. De svarer ikke på deres kunde emails, levere op til 5-7 dage for sent(på en PREORDER, som netop er meget dato følsom), acceptere først retur af produkter efter kontakt med... Mehr ansehen
Game.dk
Værste svindlerfirma! Ingen respons på et utal af mails. Efter 10 dage, hvor jeg slutteligt annulerede ordren, kom der pludselig mail om at varen var afsendt og pengene trukket på kontoen. Dagen f... Mehr ansehen
Jeg preorderede Battlefield 3 Limited edition i august hos game, nu her ved udgivelsen har de intet sendt. deres danske linje er et udgået nummer. de svarer ikke på de 5 mails jeg har sendt i løb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unity House Telford Road, RG21 6YJ, Hampshire, Dänemark
- +4548255715
- kundeservice@game.dk
- www.game.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Manglende kontakt med kundeservice
Jeg har i sidste uge forudbestilt et spil, og fortrød i mandags. Jeg sendte derfor en mail til kundeservice på dansk, hvor jeg bad dem slette bestillingen igen.
Onsdag sendte jeg en mail på engelsk, da jeg ikke hørte noget fra dem, og kunne se der var svensk/engelsk support.
Torsdag sendte jeg dem en mail på engelsk til den svenske kundeservice-mail i stedet - jeg har stadig intet hørt.
Der stod tre telefonnumre på deres website, men ingen af numrene eksisterede længere.
Jeg synes ikke det er acceptabelt, at ignorere sine kunder på denne måde, og håber da snart jeg hører fra dem!
Langsom levering af preorder og manglende bonus
I starten af September preorderede jeg FIFA 12 fra Game.dk. De havde den rigtige pris (399), og en fornuftig preorder bonus. Den største grund var dog at jeg ville have spillet på release datoen.
Spillet ankom først 2 dage efter release, og jeg kan da have forståelse for at ting kan være forsinkede, jeg synes bare ikke 2 dage er ok for en preorder. Da spillet så kommer mangler min preorder bonus. Jeg har forgæves forsøgt at kontakte game.dk, men der er stille på deres mailsupport, og telefonnummeret på deres hjemmeside ender i "nummeret er opsagt" besked.
En ting er at forsendelsen kan blive forsinket, men det er simpelthen for ringe at ignorere sine kunder på den måde, og ikke have styr på sin support.
Invalid pre order kode
Jeg har bestilt Star Wars The Old Republic online CE til 1249,- der skulle medfølge en kode til Early Access.
Jeg får så en kode som ikke virker den er "Invalid", jeg skriver og ringer til Game.dk om at få en ny kode
jeg fik så den samme besked, at de havde givet mig en valid kode:
Email:
Hi,
If the code doesn´t work there must be some other wrong in your end.
The code is valid.
Probably you get this problem since a lot of people register at the same time.
Try again at a later time or contact EA or Bioware Support.
Jeg skriver så til EA, og de vil så kigge på det, nu har jeg så fået denne besked fra dem på email:
We have checked the code you have sent us and confirmed that it is invalid.
For assistance with your pre-order issue, we would ask that you please contact the 3rd party retailer from whom you purchased your pre-order code. They will need to provide you with a valid code.
We hope your issue is resolved as soon as possible, and we apologize for any inconvenience this issue may have caused.
- Det er godt nok ikke særligt fedt at have betalt 1249,- for et spil og så få noget der ikke virker, samt at de fejer en af når man gør dem opmærksom på det.
Syntes i øvrigt også at det er lidt ufedt at man har givet kontakt og gjort dem opmærksom på det, og nu kan man så først regne med at få et svar fra dem på mandag sikkert, er pænt lang tid at gå og vente når der står på Biowares hjemmeside at man skal registrere sig hurtigst muligt, det ender vel med at jeg ikke har nået at registrere spillet i rette tid til at få den ydelse jeg har betalt for.
Er pænt negativt stillet overfor Game.dk som ikke gad lytte telefonisk samt at give en email der jo tydeligt viser de ikke ved hvad de snakker om
En meget skuffet kunde.
Efter endnu en samtale, og med garanti om jeg har prøvet alt, fik jeg i dag 25. juli en ny kode, syntes stadig det har været en lang og besværlig tur.
ok indbytnings priser
Den gang jeg skulle af med alle mine gamle PS2 spil gik jeg først i gamestop, og i blockbuster og tilsidst i game game stop og blockbuster ville give mig omkring 700 ca for mine spil game gav lige 300 mere for dem nice nok, også fik jeg byttet mig til skate 3 for 0 kr ekstra for mit gamle bioshock 2 da de kørte den kampagne.
Ualmindelig hurtig levering
Jeg bestilte et spil inden det var udkommet, og fik det dagen før udgivelsesdatoen.
Hurtig levering, god service.
Game Hillerød snyder med depositum
Jeg forudbestilte en Nintendo 3DS til min søn iGame's butik i Hillerød og betalte 100 kr. up front som depositum. Da vi skal hente Nintendoen kan vi ikke finde kvitteringen på depositummet, men skidt pyt tænker jeg. Ninetendoen ligger klar på vores navn, og jeg kan jo ved afhentingen dokumentere hvem jeg er. Men ak nej! Game insisterer på at få min kvittering på depositummet for "at kunne aflæse en stegkode på den." De benægter ikke engang at de kan se jeg har betalt pengene. Rent røveri og elendig kundebetjening. Absolut ikke en forretning jeg kan anbefale andre at gøre forretning med.

Antwort von Game.dk
God virksomhed, med fine priser!
Jeg bestilte et Xbox 360 spil inde på deres side, og fik hurtigt en ordrebekræftelse. Det var en søndag jeg bestilte, så de kunne først sende det mandag. Fik en besked om at min varer var afsendt, og fik det dagen efter.
Jeg fik også mit spil på udgivelsesdatoen som de havde lovet, og det er bare super! Og så pakker de spillene ind, så de kan smides ind af brevsprækken.
Super service!
Billigt og hurtig levering - kan ikke være bedre
Købte et ps3-spil til en super god pris. Hvis jeg skulle være sikker på at modtage det dagen efter, skulle det bestilles inden kl. 12. Jeg bestilte efter 14, og modtog det stadig dagen efter - genialt :)
Game er billig
Game er et af de billigste steder at købe spil, jeg har købt 2 spil til 299 ds spil som var ret nye så jeg kan ikke finde nogen fejl i deres butik.
Jeg bestilte et point kort til min xbox som jeg fik dagen efter jeg bestilte det...det er i top, og lige op til en weekend..
God information, levering til tiden
Blev underrettet om ændring i udgivelsesdatoen på et forudbestilt spil, der, da det endelig udkom, landede på min adresse på udgivelsesdagen.
godt og hurtigt
spillet kom på den dag de hade givet mig
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.