Game.dk
Jeg preorderede Battlefield 3 Limited edition i august hos game, nu her ved udgivelsen har de intet sendt. deres danske linje er et udgået nummer. de svarer ikke på de 5 mails jeg har sendt i løb... Mehr ansehen
Jeg forudbestilte en Nintendo 3DS til min søn iGame's butik i Hillerød og betalte 100 kr. up front som depositum. Da vi skal hente Nintendoen kan vi ikke finde kvitteringen på depositummet, men skidt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unity House Telford Road, RG21 6YJ, Hampshire, Dänemark
- +4548255715
- kundeservice@game.dk
- www.game.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Brugt installationskode
Jeg bestilte spillet onsdagen før jul og fik spillet d. 27 fint nok i juletiden. Men så da jeg skulle installere det står der at installationskoden er bundet til en anden steam account.
KØB ALDRIG NOGET FRA DEM!!!!!!!!!!!

Antwort von Game.dk
Ingen info, ingen hjælp - kan ikke anbefales
Bestilte en Nintendo 3ds - fik ingen information omkring de ville levere, svarede aldrig på mine mail og deres telefonnummer i Danmark var udgået.
Først da jeg ringede på deres svenske nummer (fundet på den svenske hjemmeside) fik jeg fat i en. Vi aftalte at ordren skulle annulleres..
Jeg kan bestemt ikke anbefale denne virksomhed.
Frygteligt Firma.
Aldrig oplevet noget værre. De svarer ikke på deres kunde emails, levere op til 5-7 dage for sent(på en PREORDER, som netop er meget dato følsom), acceptere først retur af produkter efter kontakt med firma (som iøvrigt er umulig at opnå). Alt i alt et frygteligt dårlig firma. Det eneste positive er deres 30 dages returret (i stedet for 14 dage) men den må de have indført, på grund af deres ufatteligt langsommelige behandlingstider.
Alt ok - nemt at bestille, gode priser, hurtig levering
Trods mange dårlige anmeldelser her på trustpilot vovede vi os ud i at købe et ældre PC spil på game.dk. De var de eneste der havde spillet og det var pludselig største julegaveønske så der var ingen vej udenom. Bestilte 21. december og krydsede fingre for at det kunne nå frem inden jul. Og nu, den 23/12 sidder jeg med spillet i hånden :-)
Det er sgu i orden game.dk :-)

SWTOR pre-order
Jeg bestilte Star Wars The Old Republic i Juni, og pengene var reserveret i et par måneder, hvorefter de ikke var reserveret længere. Selv efter udgivelsen har jeg ikke modtaget spillet og pengene er stadig ikke blevet trukket, har kontaktet dem op til flere gange og stadig intet svar. Når man pre-order så regner man med at få spillet så man har det til launch, men åbenbart ikke her, kan kun råde folk til ikke at købe der inde. Kan nu gå ned og købe spillet i butikkerne i stedet.

Fejlplacerer problemet
Jeg skrev for noget tid siden, at jeg havde bestilt SWTOR pre-order herinde (scroll ned). Som svar tilbage på min besked fik jeg at vide at jeg "selv havde skabt problemet", fordi jeg flyttede og anmeldte min flyttedato 4. november (release var 20 dec).
Dengang fik jeg et svar tilbage fra deres kundeservice, at der ikke var "adgang til kundeservice" fordi de var pressede. Alligevel skriver de herinde, at det er et selvskyldt problem.
Sikke en flok idioter, jeg kan bestemt ikke anbefale det.

Dårligt firma
Jeg har aldrig oplevet en dårligere online-butik. Jeg forudbestilte et spil 2 måneder før det kom ud, regnede med alt var iorden siden de aldrig skrev til mig (borset fra Ordren var modtaget og OK) Jeg skriver så til dem 2 dage før det kommer ud, om de snart sender spillet, de svarede ikke, og der er ikke noget nummer man kan ringe til på deres hjemmeside. Skriver i alt 5 mails i løbet af 4 dage, jeg får intet svar overhovedet, det var som om de havde glemt mig. Jeg skriver så til den svenske support og beder dem annullere min ordre, det gør de så på samme dag. Jeg fatter ikke hvordan sådan en online-buk eksistere, de har ingen kunde support overhovedet og er åbenbart ikke interesseret i at beholde deres kunder. Det skal lige siges spillet kostede 1200 kr, så synes slet ikke det er i orden at ignorer mine mails, når det nu er 2 måneder siden jeg forudbestilte det?
KØB ALDRIG NOGET HER!!
Køb ALDRIG noget her!
Jeg forudbestile et spil, sendte mit ordrenummer til deres kundeservice og ventede på min kode så jeg ku få tidlig adgang til spillet (som der står man skal gøre på deres site). Jeg har nu ventet to uger, kan ikke komme i telefonisk kontakt med dem og de svarer overhovedet ikke på nogen e-mails. (har tjekket junk folder de svarer bare slet ikke).
Idag har jeg så fået en mail om at de har sendt mig spillet.... det jo til grin det her, jeg har forudbestilt skidtet men kan ikke spille fordi de ikke ved hvad kundeservice er.... så ringe har jeg aldrig oplevet service før.
De får 1 stjerne fordi jeg ikke kan give dem mindre. Patetisk forsøg på en webshop efter min mening.
Møg firma. Ingen svar på mails og vanvittigt langsomme.
Værste svindlerfirma! Ingen respons på et utal af mails. Efter 10 dage, hvor jeg slutteligt annulerede ordren, kom der pludselig mail om at varen var afsendt og pengene trukket på kontoen. Dagen forinden købte jeg en tilsvarende vare et andet sted -. for det skulle jo være i orden inden jul.
Nu har jeg så snart 2 nintendo 3ds :(
I mailen var der et nummer til Game.dk - nummeret var selvfølgelig udgået.
Nu bliver det jo spændende om jeg overhovedet modtager noget!
Øv, hvor er det irriterende....
Snyd
Den 05/12-2011 blev der trukket penge for The sims 3 Kæledyr og så ville vi modtage spillet efter 2 hverdage.. Der er nu gået 7 og vi har intet spil fået..
Deres telefonnummer er udgået når man prøver at ringe til dem. Og deres mails reagerer de absolut ikke på!!
Det er fanme ringe service!
Køber aldrig det sted igen.
Er der nogen af jer som har dårlige oplevelser der har meldt jeres sag til kontant på Dr1 ?? Hvis vi nu er mange om buddet så kan det jo være der kunne komme noget ud af det!
Telefon nummer til skod butikken game.dk
I har fuldstændig ret det er en skod biks og de er ikke meget for at yde service, de svare aldrig på de mail der blever sendt til kundeservice
Men ved et rent held har jeg fået et telefon nummer til dem der kan i kontakte dem 46 85 90 96 550
Skod biks :-(
Hvor fedt er det lige at købe julegaver, man ikke er sikker på når frem..... Har intet hørt siden jeg bestilte d. 24. nov, og varen står nu som "udsolgt" på deres side....
Som andre har skrevet svarer de selvfølgelig ikke på mail, og da man ikke opretter sig som "medlem" ved bestilling, er der heller ikke noget sted man kan annullere ordren....
Fedtbiks.... hold jer væk....
De har åbentbart for mange penge.
For de er i hvert fald ikke interesseret i at holde på kunderne. Deres kunderservice er ikke eksisterende og det er umuligt at få de varer der er bestilt. Ved en sjælden kontakt via mail munder det altid ud i lange bortforklaringer.
Når man forudbestiller et populært spil, MW3, mere end en måned før release burde det være muligt at nå at skaffe og sende til udgivelses datoen - men for game.dk er det måske for meget forlangt. Ved ændring af leveringsdatoen eller andre aspekter ved ordren laver de bare tricket som de tre aber og håber på det bedste.
NEWS FLASH - man mister kunder på at behandle kunderne dårligt!
Hvis i mangler et billigt og pålideligt sted at handle spil og tilbehør så benyt coolshop.dk i stedet - for i kommer ingen vegne med game.dk.
Hurtig levering uden problemer
bestilte 1 wii-spil og det blev leveret 3 dage efter uden problemer
Game.dk er ikke til at komme i kontakt med (nu på anden uge)
Den 1. oktober bestilte jeg Uncharted 3: Drake's Deception Explorer Edition (den store udgave til kr. 1.650,-). Desværre måtte jeg allerede d. 24. afbestille det grundet uforudsete omkostninger, men det har ikke præget Game.dk da de tilsyneladende bare har ignoreret mine mails.
Brokkepunkter:
-Release for spillet var for to dage siden og jeg reserverede min kopi for over en måned siden.
-Der er endnu ikke trukket nogen penge på min konto (1.650 kroner står stadig reserveret).
-Der er intet telefonnummer at finde på hjemmesiden Game.dk (overhovedet! WFT?). Der var dog et dansk telefonnummer med i ordrebekræftelsen, men dette er udgået.
-På Game.se kan man finde et svensk nummer, men efter flere forsøg er det stadig ikke lykkes mig at komme i kontakt med nogen.
Jeg tror det er første gang jeg handler hos Game.dk (internetbutikken) og som der kan forstås ud fra min beskrivelse, gør jeg det _aldrig_ igen.
Køb ikke her
Jeg forudbestilte SWTOR, men har side fortrudt, har skrevet til dem gentagende gange om at annullere ordren men har aldrig fået svar.
Har fået min bank til at afvise et hvert krav fra dem.
Det kan bare ikke være rigtigt at man er nød til at gribe til den slags midler.
De tænker åbenbart kun i penge og er ligeglade med deres kunder og kunders rettigheder.
Hold dig fra game.
Jeg preorderede Battlefield 3 Limited edition i august hos game, nu her ved udgivelsen har de intet sendt. deres danske linje er et udgået nummer. de svarer ikke på de 5 mails jeg har sendt i løbet af 2 uger.
Da jeg får fat i den svenske kundeservice kan de heller ikke hjælpe.
Har heldigvis fået fat i BF3 et andet sted nu, og jeg køber aldrig noget hos game mere, eller "forsøger" at købe noget hos dem mere.
Har været en utrolig dårlig oplevelse
Ikke eksiterende kundeservice - dårlig fragttid.
Bestilte BF3 - Limited edition fra dem, som jeg efterfølgende bad om at få afbestilt grundet pengemangel.
Mine mails blev aldrig besvaret og spillet blev derfor sendt, pengene trukket og min konto gik i minus. Tak Game.
Da de jo så sender fra Sverige åbenbart, blev det ikke engang leveret på release dagen.. Flot klaret.
Jeg sidder nu med et spil jeg vil sende retur og det har de sjovt nok heller ikke svaret på.
Hold jer væk.
Fint - indtil nu....
Har bestilt 2 spil - det ene MW3, preorder. Det første blev sendt hurtigt - absolut ingen problemer. Afventer nu det andet, ved release, som de endnu ikke har trukket penge for (som forventet).
Opdaterer anmeldelsen, når det andet spil er modtaget.
Har ikke været i kontakt med kundeservice...
REDIGERET :
Super - fik COD dagen før release.
Direkte elendig service!
Jeg købte et spil d. 4 oktober og betalingen forløb smurt, de ville først trække beløb når de sendte spillet. Det gjorde de samme dag hvilket er dejligt.
Problemet er så at spillet er aldrig dukket op. Jeg har rykket efter det 3 gange på deres email "kundeservice" forgæves uden at modtage svar. Det telefon nummer man får ved bookingen eksisterer ikke mere så opkald kan man ikke forsøge.
Jeg venter i spænding, og trods lang tids venten har jeg stadig ikke modtaget mit spil.
Ekstremt dårlig service, acceptere at fejl forekommer, men så vill et heads up ikke ville gøre noget. Desværre har jeg ligesom Mikkel været offer for denne her side.
Derudover har man jo modtaget op til flere nyhedsbreve fra siden og det syntes jeg er rigtigt provokerende at de har tid til at lave når de ikke svarer på henvendelser.!
LAD VÆR MED AT KØB SPILLET HOS GAME.DK!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.